Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kroesus
Ja okay.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Kroesus
Hvis vi holder fast på vores kontrabold, så skal jeg da love for, at Felix vil passe godt ind.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Deebo
Tja nu hvor Liverpool har sendt Henderson i byen for Bellingham skal vi så ikke sætte Bruno igang og så bare hente halvdelen af Portugals hold?

Ramos, Felix, Costa og den unge CB Silva på bænken ville da klæde United tænker jeg. Bare lige 300 mio euro for de 4 :)
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Kroesus
Starter du en GoFundMe?
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Deebo
Skal vi ikke bare starte med ham Ramos? Man forstår da godt hvorfor United er blevet linket med ham selvom man skal passe på med at bedømme spillere ud fra landskampe.

Desværre har han en frikøbsklausul på 100 mio og Benfica fik jo hentet kassen da man solgte Darwin Nunez i sommers.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af nvm123
Jeg så desværre ikke kampen i aften, men ham Ramos lyder da spændende.
Og Schweiz holdt altså god stand mod Brasilien i gruppespillet, så deres forsvar kan ikke være helt ringe.

Men det er rigtigt, at man ikke bare kan vurdere spillere fra hverken VM eller den portugisiske liga. Han har trods alt kun scoret 1 og lagt op til 1 i CL.
Med Haaland var man godt klar over, at han var et usædvanligt talent, før han kom til Dortmund, især grundet hans mange CL mål.

Jeg læste i øvrigt lige, at Dumfries er i det agentbureau Raiola stod for. Så tror jeg hellere jeg vil se et alternativ. Det bureau har altid været en hæmsko for klubberne synes jeg. Synd at spillerne ikke kan se det, og alligevel vælger dem grundet de gyldne kontrakter de skaffer.
Skrevet af Deebo
Han har dog scoret 9 mål i 11 kampe i ligaen efter han overtog 9’eren fra Nunez. Typemæssigt ligner han rigtig meget noget der kan bruges med størrelse, fart og et tørt venstrehug. Han bidrog også med en flot assist.

Dumfries vil være spild af penge så længe Dalot fortsætter med at imponere. Så går jeg sgu hellere med den unge billige reserve i Frimpong hvis man ikke tror på Laird kan agere backup.

Iøvrigt så er vi nu næsten garanteret at have mindst en enkelt verdensmester i truppen. Det er kun Marokko og Kroatien der ikke har en United spiller og det er vel på papiret de to svageste hold tilbage.

Dog ligner det også mere og mere at United er den PL klub der bliver hårdest ramt i form af flest spillere der når langt til VM hvis favoritterne vinder deres kampe.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Og så en lille service meddelse til de bold hungrende United fans
Man spiller i aften kl 20 den første af to træningskampe i Spanien mod Cadiz og den vises live på MUTV.

Det bliver jo stort set kun reserver og akademispillere, men der er stor chance for at hypede Kobbie Mainoo i hvert fald får sin “seniordebut” måske endda fra start. Garnacho og Zidane Iqbal forventes også at spille mens Teden Mengi og Williams er tilbage fra meget lange skadespauser.

Et meget forsigtigt bud på en opstilling kunne se sådan ud:
De Gea
AWB - Lindelof - Mengi - Williams
McTominay - Iqbal
Elanga - Donny - Garnacho
Martial

De mest spændende navne på en evt. bænk tæller Mainoo, Shoretire, McNeill, Hansen-Arøen, Gore.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af nvm123
Jeg ved godt at Kroatien skal op imod Brasilien der så stærke ud forleden.
Men jeg ville ikke undervurdere Kroatien. De blev 2´er i 2018, og har et ret stærkt hold. De plejer altid at ryge i forlænget (jeg mener statistikken hedder, at alle deres playoff kampe siden 1998 har været i forlænget) og ofte straffespark hvor de også er stærke.

Jeg tror ikke det bliver en walkover for Brasilien.

Hvis man tror man kan tolke noget på Nations League, vandt Kroatien også deres pulje mod Danmark, Frankrig og Østrig.
Skrevet af Deebo
#mufc XI vs Cadiz: Dubravka, Wan-Bissaka, Lindelöf, Mengi, Williams, McTominay, Van de Beek, Iqbal, Elanga, Garnacho, Martial

Ramte jeg lige 10/11 og samtlige markspillere i en træningskamp?

Glæder mig til at se Teden Mengi tilbage i aktion selvom han nok er meget rusten efter en alvorlig skade. Passer som type godt ind i hvad Ten Hag forventer af sine CBs med sin fart og nærkampsstyrke (nærmest fysik som en bodybuilder). Teknisk er han ikke fremragende men tænk en gang hvis man allerede har Maguires afløser i truppen der i det mindste kan spille i en høj bagkæde uden at blive straffet i dybden.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
@nvm
Jeg undervurderer bestemt ikke Kroatien hvor især midtbanetrioen jo nærmest er blandt de bedste tilbageværende, men der skal alligevel gå rigtig meget rigtigt før at Kroatien står som vindere.

