Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kroesus
Ærgerligt den ikke holder hjem, men uafgjort på udebane mod ligaens nummer to er isoleret set godkendt. Bare trist at det er os der smider den.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af YouKnowIt
tænk engang hvis det var Martial der havde brændt den chance Rashie gør i starten og det var Pogba der havde forsøgt en kanal på det sted på banen hvor Bruno forærer Leicester målet..så ja måske skal man kritisere de forskellige spillere for samme forseelser på banen..han har jo ingen grund til at lave en kanal der der er da stupiditet over alle grænser


Det har du fuldstændig ret i. Det var latterligt håbløst af Bruno.

Han er dog stadig involveret i begge vores mål i dag. Hvis Pogba var det i hver/hveranden kamp, så kunne jeg til dels også acceptere hans til tider elendige boldtab, men det er han bare ikke. Derfor får han - fuldt berettiget - mere kritik end en spiller som Bruno.
Skrevet af Muggedreng2
Det bliver Pogba da ikke når han ikke er på den fremskudte midtbane som Bruno er...der er da kæmpe forskel på at spille 10er og 8er, det kan der vel ikke herske tvivl om..

Skrevet af YouKnowIt
Det bliver Pogba da ikke når han ikke er på den fremskudte midtbane som Bruno er...der er da kæmpe forskel på at spille 10er og 8er, det kan der vel ikke herske tvivl om..


Det har du ret i. Pogba gør dog bare heller ikke den store forskel som 8´er. Leverede han stabile, gode præstationer, så kunne man acceptere dumhederne. Men det er han ikke i nærheden af.
Skrevet af Braumelaume
Mugge:
28 kampe: 18 mål og 13 assists i Premier leauge køber goodwill. Det gør Pogbas præststioner ikke ligefrem. Bruno laver assist og mål i dag.
Pogba er ligegyldig, ingen intensitet og dalende teknisk og taktisk niveau. Han har behov for spillere som Kanté, Marchisio og Vidal mfl. til at lave det reele fodboldarbejde og så kan han være en kransekagefigur, der nogle gange laver en lækker aflevering og et langskudsmål. Hvis han var så pisse god, hvorfor er der så ingen, som i ingen, som vil købe ham? Sæt dig eksempelvis i Real Madrids sted og se Unitedkampe med en spiller, der ikke giver sig, ikke er fuldbyrdet involveret i spillet og er en 27-årig spiller, hvor du køber POTENTIALET - som 27-årig verdensmester. Jesus fucking Christ!

Beklager, det er julefrokost-sæson.
Skrevet af uden_benskinner
det er stadig uniteds forsvar der spiller under niveau... 23 mål imod united er alt alt for meget, det er kun hold som ligger og roder rundt på 16-17 pladsen som har taget så mange mål ind.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af moos
Vi forærer kampen til et Leicesterhold, som på ingen måder virker skræmmende. Ved godt de har gang o en god sæson, men Ole har for meget respekt for modstanderen. Det giver ikke mening, at overlade initiativet når du har blandt ligaens ringeste forsvarer (23mål) har vi lukket ind efter 14 kampe, det er kun 7 færre end Leeds, som alle gør grin med.

Vi kommer ingen vegne, fordi træneren ikke spiller med det bedste hold. Kan ikke forstå folk der snakker om mesterskab, Ole vinder aldrig noget, selv liga cuppen vinder han ikke. Vi skal bære heldige, hvis vi får en top 4 placering.
Skrevet af MR. Buur
Dejlig kamp at se som Liverpool fan... må dog indrømme at jeg er lidt overrasket over at se den fremgang Man utd har haft.. det havde jeg ikke troet skulle ske under OGS
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af Don_Millionaire
En ret ringe præstation og vi er alligevel ved at tage alle 3 point med hjem. Kan vi efterhånden konstatere at bundniveauet er ved at være løftet gevaldigt?

Leicester var i øvrigt heller ikke gode, og var der nogle der skulle have sejren, var det jo os.

Bruno Fernandes må efterhånden regnes som en af verdens bedste spillere. Det er jo helt vanvittigt det han laver uge efter uge.
Skrevet af Slettet(130902220507)
@Moos

Er du her kun for at hæve høtyven og skrige Ole out?
Det er svært at tage seriøst..
Skrevet af moos
Kan du vise mig, hvor jeg skrevet Oleout?
Skrevet af YouKnowIt
Kan du vise mig, hvor jeg skrevet Oleout?Dit allerførste opslag med din profil er decideret:

Ole får alt for lidt ud af de her spillere, Utd er meget bedre end det de har vist i denne sæson.. Trænerskift før det er for sent!


Og det her:

Det her hold vil altid være et skridt frem og 2 tilbage så længe nordmanden er her!
Skrevet af Elmbaek
Moos
Du må da være begrejstret for OGS eftersom han skiftede Cavani ind "før vi kom bagud" som du ikke mente at han turde.
Faktisk var nordmanden proaktiv og tidlig i sine udskiftninger i dag, hvilket mange har efterlyst
Skrevet af moos
Jep på daværende tidspunkt var jeg, som så mange andre fortaler for trænerskifte.. Vi er blevet bedre, men som utd-fan kan jeg ikke være tilfreds med, at overlade al initiativet til Leicester og være tilfreds med uafgjort.. Jeg siger ikke vi skal vinde alle kampene, men udtrykket er jeg ikke tilfreds med.
Skrevet af Don_Millionaire
Så må du have haft det svært under Ferguson også.
Skrevet af fedefynboen
På bagkant af en kamp, hvor andenplads og sejr bestemt var inden for rækkevidde og vel burde være kommet, så synes jeg der alligevel er noget at glædes over.

Mener der psykologisk er stor forskel på situationerne og at netop det her resultat i virkeligheden bekommer os fint.
Havde vi vundet, ville snakken uvægerligt ha´ kredset sig om et eventuelt mesterskab, med yderligere pres til følge.
Nu kan vi fra baghjul "bare" fortsætte stabiliteten og lægge til lidt efter lidt.
Slet ikke så skidt.

Men der skal jo ofte tre point ind på kontoen og de første må gerne komme mod Wolves
Skrevet af Slettet(130902220507)
Vi mangler et stabilt forsvar hvis vi skal snakke et evt. Mesterskab. Om det er med Maguire eller Lindeløf eller ingen af dem må tiden vise. Men de sidste par kampe er Shaw den eneste der ikke har adskillige potentielt kamp afgørende fejl, hvilket var usandsynligt for et par måneder siden.

Et køb af en type som upemacano vil kunne styrke os nok til i det mindste at udfordre Liverpool. Vi mangler stadig 3-4 profiler til for alvor at slå dem.
Skrevet af Poboy
@connie_lingus...enig, dog må ole tage lidt af dagens ustabilitet i forsvaret på sig, da han vælger Lindelof som højre back, der mig bekendt ikke har spillet den plads før, når vi har Tuanzebe, der gør det ret godt på den plads.
Jeg kunne godt tænke mig Alaba, mig bekendt venstrebenet, ret hurtig samt erfaren og taktisk dygtig. Aldersmæssigt i den høje ende, men stsdig kun 28. jeg tror han ville være guld værd.
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af andib
Hvor vil du bruge Alaba?!?

Han siger jo selv, at han vil spille på midtbanen samt skal have en løn, der ligger HELT i top.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af North
Både en kamp med gode takter hvor vi reelt set burde have vundet.

Vi laver dog fortsat for mange store defensive brølere og fejl der koster mål. Den slags er der ikke råd til. Det er fejl der ikke må begås.
annonce
0