Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TheUnitedWay
Nej mener der hvor en medspiller forsøger at aflevere bolden, hvor den bliver snuppet og han slår ud med armene i stedet for at løbe med tilbage. Raiola udtaler sig på vegne af sin klient, og det har været alt andet end kønt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Inuk.
Og kan man ikke sælge sin spiller så kan man altid skabe røre og usikkerhed for at stå bedre i den forhandling. Usympatisk. Men desværre med stor virkning. Tænk bare på Rooney i sin tid (omend anden agent)

Tænk at sammenligne Rooney i dennes prime også Pogbas nuværende situation :D
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af FrancescoTotti
Jeg synes ikke Pogba er god nok. Han spiller ofte langsomt på forkerte tidspunkter, laver dumme driblinger hvor han taber bolden og det er nogle gange på egen banehalvdel som fører til farlige situationer.
Jeg har fundet en film der udemærket illustrerer min pointe.

https://www.youtube.com/watch?v=TdyDYOlCxXI&ab_channel=RedDevil


Derudover så er al balladen med hans agent jo nævnt og Pogbas bror har også været ude og sige at Pogba vil spille Champions League og altså dermed ikke for United, da United lå på sjettepladsen i Coronapausen. Der må være noget om rygterne når vi gentagne gange hører fra personer tæt på Pogba at han vil væk.
Skrevet af Muggedreng2
Pogba ikke god nok ok :) vildt nok vi må jo have verdens i særklasse bedste midtbane så hvis han ikke er god nok..

Så vidt jeg husker var Saints kampen en af de første gange Pogba startede inde efter hans meget hårde corona..det er jo ikke alle der bliver ramt "let" af den sygdom og så vidt jeg ved har han kæmpet meget hårdt med den.

Jeg kunne lave en video der viser det samme med Fred og Bruno men dem er der ingen der kritiserer...de har jo heller ikke ytret de er utilfredse med at være i klubben, måske er det derfor.

Anyhow så tænker jeg at Pogba er væk senest næste forår og det er vel ret beset også det bedste for begge parter. Jeg ærgrer mig over vi aldrig fik brugt ham rigtigt og lavet de rigtige indkøb de kunne spille fodbold med ham, for en Pogba der er motiveret er en helt uvurderlig midtbanespiller.
Skrevet af YouKnowIt
for en Pogba der er motiveret er en helt uvurderlig midtbanespiller.


Deri har vi vel hele problemet? Hvis Pogba ikke er motiveret af sig selv, så falder den udelukkende tilbage på ham selv.

Når man tjener flere millioner årligt, så kan man også godt forvente, at man giver sig 100% hele tiden. Desværre gør han det sjældent - især når det gælder det defensive arbejde.
Skrevet af Klodike
Pogba er verdensklasse, når han rammer dagen. Problemet er, at det sker for sjældent, og så hjælper hans agent og diverse familiemedlemmer ikke, når de gang på gang udtaler sig om Pogas ambitioner ift. trofæer og CHL, og jeg ved ikke hvad.

Jeg ville nok sælge ham, hvis jeg sad i ledelsen, og Real Madrid/PSG sender et stort bud på ham. Han giver mere negativ omtale end positiv, og jeg synes ikke, at hans præstationer for jer berettiger dette.
Skrevet af FrancescoTotti
Jeg er enig med dig i at han er rigtig god når han rammer dagen, ligesom de andre skriver. Han har nogle rigtig gode fodboldkampe, men det betyder jo så desværre at han ikke er god nok resten af tiden.

