Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er med på at 2 angribere sandsynligvis ville pynte. Men vores holdsammensammensætning er ikke rigtigt bygget op til at spille med 5 forsvarere, da vi derved vil have alt for mange dygtige offensiv spillere siddende på bænken.
Hvis vi spiller 5-3-2, vil spillere som Mkhi, Martial, Mata, Lingard skulle side udenfor, hvis vi antager at Lukaku/Rashford spiller på toppen og Pogba/Herrera/Carrick spiller på midtbanen.


Både og. Ligesom med 4-2-3-1 er der jo flere måder at blande kortene på. Midtbanen kunne også hedde Pogba, Herrera, Mkhitaryan ligesom mod LA Galaxy (der var det dog Pereira i stedet for Herrera). I den konstellation "mister" vi ikke en offensiv spiller ift. en 4-backkæde.

Mata kan også spille allerforrest ligesom mod Galaxy, hvis vi forventer at være boldbesiddende, idet han kan trække ned i banen og få plads til sin kreativitet. Lingard kan spille angriber ligesom vi så det mod Chelsea i foråret. På den måde får han mulighed for at presse højt, hvilket er noget af det, han er bedst til.

Det er klart, at vi ikke kan spille med Lingard, Mata, Mkhitaryan, Lukaku, Rashford og Martial på samme tid, men det behøver vi i min verden heller ikke. Vi skal bare sørge for at have de rigtige på banen til den pågældende modstander, og der synes jeg det er rart, at vi har så mange forskellige muligheder.
Di Marzio skriver, at vi nu er favoritter til Matic, fordi Juve har trukket følehornene til sig. Det ville godt nok være et uimponerende køb, hvis man spørger mig.

Men det er selvfølgelig bedre end ingenting.
https://amp.theguardian.com/football/2017/jul/25/paul-pogba-big-game-experience-academy-roots-key-jose-mourinho-manchester-united

Mourinho lyder sgu helt forelsket i sin trup. Og så får han lige vasket hænder og trukket bukserne ned på City mht. transferpriser. Virker lidt latterligt, når vi ikke ligefrem selv holder på læderet hvad transfersummer angår.
Matic vil være et hjernedødt køb.. Udover at jeg ikke mener han er nogen væsentlig forstærkning vil det også være dumt at handle med chelsea og derved give dem ekstra midler..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
@La P

https://amp.theguardian.com/football/2017/jul/25/paul-pogba-big-game-experience-academy-roots-key-jose-mourinho-manchester-united

Mourinho lyder sgu helt forelsket i sin trup. Og så får han lige vasket hænder og trukket bukserne ned på City mht. transferpriser. Virker lidt latterligt, når vi ikke ligefrem selv holder på læderet hvad transfersummer angår.


hvis jeg har forstået FFP rigtigt. (muligt jeg ikke har)
Så har han vel ret, M.U. har FFP med alle de penge de tjener på fans, addidas, tv osv. til at bruge mange penge på en star-quality player, som pogba og lukaku


det jo ikke ligesom i city der ikke har i nærheden af samme indtjening, de får alle deres penge fra en olie stat og bliver ikke indtjent af klubben selv derfor strider det mod FFP og når de så bruger som de skriver i artiklen, vil det så ikke stride imod FFP?


mourinho er en smart mand, han sidder i en klub drevet af en sund forretning, når dem omkring os begynder at spendere fuldstændig vanvittigt - puster han ild til FFP. Regler, at de for travlt osv ved at sætte fokus på det i pressen
Italienske Calciomercato skriver, at vi har opgivet at få fingre i Perisic og nu arbejder på alternative løsninger, herunder Emil Forsberg i Leipzig. Jeg synes han er et markant mere spændende køb, men jeg er tvvler lidt på, at han bliver nemmere at købe fri.

Leipzig virker ikke som om de har ambitioner om at blive stemplet som en sælgende klub.

Dier og Forsberg ville være to køb efter mit hoved, men de virker ikke særligt realistiske.
I det prisleje Leipzig spillere ender i, siger jeg nej tak til Forsberg.
Desuden synes jeg ikke, at han er hurtig nok, især ikke hvis vi skal hente ham, fordi vi ikke fik Perisic.
Jeg har ikke set nogle priser endnu, men jeg tror som sådan heller ikke han er til salg for en spotpris.

Til gengæld har du nok ret i, at den manglende fart godt kan vise sig at blive et større problem i Premier League end det er i Bundesligaen.
Jeg tænker bare Leipzig har økonomien til at krave et utrolig højt beløb for ham, som vi f.eks. ser med Keita og Liverpool for tiden. De gange jar har set ham, har han største force været hans afleveringer, vi har i for vejen hurtige kanter der kan sætte deres mand. Hvis han skulle komme til os, skulle han vel spilles mest som midtbane, hvor jeg synes vi har bedre spillere.
Håber stadig på en 6´er, og måske en god spiller mere, Mourinho har jo været ude og sige, han gerne vil have to mere i det her vindue.
Annual spending on defence:

USA £820bn
Cuba £700m
Man City £200m
Bosnia £180m
Congo £135m
LUHG
annonce