Snak

Mere indhold efter annoncen
Giggs blev os bandet langt væk, det skal man gøre ved wings!

Har det sådan at, hellere de prøver at udfordre modstanderen og taber bolden end at de løber ned langs side linjen bare for at vende om sparke bolden tilbage igen fordi en forsvars spiller følger med.

der syntes jeg virklig martial har forbedret sig i forhold til sidste år, jeg kan ikke huske en episode i denne sæson hvor martial ikke har udfordret, sidste år lavde han ikke andet end at løbe ned langs linjen, bare for at vende om og sparke tilbage det var så frusterende.
Angående min pessimisme omkring kampen på søndag, her er en lille statistik:

Man United at Chelsea since 2002:

DLLLDLDLLDWLLDL

That W was vs 9 men.


Det er nok ikke ligefrem en kamp, hvor Mourinho har budgetteret med 3 point.
Hvad er chancen for at Conte stiller med 9 mand?
Altså, vi kan jo i hvert fald håbe på, at David Luiz får en hjerneblødning, selvom han er modnet med tiden.

Vi er så absolut ikke favoritter. Men mange af de L´er og D´er der er på den liste, var med Mourinho som Chelsea manager.
Hvad siger folk til at lægge en 100-mand i puljen og smide dem på et stensikkert X? ;)

Det bliver buddet herfra og vejen derhen skal helt sikkert nok blive søvndyssende, tilsat en masse fight og lav teknisk kvalitet.
Altså et Chealseahold der gik i opløsning imod et Mourinhohold der parkerer bussen?

Hvad er odds på under 2,5 scoringer?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
@Inuk - Overraskende højt, 1.64 hos min bookmaker!

--

Roy Keane var på pundit duty i går aftes. Som sædvanlig en fornøjelse: "My only concern about Mourinho is that he seems to be distracted by the so-called critics out there,". Her synes jeg jo, han rammer hovedet på sømmet.

Fynboen taler ofte om United-DNA herinde. Hvis man vil læse mere, så har Keane også et par ord om Citys DNA: https://www.independent.ie/sport/soccer/premier-league/manchester-united/shut-up-and-get-on-with-your-job-roy-keane-with-some-less-than-subtle-advice-for-jose-mourinho-36282863.html

--

http://bleacherreport.com/articles/2741948-manchester-united-transfer-news-latest-moussa-dembele-kieran-tierney-rumours
Lidt transferrygter fra The Daily Express. Det er hamrende upålideligt, men da det er to spillere, som jeg meget gerne ville have til klubben, så deler jeg det alligevel her - også for at høre jeres mening. Tierney har vi jo vendt herinde flere gange før. Spændende, energisk og aggressiv ung venstre back, der havde relativt godt fat i Robben den anden dag. Moussa Dembele er spiller nr. 2, som jeg også synes lyder interessant. Han gjorde sig bemærket i Fulham for et par år tilbage, inden han valgte at skifte nord på for at få førsteholdserfaring, og han lavede mål på samlebånd i sidste sæson. 32 kasser i alle turneringer og han er faktisk lige blevet inkluderet i Deschamps foreløbige landsholdstrup foran Martial. Han kunne i min verden være en spændende back-up til 9´eren, når Zlatan nok formentlig smutter til sommer.
Don M:
Uanset hvor mange vi er til at smide i puljen vil vi jo hver især aldrig få mere end, hvis man blot selv smider 100kr! ;-)
Men fint bud på et resultat.

LaPioche:
Hvorfor hente en 9´er mere? Mon ikke Martial og Rashford føler de fortjener et forsøg deroppe i stedet, når Zlatan er fortid?
I know. Var nu også bare ment som sjov ;)
LaPioche

Nu betragter jeg ikke mig selv som en "so-called critic", men en full-fledged en af slagsen hehe

Roy Keane var en fantastisk anfører og 6´er, men menneskeligt - puhadada!
Jeg er godt tilfreds med at verden ikke kun er befolket med typer som ham.

Modsat Mourinho er han ligefrem, ja man kan sige at nuancer ikke rigtigt eksisterer i hans verdensbillede. Han kan lide de enkle forklaringer på alting, som vi jo alle egentligt godt er klar over er utilstrækkelige.
Her er Mourinho en anden størrelse. Han smider konsekvent offerkortet og det er nok hvad strider den gode Keane imod.

Begge synes dog at have den helt samme intention, nemlig at profilere sig selv.
I den sammenhæng er jeg dybt misundelig på Tottenham. Pochettino lader sit hold tale for sig og det har jeg megen respekt for og det tror jeg hans spillere også har.

Det skisma du også refererer til, nemlig troværdighed hos diverse medier, er jeg helt enig i.
Man kan sige at Roy Keane er på niveau med Daily Express hvad det angår, hvor Mou er noget mere subtil. Desværre dog uden at blotlægge hele billedet, som jo The Independent i det mindste prøver på.

En ting synes jeg dog Keane har ret i. Når han beder Mou holde kæft og passe sit job.
Han kunne dog passende sige det selv samme til sig selv.

Min kritik af Mou og mit billede af Uniteds DNA har absolut intet med Manchester City at gøre. Faktisk synes jeg ret godt om City og har altid gjort det, selvom de selvfølgelig helst skal slutte mindst en plads under United.

Og her tror jeg Keane også har ret. City vil løbe ind i problemer, det er jeg heller ikke i tvivl om.
Men heller ikke det har det mindste med United at gøre. "Vi" skal passe egen biks og lade andre passe deres.
Jeg anerkender at mancunians nok har mere på spil hvad det angår, men en sådan er jeg ikke og jeg forbeholder mig helt ret til at være fan alligevel.
Og i min bog er en fan ikke en, der holder kaje, når noget er galt.
Tværtimod!!!
Min kritik af Mou og mit billede af Uniteds DNA har absolut intet med Manchester City at gøre.

Jeg byggede skam også blot en bro mellem din terminologi og Keanes jab til City. Det var ikke for at sætte lighedstegn mellem jer to.

Jeg er i øvrigt helt enig i, at han er en klaphat - men i det mindste er han en underholdende en af slagsen. Det er sjældent kedeligt, når han får en mikrofon klipset på.
annonce