Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg tænker, at mesterskabet så absolut skal være vores målsætning, og PL bør have absolut topprioritet i denne sæson. De var også inde på det i Viasat-studiet den anden dag, men det her United-hold er også bygget til PL-fodbold, så jeg tror umiddelbart Mourinho er enig.

I Champions League ville det selvfølgelig være uhyre pinligt ikke at komme videre fra gruppespillet igen, men hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg vi får det svært i knald eller fald kampene i foråret. Jeg tror vi ryger ud omkring 1/8-finalen - måske 1/4-finalen hvis vi har lodtrækningsheld.

Pokalturneringerne er fine at vinde, men det er ikke noget, jeg ville bruge mange kræfter på. Vi har vundet både EFL Cuppen og FA Cuppen inden for de seneste 2 år - det er altså PL-trofæet, vi skal have fingrene på igen.

Umiddelbart tror jeg Manchester City kommer til at starte som lyn og torden - igen, og alle kommer til at udnævne dem som storfavoritter - igen. Men de skal nok gå ned igen på et tidspunkt og vise, at deres forsvar stadig er hullet og så er spørgsmålet, om vi er for langt efter til at gøre et come back. Uanset hvad tror jeg det bliver 2xManchester i top-2.

EDIT: Jeg er i øvrigt ligeglad med hvem der har brugt flest penge. Jeg mener bare ikke en klub som United kan have andet end PL-sejr som målsætning. Så om City så havde købt Neymar, så ville det ikke rokke ved min målsætning.
City var jo også 15 points efter Chelsea i sidste sæson, hvor vi bl.a. smed en masse points mod slutningen, for at satse på EL, samt smed en masse points med mange uafgjorte på hjemmebane.
Hvis Mourinho får det til at spille, forventer jeg, at vi er med i mesterskabsræcet til sidst. Tottenham har jo f.eks. ikke oprustet, og der forventer mange, at de er med.

City har købt meget, men de har (formodentlig) forstærket sig på målmandsposten, hvor vi alligevel bør være stærkere besat, og ved at købe 3 backs alt for dyrt. City har i forvejen en af de bedste angribere i ligaen, og en af de største talenter på den position (i Jesus). Vi har nu købt en af de skarpeste i ligaen, og har også et par af de helt store offensive talenter (Rashford og Martial).

Hvis man sammenligner de 2 hold synes jeg ikke der er så meget der skiller dem. Silva rygtes hjem til spanien, og flere af dem der bar dem tidligere er enten væk, eller ved at være ret gamle. Der er ingen tvivl om, at nogle af deres mange indkøb (både denne sommer og fra tidligere) er stærke - især de Bruyne. Men hvis de dyre indkøb vi hra lavet tidligere også begynder at fungere, bør det altså være meget lige mellem City og os.

Uanset hvad forventer jeg, at vi er med i toppen mod slutningen, og har en chance for at vinde skidtet, når der er 1-2 måneder tilbage af sæsonen.
For mig er det vigtigste at vi får en klar gameplan, og ikke det der pis med at indstille os efter modstanderne hele tiden. Vi er United for fcks sake ikke Stoke.

Jeg var vild med vores spillestil i preseason som bød på hurtigt og direkte omstillingesspil hvor spillere som Martial, Mkhitaryan, Rashford, Pogba og Lukakus kvaliteter for alvor bliver bragt i scene.

Jeg forventer at vi med vores nuværende trup, som vel er så tæt på at være i total balance over hele linien, spiller med om Premier League titlen hele vejen, om det så rækker afhænger at hvor stabile de andre hold vil være.
Jeg gad godt at dele jeres optimisme mht mesterskab. Personligt tror jeg på top 4 - ikke meget mere.
Min frygt er, at der stadig ikke er nok mål i holdet til at udfordre de fem øvrige titelkandidater.
City er den store favorit i min bog, men lad os se, for der er seks hold, som alle kan ramme en stor sæson. United har selvfølgelig chancen med en god, bred trup.
Min frygt er, at der stadig ikke er nok mål i holdet til at udfordre de fem øvrige titelkandidater.

