Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Deebo
Nej det vil slet ikke være fair, men nu findes der millioner af fans der måske ikke er lige så tålmodige som os herinde. Sandheden er at manden slettede sine sociale medier da kritikken tog til, så han har helt tydeligt været påvirket af det og der findes massere idioter når man får lov at være anonym.

Hvis Mainoo starter så bliver det forhåbentlig på hans foretrukne position denne gang. Jeg forstår logikken i at få den unge knægt længere frem så fejl ikke bliver lige så farlige, men det var sgu synd at se ham spille 10’er med McFred bag sig. Det er lidt som at spille en 9’er på kanten eller en CB på backen fordi man ikke helt stoler på dem inde centralt i starten. Det bliver sjældent helt godt..
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Ja, situationen for Mainoo er jo nok meget som den DvB har befundet sig i hele tiden.
Med den helt afgørende forskel at Mainoo ikke har samme krav til at levere her og nu.
Ville selv elske at se ham i Eriksens rolle i dag og forhåbentlig konstatere at her er noget fremtid.
Omvendt så tror jeg ikke Ten Hag ta´r let på opgaven. Hvorfor det sikkert bliver med McFred på den defensive midte og for nærmest at gøre OGSs opstilling komplet også med Maguire, Linde og AWB i forsvaret.

Forestiller mig at Ten Hag vil prøve at skabe en buffer, så evt. Mainoos rolle kan blive mere til hans forcer og måske også at Pellistri får en del spilletid.

Et forsigtigt gæt på en opstilling:
Butland
AWB - Maguire - Linde - Malacia
McFred - Fernandes
Antony - Weghorst - Sancho eller Garnacho

Skrevet af KasperK
Fin bud på en startopstilling.

Har en ide om at Brandon Williams godt kunne få en start
Skrevet af Deebo
Nej Fynbo nu er det sgu nok med McFred sammen, det gider jeg ikke se på i kampe hvor man skal dominere på bolden. Jeg håber nærmere at man starter Casemiro i dag og sparer ham i returkampen mod Forest hvor McFred så kan forsvare føringen hjem uanset hvor grimt det bliver. Den semifinale skal bare overståes.

Generelt forventer jeg rotation i de næste to kampe men hvor man blander kortene lidt så det ikke er decideret A og B hold der spiller hver sin kamp. Det er jo umuligt at vide hvordan det ender men jeg tror det er planen med to hjemmekampe mod først et midterhold i Championship og derefter med en 3-0 føring mod en oprykker.

Reading
Heaton
Williams - Maguire - Linde - Malacia
Casemiro - Mainoo
Pellistri - Bruno - Sancho
Weghorst

Mere sandsynligt starter Fred nok mod Reading hvor vi så forhåbentlig kan få Mainoo ind eller måske starter han som 10’er igen mens Bruno hviles.

Forest
De Gea
AWB - Varane - Martinez - Malacia
McT - Fred
Antony - Eriksen - Sancho
Elanga

Der er utallige kombinationer, så ingen kan ramme alle 11, men jeg håber på spilletid til Mainoo, Pellistri og to starter til Sancho. Derudover håber jeg at Bruno, Casemiro, Eriksen og Rashford maksimalt spiller en af kampene og gerne udskiftes.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
"Nej Fynbo nu er det sgu nok med McFred sammen"

Hehe, javel Deebo
Gør det aldrig mere
Ama´r
Skrevet af T-United
Jeg håber mest af alt på, at Sancho starter minimum er af de kommende to kampe… ellers er det virkelig svært at se, hvornår en langsom indslusning skal starte med det program der venter.
Skrevet af United2008
Sancho skal nok komme i spil, når ETH har lagt op til det. Hvis han lægger op til det, og ikke bruger ham, så er det endnu et slag til hans psyke. Derfor kan vi regne med at han bliver brugt. Om det bliver en startplads tør jeg ikke gætte på.
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Skrevet af Toggle
https://www.football365.com/news/man-utd-takeover-close-finalised-4bn-deal-oust-glazer-family-advanced-stage

Lidt løse rygter om at man er tæt på et salg til Radcliffe. Det er et skønt rygte men skal nok tages med et gran salt.

