Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
"Ved vi om det er Ronaldo, eller en eller anden journalist der skriver i Ronaldos navn, når vi snakker om hvad Ronaldo har sagt og gjort?"

Nej nvm123, det gør vi ikke. Det kan du ha´ helt ret i. Men havde han ikke selv på nogen måde haft del i i hvert nogle af de skriverier, så vil jeg bestemt tro at en dementi fra portugiseren havde været at finde.

Du har sikkert en pointe i at Ten Hag gerne så en selv halvgammel og halvslidt Ronaldo fortsat banke kasser ind.
Men der er to ting jeg er ganske sikker på at hollænderen rynker noget på næsen af ved Ronaldo. Den vigtigste er holdets sammenhold, hvor det må og skal være slut med kommentarer fra omklædningsrummet, der ikke er 100% i tråd med den lagte strategi (og med fagter på banen, som indikerer at træneren er et fjols).
Han så nok også gerne sit hold evne at praktisere det høje pres/genpres, der som bekendt ofte står og falder med om 9´eren løber de nødvendige meter på de rigtige tidspunkter. Det gør portugiseren nogenlunde som det passer ham.

I øvrigt er jeg så også ganske sikker på, at de udskældte, Rashford og Martial især, vil vise sig fra en anden side, når der kommer styr på opspilsmønstrene. Som T-United er jeg altså heller ikke bekymret over at vi kommer til at savne kasser.
Skrevet af YNWA"96"
Det er vel osse lidt til debat, at i scorede 16 mål mere i forrige sæson, hvor Ronaldo ikke var der ?
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Scholesisoneinamillion
YN: Det kan vi sagtens debattere - hvis vi tager kontekst med: Tomme stadions / Bruno i absolut topform / Cavani / ikke helt ugidelig Rashford mm. (Edit: Og Greenwood)

Fakta er, at vi i sidste sæson scorede mere end 25 procent af vores ligamål i 4 kampe mod Leeds og Brentford (godt de begge klarede frisag!).

Det kan man så overveje, når vi mangler mål og jo ikke ligefrem er prime Atl. Madrid defensivt. Eller rettere: Vi skal først til at skabe en spillemæssig struktur og identitet efter år med laissez faire management.

Men altid godt at læse andres optimisme og forhåbninger.
Af samme årsag spørger jeg tit til deres argumenter og fakta, så jeg kan tage del i samme.
Skrevet af fedefynboen
Jeps YNWA, det burde det i hvert fald være.

Godt i øvrigt at se dig blande dig i debatten herinde. Selv Poolfans har deres berettigelse, når der er omtanke bag ordene :)
Fra en lidt anden vinkel, hvad tænker du så om hvad vi kommer til at se fra Ten Hags United?
Rystes der lidt i bukserne på Anfield?
Skrevet af YNWA"96"
Personlig synes jeg jeres valg er fremragende . Hvis og så frem Klopp ikke var i LFC, kunne jeg bestemt godt se Ten Hag være manager i LFC.

Jeg forventer da, at i bliver væsentlig bedre i næste sæson ( ok med forlov, det kan osse kun blive bedre). Men jeg forventer osse, sted spillere der er, bliver bedre og det er egentlig det vigtigste. Altså trænere der kan udvikle sine spillere.

Man kan efter min mening ikke isolere jeres problemer med Ronaldo. Men jeg forstod aldrig den handel og ja han scorer bestemt sine mål, men jeg mener ikke han har gjort jeres hold bedre, nærmere tværtom. Derfor synes jeg osse det er interessant at debattere , at i scorede langt flere mål inden han kom til. Og ja jeg er da enig i at forrige sæson var en meget anderledes sæson end normalt - men alligevel,

Jeg tror faktisk jeg ville håbe, at han røg videre. Selvom jeg godt er klar over, at mange klubber er på angriber jagt og det er ho ikke lige sådan at klasse 9’ere er der et stort udvalg af.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af fedefynboen
Meget enig YNWA og ja, pilen kan vel kun pege opad.
Sidste sæson var skræmmende på snart sagt alle parametre.
Skidt trænerarbejde, modløse/fantasiforladte spillere som alle mest havde det fokus ikke selv at falde igennem. Og som alle fejlede eklatant i forsøget.
Det var godt nok skidt, så ja at Ronaldo forsvinder, vil ikke på nogen måde være nok.
Ten Hag spiller moderne fodbold, som jo også Klopp og Pep gør det. Det har vi savnet meget længe.
Det er ét element det er godt at få tilføjet.

