Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af #GGMU!
KAMPDAG!!!!!! Er jeg den eneste der er helt oppe og støde over United skal spille idag? :-D
Skrevet af Slettet(591633201312)
Jeg synes desværre det overskygges af vores håbløse ageren på transfer markedet, hvorfor vi stadig kun lige har kvalitet til en start 11´er. Men når først klokken er 18.30 er det forhåbenligt glemt et par timer
Skrevet af T-United
Helt klart at bredden ikke er der endnu, men både Matic og Fred er fine backups til midten, og jeg tror, vi vil se masser til Matic.. han var god efter Corona. McT må vi se med, men der skete et eller andet med ham.

Lingaard fik måske lidt selvtillid til sidst på sæsonen, så hvem ved om han kan finde noget form igen. Baily kan vi vel nærmest ikke bedømme endnu, hvilket i sig selv er problematisk. Williams viste lovende ting og vil forhåbentlig udvikle sig yderligere.

Og så er der Mata, som kan være funktionel i cupkampe sammen med James og Ighalo. Det samme med Dalot.

Hvis vi kan klemme en sæson af, hvor kræfterne bruges i PL og CL (Liverpool-style), vil det være ok for mig, hvis ikke vi tilføjer flere spillere til holdet.

Med Sancho og en venstre back inde kan vi måske hæve ambitionerne.

Skrevet af trannel
@T-united

Hvis det du vil forholde dig til er om holdet er konkurrencedygtigt, så kan du vel godt konkludere at det er vi ikke. Holdet var ikke tæt på at være konkurrencedygtigt sidste sæson og det eneste der er blevet købt ind er Donny. Dem vi skal indhente har brugt lige så mange penge eller flere og forstærket sig mere.

Det her hold har ingen bredde fordi der sportsligt over de sidste mange år er taget et hav af hjernedøde beslutninger. Der er ingen tegn på at det ændrer sig.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af FrancescoTotti
@Klondike
Synes du seriøst de Bruyne fra City til United kan sammelignes med Thiago fra Bayern til Liverpool? Det er af ren og skær princip jeg skriver som jeg gør. Man skal aldrig sælge skindet før bjørnen er skudt også selvom Thiago er en verdensklasse midtbanespiller og højst sandsynligt kommer til at præstere på højt niveau for Liverpool.
Det er altså det sidste jeg gider skrive i den sag, for nu bliver jeg viklet ind i det jeg kritiserede.
Skrevet af T-United
@trannel
Jeg synes da, der er masser af ting, der tyder på, at der er kommet mere retning i vires transferpolitik.

Sidste sæsons indkøb var fornuftige... både AWB, Maguire og Bruno har præsteret godt, og James er en udviklingsspiller der er et fint alternativ i mindre kampe. Donny virker som en spændende spiller også, men tiden må vise, om han leverer.

Måske har klubben endelig fået det rigtige setup på plads, der kan tage klubben fremad.

Skrevet af T-United
@GGMU
Nej, det er du ikke... kan slet ikke vente.

Hvad bliver opstillingen mon?
Skrevet af Pindhunden
Det mest spændende rent taktisk bliver, om Solskjær vil have plads til VDB, Pogba og Fernandes i startopstillingen. Enten ved at give afkald på det defensive anker på midtbanen eller ved at ændre formation, så fx Matic spiller bag ved de tre, og så spiller Rashford og Martial fremme.
Det ville i så fald koste Greenwood en plads.

Personligt ville jeg være overrasket, hvis Solskjær satser på Pogba eller VDB som holdende midtbanespillere.
Skrevet af trannel
Hvis du stadig bilder dig ind at det nuværende ejerskab og sportslige ledelse har nogle som helst ambitioner, ja så er det svært. For Glazers handler det om en ting. Billigst muligt at navigere supertankeren United afsted. Det handler ikke om at vinde, men at få flest mulige penge i kassen.

