Snak

Mere indhold efter annoncen
Iflg physioroom skulle lingard være skadet med ryggen - så han er ikke i spil til imorgen. Fellaini, pogba og rojo er først klar efter landskampspausen om 2 uger - det bliver kærkomment, og så skulle zlatan være klar om 5uger.
Jeg tænker 1point imorgen er acceptabelt, og forventningen må igen være at vi kommer til at spille pragmatisk. I de kampe Chelsea har haft problemer i denne sæson har modstanderen typisk scoret målene først i 1. halvleg så det skal vi selvfølgelig også gå efter. Men kender man mourinhos tilgang til disse kampe så gælder det om at forsvare nullet - og det tror jeg lige netop mod chelsea kan blive farligt !
LUHG
Et point er isoleret set fint, men det kan også betyde, at vi kan være 7 point efter City, hvis de slår Arsenal hjemme. Sæsonen er lang, men vi kan ikke blive ved med at være tilfredse eller spille efter at undgå at tabe ude mod de store hold.
Apropos skader, så er der kun 3 andre hold end os der har flere i hele ligaen på nuværende tidspunkt. Værd at have med i ligningen, når man ser på sæsonens forløb indtil videre og hvor godt det egentlig er gået, på trods af at det til tider kan virke til at det har haltet lidt.

Mht. dagens kamp så skriger den af et X, men vi må da håbe at vi er gode nok til at få udnyttet de sprækker og huller, der kommer i Chelseas forsvar. At City ikke skulle vinde i dag har jeg svært ved at se, og hvis vi ender med at være 7 point efter når runden er ovre, så begynder det at se presset ud i forhold til et mesterskab. Det hold ligner ikke et der kommer til at smide mange point, til forskel fra sidste år. Derfor kunne det da være rart at der bliver taget lidt flere chancer i det offensive i dag, men samtidig så vil uafgjort også være tilfredsstillende isoleret set, når man kigger på alle de faktorer der er i spil.
Under normale omstændigheder ville et X være godt nok, men hvis City vinder og vi spiller uafgjort, vil vi være 7 point efter allerede, håber godt nok ikke vi gør som LP kampen, sæsonen er selvfølgelig lang endnu men jeg tror det gør noget mentalt ved spillerne hvis man bare bliver hægtet af 2 måneder inde i sæsonen
Så længe Pogba er ude og han konstant spiller de underpræsterende Miki og Mata på 10´eren må vi bare erkende at City er langt foran os. Jeg tror ikke på Mou gør det, men hvor vil jeg dog håbe han går efter sejren mod et Chelsea hold der pt. lukker relativt mange mål. Kan vi holde forskellen på 5 point og få Pogba og Zlatan tilbage er det slet ikke umuligt, City skal nok få deres down periode.
Hvis der på noget tidspunkt er rimelighed i Mous tilgang til spillet, så er det vel i dag.

Uden at have noget at ha´ det i, tror jeg at han djævelsk gerne vil vinde dagens kamp.
Hvordan gør han så det?

Den klassiske er højt og meget fysisk pres fra starten, i håb om at det kaster en tidlig scoring af sig.
Skulle det lykkes, vil hans standardmanøvre være at bakke og satse på omstillinger, udfra en solid defensiv.

Chelsea må være lidt mærket pt. og kan man lægge yderligere pres på dem fra starten, vil meget være vundet.
Især da hvis Hazard kan tøjles.

Mon ikke at det bliver dagens temaer og personligt vurderer jeg at chancen for at det lykkes er mere end god.

Højt aggressivt pres til føring og Herrera som oppasser til Hazard.

Modsat mange andre her i tråden og modsat statistik mener jeg at United er svag favorit i dagens kamp.
I Chelsea kender man Mourinho og der vil givet være en fornemmelse hos dem om at dagens kamp bliver ekstra svær.
Det skal udnyttes.

Samtidig vil en Arsenal i dag sejr være aldeles velkommen, selvom den synes mindre sandsynlig.

Mou-fan for en dag!
moderator
Klassisk Mourinho ville da ellers være at være ultra forsigtig og i stedet satse på omstillinger. Et højt aggressivt pres ville ikke ligefrem være den normale tilgang på udebane i en storkamp.
https://kortlink.dk/sudv
Jeg kunne meget vel forestille mig, at Mourinho griber efter sin 3-5-2 fra Old Trafford i påsken.

De Gea;
Bailly, Smalling, Jones;
Valencia, Herrera, Matic, Fellaini, Young;
Lukaku, Rashford;

Hvis Fellaini ikke er klar, kan der måske blive ændret der, men ellers ville jeg være ret overrasket, hvis de andre 10 ikke starter.
Jeg tror Mkhytarian spiller for enten Herrera eller Fellaini. Ellers tror jeg meget på den opstilling, det bliver spændende om det virker.
I øvrigt spiller vi mod Stoke i FAY-Cuppen i dag. Sidste år røg vi jo ud i 1. runde (pinligt), så der er lidt at revanchere i år. Der er simpelthen for mange gode spillere på det U18-hold til, at vi ikke skal nå langt. Angel Gomes som den store stjerne selvfølgelig, men jeg ville også holde lidt øje med Mason Greenwood. Han ser enormt spændende ud og har fået vokseværk henover sommeren, så modsat Gomes har han også fysikken i orden.

EDIT: Det er så ikke FA Youth Cuppen men U18-PL Cup. Gomes sidder i øvrigt over i dag efter VM.
annonce