Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Deebo
Jeg mener nu historisk er lidt mere unikt end noget der efterhånden sker hver sæson selvom 6-3 resultatet da i sig selv er sjælden. Fakta er bare at det ikke er en ny ting at City spiller United ud af banen, for det gjorde de også to gange i sidste sæson selvom resultaterne måske ikke helt afspejler det.

Ja man skulle tro det var muligt for de spillere at sætte sig op mentalt men noget er der jo helt galt. Jeg tror det er manglen på ledere for Maguire og Bruno er det fandme ikke. I det mindste har de først givet op når de er kommet bagud så man har hentet nogle sejre de kampe man er kommet foran :)

McT ville starte for flere PL hold sådan som han har spillet denne sæson. At mene andet er ren bias. Du har dog ret i at det da ville være dejligt hvis man på sigt kunne marginalisere hans rolle så meget at man ikke længere er afhængig af at han rammer en god periode for jeg er heller ikke fan af hans type.

Jeg har selv nævnt den midtbane trio før men der er intet der tyder på at Donny er inde i varmen og vi må jo så også erkende at når ETH ikke bruger ham så er han ikke god nok. Typemæssigt er det dog præcis sådan en type jeg personligt ønsker at have på Brunos plads der kan holde flow i spillet, altid er spilbar og som bare ikke smider bolden væk hele tiden. Så må Bruno komme ind i det 70. minut hvis man ikke kan bryde modstanderen op og mangler noget individuel x faktor, men han bliver aldrig en profil for et dominerende hold med den spillestil.

Tænk engang at jeg for bare under 2 år siden var lykkelig over at man valgte Bruno over Maddison efter den start han fik i klubben og virkelig gav den nyt liv. Nu ville jeg ikke tøve et sekund med at bytte Bruno for Maddison, Ødegaard osv. Det går sgu hurtigt i fodbold!
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
@Pally
Desværre ikke en stor sample size men det underbygger vist ret godt hvad vi også selv ser. Malacia tilbyder ikke meget fremad banen, men svært at vide om det er et taktisk valg at han bliver tilbage eller om han bare ikke magter mere. Jeg kunne dog godt frygte at Shaw og Dalot sammen kan blive for offensivt og efterlade store rum bagi, og der har vi måske svaret på ovennævnte tvivl.

Passing yards progressed/90
Malacia: 153
Dalot: 294
Shaw: 373

Dribbling yards progressed/90
Malacia: 71
Dalot: 97
Shaw: 109

Total/90
Malacia: 224
Dalot: 391
Shaw: 482
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Den Trætte
Det er synd hvis Malacia bliver tvunget til at blive tilbage, da han har et ret godt spark udefra.

Optimalt havde vi begge backer med i spillet, men ja der er vi desværre ikke endnu især fordi vi ikke spiller Casemiro fra start

Jeg troede Donny var skadet?
Skrevet af Deebo
Interessant at Newcastle ejerne er ude at fortælle at man fik tilbudt at købe 30% af en PL klub for 700 mio. pund for et par år siden, dog uden at få nogen som helst indflydelse i hvordan klubben bliver drevet. The Athletic mener at det er Manchester United der er tale om.

For det første lyder det usansynligt lavt for lidt hurtig hovedregning siger jo så at Glazers vurderer klubben til omkring sølle 2,3 milliarder pund. Et pænt stykke fra de 6 mia. dollars som tidligere er nævnt.

For det andet indikerer det vel også at Glazers model ikke længere fungerer som de ønsker og de ikke har viljen eller midlerne til at drive klubben hvis der fortsat er underskud. Hvorfor ellers søge eksterne investorer?

For det tredje viser det ret tydeligt, hvis det passer, at ingen potentielle købere har nogen som helst interesse i at skyde penge i klubben uden at få indlydelse så længe Glazers driver den som de gør for 700 mio. pund for 30% lyder som sagt vanvittigt billigt. Der er bare intet overskud i sigte og som vi så da rygterne om de der Apollo som mulige investorer dukkede op i sommers er der med det samme dårlig omtale hvis man allierer sig med Glazers.

Der må simpelthen snart komme en crossover periode hvor det rent faktisk bedre kan betale sig for Glazers at sælge ud end at køre videre og det virker til at den dag nærmer sig hvis man fortsætter med store underskud.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
@trætte
Ikke meget man har hørt om den skade, så jeg aner det virkelig ikke.

