Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TheUnitedWay
Suk... ja, ja når han ikke kan lade fødderne tale :/
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Deebo
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Den kontrakt er vel ophævet i morgen og så er manbabyen vel glad indtil han finder ud af at ingen CL klubber vil have ham..
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Kroesus
"Jeg ønsker at forlade United." "Ronaldo forlader ikke United." "Jeg føler mig presset ud af United." Det bliver nok umuligt at finde hoved eller hale i hele den saga. En saga trods den kun har varet et par måneder.

Ronaldo mistede sin nyfødte søn i april og jeg kan på ingen måde sætte mig ind i hvordan det må have været for ham udover at det må være det værste i verden. Hvis det har skubbet fodbolden til side for en stund, så er det kun forståeligt. Desværre for os alle, så er han i den alder hvor en mistet sæsonoptakt langt fra er ideelt.

Spørgsmålet er hvad det interview med Piers Morgan skal opnå. Er det en opløst kontrakt og så videre (som er første bud i tråden)? Piers Morgan har sjældent været bleg for at lade en sensation gå ham forbi uden at forsøge at gøre sig selv til en del af den.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Deebo
Cristiano Ronaldo on Wayne Rooney: "I don’t know why he criticises me so badly… probably because he finished his career and I’m still playing at a high level. I’m not going to say that I’m looking better than him. Which is true…"

Cristiano Ronaldo on Ralf Rangnick: "If you’re not even a coach, how are you going to be the boss of #mufc? I’d never even heard of him."

Cristiano Ronaldo on Ten Hag: "I don’t have respect for him because he doesn’t show respect for me. If you don’t have respect for me, I’m never gonna have respect for you."

"Since Sir Alex left, I saw no evolution in the club. Nothing had changed. He knows better than anybody that the club is not on the path they deserve to be. He knows. Everyone knows. You have to destroy it to rebuild it and if they start with me, for me, it’s not a problem. I love #mufc, I love the fans, they’re always on my side. But if they want to do it different… they have to change many, many things."

"I think the fans should know the truth. I want the best for the club. This is why I come to #mufc."
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Det bedste han kan gøre nu hvor han er i gang med at brænde alle broer er at kalde Glazers ud hvis han elsker fansene som han påstår.

Det kan da også redde hans legacy en smule hvis han kan få lagt pres på iglerne.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Bosse1983
Spørgsmålet er lidt om Ten Hag er et gigantisk skvat eller om Ronaldo er voldsomt falsk når han færdes i klubben. Det virker spøjst at han får anførerbindet hvis forholdet er så kølig, og der ingen respekt er fra Ten Hags side. Samme person som har skærmet Ronaldo fra en del kritik, samt dysset rygterne ned under det seneste "sygdomsforløb".
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Pally
Well, han har helt givet ret i, at klubben er stagneret på rigtig mange punkter, hvor rivalerne har udviklet sig voldsomt, og at vindermentaliteten forsvandt op i luften, da SAF stoppede. Det kan alle fans vel se, og mange har påpeget meget af det herinde.

At han har ret i det, ændrer jo ikke på, at han ikke gjorde meget for at mane rygterne om hans store ønske om et skifte væk i sommers til jorden, når han nu ellers peger på, at hans fravær alene skyldtes datterens sygdom. Faktisk var der jo forlydener om, at hans fravær af personlige årsager var legitimt, så han kunne jo sagtens have gået ud og bekræftet dette og afivst et skifte væk, hvis han ville klubben det bedste. Det gjorde han ikke.

Samtidig er det jo tydeligt for enhver, at han i sin nuværende forfatning er en hænsko for United-holdet. Noget har muligvis at gøre med den manglende opstart og turbulente tilbagevenden, men han har jo slet ikke formået at gribe chancen. Det kan naturligvis også have at gøre med hans manglende respekt for EtH og manglende motivation, men han virker nu ellers som om, at han forsøger, når han spiller, men at han slet ikke er i en forfatning, hvor han gør en positiv forskel.

Svært at se, at det ender med andet end en exit, for der er jo ikke noget opbyggeligt i at have ham i truppen med den indstilling, og det han indtil nu har vist i denne sæson.

