Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MarcusRashford
Jeg er ikke enig i at Williams skal afskippes. Hvem der ryger er jeg i bund og grund lidt ligeglad med, så længe der bliver luget ud for vi kan hurtigt blive i overflod af middelmådige backs.
Skrevet af Deebo
Hvad mener du så man skal gøre med Williams? Beholde ham som højreback hvis man kan sælge AWB og så håbe at han eller Dalot viser noget klasse er vel bedste bud hvis man ikke vil sælge ham. Godt nok tyndt med de to på papiret.

Man kunne udleje ham igen, men umiddelbart er der større talenter på begge backpositioner i Laird og Fernandez, så det skal være for at forhøje hans værdi.

Alternativt kan man sælge ham til en mindre PL klub og forlange en tilbagekøbsklausul med, hvis man frygter han pludselig skulle udvikle sig voldsomt. Chelsea gjorde det med Livramento i Southampton.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Med Frenkie og ham Malacia stort set hjemme virker det til at man har flyttet fokus til Lisandro Martinez fra Ajax. Arsenal har ham også højt på listen, men lidt mærkeligt virker det til at de ser ham som venstre back, en position han aldrig rigtigt har spillet udover et par enkelte kampe.

Han er en lillebitte venstrebenet CB der får selv makkeren Timber til at virke høj, men som er rigtig stærk teknisk og er meget aggressiv når han støder op på angriberen. Det bør passe godt sammen med den mere passive Varane, men svært at vide om han er den styrmand der mangler. En kæmpe opgradering i opspillet, men man får et problem på indlæg og dødbolde.

Jeg kunne godt se ideen i at man henter ham og rykker ham frem på 6’eren som han tidligere har spillet en smule i hans første sæson hos Ajax. En mere stationær og teknisk udgave af Fred der tillader mere frihed til de Jong end en Fred/McTominay ville gøre.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
"Jeg kunne godt se ideen i at man henter ham og rykker ham frem på 6’eren som han tidligere har spillet en smule i hans første sæson hos Ajax. En mere stationær og teknisk udgave af Fred "

Jeps Deebo, det kunne jeg også sagtens se.
Tænker også en yngre og langt mere mobil udgave af Daley Blind. Måske ikke med helt de samme kvaliteter mht. afleveringsfoden, men med evnerne til at spille de trekanter vi er nødt til at ha´ som boldbesiddende hold.
Der er fornuft i den tankegang.
Skrevet af MarcusRashford
Hvad mener du så man skal gøre med Williams? Beholde ham som højreback hvis man kan sælge AWB og så håbe at han eller Dalot viser noget klasse er vel bedste bud hvis man ikke vil sælge ham. Godt nok tyndt med de to på papiret.

Man kunne udleje ham igen, men umiddelbart er der større talenter på begge backpositioner i Laird og Fernandez, så det skal være for at forhøje hans værdi


Jeg synes Wan Bissaka er for dyr at have siddende på bænken, så ja ham mener jeg skal sælges og have de andre backs i backup til Dalot.
Jeg er enig i at det er tyndt, men det gik sådan set udemærket uden Wan Bissaka sidste sæson, så jeg synes han skal sælges mens han stadig har værdi.

Brandon Williams er på papiret klart mere værd i Uniteds trup end Laird og Fernandez. Måske brillerer de to sidstnævnte på ungdomsholdene, men Williams har været på et nogenlunde ophold i Norwich og har også spillet tilpas mange kampe til at jeg synes man kan sige at han efterhånden godt kan klare sig i Premier League. Der skal selvfølgelig bygges på og lige nu ligner han ikke en fremtidig starter, men Laird og Fernandez er fuldstændig grønne og derfor synes jeg ikke de kan regnes for noget som helst, før de har vist noget i eventuelle indskiftninger i Carabao Cup eller hvad ved jeg.

Man kan selvfølgelig også sælge Williams og lade Wan Bissaka kæmpe for sin startplads. Jeg tror dog der er allerstørst chance for at der ikke sker noget som helst og at vi beholder alle backs, måske en eller anden på udlån, men det er da sjovt at lege manager lidt.
Skrevet af Deebo
Jeg tror du misforstår min pointe omkring Laird og Fernandez. Jeg påstår ikke at de lige nu er bedre end Williams, men at de begge to har et noget større potentiale. Oveni det er de som typer langt mere egnet til Ten Hags fodbold da de teknisk og bare offensivt generelt allerede nu er niveauer over Williams der mere er en typisk britisk tonser back der lever på sin aggressivitet og ærgerrighed. Med andre ord har de to en noget bedre profil til et tophold end Williams der mangler rigtig meget i sit offensive output selvom han kæmper og giver sig 100%.

