Snak

Mere indhold efter annoncen
Bailly har i øvrigt i dag fået 3 spilledages karantæne for sit røde kort mod Celta Vigo - hvis nogen ellers stadig kan huske det. Han har naturligvis afsonet karantæne i EL-finalen, men skal så også sidde over i Super Cup kampen mod Real Madrid samt vores første gruppespilskamp i CL. En venlig reminder om hvor tåbelig den udvisning var.
Blind, den naturlige libero. Født 40 år for sent.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Supper-Cuppen gør mig ikke så meget, at han går glip af. Lad os smide Lindelof for løverne med det samme og se, hvad det bliver til.

Første gruppekamp i CL er reelt det mest negative, men mon ikke vi kan klare den her uden?
Manchester United.
Er vi direkte kvalificeret til gruppespillet, eller skal vi ikke igennem play-off runden?
Manchester United Chicago Bulls
OK, det er jo ikke dumt, at vi slipper for 2 kvalkampe i et program der hurtigt bliver presset.
Og fint at vi er seedet i 2. lag - det bør jo sikre en forholdsvis overkommelig pulje, hvor kun en af Real, Bayern og Juve fra 1. seedningslag ser skræmmende ud på papiret.
Lukaku has registered more assists (27) & created more chances (204) than any other striker in the last five Premier League seasons
LUHG
Vild nok statistik. 0.o
Manchester United.
https://youtu.be/aDj-JZOap0I

Endnu en analyse af hvorfor 3-5-2 giver rigtig god mening med den trup Mourinho har til rådighed. Denne gang med udgangspunkt i Lukaku og Pogba.
Jeg er med på at 2 angribere sandsynligvis ville pynte. Men vores holdsammensammensætning er ikke rigtigt bygget op til at spille med 5 forsvarere, da vi derved vil have alt for mange dygtige offensiv spillere siddende på bænken.
Hvis vi spiller 5-3-2, vil spillere som Mkhi, Martial, Mata, Lingard skulle side udenfor, hvis vi antager at Lukaku/Rashford spiller på toppen og Pogba/Herrera/Carrick spiller på midtbanen.
annonce