Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
Er der i øvrigt nogen der ved hvordan seedningen til næste sæsons champions league foregår? Er det de nationale mestre der bliver topseedet eller går det efter uefas koefficient hvor vi pt er nr. 9 (eller delt 8 med sevilla)?
Det kan jo meget vel sige lidt om hvor vigtig europa league så går hen og bliver.
LUHG
Skrevet af T-United
Vi skal vel slet ikke have en erstatning for Ighalo... er det ikke det, Cavani er hentet ind for?
Vi har brug for en højrekant, det bliver mere og mere tydeligt. Vi må skubbe båden ud for at signe Sancho. Ungt engelsk kæmpetalent på en position vi ikke har kunnet fylde ud i årevis.
Skrevet af Pindhunden
Jeg sad og kiggede lidt på Sancho i går, og han har rigtigt fine færdigheder - ikke mindst illustreret på sine to assists.

Men jeg sad også og så en dokumentar med blandt andre Ferguson, Capello og Mourinho, hvor de i flere omgange nævner, at et hold har brug for vindere med store personligheder, ikke bare stjerner. Der er en stor forskel. Cantona, Keane og Fernandes er gode eksempler hos os.

Selv han stadig er ung, så tror jeg ikke, at vi får en vinder med en positivt afsmittende personlighed, hvis vi henter Sancho. Men det får vi med Grealish, som jo så desværre ikke entydigt løser problemet i højre angrebsside.

Jeg bliver mere og mere overbevist om, at vi hellere skal købe de rette personligheder end nødvendigvis det største talent. Det ligner, at Cavanis personlighed har givet holdet et stort løft.

Skrevet af tue69
Undskyld forstyrrelsen i tråden, men fandt det egentligt bare glædeligt at LP er tilbage. Det klæder forum!

God kamp i morgen, håber at I skvatter over jeres egne ben i samtlige 90 minutter, men med Pøwls nuværende form er der nok større sandsynlighed for at det sker for dem - måske som et led i et af Trends utallige indlæg direkte på kroppen af Shaw.

Håber på en noget mere målrig kamp end sidst under alle omstændigheder - Og så vil jeg ikke forstyrre mere.
Skrevet af LP_
@Toggle
1. seedningslag er CL-mestrene, EL-mestrene og de nationale mestre i de 6 højest rangerede nationer, som ikke vandt enten CL eller EL. Fra 2. seedningslag og ned er det koefficientpoint, der afgører det. Da vi vandt EL i 2017 gav det dog ikke en plads i første lag, og derfor var det de 7 højest rangerede nationers mestre + CL-vinderen.

Så ja, det ville da ikke gøre noget at vinde EL, men man kan jo havne i en dødspulje uanset. I år var både vi og Chelsea i 2. lag, og jeg tør godt påstå, at der var en verden til forskel på den modstand, vi hver især mødte i gruppespillet.
Skrevet af LP_
Jeg får lige lyst til at lave et nedslag.. Jesse Lingard. Hvad pokker er der sket?

Husker I den her? https://www.youtube.com/watch?v=GCJT2SfNUm8
Vi er jo nærmest ude i, at da Solskjær tog ham ud 5 min efter, så tog han ham helt ud af holdet. For han er helt forsvundet. Der er snak om i denne uge, at han er pillet helt ud af 22-mands truppen. Hvis vi lige pakker Messi Lingard-memes og jokes væk for en stund, så er det jo en spiller, der har lavet ualmindeligt vigtige mål for os (bl.a. i begge engelske cup-finaler), og som har lavet ualmindeligt flotte mål. Derudover var han fast mand på det engelske landshold.

Jeg kan forstå, at der har været noget sygdom i familien, og at han har passet sine søskende i en periode, hvilket helt sikkert har været hårdt mentalt, men jeg synes alligevel, det er vildt.
Skrevet af FrancescoTotti
Jeg synes ikke Jesse Lingard har en plads i startelleveren og på en eller anden måde er han for mig et billede på den middelmådighed United havde for nogle sæsoner siden. Man kan jo også sige at det går meget godt efter at han er blevet pillet af holdet.

Omvendt forstår jeg heller ikke at han ikke har fået mere spilletid, han er en fin breddespiller som kan spille i FA-cuppen eller mod eksempelvis Istanbul eller hvis vi møder nogle ringe hold i Europa League.
Jeg kan huske et fantastisk mål han lavede i en af Uniteds første kampe i sæsonen mod Leicester, hvor han dribler fra lidt over midten og scorer, klassemål.
Det kommer 2.26 inde i den her video:

https://m.youtube.com/watch?v=lL6f8dfE11s

Jeg er fuldstændig enig i at det er en vild drejning det har taget. Han spiller vel egentlig også højre wing og det er jo ikke ligefrem fordi at Daniel James eller Mason Greenwood i nuværende form er bedre og de er på ingen måder lige så erfarne, hvilket til tider vægter højt.
Skrevet af Inuk.
Lingard, alt for meget polemik udenfor banen. En ting er at passe sine søskende men at lancere en tøjbrand mens man er rotationsspiller. Det ku´ han godt håndtere bedre
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af LP_
For god ordens skyld, så advokerer jeg ikke for, at han skulle have mere spilletid. Jeg er sikker på, at han gør det helt horribelt til træning, når Solskjær nu slet ikke kan bruge ham længere.

