Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
"Hvis vi holder fast på vores kontrabold, så skal jeg da love for, at Felix vil passe godt ind."

Men det skal et tophold, som ser blandt verdens bedste, vel aldrig nogensinde?

Ift Sancho tyder det på, at han skal have mental hjælp, sparring etc.

(Og virkelig imponerende godt ramt, Deebo)

Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Kroesus: Hvis du alligevel er "i markedet", kan jeg så ikke bestille en fjerndiagnose på min hunds maveproblemer?

Er det en klassisk "sker bare når den spiser sne situation" eller er der en ny, ukendt hundevirus i omløb?

Skrevet af Deebo
Nå vanvittigt imponerende fra kroaterne og positivt for United umiddelbart.

Rent fysisk får Casemiro lidt tiltrængt pause mens Fred og Antony kommer tilbage med matchfitness uden at være udkørte på nogen måde.

Mht. det mentale får man lidt bange anelser når man ser Antony sidde med tårer i øjnene, så bare vi ikke får en ny Rashy/Sancho og tidligere Martial der tager slutrunde skuffelser med tilbage og tydeligt er påvirkede..
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Inuk.
Ja det var lidt morsomt de snakkede Alisson op forud for straffekonkurrencen hvorefter det er Livakovic der vinder den interne målmandskonkurrence.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Bosse1983
https://www.instagram.com/p/BxdV9gJlnCg/?igshid=MDJmNzVkMjY=

Det er sgu dedikation. Kyle er så også helvedes dygtig, så uanset hvad er det kvalitet. Både fruen og jeg har lagt kanvas til.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Deebo
United spiller igen i dag træningskamp i det spanske kl 18 live på MUTV. Resultatmæssigt bliver det næppe bedre mod en noget stærkere La Liga modstander i Real Betis, så vi skal nok regne med endnu et nederlag. Til gengæld bør vi få en tydeligere indikation om blandt andet Zidane Iqbal rent faktisk er så god som han så ud mod Cadiz eller om han får det noget sværere. Han udtalte for nyligt at Frenkie de Jong er den spiller han prøver at bygge sit eget spil på og hvis man lige glemmer niveauet er det sgu svært at se forskel på de to med glidende løb med bolden og hurtige vendinger inde centralt hvor især Martial lignede en mand der nød at spille sammen med unge Iqbal. De søgte i hvert fald hinanden en del mens Donny desværre løb forvirret rundt uden at modtage bolden og McTominay bare ikke kan være med teknisk.

Ellers må man forvente at de helt unge igen får chancen, selvom man denne gang gerne må blande kortene lidt bedre så de får nogle seniorspillere at læne sig op ad. Jeg ville elske at se Mainoo få chancen sammen med de seniorspillere der trods alt er med for det blev sgu lidt grimt til sidst at se alle de 30-årige Cadiz spillere køre de 10 unge United markspillere rundt. Det kan godt være nogle af dem er gode spillere af en 17-18 årig men det må have været noget af et wakeup call at opleve en bundprop fra La Liga ydmyge dem de sidste 20-30 min uden de fik et ben til jorden. Der er lang vej fra akademi til seniorfodbold og det har forhåbentlig givet dem lidt ekstra sult at opleve på egen krop.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af TheUnitedWay
Mht. det mentale får man lidt bange anelser når man ser Antony sidde med tårer i øjnene, så bare vi ikke får en ny Rashy/Sancho og tidligere Martial der tager slutrunde skuffelser med tilbage og tydeligt er påvirkede..


Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har en fornemmelse af at Antony er langt stærkere mentalt end de andre.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Deebo
Ja TUW du har nok ret for det indtryk fik man i hvert fald af ham efter man læste hans indlæg i The Players Tribune. Der er helt sikkert noget mental styrke.

Man kan da kun håbe at han kommer tilbage til Manchester med endnu mere sult og passion så han om 4 år kan være blandt profilerne og ikke bare en rollespiller.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
""Hvis vi holder fast på vores kontrabold, så skal jeg da love for, at Felix vil passe godt ind."

Men det skal et tophold, som ser blandt verdens bedste, vel aldrig nogensinde?"

Pink, jeg synes der mangler noget i din modsætning her.
Enig så langt, at spiller vi kontrabold og står lavt, som under OGS og Mou, så vil det aldrig kunne bringe os nærmere den absolutte top.
Men kontrabold er jo da også, når man udnytter modstanderens boldtab langt fremme og med kvikke kombinationer skaber en hurtig afslutningsmulighed.
Spiller man sådan og er villig til at satse ved at bringe flere spillere i løb FORAN boldholder, så er det da en helt anden boldgade.
Og efter min mening også en aldeles gangbar vej til nævnte top.

Forsvaret skal være solidt og modet stort. Det er vejen frem og i det scenarie synes jeg bestemt spillere som Joao Felix passer ind. Han kan netop de løb fremme på den forreste del af midtbanen, hvor det skaber ravage hos de andre at ramme ham. Han har desuden den x-faktor og den teknik som gør at han kan overraske yderligere.

Det handler rigtigt meget om mindsettet. Spiller man med klassisk 9´er, der bruges som rambuk, eller vil man hellere udmanøvrere de andre med kvikt bevægeligt spil. Spillere som Martial og Felix er som skabt til sidstnævnte.
Men portugiseren er dyr og det kan meget vel være udslagsgivende.

