Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Men jeg så faktisk allerhelst, at United brugte penge på Belliingham!

Ville elske at se ham i United!

Han er en klon mellem Lampard, Gerrard og Yaya Toure
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Deebo
Bellingham er fantastisk men til den pris og med den konkurrence, så giver det rigtig god mening at United efter alt at dømme har forladt den kamp for længst.

United må forventes at køre med et mindre budget i 2023 efter det store forbrug i sommers og der kan det simpelthen ikke retfærdiggøres at smide 120 mio pund (som jeg i øvrigt ikke tror man har) efter en enkelt midtbanespiller uanset hvor “generational” han så er.

Nye ejere i foråret som BBCs Simon Stone meldte som en reel mulighed omend langt fra sikkert er selvsagt en x faktor i den henseende. Kommer man på Dubai hænder eller i en lignende situation som med Chelseas nye ejere der brugte helt vanvittige summer og virker til at følge det op igen i 2023 er det en anden snak, men selv her skal man så også overbevise en knægt om projektet der kan vælge og vrage mellem europas største klubber.

Lad os hellere fortsætte oprydningen i truppen samt lønhierakiet og først og fremmest forstærke 9’eren som også kan blive voldsomt dyr. Derudover er der allerede eller vil der opstå huller i forsvaret især i bredden når Maguire, AWB og de andre der ikke passer ind forhåbentlig bliver sendt videre.

Nej tak til Bellingham herfra i det prisleje. Det vil være uansvarligt at bruge de penge når man står med en hullet trup der skal udskiftes på flere positioner.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Mr. Pink
Jeg hører, hvad du skriver.

Jeg mener alligevel, man bør sætte alt ind på at hente ham udelukkende på grund af hans vanvittige kvaliteter kombineret med hans ophav. (Selvom Lady Sudan sikkert mener noget andet)

Jeg har en fornemmelse af, at Belliingham bliver den nye verdensstjerne på midtbanen uanset, hvor han spiller de næste 15 år, og det mangler United, selvom United også mangler på andre positioner.

Synes blot man har set, hvor vigtigt det er, at der er enorm kvalitet på midtbanen, og det er Belliingham garant for
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Deebo
Ja Pink jeg tror også han bliver vanvittigt dominerende det næste årti sammen med Pedri, Gavi og specielt Musiala som jeg anser for den måske mest talentfulde af de nævnte, men jeg tror og håber sgu at man som klub endelig er kommet videre fra den der transferstrategi hvor man køber store navne for astronomiske summer i blinde uanset om man reelt mangler dem eller ej.

Med Casemiro og Eriksen har vi for nu fået løst den rædselsfulde midtbane vi var vidne til så mange sæsoner, og det forventer jeg muliggør at man i stedet kan få oprustet på andre positioner. Der findes andre midtbanespillere i verden og ville det ikke være ret ideelt hvis man som klub havde sat sig selv i en god position til når det næste store "vidunderbarn" skal videre om et par sæsoner i stedet for?

Der er jo en årsag til at United som klub ikke længere er attraktiv for spillere som Haaland og Bellingham. Det bør man rette op på først synes jeg og der mener jeg at budgettet kan bruges noget bedre end på en 19-årig midtbanespiller der vel ret beset skal smide enten Bruno eller Eriksen af holdet og er han så god endnu? Det kommer vel og mærke fra en bruger som gentagende gange har argumentet for at Eriksen ikke er nok på 8´eren, men jeg vil blive nok så skuffet hvis man til næste sæson stadigvæk står uden en 9´er og højreback mens bredden er ikke-eksisterende fordi man fyrede hele møget af på Bellingham.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Økonomisk genistreg af Ronaldo hvis det passer at han nu er tæt på et skifte til Saudi. Den eneste klub der ville have betalt United en købssum i Januar kan nu i stedet give Ronaldo en større sign-on fee fordi han fik revet sin kontrakt i stykker med klubben en måned inden.

Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Kroesus
Det er da et besynderligt skifte Ronaldo har gang i hvis det viser sig at være rigtigt. Jeg troede hans ønske om at forlade United (inklusiv interviewet med Piers Morgan) til dels havde rødder i uforløst sportslig ambition? Dem giver han så fuldstændig afkald på?
Selv med hans skattesag in mente, så vil jeg alligevel blive en smule overrasket hvis det alt det her virkelig kun handler om penge (også rigtig mange penge).

Edit: Er der egentlig spørgsmål om det er lovligt det der foregår? Lad os sige Ronaldo var blevet kontaktet mens under kontrakt med os. "Hvis du kan få ophævet din kontrakt, så står vi klar." Jeg kan sige så meget at i USA var det aldrig gået og klub 2 var blevet meget meget hårdt straffet - ikke bare økonomisk.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Deebo
Måske har der bare ikke været andre tilbud fra interessante klubber som han havde forventet da han blev gratis? Selv ikke Real Madrid ville have ham tilbage virker det til, og både Chelsea og Bayern kiggede heller ikke hans vej. Det var vel de klubber der kunne tilbyde CL og som godt kunne bruge angriber.
Interviewet har formentlig også skræmt de sidste par bejlere der måske ville have overvejet en erfaren målscorer tænker jeg.

Godt spørgsmål men jeg går ikke ud fra der er noget at komme efter for Uniteds vedkommende. Man kunne jo bare have ventet til 1. Februar hvis det handlede om økonomi, men det er da ærgerligt at man nu går glip af en bunke penge som kunne være blevet geninvesteret i en erstatning, for der er da ingen tvivl om at Saudi klubben havde været villig til at betale en god slat for at få ham til klubben når man kigger på den løn han står til at få.

I så fald bør man da også tage et kig på en klub som Barcelona der har hentet et antal frie transfers som nu alle virker tilgængelige for en overgangssum bedst eksemplificeret ved Aubameyang der 6 måneder efter han fik revet kontrakten over i Arsenal blev solgt for 12 mio euro. Fremragende business må man sige og mon ikke også Memphis, Kessie og måske endda AC kan få samme tur hvis klubber byder på dem? Det samme sker næppe med Ronaldo.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af nvm123
Spørgsmålet er om Glazers forventer at kunne sælge United indenfor det næste halve år, og om de mener klubben vil være mere værd, hvis de henter nye spillere. I så fald satses der nok på et par spillere nu i januar.
Derefter bliver det spændende om hvem og hvornår et eventuelt salg bliver effektueret.
Hvis timingen er rigtig, tror jeg godt vi kan forvente, at man i samarbejde med Ten Hag vil lave mindst en marquee signing til sommer.

Jeg ved godt centerforsvar ikke er første prioritet for United lige nu, men en spiller som Josko Gvardiol er vel nok det største talent på den plads lige her og nu, og RB Leipzig kommer til at sælge ham inden længe.
Jeg kunne godt tænke mig at se ham købt og man får solgt enten Lindelöf eller Maguire til sommer, så de 3 primære centerforsvarere vil hedde Martinez, Gvardiol og Varane. Så har man 3 pålidelige, og med den 4. i enten Linde eller Maguire vil man have 2 højrebenede og 2 venstrebenede.

Det er selvfølgelig kun realistisk med en dyr centerforsvarer ud over en højre back og en angriber i januar+sommer vinduerne, hvis klubben ikke bliver solgt til andre ejere. For i sommerens vindue brugte man mere end man havde kalkuleret med, og det kommer til at gå ud over de næste par vinduer, hvis Glazers ikke sælger klubben.
Skrevet af Kroesus
Jeg er helt på linje med en ekstra til centerforsvaret. Jeg føler at når kæden knækker dér, som når Varane bruger sit turpas til skadestuen, så er det værre end at miste en startende spiller alle andre steder. Det plus at jeg mener vores højreback er i okay stand. Dalot har fundet et godt niveau og Laird spiller fantastisk for nummer seks i Championship. Angriber og centerforsvar før backs, midtbane og målmand. Det er min prioritering lige nu.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af nvm123
Den er jeg med på.
Der render bare 2 rigtigt dygtige hollandske backs rundt lige nu, som ifølge rygterne skulle være til at betale.
Men jeg synes også det er risikabelt at satse på få skader til Varane, eller at Linde/Maguire kan agere gode nok backups i længden. Og så giver det heller ikke meget mening, at have en mand der kostede £70 mio. som backup. Så hvis man kunne få ham solgt for bare 50% af købsprisen, kunne de penge bruges som en del af en handel med en anden forsvarer der passer til systemet.

