Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg tænkte det samme mht. Lindelöf på midtbanen.
Man giver ikke en fantasillion for en spiller der er købt for sine evner som forsvarsspiller, og vælger 4 træningskampe efter, at prøve ham af på en helt anden position.
Apropos midtbanen, så skriver belgiske medier, at vi har en scout på plads i aften til kampen mellem Anderlecht og Antwerpen (sæsonpræmieren) med henblik på at se nærmere på Leander Dendoncker.

Hvis man har brug for en reminder, så spillede han to ubehageligt gode kampe for Anderlecht, der nær havde sendt os ud af EL i kvartfinalen sidste forår - og scorede også målet i Belgien. På daværende tidspunkt kan jeg huske, at han endte med at stjæle showet lidt fra Tielemans, men det er nok alligevel lidt overraskende, hvis vi overvejer ham allerede. Der er trods alt et pænt spring fra den belgiske liga til PL, men han så bestemt spændende ud i de to indbyrdes kampe.
@LaPioche:

Det er på ingen måde overraskende for mig. United har mere for vane at hente relativt unge spillere, som kan udvikle sig I United og blive topspillere - frem for at komme til som "færdige" spillere på vej mod karrierens efterår. Var det ikke David Gill, der sagde noget i retning af "we make stars, we don´t buy them". Det har så ikke helt kendetegnet de seneste år, men når alt kommer til alt, er en Dendoncker-handel meget mere United´sk end en Matic-handel ville være.

Og ja, han spillede nogle gode kampe mod United i Europa League og er vel lige præcis den type, der mangles på midtbanen. Om han har/får det ønskede niveau, håber jeg, scoutsene kan vurdere.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Jeg ved ikke om jeg synes det er så karakteristisk et United-køb. Som sagt synes jeg det er meget langt fra den belgiske liga til Premier League i niveau, og jeg synes vi plejer at gå efter spillere, der er lidt mere etablerede profiler. Jeg kan faktisk ikke huske en eneste spiller vi har hentet i Belgien, der ikke var til akademiet.

Men jeg er helt enig i, at han er den rigtige type. Stor, stærk og dygtig pasningsspiller. Derudover har han et brag af et langskud, hvilket man ikke skal kimse af når modstanderen ofte pakker sig ned på Old Trafford.
Det undrer mig lidt, at vi ikke er blevet kædet sammen med Renato Sanches. Vi var jo spidsen af et kønshår fra at hente ham sidste år inden Bayern hi-jackede aftalen og Mourinho ville meget gerne have ham. Nu er han på markedet igen, så jeg forstår ikke, hvis vi ikke er interesserede.

Han har ganske givet haft en skidt sæson, men ingen kan vel være i tvivl om potentialet. Jeg tror det er præcis sådan en type, som Mourinho kan få 110% ud af ligesom han kan med Rojo og Ander Herrera (så er han til gengæld knap så god til spillere som Martial).
Bayern vil kun leje ham ud - det vil ikke give ret meget mening at leje ham.
Hvis det er sandt er det jo selvfølgelig et no-go. Spørgsmålet er hvor stædigt Bayern står fast på det synspunkt. Tidligere på sommeren lød det jo til, at de var villige til at lade ham gå permanent.
Perisic er i øvrigt i gang med at rive Chelsea i stykker på enhver omstilling Inter har.
Jeg håber mere og mere at vi bare holder på truppen. Kan Linde spille defensiv midtbane og evt. Fosu, så er det fint.
Jeg kan ikke forestille mig, at Lindelöf kommer til at spille defensiv midtbanespiller medmindre der er ekstraordinære omstændigheder. Det virker heller ikke til, at Mourinho betragter Fosu-Mensah som midtbanespiller i øjeblikket, selvom det lignede hans bedste position i ungdomsårene.

Rygter i Tyrkiet sender Fellaini til Galatasaray. Selvom jeg langt hen af vejen synes, at Fellaini gør hvad der kan forventes af ham, så er han simpelthen for begrænset til et hold, der gerne vil spille med om mesterskabet, så jeg synes det giver fin mening. Han har også kun 12 måneder tilbage af sin kontrakt.
Præsidenten har endda bekræftet at der er kontakt: https://twitter.com/Turkish_Futbol1/status/891305316876525570
annonce