Jeg tør godt lægge hovedet på blokken og sige at Manchester United har minimum en verdensmester i truppen når vi starter op med PL igen.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Lidt takes fra et skidt 4-2 nederlag der dog skal ses i det lys at Cadiz spiller stærkeste i stort set hele kampen mens United selvsagt allerede var nede på næsten reserver over hele linjen og i hele anden halvleg spillede med u21 holdet.

Positiver
- Garnacho så overraskende god ud som højrekant. Måske er det vejen frem hvis man igen står uden Antony og Sancho. Langt mere synlig end Elanga.
- Fremragende kamp af Iqbal der bla fremtvinger et straffe efter en flot solotur og ligner det tætteste man kommer på en Frenkie klon typemæssigt. Tager fuldstændig taktstokken og klart bedste mand fra midtbanetrioen.
- Martial ligner en mand i form. Lad os håbe han har bygget kroppen langsomt op og kan sætte en stime sammen uden skader.
- Williams giver ikke meget offensivt men så noget mere komfortabel ud på bolden end jeg husker ham. Gik fint ind centralt som en Ten Hag back skal og kommer altid med 100% fight og god pace.
- Kobbie Mainoo bliver Manchester United spiller i fremtiden. 17 år og er nærmest bedste mand på banen mod et La Liga hold fyldt med 30-årige. Helt samme følelse som man havde med Greenwood og Garnacho.

Negativer
- AWB er skrækkelig begge veje. Af en defensiv back så er han ufattelig dårlig til at positionere sig og satte konstant forsvaret under pres. Williams så bedre ud selv til venstre.
- Donny Donny Donny. Kom du videre i din karriere for det bliver aldrig godt i United. Total usynlig som 10’er som vi kender det og er tydeligvis ikke en del af planerne som 8’er hvor unge Iqbal outshiner ham.
- Elanga bør ikke få spilletid i foråret med de spillere man har til kanten. Middelmådig i alle facetter på nær pace men er på samme tid aldrig en trussel i dybden. Imponerende..
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Toggle
Spillede shoretire?
LUHG
Skrevet af Deebo
Ja Shoretire fik hele anden halvleg sammen med resten af ungdomsholdet efter man skiftede alle 10 markspillere i pausen.

Desværre ikke nogen god præstation fra ham udover en enkelt lækker detalje og den ellers højt agtede angriber McNeill var også komplet usynlig. Den lynhurtige højrekant Noam Emeram var langt mere farlig og havde et par fine afslutninger med venstrebenet.

Iøvrigt stod Dubravka lidt af en mareridtskamp. Godt nok svært at se hvorfor det var så vigtigt at man skulle betale penge og løn for ham..
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Bobbymo05
Jeg synes altid, det er spændende at følge med i de diverse tråde i klubsnak, og United-tråden er ingen undtagelse.

-Når jeg lige tager et kig tilbage på de sidste 20-30 indlæg, hvor flere kommer med bud på fremtidens startopstilling, fremtidens profiler for United m.m., så undrer det mig ret meget, at der nærmest ikke er en eneste, der for alvor nævner en spiller som Sancho?

Alle de penge, man gav for ham, og de kæmpe forventninger, der var til købet af Sancho.. Er det bare gået helt galt med Sancho, eller hvad er problemet med ham? Og forventer I ikke, at han skal være en af de store profiler i klubben de næste mange sæsoner, eller har skuffelsen bare været for stor?
Skrevet af Deebo
@Bobby
Nu ved jeg ikke hvor langt du har kigget tilbage men vi diskuterede ham lidt på forrige side da det kom frem at han ikke var blevet udtaget til denne træningslejr sammen med de andre ikke-vm spillere. Jeg skrev dette:
Jadon Sancho not in #mufc squad for warm-weather training camp. Club say he´s continuing individual training programme in effort to return to highest level. Sancho has been training in the Netherlands with coaches recommended by Ten Hag.

Som ventet har der været et eller andet galt med Sancho de seneste måneder, for det virker godt nok mærkeligt at han først bruger hele “VM-offseason” på at rende rundt i en hollandsk amatør klub for nu derefter at misse oplagt kampform i disse to træningskampe.