Og så Piers Morgans artikel i the Sun: https://www.thesun.co.uk/sport/20415285/ronaldo-piers-morgan-interview-man-united-betrayal/

Hold kæft, han spiller på alle violinerne. Det burde være muligt at forbyde ham at kalde sig journalist med sådan en omgang røvslikkeri.
Skrevet af Deebo
@Bosse
Ja det med anførerbindet undrede vi os jo allerede over da det kom frem. Mon ikke det er en blanding af at Ronaldo har opført sig falsk og at Ten Hag troede det ville dæmpe uroen/utilfredsheden hvis han fik bindet. Der var ikke mange andre kandidater med Bruno og Maguire ude skal det siges.

Generelt har den seneste måned jo budt på 4x90 min i streg for Ronaldo hvor han så fik anførerbindet i en af dem efterfulgt af en pludselig sygdom de seneste 2 kampe hvor Martial var tilbage. Han kunne nok godt bruge kampformen inden VM.

Har der været en aftale mellem dem om at spille indtil Martial var klar eller kommer dette interview som et kæmpe chok for Ten Hag og klubben? Jeg tror ikke Ten Hag er et skvat men måske en pragmatiker der har prøvet at få det bedste ud af en elendig situation.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
@Pally
Mht. Piers Morgan er der jo en teori om at han er betalt af Ronaldo til at agere PR klovn for ham der virker ret plausibel.

En person gravede en masse meget kritiske tweets frem fra Piers om Ronaldo men pludselig ændrede han mening og har siden støttet Ronaldo i tykt og tyndt.

https://twitter.com/meticulousviews/status/1584540422466318336?s=46&t=Hz8Ewy4ZJDKCYO8n8YrwgQ
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Parvis
Nu ved vi jo heller ikke hvornår interviewet er optaget. Vi har jo hørt om det siden midt-august, så det kunne jo være Piers har været smart med den her.

Er glad for interviewet, fordi han sætter skub i snakken om at modernisere klubben. Nu handler det om, at stakeholdere og fans må gribe bolden og sende Glazers væk.
Skrevet af Pally
@ Deebo: Det stemmer nok meget godt , når man ser den tråd der, og når man indregner, hvor stor en klovn Morgan generelt er.

Heldigvis kan Ronaldo slet ikke skjule sit sande jeg, når han lige dropper en bemærkning om, at Rooneys kritik muligvis også kan skyldes, at “jeg ser bedre ud, hvilket jo er sandt”. Selv, hvis det er sagt med et glimt i øjet, så skal man være ret narcissistisk for overhovedet at få tanken om at sige det i et seriøst interview…
Skrevet af Parvis
Ah ja, så han må ikke kommentere på Rooney, selvom Rooney har udtalt sig negativt cirka hver anden uge om Ronaldo.

Tilmed kritiserer han Ronaldo professionalisme og kærlighed til klubben, trods det, at vores elskede klublegende selv prøvede at presse et skifte til City gennem medierne?
Skrevet af Pally
Hvor læser du, at han ikke må kommentere på Rooney? Selvfølgelig må han det, men hvad i alverden har Rooneys kritik med hans udseende at gøre?

Skrevet af United2008
Rooney er en langt større United legende end Ronaldo, så nu må primadonnaen lige kigge indad.
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Skrevet af TheUnitedWay
Han skal bare ud, han gør ikke noget positivt for klubben længere. Sætter sig selv over holdet, det har jeg ingen respekt for. Toxic er vidst den betegnelse som beskriver Ronaldo i 2022. Jeg er dybt skuffet over at han vil ødelægge sit eftermæle på den måde, men det er der vi er.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Deebo
Vi må håbe at den kritik der trods alt er berettiget kan sætte fokus på ejernes forsømmelse af alt infrastrukturen som han forklarer er den helt samme som da han var i klubben for 15 år siden.

At han skyder på Rooneys udseende, Rangnick og Ten Hag er direkte respektløst men man er jo ikke decideret overrasket. Hvis du føler dig så dårligt behandlet så gem det til din selvbiografi eller du i det mindste har forladt klubben. Unødvendigt..
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Parvis
@Deebo

Kritikken af Rangnick handler jo ikke så meget om Rangnick selv. Det er en kritik af ledelsen (Glazers) for at ansætte en profil som hans. Det er et fair punkt at udpege, at Rangnick ikke fortjente jobbet.

