Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OnSight
"Vi kan ikke have en trup bestående af 11 individualister. Jeg er bedøvende ligeglad med hvordan McTominay er vurderet inidviduelt - hvilket i øvrigt ikke er dårligt, sålænge han præsterer pisse godt relationelt med sine medspillere.
Man kan også vende det lidt rundt og så håbe du havde det på samme måde med spillere som Brown, Butt, p Neville, oshea, Evans, fletcher mmf? Alle var uvurderlige i fergies United
."

Jeg forstår ikke dit indlæg i relation til mit? Jeg skriver netop at Mctominay er en fin breddespiller at have i truppen fremadrettet.

Det er du, så vidt jeg kan se, enig med mig i, da du efterfølgende sammenligner ham og hans rolle i truppen med en række tidligere britiske breddespillere (på nær Neville/Brown som var rimelig sikre første valg til højrebacken igennem en længere periode. At Evans fik unødvendig lang tid i klubben på trods af konstant middelmådighed er en anden diskussion. Jeg ville personligt ikke sætte Evans i samme bås med de andre spillere du nævnte).

Min pointe var egentlig bare at Mctominay pt. er en af første spillere i startopstillingen, hvilket jeg ikke synes, at hans talent eller hans præstationer sådan set berettiger til. Hvis vi skal kæmpe med hvor det er sjovt, så skal der en spiller med mere kvalitet ind som førstevalg til en så vigtig position som den centrale midt.
Skrevet af Kroesus
Fletcher var enormt udskældt tidligt i sin karriere, men fik arbejdet sig op til at blive en af vores vigtigste spillere. Hvorfor ikke McTominay?

Der kan ske rigtigt meget med vores midtbane til sommer hvor spillere som Lingard, Mata, Pogba og Matic alle er tvivlsomme til sæsonen 21/22, så der må og skal komme nye spillere ind til midtbanen. For ikke at sprænge hele midtbanen i luften, så tror jeg McTominay får en væsentlig rolle og kan tilføje bare en snært af kontinuitet og stabilitet. Desuden tror jeg mere på McTominay end på Fred, uden at det skal lyde som en kritik af Fred - bestemt ikke.
Et helt andet scenarie er hvis vi på magisk vis får fat i en egentlig højrekant og kan begynde at spille ned af begge fløje og ikke kun venstre som nu. Hvem ved hvad det kan gøre for midtbanen hvis modstanderen lige pludselig skal respektere den fulde bredde i vores spil?

Listen af "problemer" (areas of concern) er lang og McTominay og hans kvaliteter står for mig meget lavt på den liste. Jeg er ganske tryg ved idéen om at lade McTominay være en del af start 11´eren næste sæson, hvis vi potentielt kan få løst nogle af de mere graverende problemer. Så kan vi derefter reevaluere.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af fedefynboen
"Jeg er bedøvende ligeglad med hvordan McTominay er vurderet inidviduelt - hvilket i øvrigt ikke er dårligt, sålænge han præsterer pisse godt relationelt med sine medspillere."

Når talen er på McT, så synes jeg ovennævnte er væsentligt at ha´ med.
Vi ved at McT som regel spiller sammen med Fred, når midtbanen består af tre og i samme situation danner Matic og Pogba et tilsvarende makkerskab.
Makkerskaber handler ikke kun om hvorvidt de involverede tilsammen dækker kravene, men også om indbyrdes tillid og tro på hinanden. Behovet for det sidste er mest udtalt for CBs, men er også vigtigt på den defensive midt.
Individuelle stats og vurderinger er altså, i min optik, kun en del af ligningen og ikke nødvendigvis den vigtigste.
Vi ved også at i hvert fald Matic er tæt på at være "over-the-hill" og det er sandsynligt at Pogba ligeledes kan være historie snart.
I det lys må man, som jeg ser det, forstå at McT og Fred begge er vigtige for Uniteds umiddelbare fremtid.
Vi har meget brug for en 6´er, der kan spille pladsen "alene", når taktikken kalder på offensivt spil, hvor vi står højt. Trekanten kan i så fald vendes. Og gerne med DvB som 8´er.
Under alle omstændigheder mener jeg at en 6´er bør prioriteres, alene pga. af Matics tilstand. Denne 6´er kan ændre både dynamik og tillidsforhold på midten og dermed også det billede, der tegner sig lige nu. Den tid den vurdering.

