Snak

Mere indhold efter annoncen
så hold dog kæft crazy gang lille dukke, pogba er skadet og han er ihvertfald vital!

mourinho spiller ikke med 4-2-3-1 da pogba er vital i denne opstilling.

vi er inde i mesterskabet og forbliver inde i kampen.
pff det lå næsten i kortene at vi skulle tabe den her kamp, med tidligere resultater før i dag, og vores statistik i mod chealsea de sidste mange år.

Herra er han god nok? han løber solen sort, men hvad gør han egentlig for holdet, han kan ikke holde på den, han spiller konstant bagud, han løber ikke i mellemrum for at hjælpe midtbanen med komme fremad, hans sparketeknik er vel okay, men mangler overblik. måske er jeg bare træt af ham.

lukaku, af så stor en mand at være har han ikke meget "presence" i boksen han virker altid meget lille, han kunne godt lære lidt af felle.

Syntes vores forsvar var okay, morata lavede et godt mål - shit happens
Ikke overraskende desværre, men deprimerende at vi er så langt spillemæssigt efter de andre top6 hold - 3/3 gange har vi nu tabt midtbanen 100%, det er bare ikke nok at håbe på det ændres med Pogba (det gjorde det jo heller ikke sidste år). Enig i at Herrera gerne må tage til Barcelona, men udover Bailly som er ung er det jo åbenlyst at vores aldrende forsvar er alt for langsomt når bolden skal drives frem - og frem til hvad? Vores elendigt defensivt orienterede midtbane eller Lukaku og Rashford med begrænset kvalitet i første touch? Det eneste positive lige nu må da være vores 2. plads og nemt vundne CL pulje, det kan jo blive decideret pinligt når vi snart møder City
spillet i dag lugtede af sidste sæsons uopfindsomme spil med håndbremsen trukket. en klub af manchester uniteds kaliber kan ikke være bekendt at spille så afventende og defensivt, det er ganske enkelt beskæmmende at se på.
gik i seng efter første halvleg
Nå, så var der lige en artikelkriger der forvildede sig herind, og straks blev IQ´en sænket.

Men jeg kan da godt være flink at svare en enkelt gang. Pogba er ikke verdens bedste midtbanespiller. City alene har 2-3 der er bedre.
Hvis vores hold ikke kan fungere på højt niveau ved tabet af én spiller, har Manageren ikke gjort det ret godt.
the crazy gang , vent til sidst i sæsonen og drag dine konklusioner. alt andet er bitch flip ifølge mig.

2 svære kampe og 3 point. cleansheat hjemme.

det helt i orden. næste program er lettere.
Ja, vi skal vel et eller andet sted begynde at se efter nedrykningsstregen, med det niveau vi holder denne sæson?

Slap nu af...
That´s the spirit Crazy!

Argumenter, ikke perfiditeter, må være omgangstonen.
Forstår dog godt at der er frustrationer her og der.
Har dem selv.
Alt er jo ikke tabt pga. denne kamp, men alle tendenser peger jo bare i den retning, at United ikke kan kapere at sætte en offensiv spilstruktur op, når de møder gode hold.
Der var to ting, som Chelsea havde idag, og som United virkelig mangler:
- offensive midtbanespillere og angribere, som kan drible og holde i bolden (Hazard og Morata)
- midtbanespillere, som løber i banens længderetning (Babayoko, Fabregas og Hazard).

Mhkitaryan er igen slående dårlig til at holde i bolden og udfordrer aldrig modstanderen med gode løb dybt. Herrera er desværre ikke god nok, når man ser på, hvad de øvrige topklubber har. Matic er en fin defensiv midt, men han har brug for en dygtig makker, så han ikke er nødt til at drible bolden frem, som han gjorde idag

-
Ja, vi skal vel et eller andet sted begynde at se efter nedrykningsstregen, med det niveau vi holder denne sæson?

Slap nu af...

Jeg er bare ikke fan af, at vi skal parkere bussen i over 10% af sæsonens PL kampe, for at være glade for at slutte i top 4 til sidst.
Jeg ville måske kunne leve med 1-2 sæsoner, hvor vi giver køb på spillet, for at rette skuden op, og vinder et mesterskab eller to. Men Mourinho er jo ikke i gang med at rette skuden op.
Han har indført en markant anden fodboldfilosofi, end den vi bør have i klubben, med ældre spillere og et defensivt udgangspunkt mod alle kapable hold.
Hvis han kunne vinde mesterskaber på den måde, kunne jeg måske acceptere det i en kort overgang (omend man jo har set f.eks. Real Madrid fyre trænere efter et mesterskab grundet spillestilen - den slags bifalder jeg).
Men når det er for at spille for at slutte i top 4, kan jeg på ingen måde se at vi er kommet videre fra van Gaal eller Moyes. Kun på indkøbssiden er vi blevet bedre.
annonce