Iqbal, Pellistri og Garnacho starter alle i den her fjollede senior cup, Papa Johns, i dag mod league two holdet Barrow. Til gengæld ingen Kobbie Mainoo som storspillede sidst.

Det betyder nok også at mit håb om at se et par unge gutter få chancen mod en svag modstander er lille afhængig af hvor lang tid de spiller i dag. Måske Mainoo med på bænken?
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Interessant med den statistik, Deebo. Om Malacias tal så afspejler et taktisk valg eller reel forskel i kvaliteter mellem ham og Shaw er svært at sige, da Shaw jo ikke har spillet meget og ikke i kampene mod Liverpool og Arsenal, samt første halvleg mod City.

Trods Shaws svingende præstationer gennem årene, så vil jeg meget gerne se ham få et godt run i på ten Hags hold, for han kan noget af det offensive, som EtH´s backs som regel får lov til. Men som du også skrev, mon ikke Casemiro og Shaw får chancen for at bevise sig i de kommende kampe, og der er jo i øvrigt så mange kampe, at det uden tvivl kommer helt af sig selv.

Skrevet af Deebo
TRAVELLING SQUAD
Goalkeepers: De Gea, Heaton, Dubravka.
Defenders: Lindelof, Martinez, Malacia, Dalot, Shaw.
Midfielders: Fernandes, Eriksen, Fred, Casemiro, McTominay, Iqbal.
Forwards: Ronaldo, Martial, Rashford, Antony, Sancho, Pellistri, Elanga, Garnacho.

Players absent from this trip include Harry Maguire, Raphael Varane, Donny van de Beek and Aaron Wan-Bissaka.

When asked about the injured quartet in his pre-match press conference, held at Carrington this morning, Ten Hag said Varane is likely to return to action sooner than the others.

Ikke mange forsvarsspillere der er klar til kamp.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Vi skal virkelig passe på, at der ikke bliver drevet rovdrift på spillerne i den intense periode her. Mon ikke, at vi får både Casemiro fra start (måske med Casemiro ud lidt før tid).

Gad vide, om Ronaldo starter, eller om EtH af respekt for hans karriere ikke vil starte ham i sådan en kamp her :-)

Martial har vel også brug for lidt minutter og Rashford vel det samme. Antony og Sancho kan passende få en pause.
Skrevet af Deebo
Ten Hag: "We will play tomorrow our best team, we have to construct a team because we want a competitive culture. It had nothing to do with Casemiro, it had all to do with Scott [McTominay]."
Tja hvis man skal tage dette svar for gode varer så er der næppe den store rotation i sigte selvom vi møder nok den svageste modstander i denne sæson og har en svær kamp på søndag mod et Everton der ikke taber kampe for tiden.

Jeg kunne godt tænke mig at se hvorfor man følte det var nødvendigt at betale loan fee og løn til Dubravka så han kunne da passende få sin debut i morgen. Bruno starter sikkert som sædvanligt fordi han er “anfører” og Antony ligner en der spiller hver gang ligesom Martinez for at vænne ham til holdet og tempoet.

Dubravka
Dalot - Linde - Martinez - Shaw
Casemiro - Fred
Antony - Bruno - Elanga
Martial
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Godt bud på en opstilling.

I øvrigt en ret interessant artikel fra the Athletic om ten Hag, og hvad han har lært af Pep i Bayern, og hvor de to adskiller sig https://theathletic.com/3643793/2022/09/30/ten-hag-guardiola-bayern-munich/

Og en fra i dag om balancen mellem pragmatisme og udviklingen af den ideelle spillestil https://theathletic.com/3651985/2022/10/05/erik-ten-hag-pragmatism-manchester-united/

Jeg tror også, at han var ekstra skuffet over det, han kaldte lack og belief mod City, fordi han selv følte, at han udviste stort belief ved at vælge den samme opstilling igen i stedet for at pakke sig med en ekstra defensiv midtbanspiller.

Han har en svær balancegang mellem ikke at få for mange setbacks, men stadig udvikle et hold, der kan spille positiv presfodbold mod de bedre/bedste hold.
Skrevet af Deebo
God pointe Pally og jeg er enig i at han må være mest skuffet over måden hans foretrukne elleve mødte op på. Samme elleve som i tidligere kampe kom med den intensitet og tro på tingene som manglede i søndags.

