Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Scholesisoneinamillion
@Pink: Tak for link.
Troels B er en urimelig dårlig journalist og lever stort set af copy paste og ofte fra tvivlsomme medier.
Læg dertil hans politisk korrekte kommentarer og jeg sidder med indtryk af en super frelst personlighed, der reelt selv har sin eksistens qua de uendelige midler, der er i fodboldens samlede system.

Men fordi han planker andres synspunkter eller endog arbejde, kan artiklen måske godt indeholde relevant stof, men er der noget afgørende nyt i dine øjne?
Skrevet af Poboy
Ikke mange seriøse rygter om spillere på vej til klubben. Det giver mening hvis man venter til sommer. På den anden side ved jeg ikke, hvad misset CL koster samlet set...inkl. de skjulte omkomstninger, så der kunne være mening i at forstærke vores svage midtbane nu....måske satse på at snuppe Kamara og Kessie til billige penge. Fungerer de ikke har vi købt billigt, og kan stadig få en god pris for dem senere.
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af andib
Men Kessie skal jo have en horribel løn lyder det til, og så kan Man Utd jo igen risikere at prøve, at brænde inde med en spiller, fordi lønnen er for høj. Kessie skal kun hentes, hvis man virkelig mener, at han kan gøre en forskel.

Ellers er det som jeg mener Squishy skrev, at man henter Kessie i mangel af et bedre alternativ, og det vil jo være tosset at gøre (igen).
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Poboy
Hvis lønnen er urimelig er jeg enig...vi skaæ stoppe med at kaste rundt med pengene som vi normalt gør. Det er en af årsagerne til vi har en trup fuld af selvfede ego-krukker. Jeg har dog intet hørt om urimelige krav fra Kessie. Hvis han er den store United fan, han har givet udtryk for - tænker jeg han er villig til at bevise det ved at være ydmyg.. ..ellers er han ikke relevant.
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af MR. Buur
En ting er sikkert - set ude fra ser det godt nok ud som der mangler en plan!

Det ville være forfriskende hvis Rangnick med støtte af den sportslige ledelse gik ud og slog fast hvilke spillere der var plads til i det nye Man Utd og hvem der skal ud - der trænger til en oprydning i en dyr men samspilsramt trup.

Man Utd er stadig en klub med et navn, men flere sæsoner uden deltagelse i CL vil komme til at koste genrejsningen dyrt.

Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af andib
Det er i hvert fald derfor, at Milan har sagt stop ift. kontraktforhandlingerne. Han var jo selv ude for at committe sig til Milan for resten af karrieren og var sikker på, at det kun var et spørgsmål om tid, før end der var styr på en ny kontrakt. Det er der så aldrig kommet.

Jeg ved ikke hvad der er en dyr kontrakt i Man Utd-termer, men han ville jo have i hvert fald 9 mio euro årligt (plus bonusser) for at forlænge i Milan. Milan ville give 6-6,5 mio. euro.

Med kontraktudløb der tror jeg godt at du kan forvente, at han vil kræve mere + sign on fee, da Man Utd ikke skal betale overgangssum.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Poboy
Hvis Milan får et mindre beløb nu, i stedet for at lade ham gå gratis til sommer, kan det være en win win situation. 9 mio. Euro årligt er vel omkring 150.000 pund om ugen....det er vist en middelmådig United løn i disse dage.

Jeg ved ikke om en kessie er løsningen, men der er en stor sandsynlighed for, vi ikke får en CL plads som det ser ud nu. Det kan være værd at satse lidt i dette vindue ift. De indtægter samt spillere vi ikke kan tiltrække til sommer pga. Manglende CL deltagelse.

Helt generelt undrer det - og som de fleste har undret sig over længe - at man ikke har styrket midtbanen noget før. Det burde også have været prioriteten sidste sommer. Jeg tror man fejler, hvis man går 100% efter Rice til sommer - en spiller vi ikke får uden CL deltagelse alligevel....og måske alligevel ikke får....realistisk set er vi sportsligt ikke særligt attraktive i øjeblikket."I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af Mr. Pink
Scholes

Jeg kender ikke denne journalist, men synes egentlig, at han rammer meget af det, vi diskuterer herinde.

Dels selve magtstrukturen, dels den manglende overordnede plan. Derudover nævner han Ronaldo-problematikken:

"Og hvad så med Cristiano Ronaldo, der det ene øjeblik prises for sit forbilledlige og inspirerende liv som professionel, noget der ifølge nogle historier med anonyme kilder har vendt kulturen helt på hovedet (til det bedre, forstås), for så i næste at have en stor del af omgivelserne på nakken for sit tydeligt frustrerede kropssprog som mod Newcastle og Wolverhampton, og historier (igen med anonyme kilder) om, at han er dybt utilfreds med Ralf Rangnick?"

Alt i alt virker det ikke som en tåbelig omgang click bare, men har du bedre og andr artikler om "vores" klub, må du jo meget gerne linke dem.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af TheUnitedWay
Der er flere ting at sige om den nuværende situation.

