Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Deebo
Ja jeg er dog også helt med på at man går med trænerens valg til højrekanten der tilmed er venstrebenet i stedet for endnu en højrebenet der foretrækker venstrekanten.

Men med den absurde pris så skal Antony godt nok også udvikle sig til en speciel spiller for set i hindsight kunne man vel reelt have hentet Gakpo, ASO og en rotationsspiller til cm eller højreback for samme pris som brasseren.

Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Ja, og så tror jeg også, at ten Hag med rette har haft et fokus på at få spillere ind med en bestemt "ingen frygt"-vindermentalitet, og her tror jeg, at Atnony i ten Hags opfattelse passer meget klart ind.

Det er nok også derfor, at han i det hele taget har haft et ekstra godt øje til spillere, som han kender godt, og derfor at han ville have Martinez ind i stedet for Pau Torres.

Det at få tippet mentaliteten i en trup, der har virket som det modsatte af mentality monsters, er også penge værd, og jeg tror, at nogle af handlerne også skal ses i den optik (ikke, at det endegyldigt afgør sagen til fordel for den store transferdum for Antony frem for Gakpo (der som du nævner, Deebo, dog heller ikke spiller meget til højre), ASO, og det løse, men jeg tror, at det er den del af forklaringen).
Skrevet af Deebo
God pointe Pally. Jeg tænkte selv på om det var tilfældigt at man hentede 3 sydamerikanere ind hvoraf de to Ajax gutter virker som nogle tændte herrer der spiller med passion og vildskab. Noget man desperat har manglet med Maguire, Linde, Shaw, AWB bagkæden. At se Dalot og Martinez juble som sindssyge efter gode defensive aktioner er sgu fedt.

Mht. Gakpo var det vel en offentlig hemmelighed til sidst i vinduet at han var plan B på højrekanten hvis man ikke fik hentet Antony, men det var også af samme årsag at jeg var lidt lunken ved ham da vi nu har set klubben to gange tidligere hente Alexis og Sancho ind for så at placere dem til venstre i stedet.

Jeg bliver dog mere og mere varm på at man henter ham ind som konkurrent til Martial på spidsen hvis det passer at han er god til at spille med ryggen til mål og linkup. Med sine 189 cm bør han også fylde lidt i feltet ved indlæg og med hans 38 G/A (20 mål / 18 assists) i 34 ligakampe sidste og denne sæson bør der være mål i støvlerne og blik for medspillerne.

Han er tilmed repræsenteret af samme agency som Ten Hag og via en hurtig google søgning lå prisen i sommers på omkring 35-45 mio. euro. Med hans vilde sæsonstart og et kommende VM hvor det ligner at han får en rolle vil prisen dog nok blive højere medmindre han har en aftale med PSV. Ligesom med Timber bør det være en spiller man allerede kigger på til Januar men flere medier melder jo at tilgange til Januar ikke er en del af planerne fra den øverste ledelse selvom Ten Hag var ret klar i mælet om det.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af NickRomano
Mon det er tilfældigt, at første gang nogensinde jeg læser ordet "transferdum", er det i denne tråd !
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Inuk.
Spring du bare ud som Manchester United fan, du kan alligevel ikke holde sig væk fra tråden :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Inuk.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Henry8

Forlæng med Rashford?

Ja da, han er jo tilsyneladende betydelig bedre end Haaland ;-)
Skrevet af Deebo
Ja forlæng med Rashford til samme løn. At give ham en stor lønstigning igen pga 5 gode kampe hvoraf mange af dem er på en position han ikke kommer til at spille meget er ren idioti. Han må også selv kunne se hvor ringe han har leveret i store dele af hans nuværende kontrakt.

Dalot er eneste spiller af 2023 udløbende som jeg mener fortjener en ny kontrakt med en fin lønstigning. Man kan øge hans løn med 300% og han vil stadig tjene mindre end Wan-Bissaka..

Shaw, De Gea, Ronaldo og alle de andre udløb spiller ikke bare for nye kontrakter, men deres fremtid i klubben og ingen af dem har indtil videre vist noget der berettiger at klubben udnytter optionen på et ekstra år og slet ikke en ny kontrakt. Der kan være finansielle årsager til at udnytte optionen for derefter at sælge spillere som Shaw og Fred, men den strategi har man vist allerede brændt fingrene på adskillige gange.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Deebo: Vel skrevet og langt hen ad vejen enig i konklusioner.

