Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Deebo
Tja agenter og medier vil i hvert fald hygge sig indtil midnat med nyheden omkring Eriksen. En tysk journalist melder at man har forhørt sig på Sabitzer i Bayern, som vel mere kan beskrives som en offensiv midtbanespiller, men det ved Rangnick nok bedre end os andre. Nåh nej ham smed vi jo på porten..

Carrasco nævnes også men han er jo slet ikke central midtbanespiller. Det gik fra en stille dag hvor man måske sendte Elanga på udlån til at vi skal høre på rygter omkring alle midtbanespillere i de store europæiske klubber der ikke starter hver kamp. Jeg skriver personligt en Dani Ceballos på mit deadline day bingo kort :)

PSG må næsten også have et par overbetalte midtbanespillere der snart nævnes tænker jeg. Hvordan går med det ham Fabian Ruiz har han ikke brug for et udlån og hvad render Herrara rundt og laver i Bilbao?

Jeg går personligt med at give ungdommen chancen kombineret med nedprioritering af en eller to turneringer, men det kommer nok ikke bag på nogen. Zidane Iqbal med en Rashford lignende komet karriere skal være velkommen ;)

Edit:
Nå Fabrizio Romano melder også den om Sabitzer nu. Er han virkelig en Eriksen erstatning som 8´er? I mit hoved har han altid været mere en 10´er, men det var Eriksen jo også.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Ten Hag:
"I think tomorrow that Anthony Martial and Jadon Sancho will return in the game squad, but Scott McTominay will still be absent."

"I think also the next game [against Crystal Palace] he [McTominay] will be absent. We have to see how that process will go. And for the rest, I think everyone is fit.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
"Jeg tror egentlig ikke det vil påvirke startopstillingen så meget, da Fred vel ret beset har spillet bedre end Eriksen siden VM hvor han har virket meget træt."

Enig Deebo, men der kommer altså ikke de samme idéer fra Freds fødder, som der gør fra Eriksens. Heller ikke selv om danskeren er lidt sløv i betrækket.
Det vil blive savnet.
T-United har ret. Kvaliteten må komme andetsteds fra og kan kun, som han nævner, komme fra de to nævnte.
Ville også hjælpe om Antony blev mere involveret i opspillet
Skrevet af Deebo
Det ligner at Sabitzer bliver ny spiller medmindre Chelsea lige kommer flyvende indenom som de har for vane. Forhåbentlig er det ikke en permanent transfer for en 28-årig der har haft det meget svært i Bayern men et simpelt lån med en option.

Han må da som minimum komme med en bunke erfaring og qua hans fortid som Leipzig profil er han nok også hårdtarbejdende og god i presspillet. Om han kan tage Eriksens plads som playmaker tror jeg ikke på men så får man da lige en buffer mellem McT og Fred.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Mr. Pink
"Måske kan Bruno også rykkes ned på den centrale og så ind med Sancho"

BF skal aldrig på den defensive eller centrale midt!

Dertil sløser han alt for meget og mister for mange bolde! Præcis som Fred gør.

Håber på en erstatning. Ellers går det helt galt
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af BottledIt
Jeg må indrømme at Sabitzer absolut ingen mening giver for mig. Han er ikke en nævneværdig forbedring af Fred, omend han kommer med lidt andet. Til gengæld er der endnu en spiller der skal have spilletid og står foran talenter i køen.

Vi har al for megen dødvægt i truppen, eftersom ETH nægter at bruge mere end 15 spillere. Men det synes umuligt at strikke en udlånsaftale sammen til Williams, Iqbal, Elanga, Pellistri, Menghi. Læg dertil Mct., Tuanzebe og Jones.
Skrevet af Kroesus
Sabitzer rygterne tager virkelig til og der er tale om et lån. Jeg kender absolut intet til ham, men jeg kan da se han kan spille samtlige positioner fra midtbane til angreb. Måske skal han ikke udelukkende ses som en gardering for Eriksen, men som en hel ekstra til offensiven.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Deebo
Ja straight lån uden option skrives der. Nu må vi se hvad loan-fee og løn ender med, men det virker som lidt af et scoop under nuværende omstændigheder.

Rent statistisk ser han faktisk ret god ud ham Sabitzer og er vel egentlig langt hen ad vejen den hybridspiller mellem Eriksen og Fred jeg har søgt som både kan spille fodbold og skralde igennem centralt. Ikke nødvendigvis en topspiller, men en på papiret bedre spiller end Weghorst som da ligner en ok nødløsning frem til sommer.

Han kan spille mange pladser hvor han tidligere i karrieren faktisk spillede en del højrekant også, men er næsten kun brugt som 8’er i Bayern der altså hentede ham for bare 1,5 år siden hvilket da indikerer at de må have set et eller andet. Han er blandt de midtbanespillere i de største ligaer med flest taklinger og progressive afleveringer per 90 for bare lige at nævne to af de ting som vel bedst beskriver hvad Fred og Eriksen hver især kan og ikke kan som 8´er.
https://fbref.com/en/players/e280527c/Marcel-Sabitzer

I nuværende situation hvor der ikke er nogen penge og man nægter at lave permanente aftaler synes jeg faktisk ikke man kunne have gjort det bedre end Weghorst og Sabitzer. Jeg er faktisk ret overrasket over at en klub som Liverpool ikke allerede har hentet østrigeren på en lejeaftale frem til sommer med deres midtbaneproblemer, men de har måske allerede opgivet sæsonen.

