Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Deebo
Chelsea ser ud til at løbe med Nkunku næste sommer. Fantastisk spiller men jeg som tidligere var inde på er jeg usikker på om han egentlig var en naturlig 9’er eller om han havde det bedst i Brunos hængende angriber rolle bag en egentlig angriber.

Det efterlader os ikke med mange oplagte kandidater, men det betyder jo så også at samtlige 5 andre klubber fra big six burde have deres angriber på plads. Det betyder vel også at United er i en ret god position angående efterspørgsel afhængigt af hvad Real Madrid og Bayern tænker omkring deres 9’er situation.

Udover Osimhen som er min våde drøm, men samtidig pissedyr og virker til at have det godt i Napoli hvem er så mulige at hente ind til sommer? Gody Gakpo er nok bedste bud hvis man ser ham som fremtidig 9’er.

En måske gratis Depay samt Toney og Mitrovic fra PL er ikke noget der for alvor kilder det rigtige sted for mig men det er måske på den hylde man er nødt til at kigge hvis midlerne ikke er der.

Iøvrigt har Arnautovic scoret 6 mål i 7 Serie A kampe for bundholdet Bologna. Var det ikke noget som en billig løsning? ;)
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Nkunku er ganske rigtigt en fantastisk spiller og kan spille alle de 4 forreste positioner - i hvert fald i Bundesligaen.
Om han kan være 9´er i PL er nok et åbent spørgsmål.

Svært at tro Mitrovic kan holde nuværende niveau og Toney ER bare mindst et niveau under, hvad de andre top 6 klubber har.

Jeg har længe været på Osimhen-hype-train, men han skal nok selv lægge pres på, før Napoli-ejer kommer indenfor rækkevidde.

Andre perifere emner - uden at være opdateret på form - er vel Schick og måske J. David.
Skrevet af Deebo
Enig Scholes. Heldigvis viste sommerens vindue jo også at man er gået væk fra Oles Brexit transferstrategi og igen kigger på udenlandske spillere der ikke er “PL proven” som er blevet lidt af en kliche fra PL fans efterhånden. Det er altså ikke en ting! Der er utallige eksempler på spillere der kommer ind fra dag 1 og dominerer i PL og de er tit noget billigere end deres engelske modstykke.

Schick er nok et lidt mere sexet bud end Toney, men heller ikke en jeg tror vil brænde ligaen af. Bliver spændende at se ham David til VM men umiddelbart skulle han vist være mere kantspiller end enlig 9’er ligesom Nkunku.

Mon ikke der også kommer en ny Julian Alvarez eller Darwin Nunez der slår igennem i denne sæson. Benficas Darwin Nunez afløser, Goncalo Ramos, skulle tidligere været blevet nævnt som en United holder øje med og han har fået en udemærket start.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Jeg er enig i at Ivan Toney ikke er nogen æstetisk nydelse at se på.
Spørgsmålet er dog om ikke han hos os ville gøre god fyldest alligevel.
Han ta´r i hvert fald slagsmålene i feltet, hvad ingen rigtigt gør pt- Det skaber plads til andre og man kan regne med ham, når der skal presses kollektivt.
Som englænder vil Brentford dog nok vide hvad han eventuelt skal koste.

Det overordnede valg, når der skal vælges ny 9´er, må være hvad slags man vil ha´
Poacher, tank eller offensiv spilfordeler?
Hvad vil Ten Hag ha´?
Skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er til sidstnævnte udgave, hvorfor det også er jeg håber Martial snart viser sig fit igen.
Skrevet af Deebo
Toney, Ings, Watkins, Adams og hvad de ellers hedder er da fine PL angribere der sikkert vil gøre en okay figur som rotationsspiller, men det er vist også det.

Poacher (Ronaldo anno 2022) er snart en uddød race i hvert fald for de absolutte tophold, men om det bliver en tank (Haaland, Osimhen osv.) eller en mere bevægelig opspilsstation (Firmino, Jesus, Kane, Martial) er svært at vide da Ten Hag jo som bekendt har brugt begge dele i sin Ajax tid.