Vi ved at såkaldte journalister og fans som enten ikke går forfærdeligt meget op i holdstruktur mv., eller tiltrækkes af navne og berømtheder nok vil finde det beklageligt at en berømthed ikke længere er i United.
For mig er det dog godt, fordi al fokus fremadrettet skal være på HOLDET og at de spillere der skal udføre opgaven har den helt nødvendige teknik.
Forventer ikke en turnaround á la Chelsea her senest, nok snarere det lidt længere tilløb I som Poolfans sikkert husker ganske godt.

Men Ten Hag skal være helt skarp på holdet og mentaliteten.
Håber personligt han første dag med den samlede trup til rådighed, propper hele førsteholdstruppen ind i en bus og kører en tur ind til det tomme Old Trafford.
Og holder en brandtale om team spirit og ikke mindst ambitioner. På holdets vegne forstås.
Der skal ikke herske den ringeste tvivl om hvem bestemmer og hvad strategien er.
Tænker det skal han nok kunne klare, selv om han nok ikke som Klopp kunne reklamere for alverdens tandpasta.
Skrevet af fedefynboen
Og YNWA, som jeg husker det, er du ganske skarp på økonomi.
Kunne godt tænker mig at høre dit take på Glazers muligheder, nu den private liga heldigvis afgik ved døden. Er der reelt andre muligheder for dem, end at optimere de sportslige resultater for derved på sigt igen at kunne profitere på al det udenoms?

Med min begrænsede viden tænker jeg nej, hvorfor det fortsat er kilde til undren at texanerne ikke er helt klare i spyt og handling desangående.
Har tidligere fortalt jeg tænker de vægrer sig voldsomt ved at lade Ten Hag få så meget magt, at de selv køres lidt ud på et sidespor. Har jeg fat i den lange ende her, er der bare dømt inkompetence og forkvaklet egoisme ud over det almindelige.
Det forfærdelige ved situationen, er at de måske kunne fristes af et salg og kun guderne må vide hvilke typer, der eventuelt ville overtage en så gældsplaget biks.
Kun én ting er værre end de texanske klaphatte. Sheiker med ondt i samvittigheden.
Skrevet af Inuk.
Fynbo

Jeg tror desværre Glazers først og fremmest tænker i dollars. Forstået på den måde at de vil være fint tilfredse med magre sportslige resultater hvis de fortsat kan hæve deres årlige udbytte. De slagter ikke hønen sålænge den lægger guldæg.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af YNWA"96"
@Fynbo

Mener man må have de kritiske briller på når det gælder Glazer og det har man jo osse. Men jeg mener osse, at de har været dygtige til at få brandet MU. Nu gider jeg ikke regne City ( og Newcastle) med i det her, men jeres kommercielle indtægter er jo de højeste af PL klubberne ( regner ikke City med her). Havde de osse været det med andre ejere, måske men det synes jeg ikke man skal underkende. Det man så kan sige er, at de kommercielle indtægter har været stagneret de sidste par og her spiller pandemien selvfølgelig osse en rolle. “Problemet” er, at det store forspring man have ift de værste konkurrenter på denne indtægtskilde, er væsentlig mindre nu end hvad den var før.

Så er det klart når de sportslige resultater udebliver, så bliver der naturligt nok sat fokus på, at de hiver penge ud af klubben hver år. Og måden de finansieret købet af klubben på, er osse under al kritik. Gælden er der ikke afviklet på og det gør jo formentlig, at klubben skal ud og optage nye lån, for at få finansieret opgradering af Old Trafford osv.