Og selvom det lyder som greenwood er skyldig så lad os lige vente med at flame før det faktisk også er officielt. Håber selvfølgelig på at han er uskyldig. Og hvordan kommer man videre med sin karriere ovenpå sådanne beskyldninger hvis man er uskyldig?
LUHG
Skrevet af Deebo
For dem med Viaplay eller discovery er det muligt at se Amad Diallo mod Fulham nu. Så må vi se om han kan noget mod PL modstand.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af nvm123
Nu vil jeg ikke sige jeg er ekspert i PLC´s. Men foregår handler med den slags ikke som f.eks. hushandler i Danmark, hvor det første der sker, når sælger har fået sine penge, er at indfri sin gæld til realkreditselskabet.
Vil der ikke være samme krav til Glazers, hvis de sælger klubben?
Eller foregår det bare som med aktiehandel, og de sælger deres andele, og lader gæld være gæld.
I så fald vil en dygtig forretningsmand som Ratcliffe vel selvfølgelig have det med i sit bud på klubben, så der vil være nok penge til at indfri eksisterende gæld.
Og mon ikke trods deres uanede mængder af penge, at den af de arabiske stater der nu overvejer at byde på klubben vil sørge for, at den pris der bydes indbefatter et nedslag svarende til den gæld.

Uanset kan jeg ikke rigtigt forestille mig, at klubben bliver solgt til andre, uden at gælden bliver nulstillet, hvilket giver bedre likviditet til United til sommer.

Værste scenarie er, hvis nogen byder ind på at være samarbejdspartner med Glazers, så klubben ikke kommer på andre hænder, men Glazers får den fornødne kapital til at køre klubben videre på pumperne.
Skrevet af Deebo
Nå det siges at Sancho ikke er set ankomme til stadion. Medmindre han er blevet sneget ind eller har lavet en Mourinho og gemt sig i vasketøjskurven, ser det ud til at vi må vente lidt endnu. Det var ellers den oplagte kamp at komme tilbage og få en varm velkomst synes jeg.

Så kan vi jo passende se Pellistri fra start sammen med Garnacho.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Alle de offensive kanoner fra start
Ligner at Ten Hag gerne ser en halvlegsføring, så et par sæt ben kan hviles en uges tid
Skrevet af TheUnitedWay
Jo det må være tanken Fynbo. Det er vel også rationelt nok, egentlig.

Og så kan man tilføje at det nok også handler meget om at få Weghorst ind i de offensive relationer, så hurtigt som muligt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af fedefynboen
Ja dels det UnitedWay

Men jeg tænker også Ten Hag generelt ønsker at de offensive kræfter finder endnu bedre relationer og automatismer.
I særlig grad at Antony finder noget at læne sig op af
Det er nu han skal i gang
Skrevet af TheUnitedWay
Ja Tjo, jeg synes nu at Antony slår mig som en udpræget individualist, på godt og ondt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Deebo
Tja svært at forstå hvorfor man ikke kan rotere en smule, men vi må jo bare krydse fingre for at man ikke render ind i overbelastningsskader og lignende.

Nu må vi se om alle stjernerne er motiverede til at yde en indsats eller om de kommer med Palace arrogancen.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af BottledIt
Det er virkelig et efterhånden stort kritik punkt ved Ten Haag. At man ikke har noget mod til at rotere lidt ungdom ind og hvile et par nøglespiller, f.eks. Eriksen, mod f*cking Reading, er uforståelig.
Skrevet af TheUnitedWay
Hold op hvor er vi ineffektive ;(
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Battlegoat
anthony er ved at irritere mig, som om det eneste han kan er lave den curler mod mål... Hvad med at gå den anden vej og slå et indlæg spade!

Og hvordan er det et offside, VAR Raus.
Skrevet af BottledIt
Nej vi har bare ikke rigtigt skabt noget vildt endnu.. det er hele tiden lige ved og næsten.

45 min. Spildt på stærkeste opstilling. Jeg håber virkelig han har en plan for April og Maj, hvis han kun stoler på 13-14 spillere.
annonce
0