Men at fortsætte de nuværende 200K pr. uge er en kombination af status quo bias og den kommercielle værdi, som man øjensynligt tillægger home grown local lad med velpoleret CRS-profil.
Til den pris/løn vil man normalt forvente mere konsistente præstationer og færre middelmådige/svage færdigheder.

Og i småtingsafdelingen: "5 gode kampe". Skal det læses bogstaveligt eller mere som en generel karakteristik af sæsonstart?

Jeg så en god kamp mod Arsenal, en over middel mod Liverpool, en afgørende aktion i første halvleg mod Leicester og en acceptabel slutning på samme kamp.
Resten har været på niveau med det dybe hul de seneste 18 måneder (som altså har været ganske godt betalt).

Kig evt. ved lejlighed på hans gns. karakterer fra kampene på Redcafe i matchforum.
Skrevet af Deebo
@Scholes
Den nuværende løn er han selvsagt ikke værd, og derfor står klubben også i en lorte situation for hvis man apropos transferdum beder sine spillere om at gå ned i løn så har man et problem. At tilbyde ham samme løn som nu mener jeg er best case scenario medmindre man vil risikere at miste ham gratis.

Alternativet er jo at sælge ham til sommer og selv du, som vel nok hans største kritiker herinde, må da foretrække at han bliver i klubben fremfor at man skal ud på markedet og finde en fuldgod erstatning for det relativt beskedne beløb man vil modtage for ham. Stor løn til en spiller der reelt står bag Sancho i køen til sin favoritplads men selvsamme Sancho tjener jo 350k og det er der ingen der brokker sig over selvom det også er helt vanvittigt..

Mht. det med de 5 kampe er det ikke noget man skal lægge så meget i. Det var nu egentlig bare en forsimplet måde at sige at han har fundet lidt af sin gamle form, men at det er alt for tidligt at konkludere at han er “tilbage” bare fordi han har leveret noget slutprodukt og har haft to kampe (Pool og Arsenal) hvor han sammen med resten af holdet kæmpede og ofrede sig. Jeg er helt enig med dig i at der stadig er et stykke vej før vi kan kalde Rashford en klassespiller igen men alligevel en af de største profiler i seneste optur i PL. Så kort sagt en generel karakteristik af sæsonstart hvor slutproduktet især er forbedret men attitude og problemer mod low block stadig er et problem ved flere lejligheder.

Alligevel vil jeg igen pointere at han er den klart største trussel vi har i dybden. Selv i hans dårlige kampe skal modstanderen altid forholde sig til ham fordi hans timing og fart i løbene vel ikke overgåes af ret mange spillere i verden. Elanga har farten men mangler løbene og Sancho/Antony virker mere som kombinationsspillere og driblere. Han er guld værd i kampe som Pool/Arsenal og mon ikke også Pep er klar over truslen i weekenden der velsagtens er Citys største svaghed og vi derfor ser Walker spille en defensiv højreback for at eliminere den trussel.

Medmindre man har kæmpe tiltro til at Garnacho eller Elanga kan overtage hans rolle så mener jeg man bør forlænge med ham hvis han selv er villig til at fortsætte med samme løn eller mindre hvis han er en rigtig PR champ ;) Hvis han er helt virkelighedsfjern og mener han skal have en ny stor kontrakt og tjene det samme som de bedst betalte bør man gøre det klart at det har han slet ikke fortjent og at han skal være glad for den tidligere ledelses gavmildhed der lige nu betyder at man er villige til at forlænge den nuværende kontrakt på trods af at han reelt burde tjene mindre. Som sagt lidt af en lortesituation for klubben..
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Deebo: Lige lovlig skinger retorik, at jeg skulle være hans største kritiker.

Jeg har påvist fakta i form af ugeløn, manglende slutprodukt over lang tid, elendig attitude (subjektiv størrelse, men hører gerne andre ), mandens andre prioriteter herunder pr.team og SoMe-aktiviteter.
Dertil et skill set hvor der også er helt åbenlyse mangler, hvis vi taler top (top) spillere og/eller nogen der tjener 200k pr. uge samt skal være en del af et hold, det aspirerer til titler.

