Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hastemand
Så vigtigt at sc t startede inde. :)
Skrevet af Larsen13
Hvorfor er der ikke nogle der klipper en spiller ned snart, bare for at vise det er derby. Shit, det frustrerende de bare for lov at pisse igennem hver gang.
Skrevet af fedefynboen
Puh.
Kan godt forstå at Ten Hag sætter sig ned og ser lidt frustreret ud.
Det er nu han skal gøre en forskel.
Skrevet af TheUnitedWay
Pisse frustrerende. Jeg kan dog ikke indvende det mindste imod det. Vores alibipres og alibispil med bolden er fornærmende. Ten Hag må lave endnu en løbetur, for de amøber på banen har ikke fattet en skid.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Deebo
Alt den momentum holdet havde er i hvert fald forsvundet igen efter den lange pause.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Mr. Pink
Det er ret uheldigt,at United møder så god en modstander efter en lang landsholdspause.

Ærgerligt.

Casemiro i topform ville pynte sammen med Martial
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Mr. Pink
Sorry.

Ikke 7-0.

7-1
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af haraltidret
6-1 til City med godt 20 min igen...
Skrevet af Indspark98
Nu har jeg være rimelig kritisk nogen gange overfor ETH´s valg af startopstilling flere gange. Og det fortsætter jeg med at være.

Hvorfor er det at han nægter at bruge Casemiro fra start. Han har vist gennem de seneste 7 år, at han er mindst tre klasser bedre end McT. Det der med at han skal spilles ind, er simpelthen så fjollet. Få ham nu bare ind på holdet hver eneste gang. Vi kommer ikke videre, når vi bliver ved med at bruge de spillere, som i flere år ikke har haft kvaliteten til at spille i United.

Derudover så vælger man at starte med Rashford, som har været tvivlsom, pga. en skade. Han spiller en fuldkommen elendig første halvleg med mange boldtab, ingen presspil og dårlige førsteberøringer. Derefter topper man det med at skifte Martial ind fremfor Ronaldo. Seriøst? Hvad forgår der? Martial har haft en god pre-season. Men helt ærligt - det er kun i meget små korte glimt gennem sin United tid, at han har været god. Vi har en mand siddende med +800 karrieremål på bænken. FÅ HAM NU IND! Martial har aldrig været løsningen og bliver det aldrig i United. Han mangler kvalitet og er alt for ofte skadet. Rashford har til dels nogen gode kvaliteter, men han ligner ærligt talt en som ikke ønsker at være der.

Som jeg har sagt før, så kommer United aldrig tilbage til toppen, før vi forstår hvor problemerne ligger. Det er på defensiv midt, begge backs, midterforsvar samt en træner der tager foretager mærkelige dispositioner.

Og så en gang til - CASEMIRO SKAL STARTE HVER ENESTE GANG!

Nu står der så 6-1. Det er tæt på skandaløst. Og det falder tilbage på træneren.
Skrevet af Larsen13
Shaw der ophæver en offside - det føler jeg, at jeg har set 1000 gange før..
Skrevet af Den Trætte
Det her er jo mere end pinligt ,,,,hvor er det rart at vi havde Scott med fra start han gjorde en afgørende forskel og Shaw som igen igen viser hvor fodboldmæssig en mongol han er rent taktisk ved at ophæve offsiden og så stå og vifte som en anden idiot...det er jo børn der spiller imod mænd her
Skrevet af Mr. Pink
Hader Bruno Fernandes´ tåbelige beslutninger.

Han er jo decideret fodbolddebil
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Deebo
Så ikke kampen efter 4-0 målet men da fint at Tony har lidt impact selvom der vanvittigt nok stadig er fans der tror Ronaldo kan gøre en forskel når han ikke en gang formår det mod Sheriff Tiraspol.

Til dem der elsker selvtortur hvordan gjorde Casemiro og Shaw det så? Kan se på kommentarerne at Shaw igen ophævede en offside, så det var nok mere af det samme selvom Malacia bestemt heller ikke så god ud.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Indspark98
Men Deebo. Problemet er jo, at man aldrig får gang i en spiller som Casemiro, hvis han kun skal spille de sidste 30 min hver gang. Det er umuligt for en fodboldspiller at få flow og blive en vigtig del af holdet, når han ikke spiller fast fra start hver gang. Sådan er det i alle sportsgrene. Han er langt langt bedre end McT og det er lidt rystende at vores træner ikke kan se det. Vi har skreget på en ny CDM i så mange år. Nu får vi endelig en af verdens bedste på den position og så spiller han ikke.....