Ideelt er jeg nok også mest på den sidste type, da jeg længe har været stor fan af Firmino, Benzema, Kane og nu også Jesus i Arsenal, men jeg har svært ved at se hvem der skulle passe den profil som ikke allerede findes i en topklub. Gakpo og Depay sammen med vores egen Martial er vel bedste bud på sådan en type, men vi kender jo allerede de to sidstnævnte ret godt og det er ikke helt så opløftende.

Osimhen ligner den mest komplette angriber der er et allround monster, og man var jo angiveligt også interesserede i ham i sommers i et eller andet omfang selvom det aldrig rigtigt blev konkret. Jeg tror han er øverst på Ten Hags liste men jeg kan ikke se hvordan man skal lokke ham væk fra Napoli med den ejer, og at det bare virker som en klub spillerne elsker at være i. CL er nok et must.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
"Depay sammen med vores egen Martial er vel bedste bud på sådan en type, men vi kender jo allerede de to sidstnævnte ret godt og det er ikke helt så opløftende."

Nej det har det ikke været, slet ikke.
Kunne dog sagtens se for mig at de ændrede betingelser for begge d´herrer vil gøre en forskel.

I al tiden under både Mou og OGS har Martials rolle været låst.
Enten på kanten eller helt på top. Hans værdi ligger i at vandre, deltage i spillet og få 1+1 til at blive 3. Det har han kun sjældent fået lov til og det fylder for mig mindst lige så meget som den negative historik.
Skrevet af Deebo
Anerkendt målmands analytikers statistiker viser at De Gea har været den 3. dårligste PL keeper denne sæson:

https://twitter.com/jhdharrison1/status/1575890497834319874?s=46&t=77L_gKXgZTyDqOZaZvR6lA
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af T-United
Ifølge den liste skal alle midterklubberne frygte, at de gode hold går på målmandshugst.

Jeg ved ikke, hvad han analyserer, og han ved helt sikkert mere end jeg, men der er ikke nogen af dem fra toppen af den liste jeg håber at se i United.

Ederson ville være perfekt, men han ligner på den liste en mellemgod PL-keeper.

Edit: Der står i kommentarerne, hvad metoden har været, men det siger ikke noget om, at opgaven som keeper i en topklub nok er anderledes end i midten og bunden af ligaen.

Sjovt i hvert fald at Henderson ligger så højt. En mellemgod keeper på en god dag synes jeg.
Skrevet af Deebo
Samtlige aktioner en målmand laver i en kamp bliver analyseret. Han beskriver hvorfor De Gea er så langt nede ved hans to fejl mod Brentford og hans generelle udspil der er dårligst i ligaen trækker også gevaldigt ned.

At Henderson ligger så højt på trods af at han har lukket så mange mål ind er jo det interessante for mig. Det indikerer at hvis man går lidt dybere i det og ikke bare vurderer en keeper ud fra redninger og mål indkasseret vil man se at Henderson ligger helt i toppen i at komme ud af sit mål på indlæg, sweepe bolde i dybden og noget bedre udspil end gennemsnittet. Jeg er dog enig i at Henderson næppe er fremtiden, men jeg foretrækker dog ham foran De Gea hvis der ikke er råd til en ny keeper næste sommer.

Angående listen har du ret i at det selvfølgelig ikke er en facitliste. Mon ikke vi ser Ederson krybe sig op mod toppen jo større sample size bliver. 7 kampe giver trods alt ikke et helt retfærdigt billede især fordi DdG jo bare i Brentford kampen kostede flere mål.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
"7 kampe giver trods alt ikke et helt retfærdigt billede især fordi DdG jo bare i Brentford kampen kostede flere mål."

Amen, selv om vi kun har spillet 6!!!
Synes jo en statistik som den her meget fint belyser hvorfor jeg er så valen ved at benytte mig af sligt.
Fokus bliver skævvredet med stor risiko for at det overblik man formentlig går efter, ikke gør én det mindste klogere. Snarere tværtom.
Men godt for dem der ønsker at "bevise" egen holdning og det er så det.

