Snak

Mere indhold efter annoncen
City vil være totalt opsatte på at spille sprudlende og score et hurtigt mål mod United. Frygter den ender i en voldsom afklapsning.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Jeg så kun de sidste 15 minutter i dag. Men der synes jeg de moste West Ham totalt.
De gav godt nok totalt køb på forsvaret, hvilket et bedre hold burde kunne udnytte, men det var ikke mange sekunders pause WH fik, indtil City scorede.
Vi kan jo håbe på at komme foran, og at de blotter sig i samme grad for at jagte.
I første halvleg havde City store problemer, og havde kun et skud på mål. I anden halvleg var det spil til et mål.
Jeg føler mig fuldstændigt overbevist om, at trioen Lingard, Martial og Lukaku kan score mod City med den form, de er i i øjeblikket. Spørgsmålet er, om vores eget forsvar kan holde tæt. Er det lige så læk som i går, så er jeg ikke optimist. Men Man City i øjeblikket står i skarp kontrast til det City-hold vi mødte på OT sidste år, hvor vi nærmest ikke rørte bolden i 1. halvleg.
City går jo på vandet i alle henseender i øjeblikket - det er lang tid siden jeg har frygtet en kamp på Old Trafford så meget. Men ja, tidspunktet er nok rigtigt selvom vi mangler Pogba. Vil dog næsten garantere at vi både laver straffe og får rødt kort.
"City vil være totalt opsatte på at spille sprudlende og score et hurtigt mål mod United. Frygter den ender i en voldsom afklapsning."

Det scenarie ser jeg nu ikke for mig. Snarere at 1. halvleg i "vores" kamp vil forme sig nogenlunde som den i dag.
Kriteriet må være at vi kommer foran og ikke nødvendigvis alt for tidligt. Men nok så vigtigt, at bus og forechecking doseres rigtigt i den resterende del af kampen. Og varieres i tilstrækkelig grad til at City ikke føler sig komfortable.

West Ham viste i anden halvleg i dag hvordan det IKKE skal gøres
Det er lidt deprimerende, hvor negativ holdning der er til Fergusons spil herinde.
Det lyder som om at vi igennem 27 år spillede med bussen parkeret i hver kamp, og scorede 1 mål i 5. minuts overtid.

Det gør det da ikke. Der er da ingen herinde der i ramme alvor snakker om at bussen blev parkeret under fergie? Men de sidste 10år under fergie forsvarede man typisk dybt - især mod de bedre modstandere - og så var man super skarp på omstillingerne.

Til de possessionliderlige forstår man så i øvrigt ikke at i dengang ønskede LvG af pinden - der var vel ikke mange der havde mere possession end united under LvG? Det er lidt min anke mod pep lige nu, og jeg synes faktisk ikke city ser helt så skræmmende ud i deres nuværende forfatning som de gjorde for en måned siden. Jeg er dog sikker på at manglen af pogba kommer til at skinne igennem næste weekend..desværre ! Jeg tror heller ikke man skal undervurdere betydningen af at der er tale om et derby for nogen af holdene - der kommer til at blive gang i løjerne og kortene !
LUHG
Hmmmm, nu forlyder det, at Pogba kan risikere, at få en forlænget karantæne, fordi han klappede af dommeren efter sin udvisning.
Den slags er sgu lidt latterlig. Når en spiller mener det var uden hensigt, og i kampens hede ærgrer sig over dommerens kendelse, er det da forståeligt, at han frustreret klapper af dommeren.
Han kaldte ham jo ikke navne, eller udviste voldelig eller truende adfærd, som man nogen gange ser efter en udvisning.

Skulle de ærligt talt ikke lempe lidt på den slags ting, og se hårdere på sindsyge tacklinger og film i stedet.

Han får sine 2-3 dage i skyggen for sin handling i kampen - det må da være straf nok.
Den sag er efterhånden helt skruet op. Vi fører 3-1 på udebane med 10 minutter igen, og så vurdere dommeren at Pogba bevidst laver en forseelse til rødt kort. Det er Pogba sjovt nok uenig i, og klapper derfor i frustration.
Det er måske ikke så smart, men i kampens hede, skal der være plads til følelser. Et kontroversielt rødt kort, skal ikke straffes yderligere.
Jeg har svært ved at se ham få mindre end 3 spilledages karantæne, som er udgangspunktet ved direkte røde kort. Det betyder, at han misser Man City (H), Bournemouth (H) og WBA (A). Får han så en ekstra dag for at klappe hånligt (ikke utænkeligt, når man tænker på hvor stor en stjerne, han er - og den slags betyder som regel noget, hvad enten FA vil indrømme det eller ej. Husker I da Rooney fik karantæne for at sige ´fuck´?), betyder det, at han misser EFL Cup kampen mod Bristol. Det overlever vi nu nok.

Det er straks værre, hvis FA vurderer, at han gjorde det bevidst (hvilket der gudskelov ikke har været nogen indikationer på indtil videre). I så fald er det jo stort set hele december, vi skal undvære ham.

og så vurdere dommeren at Pogba bevidst laver en forseelse til rødt kort.

Hvor ved du det fra? Ved ´serious foul play´ skal dommeren slet ikke vurdere spillerens intention. Det er en objektiv vurdering.
annonce