Jeg er en af få der udemærket forstod den tankegang med at køre videre med hvad der har fungeret så fint siden Brentford kampen. Alligevel har jeg flere gange udtrykt min bekymring omkring Eriksen som del af en dobbelt pivot og for satan hvor blev det straffet at vi kun havde en defensiv midtbanespiller på banen. Der havde en McTominay og Casemiro duo fungeret noget bedre.

Taktisk var det ret tydeligt at mentaliteten blandt spillerne på banen var at man skulle slå til på kontra og man frygtede Citys genpres. Første halvleg var jo fyldt med fejlafleveringer og det mener jeg bestemt ikke kun var Citys fortjeneste for mange af dem kom helt upresset fordi der kun var et mål og det var at straffe Citys høje bagkæde sekundet man erobrede bolden. Om man fik ændret det i pausen så jeg ikke, men den der frygt for at spille bolden rundt var det jeg især bed mærke i.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Ja, faktisk har vi i nogle af sejrene over dem udmærket os ved at stå kompakt (og i weekenden ville det have betydet Casemiro) og spille modigt og til tider ret skarp gennem deres hårde genpres for så rent faktisk at spille med et cool head på deres halvdel.

Det formåede vi slet ikke i en elendig første halvleg. Der var flere muligheder, men hver gang blev de pisser væk med dårlige afleveringer/berøringer. Selv Eriksen ramte ikke noget og blev samtidig eksponeret nådesløst defensivt. Anden halvleg var bedre (også fra Eriksen), men City slap og gaspedalen noget…
Skrevet af Mr. Pink
"Jeg tror helt seriøst vores bedste midtbane ville være Casemiro, Eriksen og Donny"

Helt enig. Der er i øvrigt flere, der har ønsket den konstellation.

Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Den Trætte
@Deebo

Uha aner ikke hvorfor Mainoo ikke var med fra start :)

I relation til Donny var det ham selv der udtalte han fik hans preseason ødelagt først af en skade og da han så var klar blev han skadet igen, derfor tænkte jeg han måske er i genoptræning. Ellers er jeg ret sikker på han ville have spillet den ene at vores EL kampe nu
Skrevet af fedefynboen
Måske nogen ikke er klar over at der spilles 18:45?

Uanset er der ikke meget at hente for de der gerne så et ungt islæt i dagens opstilling.
Meget tyder på at Ten Hag gerne ser en sejr der kan genrejse selvtilliden lidt.

De Gea
Dalot - Linde - Martinez - Malacia
Casemiro - Eriksen - Fernandes
Antony - Ronaldo - Sancho

Håber vi ser at Casemiro er faldet til.
Skrevet af Den Trætte
Undskyld nig men det er til at lukke op og skide i at vi ikke kan give de unge chancen i sådan her kampe.

Det får han fandme ikke stjerner i min bog for den gode ETH
Skrevet af Deebo
Heller ikke min drømmeopstilling men det kan jo netop være muligheden for de unge hvis den her stærke startellever tager sig sammen og kører på i første halvleg og fører med 2-3 stykker.

At jeg så ikke fatter hvorfor Malacia starter i dag er hvad det er. Virker direkte idiotisk medmindre Shaw er tiltænkt en starter på søndag for det er en af få positioner hvor der burde være fin konkurrence om pladsen uden det store drop off.

Martial bliver vel spillet langsomt tilbage så han ikke får endnu en skade og så var det nok for meget at bænke Ronaldo igen igen.

Noget af en gave til Everton at flere profiler nu spiller 90 min inden på søndag men måske er kampform/selvtillid>friske ben.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Mon ikke en spiller som Eriksen nøjes med maks. 60min. Deebo?
Skrevet af Deebo
Tjo men man har trods alt ikke 10 udskiftninger så et par af de faste startere kommer jo nu til at spille 90 min.

Dalot og Martinez virker oplagte til at spille fuld tid men derudover kan Eriksen, Bruno, Sancho og Antony også risikere det hvoraf de to førstnævnte jo kunne have godt af lidt rotation inden det hårde program begynder.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Linde må også formodes at skulle spille 90 min.
Tænker at Fred afløser Eriksen, der i min optik er den der risikerer nedslidning først
Håber banen i Nicosia ikke er alt for hård og tør.
Det er hårdt for ankler mm.
annonce
0