Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Scholesisoneinamillion
T-United (9.58): Super indlæg.
Stor respekt for dine pointer og den rolige tone, du benytter.

Du demonstrerer på en meget præcis måde, hvordan man kan udtrykke sine budskaber på saglig vis og uden at smide 8 kg følelser ind i teksten, trumfe med personlig bias og tilsætte ironi/sarkasme.
Skrevet af Inuk.
Hvis der er noget Glazers går op i, så er det dollars. Så ærlig talt kan jeg sagtens forestille mig Ronaldo fortsætte i klubben især hvis han spiller et godt vm.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Deebo
Hvis Glazers vælger at tvinge ham til at blive mod egen og træners vilje vil der da opstå optøjer af dimensioner, for det vil selvsagt komme ud at det er Glazers der har taget den beslutning.

Lad os håbe at han spiller et fremragende VM og finder sig selv en køber i næste vindue hvis ikke kontrakten bliver revet over inden.

Kan man ikke overtale ham til at tage en halv sæson i den der arabiske klub der ville betale kassen for ham? På den måde får United også en transfersum. Nej nok ikke med de sportslige ambitioner han stadig har selvom det er svært at se hvem der kan indfri dem.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af DanishBhoy
@nvm123

Har han snakket med Mendes inden dette interview - jeg tvivler.


hvis han har det så er den først helt gal med ham
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Yildis
Lad os håbe han spiller et fremragende VM


Ikke mig. Jeg håber, han og Portugal falder totalt igennem med tre kampe og et bad. Og ikke (kun) pga. Ronaldos Piers Morgen mikrofonholderi. Men Portugal har i mine øjne været helt forfærdelige at se på i årevis, også - og måske endda især - da de mirakuløst vandt EM i 2016, uden at vinde en eneste kamp i gruppespillet. SÅ meget talent, og så spiller man så idéforladt og kun med Ronaldo i centrum. Nå ja, lidt ligesom United sidste år. Det var da også på et hængende hår, at de overhovedet fik kvalificeret sig til slutrunden.

Faktisk så ville jeg synes, det ville være rigtig træls, hvis Ronaldo pludselig brændte banen af i Qatar, selvom det måske ville komme United til gode forretningsmæssigt. Lige nu er det ENDELIG ved at gå op for folk, at Ronaldo er et problem (ikke problemET, men ET problem), og det kommer kun United til gode i folks anskuelse, hvis Ronaldos deroute fortsætter for landsholdet. For så bliver det kun endnu mere tydeligt, hvordan hans ego spænder ben for meget. Heriblandt en værdig afslutning på en ellers fænomenal karriere.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af T-United
@Scholes
Tak for det.
Skrevet af Rioja
Jeg synes, at man skal tænke sig godt om ift. confirmation bias risikoen ligenu.... altså, vi vil alle gerne glæde os over muligheden for at spille cl. Vi vil også gerne tro på, at united har mulighed for at bide skeer med de største igen og vinde pl og cl. Og at ten hag er manden for det. Det får os self. til at tænke i en bane, når det kommer til at vurdere Ronaldos adfærd...

Allerede i sommers var det lidt fjollet med alle de historier uden ham selv sagde noget. Passede de overhovedet? Mange herinde har ikke været sen til at vurdere, at Barcelona a handlede uetisk overfor frenkie i sommers; at klubben plantedele historier og pressede spilleren. Historierne om Ronaldo i sommers...hvor meget hold var der mon i dem? Måske var han bare i sorg over en af de største tragedier noget menneske nogensinde kan opleve. Og måske passer det, når han siger, at klubben ikke viste ham tillid og gav ham nogen form for støtte...hvorfor I alverden skulle han forholde sig til alle de rygter, der var dengang?

Jeg mener, at nogle af de ting Ronaldo påpeger er noget som vi må tage til os. Og et eller andet sted sætte pris på, at han tør stille sig frem og sige. Glazers er cunts. Den administrative ledelse endnu større cunts. Det var de før Ronaldo kom, hvorfor skulle de ikke også være det mens han har været her..?
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af Inuk.
Præcis Rioja.