McT må altså betragtes som fast del af hvad kan kaldes en start 13-14 stykker for nuværende. Ingen tvivl om dog, at det havde været rart om han havde mere flair at byde ind med. Han er blevet en smule bedre hvad angår at spille bolden fremad, men der er fortsat noget at lære.
Skrevet af Inuk.
McT mangler at stabilisere sit spil. I sine gode perioder spiller han med brystet fremme, tager sine defensive løb og tilbyder sig som spilmulighed. Hvis han kan spille sådan hvergang så har han en fremtid på holdet, ingen tvivl om det.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Toggle
.Jeg forstår ikke dit indlæg i relation til mit? Jeg skriver netop at Mctominay er en fin breddespiller at have i truppen fremadrettet
Men jeg ser ham lige pt som en mellemting med det du skriver og så fast starter. Fletcher var de sidste par sæsoner han spillede faktisk en af verdens bedste felt til felt midtbanespillere, og jeg kan faktisk godt se McTominay ende i det samme. Derudover synes jeg også det er værd at bemærke at de andre jeg nævnte i flere henseender var faste spillere på holdkortet pga fergies evne til at spare på de bedste spillere samt pga skader i løbet af sæsonen. Jeg tror faktisk sagtens at McTominay kan udvikle sit spil endnu mere, og han har jo selv udtalt at han læner sig utrolig meget op ad carrick til træningerne og suger alt hvad han kan til sig. Kan han udvikle sin forudseenhed, herunder til at lave interceptions og sit spil frem i banen i stil med hvad vi tidligere så fra carrick så kunne jeg faktisk godt se McTominay steppe op og blive en af ligaens bedste 6/8ere. Han er trods alt kun 24 og der er 3-5år endnu før han er helt på toppen. Ser vi på lederegenskaber på banen er han fantastisk til at dirigere sine medspillere rundt, og rent fysisk er han jo i samme boldgade som cronaldo efter hans eget udsagn. Det er sådanne typer klubben skal have.
LUHG
Skrevet af Muggedreng2
LOL McT en af ligaens bedste 6-8 ere ...det er altså ret vildt at skulle høre at sådan en begrænset fodboldspiller skulle kunne udvikle sig sådan. Det ville godt nok kræve alle andre hold stod stille.

Jeg har svært ved at forstå den hype der er omkring ham, han er en sidelæns spiller der ikke rigtigt bidrager med meget og som smider bolde væk nogle helt vanvittige steder på banen, ligesom han ikke er synderlig taktisk begavet...
Skrevet af TheUnitedWay
Tja han er en udmærket 8´er, det vi mangler er en rigtig dygtig 6´er.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Toggle
Mugge
Du må forveksle ham med fred. Synes egentlig de er nemme at se forskel på. Den ene sydamerikansk af udseende og lille, fødder som stegepander med flydende margarine på, den anden nordboer af udseende, høj, fint overblik og et fysisk monster.
LUHG
Skrevet af Kroesus
En sidste ting jeg glemte at nævne ang. McTominay er hans mentale indstilling. Han giver altid de famøse 110% og vi har mange mere talentfulde spillere, der ikke er i nærheden af at kæmpe lige så hårdt som ham.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Muggedreng2
Du må forveksle ham med fred. Synes egentlig de er nemme at se forskel på. Den ene sydamerikansk af udseende og lille, fødder som stegepander med flydende margarine på, den anden nordboer af udseende, høj, fint overblik og et fysisk monster.


hahahaha den var sku egentlig meget god Toggle du får +10 jeg grinte sku højt...