Ikke destro mindre bliver det spændende at få hele interviewet. Mon ikke det bliver 5% ETH og 95% ledelse, mens Piers forsøger at lave sensationsoverskrifter.
Skrevet af T-United
Det bliver interessant, hvordan klubben håndterer den situation, men uanset så kan han næppe være i klubben efter VM. Han kan få ophævet sin kontrakt, så det ikke koster klubben noget, men mon ikke tegnebogen kan håndtere det.

Det smerter mig, at han ødelægger sin status i klubben ved at brænde sine broer på den måde. Klubben og dens fans har elsket ham fra første dag i klubben og i alle årene, hvor han var væk i Real Madrid og Juventus, men alt det sætter han over styr, fordi han ikke føler sig respekteret af klub og manager, uden vi dog helt ved, hvorfor.

Han kritiserer ansættelsen af Rangnick, og rent fodboldmæssigt kan man godt forstå ham - det blev aldrig helt godt med ham. Men Rangnick pointerede mange af de samme ting ved klubben, som han selv gør i det her interview. Særligt tilstanden på et strukturelt niveau med bl.a. dårlige faciliteter. Den manglende professionalisme og vinderkultur i klubben kan formodentlig også kædes sammen med netop det faktum, at ledelsen i klubben ikke selv tydeligt viser gennem investeringer, at den ønsker at vinde alt. En sammenhæng, som Glazers tilsyneladende aldrig har fanget.
Hvis han bare havde holdt sig til det, så holdt hans historie om at ville det bedste for fansene måske vand. For så var hans ærinde ikke hans eget ego, og han brugte sin position til at råbe højt om, hvad der skal til, før fansene igen kan opleve den succes, vi higer efter.
Det opnår han ikke ved at kritisere hverken ETH eller Rooney.

Han kritiserer ETH, og den kritik virker desværre noget tynd, eftersom holdet nu spiller bedre via ETHs metoder - desværre på bekostning af Ronaldos indiskutable plads på holdet under tidligere managere.

Og hans kritik af Rooney - det er vel her, han virkelig træder i nælderne. Det er den, der rigtig gør ondt på os fans, fordi han netop har formået at fastholde sin legendestatus (også selvom han lavede sit City-stunt).

Anyways, lad os se interviewet.
Skrevet af nvm123
Jesus.
For en mand der går så meget op i sit eftermæle, virker det her meget uovervejet, for at sige det mildt.
Har han snakket med Mendes inden dette interview - jeg tvivler.

Han prøver trods alt at tale sig varm ved at rose fans mv., men forstår han ikke, at Ten Hag lige nu er utroligt populær blandt fans, og at en usaglig kritik af Rooney heller ikke gør noget godt for ham. Hvis den havde været saglig, kunne man til nød acceptere den, men når han bare udtaler, at Rooney ikke er lige så pæn som ham selv, og at Rooney ikke spiller mere, mens han selv "spiller" i en alder af 37 år, er det bare tosset.
Han kunne have peget på Rooneys antics da han spillede - den her boksekamp, City flirterierne og nogle af de andre ting hvor Rooney trådte over stregen.

Alt dette i et interview der er lavet mens han havde meldt sig for syg til at spille (her antager jeg, at interviewet er lavet i går). Og alle de gange i de seneste 1½ år, hvor han har meldt sig syg eller skadet, når han ikke ville spille, eller var sat til at starte på bænken.
En mand der har gået så meget op i at være utroligt professionel i sin tilgang virker voldsomt umoden, når han i disse tilfælde er så uprofessionel.

Det er fint han kritiserer klubben og den øverste ledelse, men mon ikke det er Arnold og Murtough han kritiserer, og ikke Glazers - det lyder sådan, men lad os vente og se til onsdag og torsdag, hvor hele interviewet bliver frigivet.

Jeg er der, hvor jeg tænker, behold spaden, og træk ham for de sidste 7 måneders løn for at overtræde nogle regler der helt sikkert er i hans kontrakt.
Og formén ham adgang til Carrington, så han heller ikke kan vise sig i klubben.

Han er jo ved at være lige så langt ude, som Maradona var mod slutningen at sit liv - forskellen er vel bare, at Diego trods alt stadig var elsket i Napoli, og langt ude på stoffer, da han tossede rundt.
annonce
0