Jeg tænker da også hvordan Ronaldo i sommers skulle have nogen form for overskud til alle historierne når ens barn ligger på hospitalet. Endu værre for klubben er det jo at den selv samme ledelse der hentede Ronaldo også vil sidde der når Ronaldo smutter, klar til yderligere fejlinvesteringer som CR7.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Parvis
Så nu har Ronaldo slået et slag for klubbens fans, som har brugt mere end et årti på at få Glazers ud af huset - mon ikke vi skal hylde ham i stedet?

Eller er det vigtigere at hade klublegenden fordi han ikke kan lide træneren?
Skrevet af nvm123
Det eneste formål det her interview har, er at få ham ud af klubben.

Hvis han havde nøjedes med at svine Glazers til, ville han have fået sympati, og samtidig sandsynligvis have skrevet under på sin egen fratrædelse. Alle de andre ting han kommer ind på lyder som en 5-årig der ikke har fået sin vilje.
- Rooney er grim, og ikke god nok til at spille i en alder af 37
- Ten Hag spiller mig ikke hver gang i 90 minutter, hvilket er respektløst, så jeg har ingen respekt for ham
- Jeg er mere kendt end Ralf Rangnick, som jeg ikke engang vidste hvem var.

Hvis han havde gjort lidt som Rangnick, kunne han have udtalt sig på en måde, hvorpå han kunne blive fyret/fritstillet, og ikke svinet alt i klubben til, og dermed distanceret sig fra de fans han så gerne vil have sympati hos.

Jeg kan ikke se hvorfor vi skal hylde Ronaldo - Rangnick var da meget mere klar i spyttet tidligere på året omkring klubben og ledelsen, end Ronaldo nu er, og han gjorde det på en voksen måde, og uden bagtanker om at han ville have klubben til at fyre ham, mens han stadig fik 500.000£ om ugen.
Skrevet af Parvis
Tror du læser indholdet af interviewet helt skævt.

Kritikken af Rooney og Neville er lidt latterlig ja, men det er nok mest bare skuffelse over sine venner.

Kritikken af Rangnick handler ikke om Rangnick selv. Det er jo en berettiget kritik af den sportslige ledelse, at de ikke ansætter en passende profil.

Kommentaren om ETH er tricky. United ville sælge Ronaldo i sommers fordi de ikke troede på, at hans datter var syg, mens Erik sagde, at Ronaldo indgik i planerne. Det var dog tydeligt, at det ikke passede, hvoraf frustrationerne er afkommet.

Ser frem til det fulde interview og forhåbentligt handler det mere om Glazers og klubbens rådne tilstand end træner- og spillerforhold.
Skrevet af nvm123
Kritikken af Rangnick handler ikke om Rangnick selv. Det er jo en berettiget kritik af den sportslige ledelse, at de ikke ansætter en passende profil.

Men han skal jo ikke blande sig i hvem klubben ansætter på midlertidig basis.

Han får som jeg ser det lige flettet lidt kritik af Glazers ind i et interview hvor han brænder alle sine broer - udelukkende for at presse et skifte/ophævelse igennem - og på den mest barnlige måde overhovedet mulig.
Hvis han alene ville have ophævet kontrakten, kunne han bare være gået efter Glazers. Om det er for at være helt sikker på at få ophævet kontrakten at han skyder på alle bortset fra fans, ved jeg ikke. Men det er i hvert fald så uprofessionelt som det kan være.
Jeg ved ikke hvorfor han ikke røg i sommers, men det er muligvis derfor han nu brokker sig. Men det transferønske kom altså også på det dårligst timede tidspunkt. Havde han sagt det lige efter sidste kamp i sidste sæson, ville der have været større forståelse.
Skrevet af Deebo
Helt fint at han får rettet kritik mod ejerne og fedt at han nu også direkte nævner dem ved navn. Det bør alt andet lige få sat yderligere fokus på iglerne og opildne fanprotesterne endnu mere.

Der hvor kæden knækker for mig er jo de personlige hug mod Rooney og den manglende respekt for sin egen træner der imo har vist Ronaldo alt for meget respekt ift. hans opførsel ved efterhånden en god håndfuld situationer. Hvis han da bare havde gjort Rangnick kunsten efter og skabt opmærksomhed omkring de manglende ambitioner, manglende investering i infrastruktur og de generelle forhold for stab og spillere ville han også få sparket af en sur ledelse/ejere ligesom Rangnick og dertil blive lidt af en kultfigur blandt fans imens så kunne få sit skifte væk. Den første spiller der tog opgøret mod ejerne og deres måde at drive vores elskede klub på og så tilmed en med den platform han har.

