Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Deebo
Nu prøvede du vist også sidst vi gættede opstillinger at putte Shaw ind (føles godt nok som længe siden efterhånden), men igen må jeg altså bare sige at Malacia skal starte. Beløn formstærke spillere og så må de større navne selv kæmpe sig tilbage. Jeg mener også selv at en Shaw i topform er den bedre back især fremad banen, men så må han sgu vise at han er i topform. Det tyder hans seneste udtalelser da heldigvis også på at han er klar over og modsat en Martial så virker Shaw nu som en der har godt af sund konkurrence.

Uden at tjekke det vil jeg gætte på at Citys profiler har spillet flere minutter for deres landshold, så måske United kan komme flyvende ud med den intensitet og gejst vi så i starten mod Pool og Arsenal og få et tidligt mål. Det må være nøglen så man ikke bliver presset ned i eget felt i 90 min.

Ellers forventer jeg igen man ser et afventende United hold der satser på omstillinger og ikke tager de store chancer i opspillet. På papiret og i de kampe jeg har set med naboerne har de stadig problemer mod hold der lynhurtigt får den om bag deres bagkæde som især Newcastle udstillede glimrende og der er det vel nærmest kun Spurs der overgår United i den del.

Jeg regner med genvalg til stort set alle fra Arsenal og Pool kampene og så må vi se om det rækker mod Pep maskinen. Eneste spørgsmålstegn for mig er omkring Casemiro vs. McTominay og om man går all in på fart med Elanga fremfor Sancho eller Antony. Rashford starter på toppen hvis han er klar og så kan vi håbe at Martial er blevet fit og kan komme ind i anden halvleg. Ronaldo kommer ikke til at røre bolden i sådan en kamp..
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af T-United
Er der nogen af jer, der så gerne vil af med DDG, der kan komme med et bud på en erstatning?

Der er let at ville af med en spiller, der holder et utroligt højt niveau, men det er pænt svært at finde en, der med garanti er bedre.

Jeg er ikke meget inde i målmandstalenter på markedet, men mit gæt er, at der er ganske få, der vil føles som en forstærkning… og endnu færre der faktisk kan købes.
Skrevet af T-United
Ift City så tror jeg helt sikkert, Sancho og Antony starter på kanterne, medmindre Martial er så fit og i form, at han kan starte på toppen. I så fald kan Sancho tage højre og Rashford venstre.
Jeg tror, der er en mulighed for, at ETH vil skåne Antony som starter i en kamp, der kan blive meget svær for ham, og hvor det er lettere at være indskifter.
Skrevet af Deebo
Der bliver da netop snakket om erstatning i Diogo Costa. Ellers har jeg vist tidligere nævnt David Raya som en type der passer noget bedre ind hvis ETH ønsker en helt ekstrem udgave af en sweeper/distributør.

Man kan vel også godt ønske en opgradering på en spiller uden selv at være scout, når det er tydeligt for enhver at den nye træner har lavet helt om på sit system bare for at De Gea føler sig tilpas.

Noget mere relevant kan man jo vende den om og spørge dig hvorfor du mener at verdens bedst betalte målmand (med længder) skal fortsætte med at spille flere sæsoner når han tydeligvis ikke passer ind? Blandt PLs dårligste målmænd i high claims og mistede bolde.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af T-United
Ja der er et godt spørgsmål, og egentlig har jeg ikke noget godt svar… udover at det er ekstremt svært at finde en god målmand. Og uanset hvad, så er DDG en god keeper.

Der er muligt, at en anden ville passe bedre ind i spillet med fødderne, men jeg har set gode boldspillenes keepere være sårbare i andre facetter af spillet.

Jeg tror bare, min pointe er, at når vi engang skal have en ny målmand, så skal han være topklasse, og dem er der ikke mange af.
Skrevet af T-United
David Raya er 27 år og spiller i Brendford.
Ikke at man ikke kan blive overrasket, men de fleste rigtig dygtige spillere et i den alder i dag blevet opdaget.

