Snak

Mere indhold efter annoncen
"West Ham er det hårdest spillende hold i PL, "

Hvordan er du kommet frem til det?
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
@LaPioche

Nu skrev jeg godt nok at jeg synes Herrera skal starte hver gang han er klar, men er da villig til at forhandle om hans plads, sålænge det bliver Mata der erstatter ham og ikke Fellaini. Han må simpelthen ikke være plan A i en klub som United, uanset modstanderen.

Eneste krav jeg har til dagens opstilling er at Martial starter, men tror nu at det er sådan de fleste United tilhængere har det. Vi kan ligeså godt få at se om den gode form han viste i preseason er reel, eller om det blot var en tilfældighed. Jeg tror på det første.
Disco: Ved at se dem spille under Slaven Bilic. Det er i øvrigt ikke en kritik så længe de ikke går over grænsen. Det har skaffet dem mange resultater.
"Ved at se dem spille under Slaven Bilic. Det er i øvrigt ikke en kritik så længe de ikke går over grænsen. Det har skaffet dem mange resultater.
"


Det var mere hvordan du kom frem til de spillede så hårdt, når de ikke har nogen spillere over flest frisspark i top 20 hele sidste sæson, de ligger kun nummer 5 på listen over flest gule kort, men ligger så på en delt første plads med 5 røde kort sammen med Watford og Hull.

Med tacklinger ligger de sidst, derfor virker det måske i overkanten at kalde dem det hårdste spillende hold.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
4-2-3-1 mod de små hold.

aldrig en 4-3-3 mod de små hold på hjemmebane det en ommer.

-lukaku-
martial-mikhy-mata-
herrera-pogba
Disco: Statistik er taknemmeligt. Det er jo ikke alt dommeren ser eller dømmer. Derudover er der jo forskel på kort. Chelsea er næppe det hårdest spillende hold, men de har allerede to røde kort, og tre gule.
Nu bedømmer man vel også over en hel sæson og ikke en kamp.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Disco: Selvfølgelig, men der tæller sådan en kamp også med. Derudover er det primært i 50/50 duellerne at West Ham er et hold man slår sig på qua deres fysik. Det er der intet galt med, men derfor ser jeg bare Fellaini som mere oplagt end Herrera.

Mht. 433 eller 4231 er det underordnet. Det handler om indstilling; langsom tikitaka eller angrebsfodbold. Jeg vil langt hellere spille 433 angrebsfodbold end 4231 tikitaka.
Der er mange herinde der tror Martial starter inde, kan jeg se...
Jeg vil håbe det, men ud fra preseason og super cuppen, tror jeg ikke på det. Rashford starter inde - sandsynligvis sammen med Lukaku, Mkhi og nok Lingard.
Jeg tror også han starter med Lindelöf.
Det ville ligne Mounskidt at hente en dyr spiller, og ikke starte sæsonen mad ham
Jeg tror, at vi får svært ved at skabe chancer, hvis vi starter med Matic, Herrera/Fellaini og Pogba. Sidste sæsons hjemmekampe viser blandt andet, at der skal mere tempo og bevægelse i angrebsspillet. Jeg tror, at vi kommer til at spille meget sidelæns, hvis Matic og Herrera begge er inde. Mata eller Mkhitaryan som 10´er giver nogle andre spilmuligheder fremad i banen, og kan også give nogle giftige overtalssituationer. Derfor ser jeg helst en af de to foran Matic og Pogba.

Jeg tror i øvrigt også at Rashford starter foran Martial.
annonce