Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg synes jo jeg reagerede på en kritik af Lukaku, men hvis ikke den var til stede, så snakkede jeg måske bare med mig selv.


hvis det var mine efter kamp betragtninger, så var det ikke kritik som sådan, bare observationer, generelt tilfreds med købet af lukaku
@DQ
Du og jeg ved begge, hvor du vil hen, men du skyder ved siden af målet med det indlæg. Jeg kommenterede på, at mit hold spillede med tempo og scorede mål en mas med Pogba som holdets stjerne i sæsonstarten. Det lykkedes at ridde videre på bølgen da Fellaini erstattede ham, men det har aldrig nogensinde fungeret med Herrera på samme position i denne sæson. Hverken mod Liverpool, Spurs og Chelsea, eller mod de små hold, som man tromlede henover med Pogba i spidsen.

Stort set alle Uniteds sejre siden Herrera kom ind har virket hårdt tilkæmpet. Dét er problemet.
LaPioche

Jeg mener nu jeg rammer ganske fint, vil gå så langt og sige, at hvis Kane havde været med for Spurs havde i også tabt den.

Tager gerne et væddemål om, at spillet ikke bliver bedre mod de store ligemeget hvem Mou køber.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Hvad så hvis Pogba havde været med? Han spillede fint mod Spurs på hjemmebane sidste år og Kane var relativt ufarlig. Det kommer vi jo ikke videre af.

Jeg prøver heller ikke at undskylde noget. Jeg synes ikke det er tilfredsstillende og Mourinho står bestemt med det primære ansvar for, at han ikke har kunne løse den her opstilling uden Pogba og Fellaini. Herrera er jo ikke en dårlig fodboldspiller, selvom han har lignet det i denne sæson. Men jeg synes det er ret enkelt at se, hvor kæden hoppede af for United.
@LaPioche:
Der var altså flere af storsejrene mod de mindre hold, hvor stillingen var 1-0 langt inde i kampene (80´erne mener jeg). Det var altså ikke fordi vi sprudlede igennem 90 minutter, men primært effektivitet ved modstandernes afsluttende kasten al forsigtighed overbord.
Det fortæller vel også lidt om, hvor "uerstattelig" Pogba er, når Fellaini er en hæderlig reserve for ham.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Ja, eller også fortæller det vel bare lidt om hvor god Fellaini rent faktisk har været i den her sæson. Forstår dog godt du tager den vinkel, for det er jo det nemmeste.
"Hæderlig" er et positivt ord og en ros af Fellaini. En stor spilfordeler bliver han dog aldrig. Hvilket netop gør det mærkeligt, at han har været en fin erstatning for Pogba.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Jeg holder mig til en analyse, hvor går tilbage i kæderne. Lukaku har ikke lavet mange mål i den seneste måneds tid. Jeg tror faktisk slet ikke han har scoret og holdet har generelt ikke lavet mange mål. Hvorfor har han ikke det? Jamen han har stort set ikke fået nogen chancer. Det skyldes jo, at Mkhitaryan intet producerer og vores offensive kort står alt for langt fra hinanden. Trænerens fejl?
Mkhitaryan har sløset meget, men hvorfor skaber han intet? Han får heller ikke meget at arbejde med. Det skyldes, at der ikke er nogen til at give ham bolden i mellemrummene mellem kæderne. Herrera spiller udelukkende til siden og Matic leverer vel kun bolde i det omfang, det kan forventes. Han er faktisk mere produktiv i sit spil end Herrera, hvilket siger en del.

Så er vi reduceret til, at det skal komme fra fløjene. Og det har det gjort i den mellemliggende periode, hvor Fellaini kunne tage over for Pogba. Det gjorde det mod Basel og CSKA i CL, og det gjorde det mod Southampton, og derudover slog vi et skrækkeligt Everton-hold og Burton. Men det er altså ikke fordi Fellaini erstattede Pogba som playmaker i de kampe.
@fri

Fordi spillet blev ændret til hans forcer. Pogba er uerstattelig i den forstand at der ikke er andre i truppen der kan det han kan. Spillet var da også klart bedst med ham. Det er faktisk ret simpelt.

Det er vidst kun dig der nævner at Fellaini er en stor spilfordeler.
annonce