Jeg havde også håbet og håbet og håbet at Pogba på et tidspunkt ville begynde at være den fodboldspiller vi så til VM fx, men det sker jo aldrig, jeg er træt af at vente. Jeg er også træt af at se ham lave de blodtab du ser i videoen som er fra 2018, det sker simpelthen så tit og i stort set alle kampe han spiller og det er altså langt fra verdensklasse. Når en spiller som Fernandes der har kostet det halve, kan gå ind og gøre det så godt og vise vindermentalitet i næsten alle kampe, jamen så tror jeg på at vi kan finde bedre end Pogba som makker til Fernandes.
Skrevet af Elmbaek
Jeg har altid haft svært ved at forstå det "had", der er imod Pogba. For mig er han en fremragende spiller, som desværre kun i kortere perioder har formået at forløse sit potentiale hos os, hvilket jeg i stor grad tildeler træneren skylden for (især Mou og dennes spillestil). Under OGS var han sidste sæson skadet frem til efter Corona pausen. Her lavede han så sit indhop mod Tottenham, hvor han vendte kampen for os. Han spillede rigtig godt de efterfølgende kampe og fik stor ros. Herefter blev han - som resten af holdet - langsomt dårligere efterhånden, som OGS sled den samme start-11 ned ved at spille dem igen og igen (sikkert for at vise ledelsen, at truppen var for tynd, så der skulle handles ind til sommer). Efter en alt for kort sommerpause og corona oveni har han så haft svært ved at finde det rigtige niveau (formegentlig grundet dårlig form - fuld forståelig). De sidste par kampe har været gode igen for ham - selv om han stadig har et par situationer med unødvendig risici i opspillet (bruger for lang tid på bolden). Hvis OGS fortsætter den (for mig) positive rotation af spillere, og bruger Pogba i de kampe, hvor han er vigtigst (hvor vi har bolden mest og skal dirke et forsvar op), så tror jeg også, at vi vil se mere kontinuerlig gode performances fra ham.
Hans agent er en idiot, og forhåbentlig kommer vi aldrig til at handle nye spillere med ham igen. Men hans seneste udtalelser er jo "blot" hans måde at hjælpe sin klient på til en ny god kontrakt (det blev vel bemærket med Alexis, at United er villig til at smide silly money i lønposen) - enten hos os eller et andet steds. Det er hans opgave, hvor hans stil så er at skabe larm. Umiddelbart en kortsigtet og dum strategi, men åbenbaret en som han mener er effektiv/nødvendig ift. at få det bedste resultat. At der også den sidste tid under Mou og starten under OGS var masser af larm omkring et skifte kan jeg sagtens forstå. Holdet var i opløsning på banen, og Mou (samt fans og pundits) var efter Pogba for at finde en syndebuk. Igen en agents arbejde at hjælpe sin spiller. Selv om jeg ikke bryder mig om eller forstår stilen, så er det nu engang sådan, at Raiola arbejder. Hvis klubben ikke ønsker den ballade, så må man jo lade være med at handle med ham igen. Trods balladen og usikkerhed, så spillede Pogba faktisk noget af det bedste fodbold i den periode - indtil holdet under OGS blev kørt ned fysisk grundet den mere løbeintensive spillestil og for smal en trup.
At nogen mener, at de dårlige kampe fra Pogba er udtryk for manglende motivation, eller at han ikke kæmper for holdet og udviser dårlig attitude harmonerer meget dårlig med det billede, som jeg har af ham fx gennem udtalelser fra hans holdkammerater. At man ikke udnytter sit potentiale og spiller op til det i alle kampe behøver jo ikke at være et udtryk for manglende motivation - det kunne jo være manglende form, manglende indpasning i taktisk koncept, eller at man bare ikke er god nok (og kun formår at vise det i glimt). Jeg er helt med på, at hvis Pogba ikke viser noget mere snart (samme høje niveau over flere kampe i streg), så er det næppe i United, at han skal spille til næste sæson. Jeg har dog ikke givet op på Pogba endnu, og tror stadig på, at vi får den "rigtige" Pogba at se i længere tid 2021, hvis ikke holdet igen køres ned fysisk grundet for mange kampe og for smal brug af truppen.
Skrevet af Slettet(130902220507)
En stor del af "hadet" til Pogba er jo opstået pga. Af dumme udtalelser fra hans bror, Raiola og hans egen ageren.
Jeg håber man lærer af dette og holder sin tilknytning til Raiola til et minimum.

At Håland forøvrigt er noget nær drømmespilleren at få til OT gør det kun endnu værre at forholdet til Raiola er helt i bund. Det gør næsten at man burde lade være, men Håland er bare et unikt fænomen.
Skrevet af Battlegoat
Tidlig start i dag.

De Gea

Bailly Linde maguire Shaw
McT Fred
Bruno
James Martial rashford


Skrevet af Battlegoat
En stor del af "hadet" til Pogba er jo opstået pga. Af dumme udtalelser fra hans bror, Raiola og hans egen ageren.


Men derfor behøver man jo ikke skrige under hver eneste kamp om hvor elendig han er. for det passer jo ikke.
Skrevet af TheUnitedWay
Er AWB skadet? Den højreside med Bailly og James ser lidt bekymrende ud.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af YouKnowIt
Er AWB skadet? Den højreside med Bailly og James ser lidt bekymrende ud.


Det bliver nok Lindelöf på backen.
Skrevet af Slettet(130902220507)
Er der nogen der decideret skriger herinde over pogs præstationer?

Synes nærmere at det er Lindeløf der bliver udsat for mest kritik.
Skrevet af Battlegoat
føj for en afbrænder
Skrevet af KPinchy
Altså hvad sker der for Martial
Skrevet af uden_benskinner
martial ta´r stadig tonsvis af dårlige beslutninger.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af YouKnowIt
Herligt. Lidt heldigt, men det tager vi med.
Skrevet af uden_benskinner
ingen andre end rashford selvfølgelig.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Battlegoat
endnu en assist til manden
annonce
0