Hvorfor acceptere den groteske middelmådighed? Nu vil du pludselig til at være tilfreds med at der er hentet en midtbanespiller i Ajax efter en sæson med 66 point og ingen trofæer. Sidste sæson var ovre inden den overhovedet var kommet i gang fordi man startede sæsonen uden nogen som helst bredde. Nu gør man det samme en gang til. Lukaku er blevet solgt fra offensiven for over et år siden. Der er ikke kommet en ny offensivspiller ind. Det er da en kæmpe joke. Og nej. Ighalo tæller ikke i denne sammenhæng.

Baren bliver bare konstant sænket for hvad der accepteres. Nu har du besluttet dig for at din rolle bare skal være at være trådens jubeloptimist. Men du ville sgu da ikke tilbage i juli sige: "Jamen det er sgu da meget fint, hvis det eneste vi gør er at hente Donny". Men nu skal du så skære kagen til for at matche det din agenda. Kald dog en spade for en spade. Endnu et transfervindue hvor der er fucked eklatant up. Man hang OGS til tørre fuldstændig ved sidste sæsonstart. Nu gør man det samme en gang til.

På den ene side skulle man jo næsten tro du bliver aflønnet af Glazers med det bizarre forsvar du er ude i, men så kommer man i tanke om hvor grådige de er, så det kan næppe være forklaringen.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Don_Millionaire
Bliver så fedt med kamp i dag, og selvom det halter ind til videre med transfers, så synes jeg nu også at vi har et ekstremt spændende hold.

Apropos transfers, er jeg så den eneste der synes, at den Alex Telles handel er lidt småkedelig? Alderen og niveauet skriger middelmådighed, men jeg lader mig da gerne overbevise såfremt den går igennem.
Skrevet af TheUnitedWay
Alex Telles er fremragende. Så ja lad os bare håbe den går igennem. Der var heller ikke mange som kendte Bruno da han først blev rygtet til United, men det gør de nu :) Shaw bliver backup hvis Alex kommer. Hvilket i øvrigt er fint, for han holder ikke til mange kampe.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af T-United
@trannel
Jeg kan ikke mindes, at jeg har skrevet, at jeg er tilfreds med Donny. Jeg har blot skrevet - og af flere omgange - at jeg venter med at vurdere vinduet, til det rent faktisk er ovre. Jeg forventer flere spillere og mener også, det er nødvendigt.

Og ift. klubbens ejere så er vi bare grundlæggende uenige. Jeg tror ikke på, at de blot se United som en pengemaskine, der skal malkes. Jeg køber heller ikke tesen om, at det er deres skyld, at klubben har haft nogle svære år. Der er brugt MASSER af penge på holdet, de er bare brugt forkert, fordi setuppet ikke har været det rigtige. Husk på at klubben var ganske succesfuld under deres ejerskab, da setuppet hed SAF og Gill.
Skrevet af trannel
"Jeg kan ikke mindes, at jeg har skrevet, at jeg er tilfreds med Donny. Jeg har blot skrevet - og af flere omgange - at jeg venter med at vurdere vinduet, til det rent faktisk er ovre. Jeg forventer flere spillere og mener også, det er nødvendigt."

Øhh...

"Hvis vi kan klemme en sæson af, hvor kræfterne bruges i PL og CL (Liverpool-style), vil det være ok for mig, hvis ikke vi tilføjer flere spillere til holdet."

"Og ift. klubbens ejere så er vi bare grundlæggende uenige. Jeg tror ikke på, at de blot se United som en pengemaskine, der skal malkes. Jeg køber heller ikke tesen om, at det er deres skyld, at klubben har haft nogle svære år. Der er brugt MASSER af penge på holdet, de er bare brugt forkert, fordi setuppet ikke har været det rigtige. Husk på at klubben var ganske succesfuld under deres ejerskab, da setuppet hed SAF og Gill."