Deebo, vil gerne understrege at der intet personligt er i det. Jeg respekterer dig meget. Blot ikke når du tyr til at argumentere på baggrund af yderst tvivlsomme statistikker. Synes dine argumenter som oftest holder fint vand foruden.
Ja, i virkeligheden mere.

Det ændrer dog ikke en tøddel ved at jeg er helt enig med dig (og andre) i at De Gea nok har været os en god mand, men ikke har de færdigheder et højt stående forsvar og et hold der ønsker at dominere på bolden har brug for.
Der skal forsvarerne inklusive målmanden være langt mere proaktive.
Samme problem som i øvrigt også Maguire og Lindelöf står over for.

Betingelser, forudsætninger og relationer er alt for ofte totalt fraværende i de fleste statistikker.
Det dur simpelthen ikke. hvis ønsket er at blive klogere.

Og nej, jeg forstår der ikke er appetit på den diskussion :)
Skrevet af Deebo
Deebo, vil gerne understrege at der intet personligt er i det. Jeg respekterer dig meget. Blot ikke når du tyr til at argumentere på baggrund af yderst tvivlsomme statistikker. Synes dine argumenter som oftest holder fint vand foruden.
Ja, i virkeligheden mere.

Nu vil jeg ikke sige at jeg argumentere med baggrund i disse statistikker. T-United var ikke helt enig i argumenterne omkring at moderne keepere skal kunne mere end at lave redninger og derfor supplerede jeg mine subjektive påstande med relevante data der også bekræfter de påstande. Jeg understreger tilmed at sample size er for lille men at den trods alt viser samme billede som jeg beskriver.

Den første statistik jeg linkede viste helt enkelt at den erstatning som T-United efterlyste (Diogo Costa) faktisk var bedre på samtlige parametre end De Gea og at det ikke bare var et navn jeg hev op af hatten på baggrund af en enkelt landskamp.

Hvis man gerne vil have en debat og T-United med rette ikke bare lader sig overbevise af en bruger der har set sig sur på DdG må man jo inddrage relevante hjælpemidler. Alternativet var at jeg bare fortsatte med at svine ham til og forklare hvor dårlig han er i alt der ikke vedrører shotstopping, men jeg synes nu jeg allerede har fået sagt alt jeg kunne om det.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af T-United
Og Deebo, jeg vil også bare gøre det helt klart (hvis ikke det var det i forvejen), at jeg alene argumenterer ud fra en følelse.

For mig handler det nok bare om, at vi godt kan skifte DDG, men at han efter min mening stadig er klasse, og at en erstatning derfor virkelig skal være god.
Jeg vil dog ikke påstå, at vi ikke kan finde en der er bedre.

Og selvom statistikker i nogle tilfælde godt kan bruges, så synes jeg, at en der viser at samtlige midterholdskeepere er bedre end topholdenes… den må betyde, at man ikke alene kan kigge på målmandens aktioner, men må medtage andre ikke-målbare faktorer.
Og så synes jeg også, at en statistik, hvor ham der har lavet den selv vurderer sandsynligheder for hvad der sker på grund af eller efter en aktion er en lidt vanskelig størrelse.
Skrevet af fedefynboen
Nå endelig kampdag og en spændende én af slagsen!

Forventeligt vil vi tabe den kamp. Men, men. Jeg er slet ikke så sikker på det.
Altså en lidt gratis kamp, hvor gevinsten ud over point(s) kan være forøget selvtillid, der kan række langt i en forventeligt tæt kamp om top 4.
Hvis alt går vel og vi vinder, vil der herske en helt anden aura omkring United, som kan være guld værd. Ikke mindst i bestræbelserne på igen at gøre Old Trafford det fort det var førhen.
Det bliver ikke kampene mod City, der afgør vores sæson. Men på det psykologiske plan vil de alligevel ha´ stor betydning.
Selvtillid i holdet er svær at opbygge, men lettere at få flere gevinster med, hvis man først har opnået den.
Så sejr i dag tak!
Skrevet af Deebo
Jeps helt fair T-United. Som sagt så forstår jeg godt din skepsis, men personligt så tror vi er blevet så vante til De Gea på mål at vi slet ikke tør tænkte på en fremtid uden ham. Endnu et argument er altså at både Pep og Klopp var ude og hente nye dyre keepere til og det var jo nærmest først da Ederson og Alisson blev hentet at holdende for alvor blev dominerende.