Jeg har netop påpeget det fåtal af klubber, der kan eller vil kunne imødekomme noget der tilnærmelsesvis modsvarer Uniteds valuation, hvis der skulle blive tale om et salg.
Derfor også glædeligt, at du delvis kommer den debat i møde ved at omtale "det relativt beskedne beløb man vil få for ham".

Og for the record har jeg (også) kritiseret den groteske ugeløn, som Sancho blev tildelt.
Ligeledes er der her tydelige mangler: Topfart, stamina, defensiv assistance til backen mm, men nu er det jo ikke Sancho som har snarligt udløb (omend vi stadig har option på yderligere 1 Rashford år, hvis vi vil).

Anyway det bliver vel en forlængelse. Efterfølgende må vi bede til de højere magter om at han genfinder både kærlighed, interesse og dedikation til selve fodbolden.
Skrevet af TheUnitedWay
Så har ´Arry begået straffespark imod Tyskland. Ham har vi ikke været heldige med, og nu bliver han nok endnu sværere at komme af med 😢
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Ja det bliver svært at give De Gea skylden for både straffesparket og den talentløse aktion, der første til kendelsen.
Skrevet af TheUnitedWay
Shaw er også igang med en dårlig kamp imod Tyskland.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Pally
Jeg synes ikke, at Shaw har været iøjenfaldende dårlig på et svagt engelsk hold (edit: og nu scorede han også)...

Maguire derimod...
Skrevet af TheUnitedWay
Sådan Shaw! Bliv nu ikke skadet please!
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg synes ikke, at Shaw har været iøjenfaldende dårlig på et svagt engelsk hold


Det har været i Englands venstre side med Shaw og Maguire at Tyskland er kommet igennem. Men jeg er da enig i at Maguire har været væsentligt ringere.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Deebo
@Scholes
Der var intet skingert over det. Jeg konstaterede bare at du nok har været den bruger med den største kritik af Rashford i denne tråd, men det var bestemt ikke ment som noget negativt. Du har mere end ret til at mene det og jeg er jo langt hen ad vejen helt enig i din kritik. Til sammenligning må jeg vel også tage æren af at være den største Ronaldo (og De Gea) kritiker herinde. Vi har alle heldigvis forskellige subjektive synspunkter og sådan er det jo. Beklager hvis det fremstod som en personlig kritik af dig.

Ja du har netop gentagende gange fremført flere helt relevante argumenter for hvorfor Rashford i den seneste lange periode har været decideret forfærdelig at se på i en United trøje og derfor får du også den uofficielle titel som United trådens største Rashford kritiker :)

Ja men hvad fanden gør man med Sancho når han nærmer sig udløb? Det er næppe en spiller man kommer til at sælge medmindre han falder helt vildt i niveau eller der kommer et vanvidsbud på ham. Man må jo leve med den tidligere ledelses valg i disse situationer og så fortælle nye indkøb at man ikke længere giver disse lønninger ud som man gjorde engang og slet ikke til nye spillere der ikke har bevist sig i klubben. Nå det var måske også et dårligt eksempel med hans udløb i 2026 (27 med option) og hvem ved hvordan det ser ud til den tid.

Nu siger du at du også tror det ender med en forlængelse og at vi så må bede til de høje magter om at han finder et niveau og en rolle hvor han bidrager positivt. Hvad ville du da selv foretrække at man gjorde hvis du var Murtough og Arnold? Der er jo også en risiko i at sælge ham for et småbeløb pga hans udløb og så at skulle finde en erstatning for ham når vi står i en situation med kæmpe hul på 9’eren og andre problemer som keeperen samt bredde på højreback, CB og midtbane.

Måske er vi heldige at Garnacho og/eller Elanga udvikler sig de næste to år. Førstnævnte mener jeg har superstjerne mentaliteten i form af urokkelig selvtillid og tro på egne evner, men spørgsmålet er jo så om evnerne så også rækker.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
I første halvleg lagde jeg mest mærke til et par gode offensive løb og en Eriksen-agtig dyb aflevering, som gav Sterling en åben chance.

Begge mål ryger på Maguires kappe, så det kan da godt være, at det bare er hans præstation, der i mine øjne får Shaw til at se helt acceptabel ud...

Han kommer med noget offensivt, som jeg ikke rigtigt har set fra Malacia endnu.
Skrevet af TheUnitedWay
Nej men det er da mest Maguire, også fordi Shaw spiller wingback.

Hvad laver Pope? Øv.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce
0