Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Deebo
Giv da manden noget selvtillid, Casemiro er da pisse ligeglad med sådan en hæder. Han lavede også en flot assist til det afgørende mål, men det er nemt at se hvorfor slutproduktet heller ikke var der helt i Holland.

Garnacho er vist i gang med det klassiske formdyk for en ung spiller. Siden City kampen er der intet der er lykkedes for ham må man sige.

Ærgerligt at Mainoo kommer ind da den står på fuld autopilot. Jeg ville gerne have set ham prøvet af mens der var lidt mere på spil. Dog siger det en del om hans person at han ikke kommer ind og bare går fuld “se mig” mode som en del 17-årige nok ville gøre i en lignende situation. Han bliver sammenlignet meget med Pogba, men som personer kan de ikke blive mere forskellige og tak for det.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Toggle
Det er simpelthen for vanvittigt at Carroll ikke får rødt kort på den første han laver mod Eriksen. Samtidig bliver rashford snydt for sit mål og casemiro burde nok også have haft et straffespark i 1.halvleg. skidt kamp af dommeren.

Jeg synes vores højre side var god idag. Synes Antony var med i meget, får en assist og burde også have scoret. Han var nok også mit bud på en kampens spiller selvom casemiro også kunne have fået den.
LUHG
Skrevet af Battlegoat
Han er så et benet, at hvis man skar højre ben af ham og satte en træpotese på i stedet, så ville han være præcis den samme spiller, for det eneste han bruger højre fod til er at give støtte. Han må være den nemmeste Winger at forsvare imod, man skal bare dække hans Venstre side af og sørge for at vinklen mod fjerneste stolpe er dækket op.

Han er virkelig nød til at variere hans spil og begynde at bruge begge fødder.

Men er da enig i at han var med i meget og at ham og awb ser ud til at have fundet en rytme.

Stadig ikke i nærheden af casemiro som motm
Skrevet af Deebo
https://twitter.com/utdreport/status/1619472628627947521?s=20

Carrolls mission ser ud til at have lykkes, Eriksen forlader stadion på krykker og i stor støvle. Alene det at hverken dommer eller endnu værre VAR ikke gør en skid bør være fyringsgrundlag.. Forhåbentlig får dette konsekvenser for både Liverpool svinet og dommercrew! At Eriksen slet ikke burde have spillet er så en helt anden ting, men ingen kan jo forudsige at en mand havde besluttet sig for at prøve at skade så mange modstandere som muligt.

Nu ville det jo så være rart hvis man havde nye ejere på plads, så man kunne tage fra sommerens budget og finde en erstatning asap for det ser vanvittig tyndt ud med Case, Fred og McT som eneste midtbanespillere nu hvor Donny og formentlig Eriksen er ude i længere tid.

- Tielemans er nok forholdvis billig, men forhindrer så en bedre midtbane signing til sommer.
- Gravenberch kan ikke lejes siger Bayern.
- Iqbal eller Mainoo? Intet tyder på han stoler på dem.
- Sancho eller Martinez nødløsning?
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af T-United
Den er svær med Eriksen, men forhåbentlig er han ikke ude så længe. Det er anklen, siger ETH. De ved mere om et døgns tid.
Men som oftest hellere anklen end knæet, som det lige så vel kunne have været med den tackling.
Skrevet af TheUnitedWay
Andy Carrol 😡🤬
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Kanmandet
Forhåbentlig får dette konsekvenser for både Liverpool svinet og dommercrew!


Liverpool svinet????
Once again, Liverpool remain the only big club on the planet to consistently treat the transfer window like an inconvenience rather than an opportunity to strengthen. #FSGOUT
Skrevet af fedefynboen
Kanmandet

Sådan set enig i at ordvalget er kritisabelt.
Men må så også sige, at den er helt gal, hvis man fokuserer mere på DET, end på den horrible tackling. Carroll havde ingen chance for at komme på bolden. Tacklingen var bagfra. OG med alt for stor kraft.
Klokkeklart rødt kort, som end ikke gav gult.
Som Deebo skrev. Det bør få konsekvenser for dommerne, ikke mindst dem i VAR-vognen.

