Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg har på fornemmelsen at Bailly kunne spille alene i den 4 back kæde i dag. Stærk præstation!
bailly har været en fantastisk signing, haft en rigtig god sæson, hans makker derimod..

blind ser godt nok langsom ud. haft nogle uheldige dueller i dag. ved snart ikke hvor man skal spille blind henne af for ikke at blive nervøs når han er i nærheden af bolden.
Rashfords afslutninger. Jesus
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Vi får i hvert fald problemer hvis Blind skal spille resten af sæsonen som midterforsvar. Det er lige ved jeg hellere ville se Tuanzebe i nogle af kampene. Forhåbentligt bliver enten Smalling eller Jones klar inden sæsonens afslutning.
Bailly har været virkelig god! Enig i at Blind ikke er løsningen dernede.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
nej nej nej nej
Lidt bittert med Pogbas skade, og at det ikke er Fosu-mensah der bliver sat i spil.

Heldigvis kunne han gå fra banen og mon ikke han er klar igen hurigt.
Lige netop Bailly og Pogba har jo også spillet uhyggeligt meget på det sidste. Der er bare ikke nogen alternativer, så de er nødt til at spille hele tiden.
Synes dog bare det lignede kramper.
Apropos Jones og Smalling:
Mourinho har opfordret dem til at melde sig klar til kampen på torsdag som følge af Baillys præstation. Lyder lidt som den gamle udtalelse fra december/januar hvor han snakkede om, at de største sportsstjerner spiller gennem smerte, og derudover også som om der er en fremtid i klubben på spil hos de to.
Måske fakede Pogba så City ikke ved hvad de skal forvente ;)

Jeg er i hvert fald imponeret over hvad de præsterer idag efter 120min i torsdags. Det er stærkt. Lad os krydse fingre for at city er hårdere ramt efter 120min fodbold !
LUHG
annonce