Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
Pogba har vel også været en bærende spiller i nogle trofæer tidligere? Nå, don´t feed the troll
LUHG
Skrevet af DenBlaaDelAfMilano
Maguire var i Wigan da Leicester vandt. Det var Huth og Morgan.
Andrea Ranocchia - Frøen fra Assisi
Skrevet af FrancescoTotti
Det er rettet. Det ændrer dog ikke på at jeg mener han er god nok til "øverste niveau", eller hvad det var han skrev.
Skrevet af Mr. Pink
Farvel til CL.

Ufatteligt, når man ser på resultaterne.

Ikke ufatteligt når man ser på trænerens dispositioner samt spiller-mentaliteten
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Battlegoat
EL mega sadface
Skrevet af KPinchy
Jeg håber godt nok OGS ryger nu. Han er bare ikke dygtig nok taktisk. Jeg ved godt det er en dårlig vane, at skifte managers hele tiden, men han skulle jo aldrig have haft den første ansættelse. Han er bare ikke god nok.
Der er en vis argentiner, Der alt andet lige ville være et godt bud.
Skrevet af Don_Millionaire
Selvfølgelig skulle man lige hives ind i troen om at det kunne nå at lade sig gøre.

Er vi klar på 4-5 nederlag i streg? Det tror jeg bare vi skal forberede os på.
Skrevet af uden_benskinner
united laver 2 mål til sidst som blot udstiller de 3 mål som gik ind den anden vej. det her hold kommer ingen vegne, tror desværre ikke at det blot giver endnu mere overskud til premier league... det her hold har bare ikke hvad der skal til for at kunne blande sig i toppen.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Der er absolut ingen undskyldninger for OGS´ team selection og kujonagtige taktik; ovenikøbet med den trup han igen og igen lovpriser, og som han selv har sammensat (hans egne ord).
Pinligt og siger alt om klubbens forfald, at en taber fra Cardiff fortsat er i spidsen efter knap 24 måneder uden en klar linie. Mourinho var blevet lynchet for at præstere tilnærmelsesvis det samme.
Skrevet af Slettet(130902220507)
Hvis man ender med at erstatte Ole bliver det forhåbentligt med en bedre manager end Poch.

Man kunne evt. Give Nagelsmann eller Ten chancen, ja Gasperini eller Rodgers, anyone but Poch.

Hjerneblødningerne I Tyrkiet kombineret med en manglende udskiftning af Fred står tilbage samt 2 forsvars fejl man ikke kunne opdrive i serie 6 mod Leipzig.
Skrevet af Slettet(130902220507)
Men lad os nu se hvordan det står til når vi rammer boxing Day. Ligger vi nummer 1/2 eller 6/7.?

Skrevet af uden_benskinner
jeg vil egentlig gerne forsvare solskjær ud fra den betragtning at han har haft svære arbejdsbetingelser ved ikke at få de nøglespillere som kunne have løftet holdet op til en mere stabil niveau, men når jeg ser hans opstilling i aften, og vurderer hans respektive indskiftninger, så synes jeg efterhånden at united kunne være tjent med en bedre manager, som forstår at sætte et slagkraftigt hold der ikke er baseret på favoritter fra akademiet og lignende. jeg vil egentlig ikke bryde mig om at se en ny manager på posten nu for blot at se den samme farce gentage sig sæson efter sæson, hvor bestyrelsen ansætter en ny manager hvert 2. år, som så bliver gået fordi selvsamme bestyrelse ikke gider ansætte en football-manager med forstand på fodbold, således at det hele fortsat får lov til at sejle. jeg siger ikke at resultatet her til aften ikke er solskjærs skyld, men han har bare ikke de rette værktøjer til at udføre sit arbejde ordentligt. jeg ville ønske nogen gad smide glazers ud, så united kunne få nogle ejere der rent faktisk gad klubben også på den resultatmæssige side, og ikke kun have united som et dyrt forrentet legetøj, hvor der ikke geninvesteres tilstrækkeligt i holdet.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Don_Millionaire
Men lad os nu se hvordan det står til når vi rammer boxing Day. Ligger vi nummer 1/2 eller 6/7.?


Hvis vi ligger 1 eller 2 omkring Boxing Day, og det viser sig at vi kan spille med om mesterskabet, er jeg da også klar til at se lettere på den her fadæse. Jeg har bare meget svært ved at se det for mig, og mon ikke pinslen fortsætter i weekenden mod City. Den her kamp må komme til at sidde i spillerne.
Skrevet af Kroesus
Jeg kendte ikke Angeliño før dagens kamp, men jeg kan nu forstå at han er en ultra offensiv back der allerede har scoret 6 mål i denne sæson. At AWB ikke kan forstå at markere ham tættere og at det taktiske oplæg heller ikke kan tage højde for det er under al kritik.

Jeg har været fortaler for OGS, men det her (kampen og selve CHL) er godt nok en kæmpe brøler.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af madin
Hvorfor forsvare Ole? Manden insistere jo på at blive ved med at bruge Matic som bare ikke er god nok mere og hvorfor starter vi med 2 (opryddere) på midtbanen, vi har vel kun 1 kreativ i Fernandes. Samtidig må det jo falde tilbage på Ole med det taktiske oplæg hvor man overlader alt til Leipzig fra start. Det kan man bare ikke mod et hold der spiller så godt som dem og slet ikke med den form vores forsvar udviser pt. Forstår i øvrigt heller ikke hvorfor der går så længe før man tager Pogba ind i stedet for Matic, endnu en ting der falder tilbage på Ole. I øvrigt er Ole virkelig en kedelig grå træner at se på. Hvor er vildskaben henne? Førhen havde man fået den helt store tur med hårtørren efter den 1. Halvleg, men lige for tiden sker der ikke en pind uanset hvor ringe vi spiller.
Skrevet af Slettet(130902220507)
Helt enig Don

Men det er jo reelt en mulighed omend den ikke synes hverken oplagt eller realistisk. Men hvis han fyres nu (eller efter City kampen) må det være fordi der er en plan detaljeret udtænkt sammen med en kommende director of Football med en ung karismatisk satsning, ellers giver dette ingen mening.
Skrevet af Slettet(130902220507)
Min pointe var mere at timingen skal spille og man skal vælge en med en klar defineret tilgang (læs ten Haag eller Nagelsmann mfl.)

Poch vil bare være endnu en tur i den karrusel som er United.
Skrevet af madin
Connie_Lingus:

Nu tvivler jeg stærkt på at Woodward selv går fra sin stilling og tror heller ikke på ejerne fyrer ham, så hvorfor tror du vi skulle få en ny til at stå i spidsen. Altså ikke misforstå mig, jeg håber virkelig Ed smutter, jeg tror bare ikke på det.
Skrevet af Slettet(130902220507)
Man kunne jo håbe på at manden indså at man skal beskæftige sig udfra sine evner, i hans tilfælde det økonomiske.

Han har jo aldrig formelt set påtaget sig titlen som DOF.
Skrevet af madin
Så tror jeg bare han var smuttet for længe siden. Har svært ved at se Nagelsmann i United, han har gang i et rigtig spændende projekt i Leipzig og i United skal han vel hen og starte forfra, altså ment på den måde han skal hen og inkorporere sit system i en ny flok spillere og oveni opleve det cirkus som ejerne og ledelsen er.
annonce
0