Man (jeg!) kan ikke lade være med at spekulere i at FA har anlagt en anden linje i FA-cup sammenhæng. Selvfølgelig for at fortsætte traditionsturneringens relevans.
Men det fremmer at forbrydelse betaler sig og er en alt for høj risiko for tekniske spillere. Tåbeligt og meget engelsk.
Vågn nu op derovre på øen.
Skrevet af Toggle
Liverpool svinet????

En gang liverpool sv*n, altid liverpool sv*n
LUHG
Skrevet af nvm123
Jeg mener altså kun Carrolls sviner på Eriksen er til gult.

Jeg synes igen Antony viste sig frem mange gange, omend han også havde nogle store afbrændere. Men han er også sindsygt god til at slå en skarp fladt i dybden i feltet til medspillere i løb, hvor både Bruno og AWB fik bolden i positioner i Readings felt hvor det kunne og burde være blevet til mere.

Man kan håbe Eriksens skade kun er en forstuvning af anklen. I så fald får han de par kampes pause som mange mener han bør have alligevel, og kan være med igen om et par uger.
Skrevet af Pally
Jeg synes også, at vi burde fokusere på Carroll og ikke hans Liverpool-fortid. Jeg kan godt lide lidt banter mellem klubberne, men kan ikke rigtigt se grunden til, at Carrolls lidet succesfulde Liverpool-fortid skal fremhæves her,

Allermest synes jeg, at dommer og VAR burde være i fokus. Hvis ikke den tackling er åbenlyst hensynsløs, så ved jeg ikke, hvad der skal til. Dommeren står lige ved siden af og giver ikke engang gult kort. Det alene burde give en pause på sidelinjen.

Og at VAR, der har god tid til at kigge flere gange, ikke griber ind og får Carroll af banen med det samme, er totalt uforståeligt. Der er ikke mange farligere tacklinger end de der sakse bagfra, der låser den nederste del af benet.

Det kunne lige så godt have været en korsbåndsskade lige der. Det skal bare ud af fodbold, og det har man meget bedre forudsætninger for med VAR, men ak nej. Men en offside, hvor forsvareren spiller bolden på stort set samme samme måde som ved et godkendt Salah-mål for et par uger siden, kan de fange. Det er jo deprimerende.

At Carroll så bare fortsætter sit raid med mindre farlige, men stadig totalt hovedløse tacklinger er jo bare spektakulært og et udtryk for, at mandens adrenalin-niveau lå godt over det ildrøde felt, og at jo hurtigere han kom ud af banen jo sikrere for alle aktører.
Skrevet af Pally
Paul Ince-kommentar post-match:

He added: “I am disappointed with the referee because the first one in the corner was not a yellow card, the linesman hasn’t even flagged. He can’t wait to get the yellow card out. It was a poor, poor, poor decision but once you are on a yellow card, you are on a tightrope. He did a poor challenge on Christian Eriksen and that could have been a booking. Then the one on Casemiro, the fans go up. That is the downer on the night.”


Så det røde kort var faktisk mest dommerens fejl med et forkert gult kort først og så hjemmefans, der pressede dommeren på det andet. Dog kan han tilsyneladende godt se, at den på Eriksen kunne have givet gult.

Vi skal nok ikke forvente, at Carroll har fået en sviner i omklædningsrummet efter kampen...
Skrevet af Deebo
Carroll er et Liverpool svin ligesom Jonjo Shelvey og alle de andre idioter med Liverpool fortid er. At der er en enkelt Pool bruger der føler sig stødt over det rører mig ikke, men det er sjovt nok samme bruger der kaldte Casemiro en usympatisk nar eller noget i den stil for så at forsvinde da man spurgte ham om han ikke kunne finde et par beviser for den påstand. Næh lad ham da bare fortsætte med at fordumme en ellers normalt rigtig god Liverpool tråd med hans utroværdige rygter som han altid smækker derind uden kildekritik og generelle lave niveau i deres debat.

