Snak

Mere indhold efter annoncen
Per Frimand siger det meget godt mht. Pogbas elendigheder
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Ja, sømmet på hovedet imø.

Mourinho ser også ud til at være klar til sæsonstart. Sikke en omgang vrøvl og nogle meget uengelske ord midt i det hele.

Matic virker til at være en forstærkning. Stærk kamp af ham.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Vi kan hurtigt blive enige om, at der er flere spillere der ikke præsterer i dag. Pogba var frustrerende, Herrera meget usynlig, Lindelof laver for mange fejl, Mickytaryan svinger mellem glimt af klasse til at forsvinde ud af kampene osv. Vi møder ganske enkelt også bare et bedre hold.

Men er jeg den eneste, der er godt og grundig træt af Jesse Lingard? Altså ikke personen Jesse Lingard, men fodboldspilleren Jesse Lingard. Jeg hører ofte at han bliver rost for sit defensive arbejde, og der er da ingen tvivl om at han løber solen sort men jeg synes at han forsvinder ud af 90 % af kampene, og bliver ofte skiftet ud igen før jeg når at opdage han er på banen. Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen at jeg først finder af at han starter inde når han bliver taget ud igen. Hans offensive bidrag er ikke eksisterende og jeg synes meget ofte han ligner en spiller der er ude hvor han ikke kan bunde (oversat: han spiller på et niveau hvor han ikke kan være med). Jeg synes overhovedet ikke Rashford leverer et fantastisk indhop, men der gør alligevel en kæmpe forskel at få en spiller ind, der konstant søger at være med i spillet og som søger at udfordre modstanderens forsvarsspillere. Dette behøves ikke engang at udføres på et særligt højt niveau før det gør en forskel i forhold til Lingards alibispil og evne til slet ikke at deltage i kampene. Lingard udfordrer ganske sjældent og lykkes endnu sjældnere med at udfordre sine modspillere. Han slår yderst sjældent et indlæg og endnu mere sjældent et vellykket indlæg. Han er ikke langsom, men har heller ikke en fart udover det sædvanlige. Han er ikke kreativ og skaber næsten intet på den sidste 3 del. Han er fin til at finde rummene når han løber uden bold, men dette opvejes af hans ikke eksisterende slutprodukt. I øvrigt så savner jeg at se, hvilken positiv effekt det har for vores defensiv at have Lingard med istedet for Martial eller Rashford for offensivt synes jeg han er milevidt fra de to, selv på en af deres dårlige dage. Selv på deres dårlige dage kan de være en trussel for modstanderen, mens jeg har svært ved at se Lingard som en trussel, selv på sine bedste dage. Alt i alt har jeg svært ved at finde på argumenter for hvorfor en spiller med hans evner (eller mangel på samme) er at finde på en kant i Manchester United. I store dele af kampen er kvalitetsforskellen mellem United og Real Madrid meget tydeligt, og uden at sige at det er Lingards skyld, så eksemplificerer han meget godt den forskel der er mellem de to hold. Han har på en eller anden måde tiltvunget sig en mere eller mindre fast plads hos United det sidste år, men han ville have svært ved at bare at få lov til at rense lokummer for Castilla, hvis han spillede i Real Madrid. Jeg ville være meget ked af det, hvis Martial skal rådne op på bænken til fordel for Lingard. Jeg er stor fan af Martial og håber han får chancen, men hvis ikke Mourinho kan lide ham, så håber jeg at vi formår at lande Perisic eller en anden kantspiller, så Lingard ikke skal spille så meget som han gjorde i sidste sæson, for så tror jeg at jeg visner en langsom død.

Ps, jeg synes Matic leverer en meget lovende debut. Han ligner en forstærkning.

Tommy, jeg er meget enig i dine betragtninger angående Lingard. Havde Martial været med i stedet for Lingard, havde United haft langt mere x-faktor. Lingard er vel Mourinhos foretrukne pga sit løbepensum, men det er jo United det her og ikke Crystal Palace
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Lidt tanker:

Som forventet, Real er et par niveauer over os, Casemiro, modric og isco er fantastiske spillere.

3-5-2: Wingbacks er usynlige, både offensivt og defensivt. Især synd da Valencia er blandt vores bedste spillere. Jeg synes tydeligt man kunne se han er meget bedre på den normale back, hvor han bidrager defensivt og offensivt. Måske det bare kræver at han lærer pladsen at kende, som med backen. Det samme gælder Darmian, som var overraskende god (igen) på den normale back, dog stadig ikke meget han bidrager med offensivt.

4-3-3: Det ser tyndt ud defensivt, i hvert fald centralt. Mange gange lignede det at Smalling var alene, bliver spændende at se, hvad Lindelof kan bidrage med, indtil videre har vi det i hvert fald stadig til gode.

Pogba spiller ikke særlig godt, dumme beslutninger. Synes det samme kan siges om Lukaku. Herrera var usynlig. Matic fremragende!! Godt indhop af Rashford. Smalling overrasker positivt.

Overordnet set synes jeg faktisk (selvom overstående er ret negativt), at vi spiller en ok kamp. Real er bedre, og et hold af den kaliber skal selvfølgelig få det til at se svært ud.

Off topic:
En skriver han er træt af, at Martial ikke har spillet mere... slap nu af, vi har ingengang spillet en kamp i PL... skulle ikke overraske mig at han starter mod WH.
Lingard er bestemt ikke Lionel Messi, men på nogle punkter giver han altså mere end Rashford og Martial.

Han presser bedre og han er bedre til de små hurtige 1-2 afleveringer i mellemrummene mellem kæderne. Det gør ham i nogle kampe til den foretrukne option. Derudover har han modsat Rashford og Martial haft for vane at levere i de store kampe og har scoret i 3 af de seneste 5 finaler United har spillet.

Læg dertil, at manden måske var vores bedste spiller i pre-season. Det er så nemt at føre kampagne mod Lingard fordi han ikke er lige så direkte som de andre og dermed ikke lige så underholdende at se på. Men for en manager er han fantastisk at have fordi han giver noget andet end de andre. Det fungerede ikke i går, men det betyder ikke, at han er en dårlig spiller.
@La p

Kunne ikke have sagt det bedre
Der er spillet én kamp og hetzen mod Lingard er allerede igang. Slap nu af! Én kamp fortæller på ingen måde, hvilket niveau en spiller har, og hvis man gerne vil se hvad Lingard kan give så synes jeg at man skal tage et kig på sidste sæsons hjemmebane kamp mod Chelsea. Der var han outstanding.

At han ikke kan gå ind på Reals hold er vel logik for burhøns. Derfor kan han godt gå ind på vores hold og gøre en god figur. Siger ikke at han skal starte hver gang, da jeg er helt enig i at Martial og Rashford også tilbyder enorme kvaliteter, men han kommer til at blive en værdifuld trup spiller. Fælles for dem alle er også at de stadig er meget unge og derfor vil der naturligt komme mange udfald, hvorfor jeg tror det er fint vi kan skifte mellem dem.
Enig i den positive betragtning af Lingard!
Enig, LaPioche. Og tak. Lingard har bestemt ikke ballon d´or-potentiale, men han kan noget andet og har i mine øjne slet ikke fortjent den hetz, der er mod ham.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
annonce