I stedet bliver det jo bare en gang tuderi om at han ikke føler sig respekteret af klubben og træneren samt en sviner til kritikerne, hvor han så lige får flettet lidt goodwill ind ved noget Glazer kritik og en kærlighedserklæring til fansene. Hans egne vel at mærke, ikke Uniteds. Hvor er kritikken af hans egne rådgivere henne der rådede ham til at skifte til en så dårlig klub som United?

Der er jo ingen tvivl om hvad formålet med dette interview er og spoiler alert, så er det altså ikke fordi han pludselig har indset hvor dårlige ejerne er, men fordi han selvfølgelig gerne vil væk. En ting er at være overrasket over forholdene men det kan altså ikke være et decideret chok at klubben ikke kører optimalt og det vidste han da selvfølgelig godt inden han overhovedet valgte at komme tilbage.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Yildis
Præcis Deebo!
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Rioja
I stedet bliver det jo bare en gang tuderi om at han ikke føler sig respekteret af klubben og træneren samt en sviner til kritikerne, hvor han så lige får flettet lidt goodwill ind ved noget Glazer kritik og en kærlighedserklæring til fansene. Hans egne vel at mærke, ikke Uniteds. Hvor er kritikken af hans egne rådgivere henne der rådede ham til at skifte til en så dårlig klub som United?


Det her er altså ikke tuderi. Man skal ikke være ronaldo kender for at vide, at familien er det vigtigste for ham. Manden har mistet et barn, og havde et andet barn indlagt på hospitalet. Udover sin egen sorg har han en bunke børn og en kones sorg at forholde sig til også. En helt ufattelig svær tid at gå igennem. Nu fortæller han så, at hans arbejdsgiver ikke støttede ham og udtrykte mistillid til ham om hans oprigtighed.

Helt ærligt. I hvilken som helst verden skal dette ikke tages alvorligt? Om du er multi-millardær Ronaldo eller ej. Så er det forkasteligt hvis sandt. Og det kommer så til næste emne.

IMO er Ronaldo en troværdig person. Han er selvoptaget - ja vel egentligt en sær snegl - men han er altså også en ret reel person, der har en historik for at sige, hvad han mener - og være temmelig ligefrem/ikke særlige nøjeregnende i hans måde at være på. 1. Hvorfor skulle han - der har opnået alt - lige pludselig begynde at lyve? og 2. er det usandsynligt at vores latterlige ledelse skulle have behandlet ham dårligt? Og 3. bør vi huske på at han gennem hele sin karriere altid har talt United - og især deres fans - op.

Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af Pindhunden
Jeg har en stor del sympati for, at Ronaldo befandt sig i en ulykkelig og tragisk familiesituation i sommer. Selvfølgelig skulle han ikke med i preseason. Jeg vil godt tro på, at ledelsen har vist for lidt forståelse for familiens situation, men I de pressede omstændigheder er sandheden måske også lidt utydelig. Og der er slet ingen af os udefra, der ved, hvordan kommunikationen mellem klubben og Ronaldo har været.

Men set fra Ten Hags side skal den manglende sæsonoptakt selvfølgelig have betydning for, om han vælger Ronaldo til startopstillingen. Alt andet ville være useriøst.

Ten Hag har efterfølgende givet Ronaldo fint med spilletid, og han valgte også Ronaldo til anfører i en kamp for nogle uger siden. Desværre har Ronaldo spillet meget lidt prangende, og holdet har scoret færre mål med ham i startopstillingen.

Så set udefra er Ronaldos kritik af Ten Hag mest et udtryk for, at han ikke ser sine egne fejl - og nægter at erkende, at holdet har fungeret bedre uden ham.

Men igen ved vi jo ikke, om kommunikationen mellem Ronaldo og Ten Hag er gået galt.

Det er bare rigtigt trist, at det skal ende sådan her.

Skrevet af Deebo
Det her er altså ikke tuderi. Man skal ikke være ronaldo kender for at vide, at familien er det vigtigste for ham. Manden har mistet et barn, og havde et andet barn indlagt på hospitalet. Udover sin egen sorg har han en bunke børn og en kones sorg at forholde sig til også. En helt ufattelig svær tid at gå igennem. Nu fortæller han så, at hans arbejdsgiver ikke støttede ham og udtrykte mistillid til ham om hans oprigtighed.