Det var mere en undren over, at han er faldet meget i niveau, at han går fra at være en vigtig brik til helt ude i kulden.

At det er fordi holdet er blevet bedre, og han derfor ikke længere er god nok, køber jeg ikke helt. Igen så har han jo altså scoret på nogle af de største scener, og har lavet nogen mål, som man objektivt må sige er høj klasse. De 30 mål han har scoret for os er jo ikke bare tilfældigheder.

I dag snakkes der om en lejeaftale. Det er nok en meget god idé, hvis han fortsat vil gå efter en karriere som fodboldspiller og ikke tøjdesigner.
Skrevet af fedefynboen
LP

Udover træningsindsatsen, så mener jeg der er en anden faktor, som strategisk dømmer Lingard ude.
Han er klart bedst til løbespillet og var en gevinst i kampe vi står lavt i.
God under Mou (til tider) og f.eks. den meriterende udesejr over City, men ganske håbløs i kombinationsspillet.
Om det er ønsketænkning fra min side, fordi jeg mener at United skal kunne dominere på bolden fremadrettet, det ved jeg selvfølgelig ikke. Men synes at der er tilstrækkeligt, som viser det bliver vejen.
Du nævnte Wan-B som en bundholdspiller og sådan synes jeg også man kan karakterisere Lingard. Leje eller salg mig ligegyldigt, men skal vi videre, så synes jeg det er fint at sige stop hvad Jesse angår.
Skrevet af LP_
Jeg tror vi stikker os selv blår i øjnene, hvis vi siger, at fravalget af Lingard skyldes spillestil, når vi for relativt få dage siden parkerede bussen på Anfield.

Så er Solskjær trods alt heller ikke mere liderlig efter at have bolden. Tværtimod, fristes man til at sige.
Skrevet af trannel
Skriver Lingard sig ikke bare ind i det fænomen Mike Phelan, Meulensteen med flere har snakket om længe, at nogle spillere har en tendens til at tro at når man er slået igennem så er det hårde arbejde overstået.

Det var ret tydeligt at efter Lingards seneste forlængelse har han vel nærmest ikke spillet en god fodboldkamp for klubben og han fik i den grad chancen under OGS.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af TheUnitedWay
Det bliver spændende at se hvordan vi stiller op i dag på hjemmebane. Jeg tror LFC stiller offensivt op, formentlig i en 4-2-3-1. Spørgsmålet er om vi matcher dem eller spiller mere afventende i en 4-4-2 diamant?
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af TheUnitedWay
LP_ Lingard har i min optik aldrig været en bærende spiller. Han har altid svinget i niveau.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af fedefynboen
Det synes jeg kan være en god pointe trannel.
Målet med ambitioner på banen fyldt og derfra bare ned ad bakke.
Man kan også sige at han teknisk bare aldrig har været god nok til United, hverken som wing eller midtbanemand.
Mener holdet har fået det ud af ham man kan forvente og så er det bare videre.
Skrevet af LP_
@Trannel
Jo, der er da helt sikkert noget med indstillingen til livet som professionel fodboldspiller. Jeg har bare sjældent set det gå så galt - og det er endda en late bloomer, som man ellers ville tro, havde lært om frugterne ved hårdt arbejde.

@TUW
Det tænker jeg heller ikke, han har været. Men derfor kan han vel godt være en vigtig brik. Han spillede i en periode en ret vigtig rolle som falsk 9´er for Solskjær, og jeg tænker også Mourinho ret ofte lagde en gameplan, der var bygget op om Lingard.
Skrevet af TheUnitedWay
LP_: Det er nok delvist rigtigt. Jeg tror egentlig at LVG, Mou og OGS alle har forsøgt at indfri Lingards potentiale. OGS har så indset at potentialet ikke var til mere samtidig med at spillere som Greenwood og James ganske enkelt har overhalet Lingard.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Inuk.
Men f.eks. seneste kamp på Anfield kunne jeg godt unde Lingard en startplads på midten med den simple opgave at mandopdække Thiago. Sådanne kampe kunne Lingard godt have en funktion og plads på holdet.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Grønne
Inuk

Det er jeg dybt uenig i. Hvor god er Lingard til en sådan tjans? Mig bekendt har Lingard aldrig haft en opgave, der lød på at skulle mandsopdække en spiller. Thiago ville kunne vende rundt på ham hver gang - man skal ikke underkende, hvor god en fodboldspiller Thiago er. Thiagos spilforståelse, teknik etc. er på et meget højt niveau og Lingards defensive evner er nærmest ikke eksisterende. Det ville være et kæmpe selvmål at sætte Lingard ind på en central midtbane, med det for øje at skulle mandsopdække Thiago, for Lingard er slet ikke en sådan type spiller.

Vi så under Mourinho, hvordan det virkede med Herrera mod Hazard, og det var godt set, men det ville ikke fungere med Lingard.
Skrevet af LP_
Ser ud til at både vi og Pool kører en forholdsvis stærk opstilling, hvor der dog er sparet et par profiler.
annonce
0