Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Tak til Eriksen og et vanvittigt løb af Garnacho!
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Deebo
Vi ses Elanga. Du er en sympatisk ung mand men du skal simpelthen ikke stjæle spilletid fra mere talentfulde spillere.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Røret
Bruno spiller en dårlig kamp, men at give ham skylden for målet. Kom nu lige, dårlig aflevering til ham og skandaløs positionering i restforsvaret. Hvis han ikke var gået efter bolden, havde I sikkert også været efter ham.
Flot indhop af Garnacho, men hold da op vi er uskarpe og, endnu værre, generelt elendige i dag…
Skrevet af TheUnitedWay
Elanga spiller til højre i dag, så det er vel Martial der tager spilletid fra ham.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Pally
Fantastisk indhop.

Dejlig assist, Eriksen, og sikke en fart fra Garnacho…
Skrevet af Kroesus
Hvordan i al fuck kommer Garnacho foran på den bold. Bobby Reid ligner en fremtidig United-mand sådan som han har nærstuderet vores sidste par sæsoners forsvar. Det mål er den slags mål, jeg synes, vi har lukket ind gang på gang de sidste mange år.

Det holdt sgu hårdt i mere end en forstand. Både kampen, men også slutningen på efteråret. Pausen kommer tiltrængt også selvom det egentlig ikke er pause.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Deebo
Bruno har en skidt kamp og vil altid være en risiko med hans spillestil og mange boldtab men forsvarsspillet ved målet er skidt fra stort set alle mand. Det er simpelthen et must til næste sæson at få en spiller ind der kan spille Eriksens plads så man ikke bliver så afhængige af en humørspiller som Bruno. Han skulle være udskiftet i dag men der er bare intet alternativ.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af armand
lol, svinehunde :)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Deebo
@TUW
Man kan jo bare sammenligne Garnachos og Elangas minutter i denne sæson for at se hvad jeg mener. Garnacho er ikke ud af det blå blevet en bedre spiller den seneste måned. Tværtimod har han dårligt spillet fodboldkampe i denne sæson så han har nærmest mistet et par måneders udvikling.

Jeg er med på at Ten Hag har italesat dårlig disciplin fra Garnacho i starten af sæsonen men jeg og flere andre har lige fra preseason af gentagende gange pointeret at Garnacho allerede var en bedre spiller end Elanga.

Oveni det er to mere talentfulde naturlige (!) højrekanter i Diallo og Pellistri også røget om bag Elanga i køen til spilletid.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Man får jo minder tilbage fra 2007, hvor United vandt 2-1 på Craven Cottage kort før slutfløjtet på et stærkt løb fra venstrekanten af en talentfuld kantspiller og en afslutning i det lange hjørne…

https://fb.watch/gMYNyqLgdd/
Skrevet af TheUnitedWay
Jo jo min pointe er bare at det kan være Elanga er bedre til højre ift. Garnacho. Egentlig skal vi bare være glade for alle de muligheder på kanterne. Hvis vi så kan få afskibet Ronaldo og få købt en naturlig spids med mål i støvlerne, så ser det hele noget bedre ud 😀
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af fedefynboen
Lisandro Martinez min kampens spiller.

Han er bare guld værd for os. Lille mand der ikke hører hjemme i PL, blev der sagt.
Ja, godaw do. Han vinder mange dueller i luften og er i øvrigt bundsolid.
For mig fortsat den vigtigste signing, sammen med Ten Hag.

Pilen peger fortsat den rigtige vej og foråret kan gå hen og blive spændende, mere end jeg havde turdet drømme om.
Ingen skader til VM please
Et par tilgange i januar ville ikke gøre noget heller.
Skrevet af TheUnitedWay
Martinez er min favoritspiller. Og jeg var en af dem der tænkte han var for klejn, men jeg tog glædeligt fejl. Han har en fantastisk indstilling og energi, elsker det!
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Deebo
Ja det kan godt være men Elangas eneste berettigelse i truppen må simpelthen ikke være at han måske er en bedre højrekant end en gut der lige er fyldt 18 år.

Han er lige nu den 4. bedste venstrekant vi har og vil være et oplagt salgsemne i en trup der ikke ligefrem er fyldt med spillere der har salgsværdi. Lidt kynisme er påkrævet her i stedet for den sædvanlige strategi med et par udlån inden man så lader ham gå for en slik ala Chong for man har altså bruge for nogle penge til at forstærke truppen.

Og ja hvis man kan finde en løsning på Ronaldo situationen til januar vil det være perfekt for alle parter. Spørgsmålet er om man skal lave en Arsenal og vente til sommer på den helt rigtige profil eller man skal gå ud og hente en type som Toney der vil være en fin spiller at rotere med Martial men som ikke ligefrem skriger kommende mester.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg bytter gerne Ronaldo for Toney lad mig sige det på den måde ;)

Hvis en klub vil betale mange penge for Elanga, så kan vi snakke om det, ellers er han en fin trupspiller.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Deebo
Ingen vil betale mange penge for Elanga men selv 10-20 mio. pund for en spiller der er undværlig vil hjælpe med at finde en ny højreback uden at svække holdet da man nu har Garnacho.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Kroesus
Er vi sikre på vi gør Garnacho en tjeneste, ved at give ham højrekanten (som nu har skiftet navn til Radikale Venstre)? Hvis han ikke kan spille dén på samme måde som han spiller venstrekanten, kan det så ikke gå ud over hans selvtillid og udvikling? Hvorfor ændre i det program, som lige nu er ved at skabe en kæmpe profil?

Edit: Men det hele kan være lige meget. Antony vender tilbage til næste kamp.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Deebo
Jeg vil bestemt ikke give ham højrekanten. Jeg vil give ham alle Elangas minutter og samtidig tjene en skilling til at forstærke positioner hvor der mangler.

Antony og Sancho er her trods alt stadig med både Bruno og Rashford som nødløsninger samt en noget mere talentfuld Amad Diallo på udlån.

Vi mangler desperat penge hvis vi vil have konkurrence på højreback, 9’er, 8’er mm. og her giver det bare så meget mening at sælge ham senest til sommer.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Mr. Pink
"For mig fortsat den vigtigste signing, sammen med Ten Hag."

Hmmmm.

Jeg er også super pjattet med Martinez. Han er alt det, Pogba ikke var for United.

Men om han er en bedre signing end Eriksen, det ved jeg nu ikke.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Deebo
Ronaldo skulle eftersigende have lavet et “eksplosivt” interview med Piers Morgan som vil blive udgivet i aften kl 23.

God timing lige efter Uniteds sidste kamp inden VM koblet med hans “sygdom” i de seneste kampe. I det mindste ventede han da til VM pausen, men det skal nok blive sjovt :o

https://twitter.com/piersmorgan/status/1591897636382056450?s=46&t=sDP7t3vsyJ6Z4XX9O-E0aA
Manchester United Brøndby IF
annonce
0