Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kroesus
Når Brentford i går kunne komme til da mange chancer de gjorde, så mener jeg også at det skyldtes de adskillige horrible boldtab fra vores side.

Jeg bed også mærke i de mange boldtab, men mange af dem var også 50/50 bolde, der rikochetterer mellem to skinneben og et mere end almindeligt standhaftigt græsstrå. Nuvel så var Brentford mere engagerede og det hjælper altid på heldet når det kommer til 50/50 bolde. Jeg sad dog med følelsen af, at på et eller andet tidspunkt må statistikken udligne sig selv, og vi begynde at vinde tilfældighederne.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af fedefynboen
"og et mere end almindeligt standhaftigt græsstrå"

Pragtfuld analogi Kroesus. Thumbs up!
Husker dem godt. Altid dem, der stod i vejen, når jeg i sin tid, mod forventning naturligvis, måtte konstatere at en aflevering ikke nåede det ønskede mål :)

Pjat tilside, du har ret. Der var til tider lidt pinballmaskine over de boldtab.
I højre side hos Dalot for det meste.
Svært helt at pinpointe hvad de skyldtes. Var det Linde, der spillede lidt for pressede bolde? Var det McFred, der havde for stort fokus på at hjælpe defensivt og derfor glemte at tilbyde sig hvor der var plads? Eller måske Greenwood var for stationær?

Brentford skal roses for ihærdigt presspil, meeen jeg synes nu nok vore spillere burde kunne spille uden om dem alligevel. Bedre er de trods alt ikke.
Især skuffende, synes jeg, at det var Dalot der som regel var impliceret i de situationer. Det ville være forventeligt for Wan_B, men portugiseren er altså en bedre boldspiller og han burde oftere kunne spille sig forbi 2 mand der presser ham.

Alle har en off-day fra tid til anden. Måske det bare var det og det blev til så mange fordi også Telles var under dagligt vande. Havde givet været lettere med en motiveret Shaw i form.
Skrevet af Mr. Pink
Kan ikke finde min kommentar i forhold til, at alle mål blev initieret af Uniteds midtbane.

McT stod for de sidste to, og det var fremragende gjort. Erobring, løb med bold samt aflevering.

Det efterlader derfor planen helt og aldeles åbenlys.
United skal død og pine hente to nye midtbanespillere! Begge 6´ere. Den ene en stjerne og den anden en stjerne in spe
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(440030220202)
Nå det ligner at det bliver et Maguire-Varane makkerskab mod West Ham. Lindelof har haft indbrud i sit hjem og har aftalt med Rangnick at han bliver hjemme hos sin traumatiserede familie de næste dage.

West Hams fysik og luftstyrke er måske ikke den værste kamp at sidde over for lille Victor. Så må Maguire jo så også vise at han fortjener startpladsen, som det burde være nu hvor han endelig blev sat af pga dårlig form.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Martinredzone18
Burde vi ikke hente en gratis Christian Eriksen.
Skrevet af andib
“Gratis”
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af TheUnitedWay
Nej det burde vi ikke. Det er ikke den position hvor vi er udfordret. Det er den centrale midtbane, centerforsvaret samt højre og måske endda venstre back.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af fedefynboen
Ville det lune med 3-0 i dag?

Øv med Linde, synes hans makkerskab med Varane havde opadgående tendenser. Men rigtigt er det da, at typer som Antonio af og til får svenskeren til at ligne en juniorspiller.

Omvendt er jeg så langt fra tryg ved tall-for-no-reason. Svært helt at bedømme den seneste korte indsats, men jeg syntes at se en backfootet Maguire fortsat. Måske han skulle ha´ nappet en måned i skyggen på en græsk ø, i forhåbning om at det måske havde klaret tingene lidt.
Presser West Ham os højt med en fortsat rusten anfører, så gruer jeg for udspillet bagfra. Især hvis Shaw fortsat ikke spiller.
Skrevet af KasperK
Også virkelig spændt på i dag. Særligt omkring i indstillingen generelt og Ronaldos rolle - får han en tur på bænken for sit optrin?

Ved ikke om det er old news, men A. Ramsey er ifølge Allegri på vej til PL.

Newcastle nok bedste mulighed, men kunne han bidrage lidt til vores bredde?
Skrevet af Slettet(440030220202)
Nej Ramsey er da lige præcis sådan en signing man skal holde sig langt væk fra. Selv hvis han havde niveauet stadig skal man holde sig langt væk fra aldrende løntunge has beens..
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Slettet(440030220202)
https://twitter.com/theathleticuk/status/1484579293141237762?s=21

Der kunne meget vel være en ny catchy tune på stadion i dag. Teksten og sangen er i hvert fald blevet delt flittigt på twitter siden i går.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af TheUnitedWay
Nej tak til Ramsey, så langt hellere Kessie.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Mkarner
Er Shaw skadet, kan ikke finde noget?

Hvorfor kan Greenwood ikke aflevere den fucking bold?
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af LP_
Shaw er skadet, ja.

Sagde han 114 hjørnespark i træk uden mål? Jøsses.
Skrevet af Mkarner
Arh okay - Tak.

Ja, det vitterligt ringe at man på en eller anden måde ikke har fået scoret på et hjørnespark.

Ronaldo skal lade være med at være frisparksskytte.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af JohnnySS
Hvornår har Ronny senest scores på frispark anyone?
Skrevet af Kroesus
Vi prøver konstant det hårde dykkende hjørnespark, der søger én bestemt person i feltet. Vi burde bare prøve ballonbolden mod bagerste stolpe eller 11 meter pletten og så se hvem der kommer højest.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Kroesus
4. juli 2020.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af LP_
Genpresset ser foreløbigt bedre ud end længe.

Og Maguire er sgu mødt op!
Skrevet af Mkarner
Jeg var kæmpe fan af den hjørnespark kombi vi havde under Ferguson, hvor det altid er lidt tilfældigt hvordan boldene lå, men på et tidspunk stillede Rooney sig konsekvent på baglinjen af den bagerste del af feltet og blev tit og ofte ikke dækket op, og så søgte han ind mod bagerste del af det lille felt og scorede så vidt jeg huskede et par mål på den måde som blev snittet videre.

Skuffet over den venstre fod som Telles skulle beside, hans indlæg er godt nok ringe.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
annonce
0