Han startede jo sæsonen ret stærkt med flere vigtige mål, men blev ret hurtigt MEGET dårlig, og det var tydeligt for enhver United fan at han simpelthen ikke var til stede mentalt i kampene. Mærkelige boldtab, turde ikke længere udfordre sin mand, hængen med hovedet og generelt bare sløv at se på. Pludselig fik han flere sygdomsfravær i de sidste kampe inden VM hvor især den sidste varede vel nærmest 2 uger, og det kolliderede jo så også med Antonys skade så man igen stod uden en reel højrekant.

Senere kom det jo så ud at han tog en pause fra sociale medier samt det her med at han tog ned til en hollandsk amatørklub på opfordring fra Ten Hag hvor han har selvtrænet de seneste par uger. Ingen ved hvad der helt er galt, men noget er der galt og indtil da er der bare lige nu en rimelig flyvende Rashford og kometen Garnacho der bringer alt det gåpåmod og direkthed som vi har savnet fra Sancho, på hans position. Jeg efterlyste at man prøvede ham af på 10´eren i de sidste EL kampe mod de der ringe hold for at få ham mere involveret, men den position er jo også optaget af en spiller der aldrig er skadet.

For nu må han anses som 3. valg til venstre og 2. valg til højre, men personligt har jeg ikke opgivet ham, da han bringer noget helt andet end de to andre venstrekanter i kombinationsspillet som bliver mere og mere nødvendigt jo mere bolddominerende man forhåbentlig bliver. Der er dog meget lang vej til at han begynder at leve op til det enorme prisskilt og den helt absurde løn han modtager, men evnerne er ikke problemet selvom han godt kunne bruge lidt mere fart i stængerne.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Enig med den fine opsamling, Deebo. Både på kampen og på Sancho.

Jeg har heller ikke opgivet Sancho, som kan noget helt andet end de andre, og hvis man får ham i gang særligt kan være en nøgle mod de hold, der pakker sig og ikke efterlader meget bagrum at løb i for Rashford.

Sancho-Martial-kombinationen ser i hvert fald god ud på papir mod hold, hvor rummene bliver små.

Det er dog tydeligt, at der er noget helt galt i den seneste tid. Jeg tager det dog som noget positivt, selvom det lyder lidt mærkeligt med den individuelle træning i en hollandsk amatørklub. Det tyder på, at ten Hag forsøger at finde individuelle løsninger på problemet i stedet for bare at tage ham med på træningslejr og forvente at mere af det samme måske får ham i gang. Det tyder på en individuel opmærksomhed, som måske kan være med til at tage noget af det her i opløbet.

Jeg håber godt nok, at EtH kan få ham i gear, for han har noget i sit locker, som man vist siger på engelsk.
Skrevet af Deebo
Jeg gad bare godt vide hvordan han som spiller får mere ud af et individuelt træningsprogram end holdtræningen med forventet massere spilletid i de to træningskampe.
Er det mon noget fysisk ala sprinttræning og udholdenhed eller er det bare noget så simpelt som at komme ud af de vante omgivelser i Manchester og få nyt perspektiv? Det finder vi nok aldrig ud af men lidt mærkværdigt er det da at disse trænere ikke er med i Ten Hags trænerteam i United hvis han stoler så meget på dem.

Jeg krydser fingre for at vi ser en topmotiveret og energisk Sancho mod Burnley og fremefter for der er altså en masse uforløst potentiale gemt i ham (og Martial) der kan løse en del af problemerne med målscoringen. Jeg vil næsten gå så langt og sige at man i hvert fald ikke kommer i top 4 som det ser ud lige nu hvis ikke mindst en af de to stepper op i foråret.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
"Jeg gad bare godt vide hvordan han som spiller får mere ud af et individuelt træningsprogram end holdtræningen med forventet massere spilletid i de to træningskampe."

Mon ikke det han har allermest brug for er en god psykolog?
Èn, Kroesus tror jeg, skrev fornylig at Sanchos problem kunne ligne en livskrise.
Som vi alle vel løber ind i på et eller andet tidspunkt og som en fodboldspiller ikke har tid til skal vare længere end højest nødvendigt.

I forhold til Sancho er jeg med Pally. Dygtig kombinationsspiller, men uden de helt åbenlyse spidskompetencer, relevante for en angriber.
Bortset fra at han i form kan medvirke til at gøre de andre fremme endnu bedre, især når der spilles hurtigt frem ad banen.

Har skrevet det før. Ved ikke om klubben har en dygtig psykolog tilknyttet. Men har den ikke, så er der efter min mening lave frugter at plukke ved at finde én.
Skrevet af Kroesus
Jeg tror ikke det var mig, der skrev det. Selvom, selvfølgelig, indsigten og dybden i indlægget er klassisk mig. Fuck jeg er god.

Med lidt mere eftertanke, så tror jeg jeg skrev noget om Maguire for en del måneder siden måske.
Manchester United Chicago Bulls
annonce
0