Snak

Mere indhold efter annoncen
Han satser vel ikke mere på yngre spillere end Mourinho gør i United?

Hvem har han hentet siden han kom til?
- Sterling, de Bruyne, Stones, Mendy, Silva, Sané, Ederson, Jesus - alle under 25 da de kom til, og spiller regelmæssigt
- Så har han også hentet Gündogan, Walker og Danilo, som alle sandsynligvis har været tiltænkt start 11-eren, som alle var mellem 25-27 da de blev hentet.

Mourinho:
- Pogba, Bailly, Lukaku der spiller regelmæssigt og er under 25
- Matic og Mkhitaryan der er tæt på de 30 og er faste.
har pep virkelig skiftet hele hans start 11´er ??
Troede du mente akademi spillere. Men vi kan da godt blive enige om at Pep har været god til at finde unge verdensstjerner.
hvor er det bare vanvittigt Miki kan få en start plads igen, har lige set city få et offside mål og spurs var jo mega heldige med at få 3 point tidligere....alt peger bare den forkerte vej indtil videre idag
Michael oliver...
@battlegoat:
Tjaaa, i start 11´eren i dag var det kun otamendi, fernandinho, agüero og david silva som var spillere i city før pep kom til. De 3 indskiftere er også spillere Pep har hentet til.
Kom Delph ikke også til året før Pep? I hvert fald genialt at give ham en genfødsel som venstre back.

Jeg er ikke ovenud optimistisk, men at Lukaku kan få lov til at slås med AC burde være et godt match-up. Han er både større, hurtigere og stærkere. Spørgsmålet er så, om han er klogere og hvor gode de omgivende spillere er til at hjælpe AC. Han klarede det jo meget godt mod Kane.
jeg er ikke blevet mindre nervøs endnu :(
Vild start! Havde jeg ikke regnet med. Der kunne stå 1-1.

Matic er startet godt
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Nu er jeg selvfølgelig meget blå, men smider jeres gutter sig ikke rimeligt meget?

Eller er folk som Baka og Morata bare så stærke, at de kan vælte fuldvoksne Man Utd spillere med en finger?
annonce