Når det så er sagt, så er MU normalt en klub, der kommer ud med overskud ( pre Corona ) og det er jo ikke fordi, der ikke er brugt mange penge på truppen og lønbudgettet er formentlig det højeste i PL. Måske City’s er højere. Har læst at klubben regnede med at lønbudgettet var omkring de £389 M i denne sæson. Så tænker da med tilskuere tilbage, at der burde være en del penge at gøre godt med.

Det eneste der måske kan være lidt urovækkende el usikkert, er hvor mange penge der er. For de første 9 måneder kom klubben ud med et underskud på £43 M. Normalt ser de første 3 kvartaler fine ud, når man læser de økonomiske tal i MU og så er “det grimme” gemt i det sidste kvartalsregnskab.

Men overordnet set er der jo penge nok, PL vokser stadigvæk med øgede tv indtægter. Så det er jo nok mere, at få de rette mennesker ind til diverse stillinger og så håbe på Glazer ikke blander sig for meget i driften af klubben og bare får udskrevet de checks der skrives og så ikke så meget andet.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Beklager hvis der er fejl. Har ikke læst korrektur og er skrevet fra min mobil tlf., håber der hvor der er skrivefejl, at tingene giver mening alligevel :)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af fedefynboen
Jo tak YNWA, både læsbart og informativt.
En del slægter min egen fynske snusfornuft på, men alligevel tak.

Synes man kan sige det økonomiske forspring vi som klub havde i mange år, på ingen måde været benyttet fornuftigt sportsligt, hvorfor den del ikke lider det store derved. Det er trods alt kerneforretningen, alle krumspringene til trods, hvorfor den del naturligvis skulle ha´ været prioriteret langt højere. Som også vedligehold/fornyelse af ejendom skulle det.
Loven siger at ejere må gøre som de vil (nærmest!), men kan man tale om mislighold af aktiver og goodwill, så har de her texanere formået at lægge lag på.
For lånte penge naturligvis og uden skyggen af personlig risiko, da al værdi naturligvis befinder sig hvor hverken kreditorer eller IRS kan komme til. Tjære og fjer om jeg må be´
Også til lovgiverne der muliggør slig plat.
Skrevet af MarcusRashford
YN: Det kan vi sagtens debattere - hvis vi tager kontekst med: Tomme stadions / Bruno i absolut topform / Cavani / ikke helt ugidelig Rashford mm. (Edit: Og Greenwood)


Ja og så var Solskjaer manager hele sæsonen.
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Mener du seriøst, at vi skal have Ole Gunnar tilbage?

Og give ham yderligere +400 mio pund til flere indkøb - om ikke andet for at afkræfte en myte om, at der ikke er investeret i holdet?

Skrevet af MarcusRashford
@Scholes

Du er så agressiv altid.
Du nævnte forskellene på den netop overståede sæson og forrige sæson, jeg tilføjede Solskjaer. Vi scorede mange mål under Solskjaer i 20-21 sæsonen, det er vel også derfor den bliver nævnt. Det er ikke for at diskutere, det er en faktuel forskel.
Skrevet af fedefynboen
Marcus

Mener at kunne huske du var temmelig vokal i kritikken af Ralf Rangnick (håber det passer!)
Hvorfor jeg læste dit indlæg som en bekræftelse af den opfattelse, snarere end at du ville have OGS tilbage.
Vi scorede ikke mange kasser under Rangnick, hvad dog kan ha´ andre årsager end tysk inkompetence.
Skrevet af LP_
Palaver med Ronaldo i weekenden, og nu er han som den eneste internationale spiller ikke dukket op til holdsamlingen i dag - angiveligt på grund af familiære årsager. Det kræver næppe en mesterdetektiv for at regne den ud.