Diogo Costa kender jeg (heller) ikke så meget til.
Skrevet af Deebo
Klubben har forhåbentligt nogle scouts som kan finde en der er bedre end dem begge så for De Gea holder lige nu klubben og den nye træner tilbage og det er uden at snakke om lønnen..

Af ren nysgerrighed kan du så ikke lige nævne to af klubbens bedste målmænd i nyere tid og fra hvilken klub de blev købt hos samt alder på det tidspunkt?
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Og jeg har lidt svært ved ar greje den her
"Jeg tror, der er en mulighed for, at ETH vil skåne Antony som starter i en kamp, der kan blive meget svær for ham, og hvor det er lettere at være indskifter."

Det har jeg fordi jeg mener at Antony truer mere i dybden end Sancho og fordi hans driblinger vil få mere plads mod et offensivt Cityhold.
Skov Olsen har lige vist hvordan man kan bringe et spredt forsvar på vanviddets rand, hvis man er en dygtig venstrebenet højre kant.

Personligt ser jeg gerne Martial spille 9´er, med Rash og Antony på kanterne, fordi vi skal kombinere kvikt fremme for at bringe uorden hos City.
Men er Martial ikke klar, så bliver det desværre nok Rash som 9´er
Skrevet af fedefynboen
"Af ren nysgerrighed kan du så ikke lige nævne to af klubbens bedste målmænd i nyere tid og fra hvilken klub de blev købt hos samt alder på det tidspunkt?"

Du snakker velsagtens Brøndby og Ajax Deebo :)
Og ja de 27 år holder vel fint her. Det er en anden klub 27, end den man kender fra rockhistorien.
Skrevet af Deebo
@Fynbo
Det var nu Brøndby og Fulham jeg tænkte på, men du har da ret i at Edwin da var en dygtig målmand allerede i Ajax :)

Pointen var bare at keepere udvikler sig noget anderledes end markspillere, så jeg vil personligt ikke rynke på næsen af at Raya er 27 år hvis det er ham man peger på. De Geas spanske overmand, Unai Simon, er vel også en mulighed hvis han kan se sig selv udenfor baskerlandet.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Pyh, jeg er sgu ved at blive gammel
Havde sgu helt svedt ud at Van der Saar lige var et smut forbi Craven Cottage først.

Nu vi snakker målmænd kommer jeg til at tænke på en anden tidligere Ajaxkeeper.
Stor tøndeformet bamse, som også kunne spille bold, om ikke på Ter Stegen niveau.
Piet Shrijvers hed han. Mon andre i tråden husker ham?
Skrevet af Inuk.
T-united

David Raya er 27 år og spiller i Brendford.
Ikke at man ikke kan blive overrasket, men de fleste rigtig dygtige spillere et i den alder i dag blevet opdaget.


Raya har også overtaget De Gea´s rolle som Spaniens 3. målmand. Allerede her burde det være klart at Raya er en bedre målmand end De Gea :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Deebo
Ja Inuk og det er jo efterhånden meget lang tid siden at Spanien siede De Gea fra til fordel for målmænd der måske ikke er bedre “målmænd” men som passer langt bedre ind i Spaniens bolddominerende stil med høj bagkæde der selvsagt gør behovet for en keeper med gode reflekser betydeligt mindre da modstanderen ikke har særligt mange afslutninger.

Alt tyder på at Ten Hag ønsker det samme og derfor vil mange “dårligere” målmænd faktisk gøre United bedre. Lad os endelig komme af med den der store navne før passende profil transferstrategi.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Ingen Rashford og Martial virker det til. Det efterlader vel 3 muligheder:

- Ronaldo på toppen
- Falsk 9’er med Bruno
- Elanga på toppen

I klubbernes seneste møde mener jeg at Bruno og Pogba begge to skiftedes til at spille falsk 9’er hvor den anden så gik ned på midtbanen og gjorde det egentlig med fin succes i de første ca. 30 min. Hele holdet endte så med at falde helt sammen som de havde for vane da de kom bagud igen 2-1 efter en stor defensiv fejl, som jeg husker det, inden det så var fuld legestue i anden halvleg.

