Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Det er da ligegyldigt hvor tit det sker. Hvis spillet ikke fungerer så skal der da ændres. Solskjær har endda 5 udskiftninger så der er ingen undskyldninger.
Skrevet af #GGMU!
^Mourinho havde flået folk ud inden pause hvis han havde været træner, det sikkert :-)
Skrevet af PædagogenMikkel
Jeg er ikke fan eller modstander af United, men hvad havde man regnet med, når man stiller så defensivt op?

Hvad er meningen med et tremandsforsvar kombineret med en central midtbane af to, der ikke ligefrem er særligt dynamiske? Og så får man jo heller ikke meget offensivt i højre side med AWB.
Skrevet af Poboy
Det er tragikomisk det kommer som en overraskelse hver gang...men så længe jeg kan huske tilbage, er vi altid ret hurtigt blevet rystende usikre, når modstanderen presser os højt på banen. Det har alle fundet ud af, og alle gør det efterhånden...om det er Southampton eller Leipzig, og det virker hver gang.

Det er imo mærkværdigt, at når en trænerstab oplever dette gang på gang, at man ikke forsøger at finde på et bedre modsvar...bedre taktisk oplæg.

Jeg har sagt det før, og siger det gerne igen. Jeg tror ikke på OGS har hvad der skal til, for at få os op på næste niveau. Vi vil alle åh så gerne have han lykkes, men jeg tror ikke på det...uanset resultatet i aften.

Vi har et hold af individualister, og ingen klar spil filosofi...og slet ikke et sammenhængende hold.

Dog tror jeg også den næste træner vil fejle, for der er jo et eller andet grundlæggende galt i klubben rent ledelsesmæssigt...så måske vi lige så godt kan beholde OGS.

Derudover synes jeg spillerne er en sørgelig omgang...ringe attitude og meget lidt fight. Positionering som lilleputter i forsvaret, og vi er rystende svage i vores basale boldomgang...OGS bliver helt klart svigtet i den henseende.
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af Inuk.
Vi har en målmand der ikke kan dirigere og kommunikere.
Vi har nogle backs der slet ikke kan positionere sig.
Vi har har en midtbane uden kreativitet.
Vi har angribere der er ude af form.
Vi har spillere der kamp efter kamp løber mindre end modstanderne.


Enig, men vil det ændre sig hvis man skilte sig af med Ole?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af anders.hede
Mon ikke det ender med en uafgjort mindst.

Det har set ringe ud ofte efter første halvleg flere gange i træk.
Et mål, og så er troen der.

Jeg oddser lige på det :)
Skrevet af Toggle
Poboy
Jeg er helt enig fortsat i at problemet findes på en højere hylde. Jeg læste at glazers gerne ville have en DoF hurtigst muligt fordi der ikke har været succes med ret meget de sidste 7år rent fodboldmæssig. Man kan kun krydse fingre for at det rygte er rigtigt. Men jeg forventer ikke at der sker ret meget der. Jeg tror fortsat på at vi kommer tilbage i denne kamp. Rbl kan vel ikke fortsætte i det tempo en hel kamp som de gjorde de første 20min. Og så har jeg endnu ikke opgivet Ole, selvom jeg godt kan lide tanken om at få poch eller giggs ind nu.
LUHG
Skrevet af FrancescoTotti
Det er åbenbart begge hold der er udvandret, så hvis begge hold ingen point får, går vi vel videre på målscorer? Nogen der kender reglerne?
Skrevet af Battlegoat
Ole Gunnar Solskjær: ´You can’t sit back and hope for a 0-0 draw, it’s not in our genes. We want to go out there and win a game


og så stiller han 5 bagved og 2 blokke cement på midten
Skrevet af trannel
Hvis Mourinho havde gjort det, så ved jeg godt hvem der allerede havde været på banen.

OGS har ikke formatet og evner til at besidde det job han har. United bagud i 10 ud af 16 kampe i den her sæson. Og så er Spurs kampen også lige en kamp vi må huske. Så 11 ud af 16 kampe, hvor det har været helt skidt fra start. Utroligt man kan overleve som manager med så lav en succesrate.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Poboy
Der skal helt mere pres på Leipzig midtbane og forsvar der ikke er stærkt, men det åbner selvfølgelig for kontraer...og med AWB der er helt væk, og en maquire der vender som en supertanker, kan det blive rigtigt slemt.
VDB i stedet for matic og måske ighalo i stedet for telles...der skal satses
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af Don_Millionaire
Donny på banen 30 min. for sent.
Den bliver tæt på umulig den her.
Skrevet af #GGMU!
VDB ind som venstre kant? Hvad fanden sker der, helt seriøst.....
Skrevet af Mc86
Vi kender godt nok heller ikke vores besøgelsestid i dag..
Skrevet af KPinchy
det er så himmelråbende pinligt på alle parametre det her. for helvede jeg er så træt af det lortehold. Hvad fanden har I gjort ved vores klub??? Uværdige hele banden... Der er bare minus vindermentalitet i kampe som disse. det er sgu pinligt,. Savner helt typer som Keane
Skrevet af Don_Millionaire
Er det virkelig Pogba der skal redde os? Den her aften bliver snart ikke mere komisk.

Når man lige tænker, at Solskjær igen igen får skabt et eller andet, så viser det sig bare at være endnu et fatamorgana.
Skrevet af Toggle
Pinchy
Du får Brandon Williams. Det er vores svar på Keane ;)
LUHG
Skrevet af Inuk.
Wauw, flot Lindeløf og resten af forsvaret
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af trannel
Og vi siger tak til Lindeløf. Den ringeste forsvarsspiller i United i rigtig mange år.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Mc86
Forsvaret snorksover, men hvad laver de gea..
annonce
0