Og ja det går da udover ungdommen med sådan en lejesoldat uden option for fremtiden, men selv jeg må jo nok erkende at Iqbal tydeligvis ikke er klar til førsteholdsfodbold når en 17-årig har overhalet ham i køen. Den her lejeaftale skriger af Ten Hag der har sat sig igennem overfor ledelsen og sagt at han mangler en erfaren midtbanespiller til kampen om top 4 og jeg har ærlig talt svært ved at komme på en bedre spiller der er tilgængelig på lån. Kobbie Mainoo skal nok blive en United spiller hvis han fortsætter udviklingen og kan nu gøre det i ro og mag med et par indhop her og der samt træning med førsteholdet.

Marcel Sabitzer’s Percentile Rank amongst Midfielders in Europe [per 90]:
Shots - 99% [2.38]
Shots on Target - 98% [0.75]
Tackles in Final 1/3 - 97% [0.54]
SCA (defensive) - 95% [0.14]
Tackles Won - 93% [1.84]
Short Passes Completed - 92% [30.02]

Lidt ekstra statistisk analyse:
https://www.youtube.com/watch?v=bJ2tQyG7p7o&ab_channel=StatmanDaveClips
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
"Jeg må indrømme at Sabitzer absolut ingen mening giver for mig. Han er ikke en nævneværdig forbedring af Fred, omend han kommer med lidt andet. Til gengæld er der endnu en spiller der skal have spilletid og står foran talenter i køen."

Bottledit
Selv om jeg egentlig deler dit synspunkt, er virkeligheden jo også den at noget måtte ske. Uden tilgang, bye bye top 4. Med stor risiko i hvert fald.
Det tåler projektet næppe.
Men ja, uheldig situation.
Skrevet af fedefynboen
Kender nogen noget til Houssem Aouar fra Lyon, som åbenbart rygtes til her på falderebet?
24 år, 8´er og tidligere fransk ungdomslandsholdsspiller er hvad jeg har kunnet finde
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Aouar var meget spændende for et par år siden, men synes at have stagneret hos Lyon.

Kigger jævnligt på startopstilling bare for at se om han er blandt de 11 (det sker tit, at han IKKE er) og så lige følge Cherki lidt fra sidelinjen
Skrevet af Alcodk
Sabitzer var også anfører i Leipzig, så tænker da også man får en leder mere ind ved siden af case, det tænker jeg heller ikke skader og måske han kan styre Bruno bedre i presset, som jeg mindes han styrede godt i Leipzig.
Skrevet af Deebo
Der lavede deres Bruno vel lige en Casemiro?
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Guimaraes udvist for Newcastle - spændende om det giver karantæne i Carabao finalen eller om den kan afsones inden.

Han må være i top 2 af Newcastles vigtigste spillere.
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Deebo: Mener du "lavede en Fabinho"?
Skrevet af Deebo
Haha han lavede en Casemiro ved at lave en Fabinho! Han misser i hvert fald finalen nu er jeg ret sikker på.

Iøvrigt dejligt at der trods alt var et dommercrew der turde dømme det rette efter en vanvidstakling.

Edit:
Nå direkte rødt overføres åbenbart til ligaen for hvorfor ikke?
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Hmmmmm.
Reglerne synes at være, at karantænen starter omgående, og dermed kan afsones gennem fravær i PL-kampe.

Dermed kan han tilsyneladende spille finalen.
Skrevet af Deebo
De kan jo passende statuere et eksempel og giv ham 5 kampes karantæne så der er lidt retfærdighed :)
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
McT er også ude i minimum et par uger med en muskelskade så man havde reelt kun to midtbanespillere til to pladser. Man er sgu ikke langt fra at hive Scholes ud af pension for endnu en gang eller genoptage de der Lindelof op på midtbanen debatter.

Mon han tør starte med Mainoo i morgen aften eller satser man på at Casemiro og Fred kører den hjem i første halvleg inden man tænker at finalepladsen er hjemme?
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Den Trætte
Jeg forstår ganske enkelt ikke dem der kan sidde og sige af Fred har været bedre end Eriksen på det seneste?

Hvad er det i vurderer ud fra. Eriksen er den afgørende spiller på midten, det ham der sætter alt i gang, styrer tempoet, vurderer om der skal holdes i bolden eller spilles hurtigt frem. Hans afleveringer på den sidste 3. del er bedre end nogen anden vi har i truppen. Han bliver meget svær at undvære og Fred kan i alt fald ikke spille på den måde.

Det sagt så ligner Sabitzer en rigtigt god erstatning, han var god i Leipzig rigtig god endda.

Nå anyhow var det her jo præcist hvad jeg mente da jeg sagde vores trup var for smal til det sindsyge program der venter os stort set indtil slut Maj nu
annonce
0