Hvad siger vi til denne her:
De Gea
Dalot - Varane - Martinez - Malacia
Casemiro - McTominay
Antony - Eriksen - Sancho
Bruno

Defensiv polstring centralt men samtidig med en masse boldspillere der forhåbentlig kan spille sig ud af Citys fantastiske pres.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Deebo

Kan godt se idéen med den opstilling.
Tænker dog vi har behov for at ha´ en dybdeløber på banen og er i tvivl om hvorvidt Antony magter det. Vi ved at Sancho hverken er hurtig nok, eller virker synderligt interesseret i de løb. Så uden Rash, nok Elanga.
Vi må forvente at skulle stå dybt og leve af omstillinger, derfor dybdeløberen (og nogle af Eriksens og måske Martinez´ afleveringer tak!).

Ved nu heller ikke om Casemiro er helt klar til en sådan kamp. Er han ikke må midten være McT - Eriksen - Fernandes.
Skrevet af Inuk.
Helt klart Elanga på toppen. Hvis nogen har evnerne til at presse City´s boldspillende centerforsvar så er det ham.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Deebo
Tja så langsomme er Sancho, Bruno og Antony altså heller ikke. Det handler mere om timing, hvor jeg mener Rashfords helt store styrke ligger, men vi så jo mod Arsenal at selv Eriksen kan løbe sig helt fri hvis timingen sidder i skabet.

Jeg er dog enig med Inuk i at Elanga vel er den bedste presspiller man kan sætte på toppen der tilmed vil være en stor trussel i dybden. Jeg frygter dog lidt at de få gange man får spillet sig ud af Citys pres og har muligheden for at spille den rundt vil ødelægges gevaldigt da Elanga næppe vil kunne deltage i spillet og at man kan ende i en situation hvor Bruno tror han skal stikke den dybt hver eneste gang til Elanga.

Nu er hverken Rashford eller Martial meldt officielt ude, men når ingen af dem har trænet denne uge så er de nok ikke klar.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af T-United
Hehe kan godt se den manglende konsistens i min argumentation ift. vores målmandssituation.

Dog vil jeg nævne, at vi med DDG er noget bedre stillet, end vi var inden både Schmeichel og EdVS. Da vi ligesom havde været igennem Bosnich, Barthez, Howard og Caroll, var der ikke meget at tabe.
DDG er stadig en klassekeeper, så skal være sikre på, at en kommende keeper forstærker os, når udgangspunktet er godt.

Og ja, her ser vi nok situationen forskelligt. Jeg mener ikke, DDG er den byrde, I andre mener.
Skrevet af T-United
Nå, det ser ud som om Rashford bliver klar. Han har i hvert fald tilsyneladende trænet fuldt med igen.
Det er jo rigtigt vigtigt for vores chancer.

Så opstillingen bliver nok

DDG
Dalot Varane Martinez Malacia
McT Eriksen
Antony Bruno Sancho
Rashford

igen.

Det bør jo være et nogenlunde frisk hold, da flere ikke spillede landskampe, og Varane blev hvilet i anden kamp.
Skrevet af Deebo
@T-United
De Geas bidrag eller mangel på samme er helt rigtigt en svær størrelse at vurdere fordi vi som United fans har set De Gea brilliere på stregen de sidste 11 år.

Hvis du er til ret nørdede statistiker så kan du evt. prøve at læse denne twitter tråd som prøver at give et indblik i hvad Diogo Costa kan som Ten Hag helt klart ønsker i en målmand og hvorfor han er en bedre keeper end DdG for United allerede nu.

https://twitter.com/adzlaird/status/1575570037854728192?s=46&t=1o7xkkPjO1IwqxycWTngww

Læg specielt mærke til grafen omkring goals prevented hvor Costa faktisk ligger over De Gea (og klods op af Ederson) selvom det jo egentlig bør være her at spanieren for alvor shiner.

https://twitter.com/adzlaird/status/1575570058189115392?s=46&t=1o7xkkPjO1IwqxycWTngww
Manchester United Brøndby IF
annonce
0