Jeg kan ikke se det store lys i ham den høje blonde med babyansigtet..sorry to say, For mig ligner det at akademispillere pr automatik er 10 gange bedre end ens kvaliteter rent fatkisk giver ret til..et fysisk monster ja...hvis man har overblik laver man ikke åndssvage frispark i farlige positionner der koster mål, eller smider bolden væk som bagerste midt..Fred og McT minder meget om hinanden som spillere selvom jeg mener Fred er en smule mere dynamisk medens Scotty er mere fysisk.

Fælles for begge er dog at de er nødt til at have en makker ved siden af sig for at kunne udfylde 6er positionen..det er præcist derfor jeg ikke bryder mig synderligt meget om begge, de dækker deres forsvar for dårligt af, og kræver en sidemand for at shine
Skrevet af Muggedreng2
En sidste ting jeg glemte at nævne ang. McTominay er hans mentale indstilling. Han giver altid de famøse 110% og vi har mange mere talentfulde spillere, der ikke er i nærheden af at kæmpe lige så hårdt som ham.


Denne er jeg dog enig i han er en type der giver sig 110% hver gang, det synes jeg nu også Donny gør han får bare ikke chancen. Han var min MoTM imod Watford i alt fald
Skrevet af Yildis
@Muggedreng:

Fred og McT minder meget om hinanden som spillere selvom jeg mener Fred er en smule mere dynamisk medens Scotty er mere fysisk.


Jeg kan godt følge din anke med, at ingen af de to kan stå alene. Men jeg er ikke enig i, at de minder meget om hinanden som spillere. Jeg synes ikke, McTominay er i nærheden af være i stand til at læse og bryde spillet, som Fred gør så eminent til tider. Omvendt synes jeg netop, at McT er mere dynamisk og bevægelig i banens længderetning end Fred, og netop derfor har han også brug for en ankermand bag/ved siden af sig. Netop derfor er de måske også så fint et makkerpar, da de komplimenterer hinandens styrker og svagheder. Deres mangler i pasningsspillet kommer dog så til at lægge en masse ansvar over på Fernandes.

I forhold til at hype McT, så må jeg erkende, at han bare opfylder alle de krav, jeg har til en Man United-spiller. Fight, stort hjerte, udstråling mv. Måske bliver han aldrig en Scholes eller en Keane, men jeg tror, han er og bliver en uvurderlig skikkelse på holdet de næste 7-8 år, og ikke kun som en backup. Jeg tror ikke, der var mange, der havde spået ham en karriere på førsteholdet, da Mourinho lod ham debutere, og jeg tror, han bliver ved med at bygge på og overraske.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af fedefynboen
"I forhold til at hype McT, så må jeg erkende, at han bare opfylder alle de krav, jeg har til en Man United-spiller. Fight, stort hjerte, udstråling mv."

Sådan tror jeg vi alle har det Yildis.
Men er det ikke definitionen på en squad player, mere end på spiller til start 11?
Personligt tror jeg ikke McT skal håbe på "mere" end det og det er nu heller ikke så værst for ham.
Han har 2 svagheder, som i mine øjne gør at han aldrig bliver en dominerende 8´er på et mesterhold. Boldomgangen er for det første utilstrækkelig og overblikket er ikke udviklet, formentlig af samme årsag.
Det første skal læres i barndommen, ellers kommer det aldrig. Det andet kan afhjælpes og jeg synes også det er blevet det i nogen grad. Som beskrevet, sikkert med Carricks hjælp.

Forleden var der en situation, som jeg synes meget godt illustrerede manglerne.
McT var foran sin modstander, da en bold kom imod ham lidt uden for eget felt. Han kunne upresset ha´ vundet adskillige meter og fremkaldt en overtalssituation længere fremme.
I stedet lykkedes det ham, formentlig fordi han udså sig sine muligheder samtidigt med førsteberøringen (som ikke var synderligt svær), på besynderlig vis at sende bolden mellem benene på sig selv. Måske han havde lånt en stegepande af Fred?
Ind i et rum, hvor det faktisk blev en rimelig mulighed for de andre.
I stedet for en potentiel chance til os selv.
Her skal en klassespiller gøre bedre og det tror jeg aldrig McT kan lære.