Om det er AWB eller Williams der skal kæmpe med Dalot om højrebacken er jeg lidt ligeglad med. Begge tilbyder ikke nok offensivt men AWB er lige nu den bedre spiller vil jeg påstå. Hvis man kan sælge AWB i dette vindue for en god sjat er det helt fint med mig, for man kan ikke fikse alle positioner dette vindue.

Mht. Fernandez og Laird er jeg også fortaler for at de får hele eller det meste af pre season med United inden man så finder udlån til dem. Laird har godt nok to sæsoner med seniorfodbold allerede, men mangler stadig det helt store gennembrud på et tophold i Championship hvor han starter hver kamp.

Fernandez har ingen erfaring med seniorfodbold som du selv siger og jeg ville elske hvis man fandt et udlån til ham i La Liga eller en af de andre store ligaer for et hold der spiller med offensive backs. Han vil være spildt på et hold der står dybt. Måske Norwich kan bruge en dygtig offensiv venstreback i Championship hvis man foretrækker han bliver i engelsk fodbold.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af T-United
Jeg prøver virkelig at forstå hvorfor du fastholder, at Laird har så stort et potentiale, Deebo.

Jeg følger ikke selv med så nøje i ungdomsfodbolden, men han er altså lige om lidt 21 år og har haft et hav af skader og ikke spillet specielt meget på sine udlån, som vel at mærke har været på hold i Championship.

Jeg håber virkelig, at jeg en dag må æde mine ord, men jeg ser absolut ingen tegn på, at han skulle være fremtidens mand. Og nej, jeg har knap set ham spille, men det i sig selv bekymrer mig.

Kan det være, at hans mange skader efterhånden har sat ham så meget tilbage i sin udvikling, at han aldrig forløser sit tilsyneladende enorme potentiale?
Skrevet af Deebo
Jeg prøver virkelig at forstå hvorfor du fastholder, at Laird har så stort et potentiale, Deebo.

Så stort et potentiale fordi det er højere end Brandon Williams? Modsat Alvaro Fernandez som vel næsten kun kan skuffe ift. den hype jeg har kørt om ham ser jeg slet ikke Ethan Laird som et lige så stort back talent. Og skaderne er et rigtig godt bud på hvorfor.

Jeg har flere gange skrevet i løbet af foråret at det var en elendig beslutning at hente ham hjem fra et succesfuldt lejeophold i Swansea hvor han var en stor profil som wingback i en 352. Intentionen var den rigtige i at få ham på et bedre hold der tilmed brugte en 4 backkæde som United selv, men når Bournemouth allerede havde 2 habile højrebacks og lignede en sikker oprykker med eller uden Laird skal der noget ekstraordinært til for at en udlejet spiller starter foran klubbens egne. Netop det udlån har faktisk også dæmpet mine forventninger betragteligt til Laird, men det er for tidligt at afskrive en 20-årig back uanset om han snart er 21 år.

Når jeg alligevel nævner ham er det fordi han har nogle helt vilde spidskompetencer. En næsten Reece James like fysik krydret med fart og teknik der gør ham til en stor offensiv trussel fra backpositionen. Defensiven er et spørgsmålstegn, som hos mange andre unge offensive backs.

Lidt om skaderne: Laird blev anset som et langt større back talent end netop Williams i ungdomsårene og det var blandt andet årsagen til at Williams blev rykket over som venstre back. Hans held da OGS pludselig manglede en venstre back og ikke en højre. Desværre haglede skaderne ned over Laird da han var på akademiet, og derfor har du helt ret i at udviklingen blev bremset en del, men hovedageligt i hans sidste år for U23 holdet.

Han får dog smidt skaderne væk på hans udlån hos MK Dons hvor det er tydeligt han er for god til League One og derfor sender man ham til Championship hos Swansea der blev set som en oprykningskandidat og med den nyligt hyret Russell Martin, der var Lairds træner i MK Dons sæsonen inden. Swansea sejler dog rundt, men Laird bliver igen en profil på wingbacken og en fanfavorit efter en svær start. Det er dog igen tydeligt at han er for god til bunden af Championship og United ønsker han bliver testet mere defensivt som en egentlig back og her går det så galt for ham i Bournemouth med covid-19 og småskader i hans første tid samt rygtede tilvænningsproblemer under Scott Parker, hvor han flere gange er helt ude af truppen. Han ender dog sæsonen med et par fine kampe og stor ros fra Parker.