Desværre vil jeg mene, for jeg er en sucker for teknisk, bevægeligt angrebsspil.
Som jo i parantes bemærket har de bedste betingelser i et kontra-scenarie.
Skrevet af TheUnitedWay
Deebo: Ja det satser vi på.

Jeg er enig med Fynbo i at hvis kontraerne kommer fordi vi presser højt så er det bestemt farbart. En af vores bedste kampe var hjemme mod Pool hvor vi pressede højt det mest af kampen, men blev for passive til sidst.

Martinez passer også perfekt til den spillestil, og han er trods alt vores bedste spiller. Den eneste anke jeg har imod Felix er at jeg forventer Atletico vil tage sig godt betalt for ham.

Fordelen ved Felix fremfor Osimhen er dog umiddelbart at han er mindre skadesplaget (7-9-13).
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Kroesus
Åh gud det var ikke min mening at åbne for den diskussion igen. Jeg var bare imponeret af Felix´s link-up spil på kontraen. Bevægelig og hurtig i tanke. Det var sagt lidt i spøg og i kampøjeblikket.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af fedefynboen
Kroesus

Selvom den diskussion måske har fået hvad den kan trække, så er jeg sikker på at spørgsmålet om 9´eren ikke har udspillet sin rolle for Ten Hag.
Som nævnt har vi jo behov for en ankomst her til januar og mon ikke det nærmest har første prioritet.
Hvilken type det bliver er også et spændende spørgsmål for mig at få besvaret, selvom der selvfølgelig er den mulighed at vi hyrer en vikar frem til sommer.
Skrevet af Deebo
Min begejstring for Gakpo er sjovt nok faldet her ved VM da jeg flere gange har bidt mærke i at han ser noget forvirret ud med ryggen til mål.
Rigtig god spiller men også ret tydeligt han er bedst på de to positioner hvor United vel står stærkest. Så næsten hellere Memphis der allerede har været igennem omskolingen fra kant til 9’er.

Felix bliver stadig rygtet til og man har sikkert en god chance, men når prisen lyder på 120-140 mio euro så vil det være en helt enorm satsning at købe ham til 9’eren.

Jeg tror mere og mere på at man vælger enten Rashford eller et halvt år med en Ighalo lignende nødløsning men aner ikke hvem det skulle være.

https://youtu.be/KEYVKBEve-8
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Deebo

Er det vikaren man går med nu, hvad velsagtens er det mest sandsynlige, hvorfor så ikke Joao Felix i rollen?
Kan vi fikse en aftale om leje med forkøbsret, er der for mig to svar i det, samtidig med at bredden frem til sommer er på plads.
Kan Felix fungere i PL og hos os er det ene?
Det andet er om det måske er bedre for holdet at have en "rambuk" i stedet?
Som jeg mener også kan besvares, i hvert fald delvist.
Faktum er vel at Ronaldo har forhindret os og Ten Hag i at finde den helt rigtige til nu og også at det er en ganske rar viden at besidde.
Skrevet af Deebo
@Fynbo
Lige præcis sådan en handel har jeg også været høj på siden et spansk medie skrev at han kunne være tilgængelig på lån. Det tyder dog ikke på det reelt er tilfældet, i hvert fald ikke nu efter gode præstationer ved vm. Jeg tror ikke man slipper afsted uden en forpligtelse til at købe for 100+ selv hvis man kan udskyde det til sommer via et lån og det er et voldsomt sats medmindre man er all in på at han skal være 9’er for hans bedste position er vel ret beset der Bruno starter hver eneste kamp.

Som Fabrizio Romano siger i hans seneste Youtube video vil Atletico kigge på tilbud men de gav også selv helt vanvittige 127 mio euro for ham tilbage i 2019 og må formodes at ville have størstedelen tilbage igen.

United spurgte ind til ham i August men blev dengang afvist da han ikke var til salg. Det indikerer jo at Ten Hag og klubben i hvert fald tidligere har været varme på ham. Spørgsmålet er så om det var som Ronaldo afløser eller om det var i stedet for Antony han var udset og hvor seriøse man var.

https://youtu.be/KEYVKBEve-8
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Alt og alle bliver dyre i et januar vindue: Normal overpris grundet tidspunkt + World Cup premium + den sædvanlige United tax.

Det er imidlertid bare et vilkår eller en præmis, så ikke værd at brokke sig over.

Det første store spørgsmål er hvor meget eller hvor lidt vi har at gøre godt med.
Og dernæst: Hvordan prioriterer vi/hvad kan lade sig gøre.
Skrevet af fedefynboen
Vi er noget på den hvis Dalot har fået en længerevarende skade.
Man ellers nok meget godt at Fernandes kan nå at komme sig til vi skal spille igen.
Skrevet af TheUnitedWay
Æv at Dalot blev skadet, men barnlig fryd over at Ronaldo ikke bliver verdensmester.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Deebo
Ja mon Dalot når at blive klar til Forest kampen? Frimpong kan hurtigt blive en prioritet.

Diogo Costa fik da spillet sig ud af et sommerskifte ved dette vm. Hold da op en stor fejl ved målet.

Donny har iøvrigt fået en skade op til kampen nu her så det kan måske også påvirke en evt. afgang om et par uger.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Kroesus
Det er noget af en jinx der blev sat i gang i tråden. "Stor sandsynlighed" for en verdensmester i truppen. De falder som fluer lige nu.

Edit: Vores egen kamp er netop gået i gang. Nogen som følger med?
Manchester United Chicago Bulls
annonce
0