Angående modellen skulle ham Harrison gutten være en af de mest anerkendte målmandsanalytikere, men jeg er enig i at det generelt er en vanskelig størrelse at vurdere målmænd hvis job jo ret enkelt er at redde bolde. Derfor kan disse mere avancerede statistikker også give et noget andet billede end man egentlig tror når den pludselig medtager samtlige aktioner en målmand laver og man f. eks også vurderer hvor mange bolde han smider væk osv.

Pointen var derfor at hvis vi bedømmer verdens bedst betalte målmand (med længder) som en keeper på et tophold der vil dominere på bolden med høj baglinje og spille den ud bagfra så scorer DdG utroligt lavt selvom han tit laver vilde redninger. Det er bare ikke godt nok når vi ved at den nye træner ligesom Pep har stort fokus på at spille ud bagfra og tidligere har brugt teknisk stærke keepere som Onana og Pasveer.

Jeg tror du og andre skeptikere vil få sig et kæmpe chok, lidt ala det Eriksen har givet os alle da han nu har vist hvor meget McFred holdt os tilbage, når DdG er væk næste sommer.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Enig Fynbo. Gratis kamp i den forstand at et hvert evt. point vil være kærkomment men ikke forventet.

Det er præstationen det handler om hvor spillerne på banen igen skal vise os at de er blevet bedre end sidste sæsons 4-1 massakre hvor især anden halvleg var en lang ydmygende legestue.

Lad os håbe at i hvert fald Rashford er klar til at spille men det kunne da være fedt hvis vi ligesom Pool kan indskifte Martial i løbet af kampen når den forhåbentlig stadig er tæt.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
"hvis vi ligesom Pool kan indskifte Martial i løbet af kampen "

Ikke helt med her Deebo
Tænker den mest sammenlignelige Poolspiller med Martial er Firmino og han blev da vist ikke indskiftet i går.
Eller ta´r jeg fejl?

Uanset så kunne det være fedt at se ham forsøge at udmanøvrere Rodri.
Og hvorfor dog ikke fra start?
Skrevet af Deebo
Ligesom mod Pool hvor han kom ind i pausen og gjorde det godt :)
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Rashford skulle være klar mens Rodri måske er utilgængelig. Kæmpe fordel for United hvis begge deres 6’ere i Rodri og Phillips er ude.

Så er det vel Gundogan der skal spille den? Nå vi må se om det passer om en halv times tid.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
"Ligesom mod Pool hvor han kom ind i pausen og gjorde det godt :)"

Så gav det mening :)
Og ja en aktiv Martial med tro på tingene vil gøre en forskel, det er jeg sikker på.
Skulle han spille i stedet for Sancho, så helt fint med mig.
Bliver det den dobbelte 6´er du foreslog forleden, er der kun plads til ham hvis også Fernandes bænkes.
Ikke at jeg ville have indvendinger her heller.
Skrevet af TheUnitedWay
Chelsea ser ud til at løbe med Nkunku næste sommer. Fantastisk spiller men jeg som tidligere var inde på er jeg usikker på om han egentlig var en naturlig 9’er eller om han havde det bedst i Brunos hængende angriber rolle bag en egentlig angriber.


Han er bedst som hængende angriber. Lidt en anden type end Bruno dog.

Jeg ved godt Leao er indersideangriber naturligt, men jeg tror på at han kan blive en fantastisk spids. Ellers er Osimhen som jeg også er lidt glad for, men han er dyr.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce
0