Det er vel næppe overraskende, at han vægter personlig succes over holdets, så det kan jeg ikke ligefrem sige, at jeg er skuffet over. Og hvis vi skal genopbygge med ten Hags nye projekt, så kan vi vel lige så vel viske tavlen helt ren.

Men timingen… for pokker, altså. Jeg siger ikke, at vi havde fået hverken Haaland eller ham Darwin, som Liverpool har hentet. Men der er allerede en hel del 9’ere forsvundet fra markedet ift. for 1-1,5 måned siden, så det kunne da have været rart at vide dengang, hvis vi skulle ud og hente en ny målscorer.

Skrevet af Deebo
Ja ingen overraskelse i at han vægter sig selv og muligheden for flere rekorder og hæder specielt i CL højere end Manchester United. Familiære årsager kan være mange ting, og jeg skal være den første der undskylder hvis der er sket noget alvorligt, men at han nu skal begynde på de her små beskidte tricks for at tvinge et skifte igennem er usmageligt.

Timingen er som du siger helt katastrofal og en kæmpe fuck finger til Ten Hag der gang på gang har gjort det klart at han ønsker at arbejde med Ronaldo. Ud med ham for alt andet vil være ufatteligt skadeligt for projektets fremtid. Han er ikke manden man går i en intern magtkamp imod og slet ikke når man står med en ny træner og genopbygning og Ronaldo er 37 år. Væk med hele lønnen og få en beskeden transfersum.

Det betyder nok at vi må nøjes med Martial en sæson endnu. Som jeg skrev for et par dage siden vil det uden tvivl gøre den skrøbelige Martial glad, så måske vi får et mirakel. Ellers må man spille noget falsk 9’er med Bruno som ETH havde store succes med i 2019 CL kampagnen med Tadic. Svært at se hvilke angribere der ikke koster en bondegård som kan gå ind og starte fra dag 1…
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Enig, LP:

Det er virkelig mærkeligt, at han først melder ud nu. Han har da længe vidst, at det ikke ville blive til CL-kval, og hvorfor så ikke melde tidligere ud til klubben? Der er en historie på the Athletic om, at Rangnick ønskede at sælge ham i januar, og at nogle spillere allerde dengang havde indtrykket af, at han ville søge videre, hvis ikke det blev til CL, så det havde godt nok været rart med en tidligere melding, så man kunne være mere proaktiv i markedet.

Jeg tænker dog, at Ronaldo inden for de seneste uger har fået en meget konkret henvendelse fra en CL-klub, som har ført til, at han reagerer, for ellers giver det ingen mening først at melde det til klubben nu. Hvis det er tilfældet, så tror jeg ikke, at der kommer noget godt ud af at stille sig i vejen.

Spørgsmålet er så mere, hvordan klubben reagerer. Skal man forsøge Dybala? Klassespiller, men hvordan passer han ind på et ten Hag-hold og ind i PL (og kan man overhovedet få ham)? Er der en anden? Skal man have is i maven og køre med Martial/Rashford til at dække 9´er-poistionen med den store risiko, det kommer med og så handle næste sommer?
Skrevet af Deebo
Eriksen har valgt United! Dejlig nyhed og så må Frenkie også snart gerne komme.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Ja, fremragende med Eriksen. Hvad vel må betyde at også De Jong må være under opsejling.
I forhold til 9´eren skulle Ronaldo smutte, så er jeg egentlig ikke så bekymret, hvis der ikke hentes en decideret 9´er.

Skyldes nok, i hvert fald delvist, at jeg personligt er mere til fleksibelt angrebsspil, hvor rollerne ikke er fastlåste.
Har også tidligere ytret at både Martial og Rashford vil vise dem selv fra en anden side, når der er et læsbart opspil.
Men især at jeg vurderer at det er vigtigere at hente Antony, for at kunne fastholde bolden i holdet.
Så må der siden bygges på på 9´er positionen.
Yt med Ronaldo, så meget ligger fast. Og han skal ikke køres til lufthavnen.
annonce
0