Snak

Mere indhold efter annoncen
"Pep. Jeg tror, som tidligere nævnt, at han forlænger i Bayern. Han har jo faktisk endnu ikke gjort det bedre, end Heynkes, som vandt alt i sin sidste sæson. Pep har endnu til gode at vinde CL med dem."

Det kan i hvert fald afkræftes endeligt. Ligesom at Ancelotti ikke længere er en mulighed. Alle skriverierne den seneste uges tid har holdt stik, og Guardiola stopper til sommer og bliver afløst af Carletto bekræfter Rummenigge til Bild.
KROENKE RAUS!
Tja, så må vi se hvilken af de 3 engelske klubber han vælger, hvis det bliver en realitet, at han kommer til England. Jeg gad godt se ham i United, men ville hade at se ham i City.
Jeg tror Giggs har fået rigtigt meget med i skuffen i de 1½ under van Gaal.


@The Crazy Gang

Man må da håbe for jer, at han ikke har taget alt for meget til sig. Hvad angår offensivt spil får Van Gaal jo nærmest Moyes til at ligne Bielsa. Så tror jeg at Giggs trods alt indirekte har fået mere med i de mere end 20 sæsoner han så, hvordan Ferguson førte klubben fra succes til succes.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Han har selvfølgelig fået noget ud af årene under Ferguson. Men det var ikke på træningsbanen, som Ferguson ikke stod for. Og det var heller ikke i beslutningsprocesserne og de taktiske diskusioner trænerstaben imellem, hvor spillerne selvklart ikke er med. De ting har han forhåbentlig fået en del af ved samarbejdet med van Gaal.
Var han ikke en del af trænerstaben de sidste to sæsoner under fergie? Jeg tror giggs vil være fornuftigt - og det meste er efterhånden bedre end ham der er der nu.

Ellers vil jeg vove skindet og sige at pochettino også kunne være et spændende valg.

Er den generelle opfattelse her i tråden at vi ønsker nederlag mod stoke og evt Chelsea for at få LvG ud?
LUHG
Nej - ønsker altid at holdet vinder
Det er et spørgsmål man kun rigtig kan besvare med ja, hvis man vidste det ville blive bedre, men det er der jo ingen garanti for. Det er ikke kun Van Gaal der virker inkompetent, det er hele klubben der ikke er på det niveau den burde, som om Ferguson var limen der holdte det hele sammen, og da den lim gik på pension, kom alt inkompetencen frem.
david Gill stoppede også på samme til. Det kunne jo også være at Woodward bare ikke er den rette til den post.
Er den generelle opfattelse her i tråden at vi ønsker nederlag mod stoke og evt Chelsea for at få LvG ud?

Helt ærlig, hvad skulle det hjælpe?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Mere kreativitet og flair i offensiven. Ny spillestil. Ny tilgang til mandskabsplejen. Ak ja der er da mange ting der kan ændre sig med ny manager.
I øvrigt går rygterne i de engelske medier på at LvG er fortid hvis man taber mod enten stoke eller Chelsea. Jeg tror at det ender med det så...Men lad os se om han kan få vendt bøtten.

LUHG
annonce