Helt ærligt. I hvilken som helst verden skal dette ikke tages alvorligt? Om du er multi-millardær Ronaldo eller ej. Så er det forkasteligt hvis sandt. Og det kommer så til næste emne.

Det er jo ren spekulation om hvorvidt klubben og dens ledelse ikke troede på ham. Tro mig når jeg siger at jeg hader ledelsen og ejerne mere end denne Ronaldo 2.0, men jeg har bare lidt svært ved at tro på at man fra ledelsens side skulle have opført sig respektløst overfor ham, for der er bare ingen track record om at klubben i lignende episoder har handlet skidt. Jeg tror ikke du forstår hvor vigtig positiv omtale er for disse ejere uanset hvor elendige og uambitiøse de så er når det drejer sig om succes på banen. Faktisk tror jeg nærmere disse positive pr historier fra United er vigtigere for dem end resultaterne på banen.
- Mens Liverpool og andre klubber søgte om statsstøtte under corona for at sende medarbejdere hjem så holdt United fast og betalte dem fuld løn.
- Da Greenwood sagen kom frem handlede klubben resolut og suspenderede ham med det samme og har endda betalt fuld løn lige siden mens man afventer udfaldet af retssagen.
- Da Ronaldos nyfødte søn døde i sidste sæson gav man ham alt den tid han havde brug for. Han selv valgte at komme tilbage efter en kamp.

Det eneste fakta vi har er at manden altså fik op til 1,5 måned fri i pre season af klubben hvoraf Ten Hag som jeg husker det viste stor sympati og format ved at kommentere at det var en privat sag og det ikke var hans historie at fortælle. Han udtalte endda igen og igen at Ronaldo er/var en værdifuld del af truppen og har givet ham rigeligt med minutter til at bevise at han stadig kan bidrage for klubben kulminerende med et anførerbind for nyligt. Udadtil er det da lige netop at støtte Ronaldo at give ham så lang tid fri, for jeg tror da næppe at de har nægtet ham det uanset om de så troede på ham eller ej.

Det er også almen viden at mens han var væk i alt den tid, så rendte agenten rundt til samtlige store CL klubber og tilbød Ronaldos service i håbet om at han kunne komme væk fra klubben da den ikke kunne tilbyde CL fodbold. Det gjorde han selvom han vel og mærke havde vidst det i flere måneder. Apropos respektløst iøvrigt.

IMO er Ronaldo en troværdig person. Han er selvoptaget - ja vel egentligt en sær snegl - men han er altså også en ret reel person, der har en historik for at sige, hvad han mener - og være temmelig ligefrem/ikke særlige nøjeregnende i hans måde at være på. 1. Hvorfor skulle han - der har opnået alt - lige pludselig begynde at lyve? og 2. er det usandsynligt at vores latterlige ledelse skulle have behandlet ham dårligt?

Tja det er måske bare min bias der skinner igennem her, men troværdig og reel er ikke de første ord jeg vil bruge om Ronaldo og hans person.

Og 3. bør vi huske på at han gennem hele sin karriere altid har talt United - og især deres fans - op.
Virkelig? Sir Alex har altid fået kærlige ord med på vejen men klubben Manchester United og dens fans har da længe været fuldstændig ligegyldige i Ronaldos hoved er min opfattelse. Kaldte han ikke sig selv en slave tilbage i 2008 fordi han ikke fik sit Real skifte? Men igen måske er det da bare min bias, det skal jeg ikke kunne afkræfte, for ingen af os kender manden.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Iøvrigt er det da en pudsig timing eller noget at der nu kommer rygter omkring Mbappe, Osimhen osv. dagen efter at Ronaldo nævner Glazers ved navn.

Utroligt de stadig kører på side 1 i den playbook :)
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Hvis nogen er interesseret i Antonys historie er der netop udkommet en personlig fortælling fra ham selv der kan læses her:

https://www.theplayerstribune.com/posts/antony-brazil-world-cup-soccer-premier-league-manchester-united
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Mc86
Tak Deebo.
En fantastisk fortælling om ham, som virkelig sætter hverdagens udfordringer herhjemme lidt i perspektiv.
annonce
0