Mht. Ronaldo så var han jo ekstremt afgørende sidste år. Det er jo ikke fordi han har glemt hvordan man laver mål henover sommeren. På den lange bane kommer vi ikke i top 4 med hverken Rashford eller Martial som frontangriber. Dertil mangler de kvalitet og ærgerrighed.
Jeg tror mere der ligger et mentalt problem her (barn der gik bort), samt at han ikke har spillet kontinuerligt, hvilket han aldrig har prøvet før i sin karriere.
Skrevet af Indspark98
Derudover så Dalot virkelig usikker ud i dag. Gør det selvfølgelig heller ikke nemt for sig selv med et gult kort efter 3 minutter. Men jeg synes at tendensen er at hver gang vi skal spille de helt store og svære kampe, så er Dalot ikke pålidelig nok på den højre back. Der skal arbejdes på at finde en erstatning her. Gerne i vinduet til vinter!
Skrevet af Deebo
@Indspark
Enig. Han var tydeligvis ikke i kampform da han ankom, og man vandt jo samtidig alle kampe hvor McTominay startede sammen med Eriksen, så lidt overdrevet at kritisere træneren for at bruge det eneste der har virket. Mon ikke vi også ser ham starte næste kamp nu, for McT var godt nok ringe ligesom resten af holdet.

Ronaldo blomstrede op sidst i sæsonen da resten af holdet var mentalt væk, men har jo været vanvittig elendig i denne sæson. Krydret med hans opførsel i sommers så kan jeg ikke se hvorfor en ny træner hvis største opgave er at få bugt med spillertruppen og skabe en sund kultur skal bruge ham foran spillere der først og fremmest ønsker at være der og som rent faktisk har leveret noget bedre. Og det siger jeg vel at mærke som en bruger der faktisk havde afskrevet både Rashford og Martial.

Jeg tror personligt ikke det er mentalt udover at han nok ser sig selv et andet sted. Jeg tror i langt højere grad at alderen har indhentet ham koblet med at han spiller på et hold der simpelthen ikke er strukturet nok til at have en poacher som ham inde der ikke laver andet end at stå i feltet. Med 0 mål i åbent spil denne sæson for en spiller hvis eneste positive bidrag til holdet er mål, så skal han selvfølgelig ikke spille.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Dalot var da klasse mod Liverpool og Arsenal? Han savner noget konkurrence ja, men når hele holdet falder sådan sammen defensivt er det næppe en spillers skyld.

Han var også konstant isoleret alene hvor jeg bed mærke i at selv Mølby fik sagt at det var umuligt at spille back under de forhold.

Lad os se om det er et gennemgående problem inden vi begynder at afskrive en masse spillere på baggrund af en enkelt kamp mod verdens bedste hold der er i sit 6. år med deres manager mens United er på 3. måned.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af KPinchy
Enig Deebo. Det var et latterligt resultat og helt vildt ringe og for dårligt, men det er ikke repræsentativt for vores hold. Så længe han holder fast i at udelade Maguire og den uhellige union McFred, er jeg fortrøstningsfuld.
Ps: jeg ser gerne at man giver Casemiro chancen fra start i flere kampe
Skrevet af Inuk.
0-4 i første halvleg, 3-2 i anden halvleg.

Var det den spillemæssige forbedring som flere efterlyste før kampen?

Jeg personligt syntes Ten Hag fejler på i sær 2 punkter.

1. Varane spillede tydeligvis skadet. Alt hvad han gjorde var at løbe væk fra potentielle nærkampe. Ingen tætte markeringer, ingen kamp om 2. bolde. Hvilket ellers har været en af hans forcer. Selv når Haaland lagde sig tæt op ad ham løb han væk.

2. Hele første halvleg presser de fire forreste højt, mens bagkæden står lavt. Det efterlod oceaner af plads centralt på banen. Vi var jo nærmest ikke tilstede i den midterste tredjedel. City fik simpelthen alt for meget plads.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Hastemand
Vi kan vel bare konkludere at for at komme i top 4. Så skal vi ikke starte med mct, Sancho, dalot eller Rashford. Når de fire er skiftet ud til noget bedre udefra. For vi har intet bedre i klubben. Så kna vi begynde at snakke om chl. Igen.
Fernandes er jeg egentlig hellere ikke fan af. Han kan ikke spille på et bold der vil have boldbesiddelse. Han tror 90% at han skla lave en afgørende aflevering eller skud på mål. Det er så frustrerende.
annonce
0