Skulle det være Gvardiol, ved jeg ikke hvor skidt det vil være med 2 venstrebenede centerforsvarere. Mange har jo 2 højrebenede uden det er et problem.
Dog er der helt sikkert også mange andre store klubber ude efter Gvardiol, da han er et af de største talenter på pladsen lige nu.
Skrevet af Deebo
@nvm
Ifølge Simon Stone fra BBC er det ikke umuligt at man står med nye ejere allerede i foråret:
Manchester United could have new owners by the end of the season.
No timescale has been put on the process, which is not subject to the same tight restrictions as those around the sale of Chelsea in the summer.

BBC Sport understands if the Glazers sell - which is not certain - a deal is likely to be done by the spring.


https://www.bbc.com/sport/football/63800660
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Angående centerbacken er jeg grundlæggende enig i at faldet i kvalitet fra Varane og Licha til Linde og Maguire er enormt, men det samme gør sig jo gældende på stort set alle pladser i truppen som den er lige nu. Casemiro til McTominay, Eriksen til Fred, Antony til whoever, Dalot til AWB, Martial til Ronaldo/Rash osv.

Det er jo grundlæggende her United befinder sig lige nu i første sæson med en ny træner og jeg er faktisk overrasket over hvor hurtigt man overhovedet har fundet en stamme og vel næsten en hel startellever der kan være med i toppen når alle er klar, og det synes jeg kampene mod Spurs og Chelsea viste. Denne opstilling er rimelig komplet når alle mand er klar, men som sagt så falder kvaliteten voldsomt over hele linjen måske på nær venstresiden hvor Malacia og Sancho/Garnacho er fint:
De Gea
Dalot - Varane - Martinez - Shaw
Casemiro - Eriksen
Antony - Bruno - Rashford
Martial

Spørgsmålet er så hvordan man skal prioritere med et begrænset budget som du er inde på. Er det virkelig en venstrebenet CB man her skal kigge på først når Martinez indtil videre har været lidt af en iron man eller vil det ikke være mere relevant trods alt at kigge på en Varane afløser med henblik på at han snart fylder 30 år og er ret så modtagelig for skader. Kan man få solgt Maguire for omkring de 30 mio, så ville det da være dejligt hvis man bruger de penge på en yngre spiller der på sigt kan overtage som da Liverpool hentede en Konate for 40 mio euro.

Den samme problemstilling som også gør sig gældende med Bellingham synes jeg også gælder for Gvardiol. Fremragende unge spillere jeg ville elske at have i klubben, men realistisk set ville det være uansvarligt at brænde hele budgettet af på en enkelt spiller på en position der ikke har højeste prioritet. Angriberen må og skal være første prioritet og jeg har svært ved at finde en spiller der kan købes så billigt så man samtidig har penge tilbage til en statement signing i Bellingham/Gvardiol klassen.

Men igen så kan det jo have ændret sig hvis der står nye ambitiøse ejere klar i sommervinduet som du er inde på. Lige nu giver det dog fin mening at man har meldt sig helt ud af Bellingham ræset og at åbenbart mega ambitiøse og stenrige Chelsea tilsyneladende har frit spil til Gvardiol og Nkunku.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af nvm123
Yes, det er også min forhåbning, at klubben bliver solgt i løbet af foråret.
Mindst lige så spændende bliver hvem der køber, hvis det bliver en realitet.
Skrevet af fedefynboen
Jeg synes jo fortsat at midtbanen er hvor vi primært skal hente ind til.