Det bliver helt sikkert også den store udfordring. Mit håb (og det kan man jo selvfølgelig godt kalde naivt) er, at vi med Lukaku vil få en mindre låst spillestil, der vil give andre offensivspillere mulighed for at komme til fadet. Med Zlatan var rigtigt meget langt over på ham, og det var tydeligt, at han skulle søges hele tiden. Lukaku kommer selvfølgelig stadig til at være omdrejningspunktet i vores angrebsspil, men han bevæger sig også væk fra målfeltet og giver dermed rum til, at Mkhitaryan, Mata, Rashford og Martial kan løbe ind i de huller, som der opstår når han trækker en forsvarsspiller eller to med sig i den anden retning. I Sampdoria-kampen fik Mkhitaryan fx vildt meget plads og kom til en hel del afslutninger som en følge heraf. I kampen mod City i USA var det Rashford, der nød godt af det. Jeg tror i øvrigt også, at han kommer til at score væsentligt flere mål i denne sæson. Han skal gerne over 10 PL-mål.
Mourinho vinder altid mesterskabet i anden sæson.
Mesterskabet er målet, men vil også tillade mig at være realistisk og stille mig tilfreds, hvis vi langt hen af vejen er med i kampen og ender på en af placeringerne fra 1-3.
Derudover er det for mig meget vigtigt, at spillestilen bliver mere tydeliggjort, og forventer da også at vi vil få et udtryk der er meget direkte og kontra baseret, hvilket passer mig rigtig fint. Vi har hvert fald typerne til det med masser af hurtige folk foran.
Sidst så håber jeg at Rashford endelig beviser sig som det supertalent han er og som minimum scorer 15+ mål.
Efter SuperCup nederlaget har jeg svært ved at se hvordan vi skal udfordre top4. Det virker ikke til at Mourinho´s stil har flyttet sig i 10-15 år, de spillere han køber er blot blevet dyrere i mellemtiden. Kigger man på vores indkøb så kan man sige at vi har forstærket os der hvor vi allerede var stærkest, nemlig i det centrale angrebsspil. I højreside har vi spillere som Lingard og Valencia der ved hvordan man gør spillet bredt og kan smække et indlæg til vores forreste spillere, i venstreside har vi ingen med samme spilforståelse. Måske Young og Shaw kunne gøre det, men de er væk indtil efteråret.

Men jeg håber da Mourinho overrasker positivt.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Kigger man på vores indkøb så kan man sige at vi har forstærket os der hvor vi allerede var stærkest, nemlig i det centrale angrebsspil.

Altså, du er med på, at vi havde et kæmpe hul der skulle lukkes i det centrale angrebsspil, ikke? Det var uden tvivl den vigtigste position at få hentet forstærkning ind på.

Måske Young og Shaw kunne gøre det, men de er væk indtil efteråret.

De trænede fuldt med sammen med holdet inden kampen i tirsdags, så jeg tror ikke de er mange uger fra at være tilbage. Ellers er jeg enig. Vores etablerede spil er som oftest hamrende asymmetrisk, og jeg mistænker det for at være en af årsagerne til, at Martial havde en svær sæson sidste år. Han er ofte fuldstændigt isoleret og overladt til sig selv. Jeg HÅBER virkelig Shaw finder sit niveau igen i år.
Mourinhos pressemøde inden West Ham-kampen er netop afsluttet.

Af mere eller mindre interessante ting nævner han, at vi er i forhandlinger med Zlatan om en ny kontrakt, at den 4. signing skulle være en spiller, der kan operere på en af kanterne (uvist om det er back eller fløj), men at han ikke vil skabe sig, såfremt det viser sig ikke at være muligt at hente.

Derudover bemærker han, at Lindelöf kan spille både defensiv midtbane og højre back. Det er første gang vi hører ham snakke om, at Lindelöf skal spille andet end midterforsvar og det kan måske hænge sammen med, at han ikke har været så stabil derinde, som man kunne have håbet på. Jeg kunne godt forestille mig, at man så vil "ease" ham ind ved at lade ham spille back.

I England er de ved at slagte Lindelöf allerede. De har uden tvivl glemt, at Nemanja Vidic, som senere hen blev en af de bedste centrale forsvarsspillere i PL-æraen, også havde en hård start. Eller Evra, for den sags skyld. De er tossede de englændere.
annonce