Men på det psykologiske plan en fremragende spiller at ha´ i truppen.
Hatten af for det

Mon ikke han starter inde i Burnley i aften også?
Skrevet af Inuk.
Men er det ikke definitionen på en squad player, mere end på spiller til start 11?

Tja, Roy Keane havde det, Vidic, Beckham, Rooney, Schmeichel, Stam, Giggs.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Kroesus
De spillere havde mere, så meget mere end bare vilje. Jeg tror det er mere passende at fremhæve G. Neville som, lidt for ydmygt efter min mening, altid har hævdet, at han ikke havde samme talent som sine medspillere, men vandt sin plads på holdet på ren vilje.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Yildis
Fynbo:

"I forhold til at hype McT, så må jeg erkende, at han bare opfylder alle de krav, jeg har til en Man United-spiller. Fight, stort hjerte, udstråling mv."

Sådan tror jeg vi alle har det Yildis.
Men er det ikke definitionen på en squad player, mere end på spiller til start 11?


Jeg synes egentlig, at disse ord burde definere enhver, der tager den røde trøje over hovedet. Dog vil der jo altid være nogle, der arbejder hårdere end andre... Men du kan jo godt bruge de samme ord om én som Bruno Fernandes, der om nogen er mere end bare en squad player...

McTominay har naturligvis nogle mangler i sit spil, og noget af det lærer han måske aldrig, som du er inde på. Han har dog allerede overgået alles forventninger til ham, så derfor mener jeg også, det er for tidligt at udelukke, at han kan fortsætte sin kurve opad. Som udgangspunkt er han heller ikke med i min idealopstilling, men han er da tæt på og bør i mine øjne spille ofte.

Når alt kommer til alt vil jeg også hellere se 11 McTominay´er med hjerte og garanti for en 100% indsats, end jeg vil se 11 Pogba´er, hvor indsatsen ofte ikke lever op til talentet, der dermed ikke bliver 100% forløst. Og det mener jeg, uanset om man så bliver nummer 1 eller nummer 6.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af fedefynboen
Enig Yildis

Det du beskriver, er hvad jeg kalder Red Devil Spirit.
Og som også jeg forventer af alle.
Man hjælper sin sidemand. Taber man klatten, er det eget ansvar at få fat i den igen, uanset hvor på banen man er. Man løber den ekstra meter og man gør det aggressivt.

Det kniber ind i mellem for flere af dem. Udover Pogba også både Martial og Rashford.
For de to sidstnævnte selvfølgelig et valg om kræfterne (og positioneringen) skal bruges på generobring eller på dybdeløb.
Den udgave vi ofte har set Pogba i, har absolut ikke levet op til de krav, selv om han ikke har den samme "undskyldning".
Trods alt dog set bedre de seneste kampe, end nogensinde før. Det må man gi´ ham synes jeg.
Fortsat procenter at hente vil jeg dog også mene, hvad i nogen grad også gælder Fernandes. Også han slår ind i mellem op i banen og svigter det kollektive ansvar.
Skrevet af fedefynboen
Det er med en temmelig anstrengt mine, jeg forventer at se aftenens kamp.
Xee sender og de er som bekendt ejet af Fox Network
Et selskab som fremmer de mest tåbelige strømninger i USA, ved en noget søgt tilgang til journalistik og narrativ.
Man burde stemme med fødderne her, men jeg ender jo nok med at se kampen alligevel.
Fordi en svale ikke gør nogen sommer
Øv!
Skrevet af Kroesus
Delvis ejet af Fox Network. YouSee er også medejer. Jeg ved ikke om det hjælper eller forværrer.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Battlegoat
Gi det et par år, så alt sikkert ejet af kinesere
annonce
0