Eriksen og Fernandes er begge dygtige spillere, men vel kun Casemiro har profilen hele vejen rundt og han har vel ikke mere end 3-4 år i sig.
Midtbanen er holdets motor og da vi vil spille possessionbold langt fremme på banen, er det bare så meget mere vigtigt at besætte de 3 pladser, at holdet fungerer i begge retninger.

Bellingham ville for mig ligne den helt rigtige profil og ja, han er hundedyr.
Men hvad er det nu lige vi vil?
Spille andenviolin?

Kan naturligvis også godt se udfordringerne andre steder. CB, HB, 9´er. Ja keeper.
Men allerførst må holdets motor fungere. Siden alt det andet.
Skrevet af nvm123
Men igen så kan det jo have ændret sig hvis der står nye ambitiøse ejere klar i sommervinduet som du er inde på. Lige nu giver det dog fin mening at man har meldt sig helt ud af Bellingham ræset og at åbenbart mega ambitiøse og stenrige Chelsea tilsyneladende har frit spil til Gvardiol og Nkunku.


Sky sports Tyskland melder at United, Barcelona, Real og Chelsea er interesserede i Gvardiol.

Mht. pris og om det er hvad vi har brug for, så koster en centerforsvarer / Gvardiol vel ikke op mod £100 mio. som Bellingham må forventes at koste.

Jeg er med på, at en angriber er første prioritet. Men har man ikke budget til mere end 1 angriber?
Jeg synes faktisk centerforsvar bør være 2. prioritet, da alternativerne forringer holdet mere, end en Malacia på højre back. Men Frimpong/Dumfries ville da absolut heller ikke være dumt at hente - så er spørgsmålet bare, om de vil være over eller under Dalot. Og så udløber Dalots kontrakt også til sommer.
Men lige nu er der følgende der har udløb til sommer (jeg kan ikke se på TM hvilke der er mulige at forlænge med 1 år):
- Garnacho
- Rashford
- Dalot
- De Gea
- Heaton
- Dubravka (lån)
- Tuanzebe
- Phil Jones (det må være enden for ham i United)
- Shaw
- Fred

Så der er nok at lave for Murtough/Arnold/Fletcher m.fl. lige nu.
Skrevet af nvm123
Bellingham ville for mig ligne den helt rigtige profil og ja, han er hundedyr.
Men hvad er det nu lige vi vil?
Spille andenviolin?

Kan naturligvis også godt se udfordringerne andre steder. CB, HB, 9´er. Ja keeper.
Men allerførst må holdets motor fungere. Siden alt det andet.


Men hvis vi anageligvis har omkring £120-150 mio i et kommende vindue (sommer, uden køb i januar), og Bellingham bliver hentet for £120-150 mio., hvad skal vi så gøre med holdet, hvor vi har 3 spillere (plus McT og Fred) til 2 pladser, samt kun 1 spiller der effektivt kan spille den defensive plads, mens man må håbe på, at Martial+Rashford kan dække angriber pladsen i en hel sæson, og Dalot kan dække backen alene i en hel sæson.

I en optimal verden hentede man både Bellingham og Rice til midten, Gvardiol og Frimpong/Dumfries til forsvaret og en god angriber til angrebet. Men den slags penge har United ikke, ligesom spillerne selv også alle skal vælge United fremfor den kæmpe konkurrence der vil være fra stenrige klubber der lige nu klarer sig bedre end United sportsligt.

Jeg tror ikke midtbanen bliver prioriteret hverken i januar eller til sommer. Eriksen, Casemiro og Fernandes tror jeg vurderes som godt nok lige nu, hvor der er andre positioner der skal prioriteres. Når man har alle disse pladser besat af kvalitet, kan man begynde at tænke på at have backups/folk der med tiden skal overtage for Eriksen/Fernandes/Casemiro - det er jo derfor vi snakker om at tænke langsigtet.
Skrevet af Deebo
@Fynbo
Du har ret i at midtbanen savner mere kvalitet, det har jeg også selv skrevet ved flere lejligheder, men der findes trods alt andre spillere end Bellingham der højst sandsynligt alligevel vælger Real Madrid eller Liverpool i sidste ende. Jeg argumenterer mere for at man får bredt forstærkningerne lidt ud.