Og så vil jeg lige pointere at jeg så sent som i går da Malacia rygterne tog til skrev at jeg foretrak man købte en ny højreback i stedet. Laird snakken skulle egentlig bare ses i lyset af at jeg vurderer potentialet højere hos ham end Williams og at det ville give mere mening hvis han fik chancen overfor Dalot hvis man så på det langsigtet. Ikke at jeg nødvendigvis er overbevist om at han har hvad der skal til.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af LP_
Er det ikke Mugge, der er verdens største fan af Ethan Laird? :-)

Jeg ser ham heller ikke have nogen fremtid i United, men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig.
Skrevet af T-United
@Deebo
Nej ok, jeg beklager min misforståelse af din vurdering af Laird.

Fodbold er bare anderledes i dag, end da Neville spillede backen. Dengang kunne man godt blive lånt ud som 21-årig og så komme retur og slå igennem. I dag er det som om, der bare kommer et andet stort talent og overhaler, hvis man ikke har slået igennem på det tidspunkt.

Når det er sagt, så håber jeg stadig, at han kan slå igennem - hvem vil ikke gerne have vores egne akademispillere frem? :-)

Alvaro glæder jeg mig dog til at se nærmere på.
Skrevet af MarcusRashford
@Deebo

Ja jeg tror såmænd ikke jeg misforstår din pointe, vi ser bare meget forskelligt på spillerne. Jeg snakker denne sæson fordi vi er ved at købe endnu en venstre back og derfor efterhånden er i overflod af backs. Derfor mener jeg at hverken Laird eller Fernandez eller ethvert andet talent uprøvet på Premier League niveau kan regnes med i truppen, men det kan Williams.

Du siger at du er ligeglad om det er Williams eller Wan Bissaka der skal kæmpe med Dalot om pladsen og det er enig i. Dog er Wan Bissaka klart den bedste spiller af det to men koster også mere.
Min holdning er, som jeg også tror jeg har skrevet, at hvis Wan Bissaka alligevel skal sidde på bænken, jamen så prøv da at sælg ham og få nogle få af de skejser ind som han blev købt for.

Det er godt nok længe siden vi har hørt fra ham Mugge? Men også dig LP, er det fordi Pogba er ved at blive solg?
Skrevet af Deebo
@T-United
Tja måske kan jeg godt lyde lidt for begejstret for de unge gutter. Jeg er dog udemærket klar over at det er de færreste akademispillere der får en karriere i United, så sæt endelig spørgsmålstegn ved min til tider overdrevne fokus på potentiale kontra nuværende niveau.

Du har ret i det med Neville, men man kan jo også vende den om og sige at den back Neville var aldrig ville få chancen i United i dag, da der nu er så store krav til moderne backs. Deraf pointen om at jeg hellere så Ethan Laird, der som type minder om James og Trent end en Williams der ikke kan meget mere end at tonse rundt, få chancen hvis man nu alligevel ikke gider købe en ny højreback.

Fernandez har allerede massere tilbud fra Championship klubber, og havde også tilbud fra spanske klubber i Januar men det er yderst vigtigt at han ikke ender som Pellistri i Alaves. Han har noget helt unikt fremad banen, men skal have nogle muskler på den spinkle krop og testes defensivt inden han måske kan få chancen i United.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
@MR
Jeg har hele tiden ment at især Fernandez skal have et udlån og smage noget seniorfodbold inden man for alvor kan drømme så den er jeg helt med på.

Laird har trods alt spillet 2 sæsoner mod mænd, så spørgsmålet med ham er nok mere niveau end erfaring selvom jeg da godt er klar over at PL er noget andet.

Williams er bare for primitiv en spiller til at det kan betale sig at give ham endnu en sæson. Det er nok bare der vi er uenige da du foretrækker den sikre bedre defensive back, mens jeg foretrækker at give spilleren der i det mindste har de rigtige egenskaber til ETHs fodbold selvom det er noget mere risikabelt. Intet galt i det.

Enig i at AWB bør sælges hvis muligt. I en ideel verden solgte man også Williams og brugte pengene fra de to salg på en dygtig højre back, men det virker ikke til at nogle af dem er særligt efterspurgte desværre.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af LP_
Det er godt nok længe siden vi har hørt fra ham Mugge? Men også dig LP, er det fordi Pogba er ved at blive solg?

Jeg følger ikke meget med længere, men genopstod han ikke bare under et nyt navn? Der kom i hvert fald en ny bruger til, som havde tæt på samme holdninger og i øvrigt kunne blive lige så hidsig.

Og nej, haha, jeg er ikke stemplet ud pga. Pogba. Jeg glæder mig faktisk over, at vi nu kan prøve noget andet! Jeg har bare ikke samme debatgejst længere, og så forsvinder tiden jo også hurtigt, når man begynder at blive rigtig voksen.
Skrevet af fedefynboen
Godt at høre livstegn fra dig igen LP!

