Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Deebo
Jo KO vi er godt opmærksomme på at der ikke bliver frie tøjler selv hvis Elon Musk kom og investerede 50 milliarder.
Vi håber nok bare på at der med et par salg af spillere som bør have værdi for andre klubber er råd til en dygtig angriber og gerne en 8’er som konkurrent til Eriksen.

Det vigtigste er dog næsten at faciliteterne, akademiet, stadion mm. får noget kærlighed og her mener jeg at der ikke er nogen restriktioner for ejere til at investere hvis de har pengene og viljen.

Ligeså vigtigt må det være at man får sig en sportslig ledelse som ved hvad de laver og selvom Arnold/Murtough duoen er at foretrække fremfor klovnen Woodward er der bestemt plads til forbedring her også. Disse ting sker ikke før der kommer nye ejere da Glazers som sagt ikke selv sætter egne penge til rådighed og samtidig ikke forstå at drive en fodboldklub..
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Ja, meget apopros snakken tidligere om "Liverpool-svin", så gør de da hvad man kan for at leve op til "titlen".

Ude af cuppen og kolossalt heldige med ikke at få 2 x flere dages karantæner,
Igen en ynk af dommerne i dag, Den FA tanke jeg luftede i går, synes bare så meget mere relevant i dag.

Men MacAllister skal nok komme på benene snart igen.
En regulær duracell-kanin.
Ander Herrera gange 3-4 stykker
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Deebo: God kamp i aften kl. 21 og det er ikke håndbold, jeg tænker på.

Jeg skal definitivt have gang i 2nd screen.
Skrevet af Deebo
Haha jo tak jeg har denne gang noget bange anelser må jeg indrømme!

Det bliver nok noget håndbold på en Ipad i skødet her, men for en gangs skyld kan man jo bruge alle de skide timeouts til noget fornuftigt og se de danske drenge imens ;)
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Et spørgsmål til de amerikansk fodbold kyndige

Får aftenens kamp ikke afgørende betydning af hvor den spilles?
Umiddelbart ville jeg tænke at San Fransisco har det noget mere stramt med en frosthård bane. Og måske omvendt også?
Skrevet af nvm123
Misforstod spørgsmålet.
Jo, vejret har helt klart en betydning for holdene - især hvis et hold der er vandt til at spille hjemme enten indendørs eller i varmere klima, som skal spille i minus mange grader - en enkelt gang ned til -25. Det er også ofte tilfældet omvendt at nogle hold har svært ved at spille i varme stater.
Labeau Field (Wisconsin) var en overgang tæt på uindtageligt i december og januar.

Må sige jeg er 9´ers fan i aften - dog var kampen færdig ved halftime. Lidt kedeligt, at nr. 1 og 2 QB er ude.
Skrevet af Deebo
Jo Fynbo det er en faktor der altid snakkes om derovre hvor holdende geografisk er spredt så meget at der selvsagt er hold der er vant til varmere/koldere vejr at spille i samt at der altid snakkes om Denver med den tyndere luft som en faktor også. Der er også stadions der slet ikke har tag på som giver nogle helt andre forhold end dem der kun har tag.

Bengals smadrede dog sidste uge Bills i en “snekamp” i Buffalo og der var flere Bengals spillere der bagefter sagde at de aldrig nogensinde havde spillet i snevejr før. Det kunne man dog ikke se på deres præstation :)

Jeg tror ikke vejret bliver så slemt i dag i hvert fald ikke i den tidlige kamp, men regn gør det selvsagt sværere og nogen præsterer bedre her end andre. Jeg frygter mere hvordan Purdy håndterer de bindegale Philadelphia fans.

Spillerne har iøvrigt allerede været oppe at toppes pregame så det bliver nok 3 timers ren slagsmål.

Nå og så vist heller ikke mere NFL i en Manchester United tråd tænker jeg :D
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Flot mål Osimhen fik scoret i går aftes må man sige.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Mr. Pink
"Han er så et benet, at hvis man skar højre ben af ham og satte en træpotese på i stedet, så ville han være præcis den samme spiller, for det eneste han bruger højre fod til er at give støtte. Han må være den nemmeste Winger at forsvare imod, man skal bare dække hans Venstre"

Robben?

Di Maria?

Vicente?

Ryan Giggs?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Toggle
Bare glem det pink. Han vil argumentere for at en moderne winger ikke kun kan med et ben. Jeg tror dog mere på at det drejer sig om modenheden i hans spil og at han nok skal blive en kæmpe gevinst.

PS er en del af chelseas gå transfer amok ikke fordi de havde en transfer karantæne et års tid og derfor har flere muligheder end andre?
LUHG
Skrevet af T-United
Nu ser det i hvert fald ud til, at Chelsea også smider de 120 mio for Enzo Fernandez… sikkert på en virkelig lang kontrakt.
Skrevet af Deebo
Ja det er svært ikke at være en smule misundelig, men det må så også betyde at Chelsea er ude af kampen om en 8´er til sommer som f. eks Frenkie hvis han er tilgængelig. Bellingham og Enzo har hele tiden været alt for dyre til United, så at Enzo nu ser ud til at blive solgt for mere end den allerede enorme klausul på Benficas præmisser er svært at være ked af selvom han havde passet perfekt ved siden af Casemiro.