1. Glazers og deres håndlangere skal ud af klubben. De har skadet enhver sportslig fremgang med deres kortsigtede profitmaksimering.

2. Man lider nu under at der ikke har været en sportslig plan og en sportsdirektør i årevis pga. punkt 1.

3. Spillere som er købt af kommercielle hensyn, bør sælges ASAP.

4. Ralf skal selvfølgelig have tid og ro til at implementere sine idéer. Men man bør samtidig have den næste permanente træner i tankerne når der hentes spillere. Især dette er svært, da vores uduelige Glazer-setup sikkert ikke har nogen idé om hvem den næste permanente træner bliver.

5. Den næste permanente træner bør være en som deler Ralfs filosofi, omend han naturligvis kan have et andet spilsystem.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af BryanFury
Ralf skal selvfølgelig have tid og ro til at implementere sine idéer. Men man bør samtidig have den næste permanente træner i tankerne når der hentes spillere. Især dette er svært, da vores uduelige Glazer-setup sikkert ikke har nogen idé om hvem den næste permanente træner bliver.


Altså når nu Ralf blev hentet ind som midlertidig manager så MÅ de jo have den permanente løsning i kikkerten. Man vælger vel ikke en filosofi som Rangnicks for et halv år hvis det ikke også er den stil man vil køre fremadrettet.

Så kunne man jo med fordel have valgt en manager der laver resultater på den korte bane.
Skrevet af T-United
Personligt synes jeg, det er underligt, at en midlertidig manager så markant skifter system, selvom det heller ikke fungerede før. Og særligt hvis den kommende manager ikke vil praktisere 4-2-2-2, som der vel nærmest ikke er nogen, der gør.

Det virker for mig lidt for kortsigtet, og jeg havde forventet noget andet af Rangnick, der alt andet lige kommer med et ry som taktikmester. Dog fra mindre klubber, og måske er det det, der er galt.

Jeg synes i hvert fald, det er lidt en hård start for en kommende manager, at han skal starte med at skifte system.
Skrevet af TheUnitedWay
Bryan: Du vil blive overrasket. Man havde ikke nogle føler ude hos andre trænere, da det sejlede under Ole. Rettidig omhu er ikke et fænomen Glazers kender til.

Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Toggle
Hvordan ser i at flere af spillerne i øjeblikket er ude og afvise at de er på vej væk? Det er i hvert fald en ny håndtering af medierne ift tidligere.
LUHG
Skrevet af Inuk.
Selvfølgelig er de ikke på vej væk. Få eller nærmere ingen klubber vil give samme løn for deres præstationer
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Mr. Pink
Kæft Bellingham ville være et scoop i United! Han har evnerne, viljen, modet og lysten.

Det er der fandme mange af de forkælede finker i United, der kunne lære noget af.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Jeg mindes, at Henrikh Mhkitaryan, Kagawa og Sancho også var deciderede world beaters i den meget offensive, mindre strukturerede og (pånær Bayern München) svagere bundesliga.
Ok the jury is still out fsva Sancho, men han har ikke trukket træer op endnu hos United.
Tror også Bellingham er og bliver et absolut topnavn, men han har stadig kontrakt incl optioner til 2025 og Dortmunds forhandlingsstrategi er velkendt.

Re. Kessie: Jeg står på mit synspunkt og spørgsmål fra november/december om hvorvidt vi ville diskutere denne spiller, hvis han ikke havde kontraktudløb?
Jeg minder desuden om en super kvalificeret (Milan) debattør, der sår tvivl om Kessies kompetencer i Milan forum.
Ved godt at vi ikke er super attraktiv adresse for de allerbedste, pånær løn, men det må ikke få os til at købe mere middelmådighed.
Skrevet af Janus
Kessie er ikke god nok på bolden til United.
I skulle have hentet Milinkovic-Savic allerede i 2018-2019. Han har været absolut topklasse lige siden.
En af de bedste CM overhovedet i gamet. Har længe stort set alene holdt røven oppe på Lazio og været Serbiens store spiller gennem hele VM-kvalen.

Det er utænkeligt at han endnu engang forlænger og United burde slå til nu.
Skrevet af andib
@Janus

Jeg er helt enig. Jeg tror også, at det ville være noget mere fornuftigt at hente SMS fremfor Kessie. Tror også kun Kessie diskuteres fordi, at han har kontraktudløb til sommer (det var så ikke Squishy der nævnte det men Scholes), og derfor forventeligt at han kan hentes uden de store omkostninger nu.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Mkarner
Nogen der ser Garner i dagens kamp vs. Arsenal?

Jeg slog over i 55 minut, han havde et ganske kvalificeret frispark direkte på mål som Leno dog pillede, og nogle erobringer. Han tilbyder sig tit på midten. Er der andre der har set mere end de 10 min. jeg har fået set?
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
annonce
0