Hvis Welbeck går ud i dag og laver en bevidst benbrækker takling på Thiago er han da også et United svin i deres øjne. Sådan er det vel med rivaliseringer, men jeg kan da godt lade vær med at nævne hans fortid en anden gang selvom det forhåbentlig var sidste gang vi så noget til ham. Jeg elsker dog personligt det faktum at den mand en gang har kunne kalde sig for Liverpool spiller og det synes jeg er værd at minde deres fans om ved enhver given lejlighed ligesom United fans skal høre om Bebe og mange flere :)
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Paul Ince der komplet selvcentreret ville tiltales ´guv´nor´ i sin tid hos United, men som ikke kunne klare mosten, da bl.a Roy Keane satte niveauet.

Skrevet af Tintin9
Deebo

Paul Ince var et kæmpe svin. Men er han et Liverpoolsvin, et Unitedsvin ellert et Liverpool- OG Unitedsvin?😀

Jeg har lige set “tacklingen” på Eriksen. Kæmpe svinestreg, der skal give direkte rødt - også selvom der tillades mere denne sæson.

Nu har I bare af at tage Liga cuppen og nappe en top 4 plads - jer og City kan så aftale hvem af jer der tager FAen.
Skrevet af Deebo
@Scholes
Du må i øvrigt gerne udskamme mig for at påstå at Malo Gusto blev billig. Jeg må indrømme at jeg ikke troede en knægt med 6 måneder tilbage på kontrakten endte med at koste hele 30 mio euro. Jeg tror nu stadig det ender med at blive en rigtig god handel for Chelsea og at prisen ligner peanuts om et par sæsoner, men det er klart at United ikke skal smide 30+ afsted i nuværende situation for en spiller der er gratis om 6 måneder når man ikke en gang kan bruge ham inden da.

Sikke en handel af Lyon når man medregner omstændighederne. At få 30 mio og beholde ham resten af hans kontraktperiode er fandme godt arbejde!
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Ja, Ince er faktisk et meget godt eksempel på SAF´s kontante beslutningstagen. Han var faktisk en profil, da han blev solgt. Jeg kan huske, at jeg ikke helt forstod salget, før jeg hørte de der historier.

Ferguson rystede ikke på hånden og sendte ham af sted med det samme.
Skrevet af Deebo
Haha Tintin!
Jeg fik jo skrevet i går efter den vanvittige takling at hvis Ince bare havde det mindste United tilbage i sit hjerte at han flåede Carroll ud inden han fik skadet endnu flere spillere. Han må desværre ryge i begge kategorier og være en af dem man som United fan kan være flov over. Lorte Liverpool (og United) svin!

Liga cup finalen spilles vist 3 dage efter Barca kampen, så det bliver ikke helt optimalt.. Top 4 må være prioriteten men man leger en farlig leg med den minimale rotation der køres når man samtidig satser benhårdt på 4 turneringer.

Held og lykke med Sean Dyche, desværre nok på en lidt længere kontrakt end håbet men se hvor flot fodbold Burnley spiller nu. Det kan være jer om bare 2,5 år!
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Tintin9
Bare det nu ikke ender med ingenting, andet end lige ved og næsten i 3-4 turneringer.

En finale mod Newcastles meget fysiske stil er ikke optimal, tre dage efter Barca kampen og generelt det program I er i.

Det kan være, at vi spiller flot bold om et par år på Championships suverænt flotteste og største stadion😳
Skrevet af fedefynboen
Jeg synes jo at Everton med Dyche har nået det absolutte nulpunkt.
Ja, nedrykningen truer og Dyche kan det dér.
Men de blås deroute er i den grad selvforskyldt.
Der var fodbold i 70´erne og der er fodbold nu.
Ikke helt sevet ind i den blå del af Merseyside, desværre. For jeg synes da bestemt klubben skal forblive en del af PLs fremtid.
I stedet satser man på gårsdagens taktik og hvem ved, måske hyrer man Andy Carroll.
Suk, der er brug for en lille revolution i Everton.
Men John Lennon er jo desværre død. Såh.....
annonce
0