At Chelsea nu alligevel ender med på sidste dag af vinduet at krybe tilbage og betale hvad de ikke ville for et par uger siden giver jo også bare endnu mere Woodward vibes end der allerede var i forvejen med en amerikaner der ikke anede hvad han lavede. Det ser alle klubber jo også, og det kender vi United fans jo alt for godt med den berømte United tax. Men det kan selvfølgelig også være at de nu er færdige med at støvsuge alle de bedste unge spillere og fra sommer ikke længere er så desperate, hvem ved.

De får dog endnu flere penge at lege med i ffp regnskabet hvis de kan lave det flotte salg af Gallagher for over 40 mio pund. Det ville dog godt nok være mangel på ambitioner for den unge mand at tage permanent til Everton medmindre han får skrevet en nedrykningsklausul ind til en sum der automatisk gør ham attraktiv for PL klubber, men så dumme er Everton vel heller ikke eller hvad?
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af nvm123
Gad vide hvad Chelsea gør, hvis en kommende manager (når de er blevet trætte af Potter) kun vil bruge en eller to af de mange spillere de har hentet nu og i sommers?

Sælger de så bare, og går shop amok igen?

Det ville jo have været lidt samme situation i United, hvis man gik af med Ten Hag og en kommende manager ikke mente at 175 cm er nok for en CB i PL og at Antony var for lidt effektiv, og Casemiro var for gammel.
Skrevet af Battlegoat
@pink Ryan giggs - virkelig?
Du husker vist kun hans bedste år, for giggs var nok den mest frustrerende spiller i hans unge dage.

@toggle - når jeg brokker på mig på en kamp dag, er det bare det billed jeg ser lige nu og her. Sikker på han nok skal blive god.
Skrevet af Deebo
Ser ud til at næste modstander i FA Cuppen bliver West Ham hjemme medmindre Derby laver noget ekstraordinært. Den er vel lige akkurat så tilpas svær at han stiller med alle profilerne og enten går videre eller skal i omkamp, så vi kan lidt flere kampe :)
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
3-4 måneders pause til Eriksen ligner det.

Tilgængelige midtbanespillere er nu Casemiro, McTominay og Fred med en 17-årig som eneste alternativ medmindre han pludselig tør stole på Iqbal.
Man kigger sikkert igen på lånemarkedet, men denne gang kan man ikke låne fra klubber i England da man allerede har lånt det maksimale fra egen nation.

Det må simpelthen være tid til at nedprioritere minimum en af FA Cup og EL allerede nu hvis man vil opnå målet om top 4 og krydse alle fingre for at Casemiro ikke også går i stykker for så er man tilbage til McFred hver eneste kamp.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Unægtelig en streg i regningen, hvis Eriksen er ude i flere måneder.
Så meget enig Deebo, findes der ikke en substitut inden midnat, må det være tid at begrænse forhåbningerne. Både for os fans og for Ten Hag.

Håber så sandelig at FA finder en mulighed for at straffe psykopaten.
Selv om det ikke vil hjælpe os det mindste.
Måske det faktum at fjolset end ikke fik det gule muliggør det?

Lad os håbe der trods alt kan findes lidt mønt før midnat.
Og at de 3-4 måneder er worst case scenario.
Skrevet af BottledIt
Carroll skulle forvises fra fodboldbanerne permanent.

Men lidt ris til egen røv at ETH, ikke sparede profiler lidt oftere, måske forsøgte at få Iqbal og Mainoo spillet mere ind.

Nærmest kun Casemiro der er sværere at erstatte.
Skrevet af Deebo
Jeg tror egentlig ikke det vil påvirke startopstillingen så meget, da Fred vel ret beset har spillet bedre end Eriksen siden VM hvor han har virket meget træt. Problemet udover at vi nu er tættere på McFred er at Fred faktisk har været lidt af en supersub at sætte ind når Eriksen gik død og lignede han havde fundet sin rolle. Nu ryger han i startopstillingen hvor han formentlig ikke har samme impact.

Det rygtes også at McTominay er skadet i kortere tid og i hvert fald er tvivlsom til Forest kampen.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af T-United
Det er noget bras med Eriksen, men det fremhæver også, hvor sårbar vores midtbane er. En enkelt spiller må ikke føles så voldsomt, som er tilfældet.
McT har været virkelig dårlig den her sæson, og vi kommer nu til at se en del mere til ham.
Iqbal - hvor romantisk det end kunne være - er tydeligvis ikke klar, og Mainoo er bare for ung endnu. Måske kan Bruno også rykkes ned på den centrale og så ind med Sancho, som vi nu slet ikke kan undvære længere.

Det er på tide, at Martial og Sancho stepper op, også selvom det ikke er på Eriksens position. Men når en position svækkes, må en anden styrkes.
annonce
0