Du må seriøst være ren guf for religiøse sekter og pyramidespil.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Schleimann
Jeg tror vi skal forberede os på max 1 signing, inden vinduet smækker i - lige nu virker Telles mest sandsynlig, han kan også dække en venstre kant. Læste i går et rygte ift spillerbyt mellem Smalling ig Perisic, synes jeg også ville være en fin løsning.

Tror desværre ikke begge ting sker, der er utd bare for sløve og har hovedet oppe i røven. For mig virker det som om, at Utd i dette vindue har stirret sig blind på Sancho, hvilket har resulteret i, at man er blevet overhalet indenom og udenom gang på gang.

Prøv at tænk på, hvis kræfterne og opmærksomheden var blevet brugt på at få Thiago, Willian fra start - bestemt ikke urealistisk og to røverkøb. Det gør ondt at se Thiago i Liverpool, når han skulle have været i utd for mange år siden - og endnu en gang har utd haft muligheden for at lande ham, men har sovet i timen.

Nå, kampdag - ikke mere frustrerende transfersnak.
Er Pogba klar efter sin corona?
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Klodike
Prøv at tænk på, hvis kræfterne og opmærksomheden var blevet brugt på at få Thiago, Willian fra start


Så var I MÅSKE endt med Willian.
Skrevet af fedefynboen
Schleimann

Det eneste fornuftige man kan få øje på, ved IKKE at lande Thiago, det er at strategien synes at være at signe spillere under eller omkring 25
Hvad jeg nu sagtens kan følge, hvis det er.
Ellers er det sgu en bet, for han er en dejlig spiller med et super overblik.
Ham kunne vi godt ha´ brugt og det havde heller ikke gjort det fjerneste at drille Pool lidt.

Mener Pogba allerede var klar til sidste lørdags friendly mod Villa

Tror dagens opstilling bliver med Matic som 6´er, ellers som vi kender det
3-0 tak!!!
Skrevet af T-United
Hehe ja jeg kan godt se, jeg var lidt inkonsistent der, men det var egentlig bare ud fra den tanke, at hvis ikke vi får flere spillere, så må vi jo se det positive i det, vi har... og forsøge at få en ordentlig sæson ud af det alligevel. Jeg synes ikke, truppen er så elendig, som andre åbenbart synes.

Du må gerne kalde mig jubeloptimist, men så er du jo pendanten af pessimisme.
Skrevet af trannel
"så må vi jo se det positive i det,"

Hvorfor må vi det? Hvis Mette Frederiksen afskaffer demokratiet og indfører diktatur må så også bare se det positive i det?

Vi holder jo begge to af United, men det er simpelthen misforstået fanmentalitet at man så bare skal stå på mål for alt klubben disker op med. Det er netop at kere sig om klubben at have lidt flere ambitioner på klubbens vegne end det vi spises af med nu.

Hvis du mener truppen er ganske habil, så må pilen jo pege på OGS når du skal forklare hvorfor sidste sæson var så jammerlig som tilfældet? Er det ham du i så fald vil af med?

Sindssyge er at gøre det samme igen og igen, men at forvente forskellige resultater, var det ikke Albert Einstein der sagde det? Passer desværre alt for godt på United de sidste mange år.

@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af TheUnitedWay
Problemet er at der er flere kampe inden for kort tid ift. sidste sæson, så vi skal altså styrke truppen. Især højre wing, venstre back og en defensiv midtbane spiller. De tre positioner er vi yderst sårbare på.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af fedefynboen
Det er vi nu flere steder UnitedWay
Tør slet ikke tænke på hvad der sker, hvis Maguire bli´r skadet.
Ville heller ikke gøre noget om højre back kan tilføres noget mere offensiv

Synes United forsøger at gøre det rigtige, at optimere startelveren først.
Så må bredden ses på derefter og vi skal jo heller ikke glemme at akademiet måske kan levere hist og pist
annonce
0