Fra mange års fantilværelse, med diverse arbejdsudfordringer, med børn og kæreste som ansvarsfølelsen dikterer man må prioritere, er der naturlige bølgedale i hvor meget man går op i det.
Kan dog sige to ting hentet egen erfaring. Interessen kommer igen og måske tilmed med fornyet kraft.
Man altså, sådan helt voksen, det bliver man sgu nok aldrig :) Gudskelov.

Anyway 1 juli i dag. Truppen begynder at skulle samles på Carrington.
Så få nu de kontrakter på plads. Det handler jo ikke bare om at implementere nye, men nok så meget om at de "gamle" skal vænne sig til den nye spillestil.
De Jong især, men også en Antony vil medføre ændringer i spillestilen og de skulle gerne være til tilstede så hurtigt som muligt.
Og hvad med Christian Eriksen?
Så Murtough & co. Få nu fingeren ud!!!
Skrevet af T-United
Ja lad os se om der ikke er et par spillere på plads i løbet af de næste 48 timer. Der er jo også stadig en del af de eksisterende spillere, der ikke er retur endnu, så vidt jeg kunne læse mig frem til.
Skrevet af nvm123
Det lød ikke på Romano i går, som om FdJ handlen er noget der bliver styr på før i løbet af næste uge.

Man skulle være enige om et fast beløb på €65 mio. og add-ons på €20 mio., men man forhandler om hvordan de add-ons skal se ud, og den process tager tid.
Derefter skal man forhandle med FdJ og hans agenter - det kommer også til at tage nogle dage.
Skrevet af MarcusRashford
Enig i at AWB bør sælges hvis muligt. I en ideel verden solgte man også Williams og brugte pengene fra de to salg på en dygtig højre back, men det virker ikke til at nogle af dem er særligt efterspurgte desværre.


Ja det er vi helt enige i, men vi bliver aldrig enige om at Fernandez skal starte foran Williams og Wan Bissaka uanset hvordan du vender og drejer den.

@LP

Nej det er klart, jeg kender det godt. Det bliver hurtigt meget tidskrævende, især hvis man vil svare rigtig grundigt og være sikker på at folk forstår hvad man skriver. Går der 2 dage hvor man ikke har tid så ryger man meget hurtigt ud af debatten.

Jeg ved ikke med Muggedreng2, hæhæ. Vi må se når kampene begynder om der ikke er en der har solgt hele holdet inden kampen når 25 minutter.
Skrevet af Deebo
https://youtu.be/327IBgnCgUY

Til de transfer hungrende er Tifos populære segment, Sensible Transfers, nu udkommet om Manchester United. Det understreges i starten af videoen at man ikke kigger så meget på rygterne, men prøver objektivt via især statistikker at finde spillere der passer til Ten Hags profil.

De opsummerer blandt andet meget godt min egen pointe omkring Ethan Laird og bringer nogle spændende højreback navne i spil. Frimpong har jeg hørt mange gode ting omkring.

Serge Gnabry forslaget er faktisk meget interessant, selvom det indtil videre ikke virker til at han er på Uniteds liste. Til min overraskelse har han faktisk spillet flest kampe i karrieren som højrekant (bedre G/A fra højresiden endda), og selvom jeg personligt foretrækker en venstrebenet spiller der, så er han med et år tilbage på Bayern kontrakten en kaliber spiller man normalt ikke kan hente i sin bedste alder og nok billigere i transfersum end Antonys rygtede 80 mio euro.

Der er selvfølgelig den oplagte retur til Arsenal, men de har trods alt en af verdens bedste unge højrekanter allerede i Saka, så det vil være noget af en kabale at løse for dem med en spændende Martinelli til venstre der helst også skal have regelmæssig spilletid. Det ville dog være mærkeligt hvis klubber som Real og PSG ikke står foran i køen når man mangler CL, men måske ønsker han en retur til England?
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Ja det er vi helt enige i, men vi bliver aldrig enige om at Fernandez skal starte foran Williams og Wan Bissaka uanset hvordan du vender og drejer den.

Fernandez skal da ikke starte i United. Man skal derimod satse på ham i stedet for Williams fremadrettet og gerne med et godt udlån denne sæson hvor man vænner ham til seniorfodbold og får testet ham defensivt og fysisk.

Netop derfor var jeg som stor Telles kritiker faktisk også parat til at lade Shaw og Telles fortsætte en sæson endnu som de to venstrebacks fordi man så kunne teste om Fernandez var parat til en rolle for førsteholdet fra 22/23 sæsonen. Malacia købet ændrer dog en del på det og nu ser jeg det som et must at Telles sælges og gerne mindst en af Williams/AWB også ryger.
Manchester United Brøndby IF
annonce
0