@nvm
Gvardiol er også godt deroppe af mener jeg selvom det ikke bliver helt i Bellingham prisklassen. Mener jeg læste at det nærmede sig Maguire penge for Gvardiol, men ret mig endelig hvis jeg tager fejl.

Angående udløb er der stort set 1 års optioner på samtlige spillere i klassisk United stil og så har Garnacho vist først udløb i 2025 trods alt selvom man allerede forhandler en om en ny. Mon ikke vi kan forvente at Jones, Dubravka/Heaton og Tuanzebe er de eneste "sikre" udløb, mens Rashford, Dalot og Shaw 100% får forlænget med et år hvis man ikke får forhandlet en ny kontrakt inden da.
De Gea og Fred er de usikre hvor jeg godt kan garantere at førstnævnte ikke får udnyttet sin option, men enten laver en ny med en noget lavere løn eller skal finde en ny klub. Fred er tydeligvis ikke en Ten Hag spiller, men Donny virker mere oplagt at sælge før brasseren.

Til sidst må jeg bare fremhæve Scholes´ vise ord: "Det kan ikke være rigtigt at samtlige nye spillere skal koste 50+ mio pund".
Jeg går stærkt ud fra at man kigger på markedet for kontraktudløb hvor der er et par interessante navne:
Skriniar, Tielemans, N´Dicka, Memphis bare for at nævne et par stykker.

https://www.transfermarkt.com/statistik/endendevertraege

Edit:
120-150 er væsentligt mere end jeg tror der er tilgængeligt hvis Glazers stadig er ejere til sommer. Jeg tror mere vi ligger på 60-80 med sidste sommers overforbrug hvor samtlige pålidelige journalister skrev at man nuppede fra næste sommers budget (2023). Det store spørgsmålstegn er salg. Hvad kan man få for Maguire, AWB, Donny, Elanga f. eks?
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af nvm123
120-150 er væsentligt mere end jeg tror der er tilgængeligt hvis Glazers stadig er ejere til sommer. Jeg tror mere vi ligger på 60-80 med sidste sommers overforbrug hvor samtlige pålidelige journalister skrev at man nuppede fra næste sommers budget (2023). Det store spørgsmålstegn er salg. Hvad kan man få for Maguire, AWB, Donny, Elanga f. eks?

Du har muligvis ret. Måske kan man få en af Dumfries/Frimpong for lidt mere end hvad AWB kan indbringe. Men så skal der virkeligt sælges, hvis der skal hentes en angriber i topklasse. Sådan en bliver i hvert fald svær at finde til £60-80 mio. Måske kan Gakpo være god nok. Jeg har kun VM kampene at vurdere ham ud fra, og jeg er stadig i tvivl - derudover er han jo nok blevet dyrere efter VM.
Skrevet af Deebo
Du har muligvis ret. Måske kan man få en af Dumfries/Frimpong for lidt mere end hvad AWB kan indbringe. Men så skal der virkeligt sælges, hvis der skal hentes en angriber i topklasse. Sådan en bliver i hvert fald svær at finde til £60-80 mio. Måske kan Gakpo være god nok. Jeg har kun VM kampene at vurdere ham ud fra, og jeg er stadig i tvivl - derudover er han jo nok blevet dyrere efter VM.

Dumfries bliver dyr. Frimpong har Fabrizio Romano sagt koster 25 mio hvilket er ret spiseligt, men jeg har som tidligere skrevet aldrig set ham spille og det har jo heller ikke været muligt at se ham til VM. Han er tidligere City akademispiller så han kender dog allerede til den "engelske spillestil".
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Nå Ronaldo bænket for Portugal i aften og afløseren er en af de fyre som United har været linket til i denne sæson i unge Goncalo Ramos fra Benfica.

Spændende om han kan vise noget.
Manchester United Brøndby IF
annonce
0