Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
Ja enten det, eller det er eks´en der enten har fået kolde fødder, eller som før antydet, lovning på lidt mønt fremadrettet.
Eks´en har nok også lagt øre til en shitstorm og hun vil givet gerne forbi episoden så hurtigt som muligt.
Skrevet af Pindhunden
Jeg tror ikke, at det er godt for hverken klubben eller Greenwood at spille for United igen.

Det er er et godt princip, at man er uskyldig, indtil det modsatte er bevist, men lydoptagelserne gør bare, at folkedomstolen er ekstra hård for ham. Selvom de optagelser kan været taget ud af en kontekst, så kan man vist ikke være i tvivl om, at han har opført sig helt modbydeligt. Det er ikke den type karakterer, som United bør have på holdet. Jeg var ellers kæmpe fan af ham som spiller.

Personligt begyndte jeg allerede at tvivle på hans karakter, da han til sin første landsholdsudtagelse på Island valgte at invitere kvinder op på værelset. Hvem fanden gør det, når man kommer på landsholdet for første gang?

Så kan man godt have den holdning, at unge mennesker skal have lov til at begå fejl - men det lugter bare mere af, at han har et brist i sin karakter, end at han har begået en enkelt fejl. Jeg kan selvfølgelig tage grueligt fejl, så sig endelig til, hvis I læser situationen anderledes?

Fodboldmæssigt så tror jeg ikke på, at uroen omkring Greenwood vil gavne holdet. Og samtidig har han jo mistet halvandet år med uvurderlig udvikling, som han ikke får igen. Han er med andre ord sandsynligvis relativt dårligere, end sidst vi så ham på banen.

Derfor synes jeg, at klubben skal sælge eller udleje ham til en liga udenfor Europa. Måske i latinamerika, hvor han kan få styr på sin karriere væk fra de engelske medier. Måske kan han også vokse op og tage ansvar for sit liv, som først og fremmest bør handle om at opføre sig ordentligt.

Hvad mon klubben gør?
Skrevet af fedefynboen
Fine pointer Pally

Må indrømme jeg tænkte det samme omkring hans episode i Reykjavik sammen med Phil Foden.
To briter på slap line langt hjemme fra, det har man set før dog.
Ganske ufærdigt i det mindste.
Skrevet af Deebo
Jeg tænker at vi venter til at høre fra klubben og evt. Mason selv inden vi behøver tage stilling til om han en dag kan spille for United igen. Det er en svær situation for klubben at skulle tage et endegyldigt valg allerede nu, men de kan heller ikke tillade sig at forblive tavse.

Uanset hvad så er jeg overbevist om at han ikke spiller fodbold for United i denne sæson. Ten Hag gider da ikke det cirkus der vil følge med midt i sæsonen for en spiller der ikke har spillet fodbold i over et år. Måske giver man ham lov til at træne med U21 holdet indtil videre hvor han kan holdes ude af rampelyset og genoptage sine fodboldkarriere hvis han ønsker det.

Til sommer kan man så kigge på hvad fanden der skal ske med ham uanset om det er fritstillelse, salg eller han fortsætter.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Statement fra klubben
"Manchester United notes the decision of the Crown Prosecution Service that all charges against Mason Greenwood have been dropped. The club will now conduct its own process before determining next steps. We will not make any further comment until that process is complete."

Simon Stone tilføjer dette
Mason Greenwood will not train or play with #mufc until the club have completed an internal investigation into how the allegations against the player ended up being made.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Rioja
Han skal ikke tilbage til united. Uværdig.
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af T-United
Jeg synes ikke, der er rimeligt at sidde udenfor sagen og vurdere, om det er værdigt eller uværdigt, hvis han skulle spille for klubben igen.
Hvis han spiller igen, er det vel fordi klubben har vurderet, at der er fint… ellers ikke.
Men en svær sag er det, og det virker fornuftigt, at klubben køber sig noget tid til at overveje næste træk.
Skrevet af Rioja
Jeg har hørt lydfilen. Jeg ved ikke, hvad jeg mangler at få belyst...

Men du har da ret. Derfor kan jeg jo godt mene, at mennesker som ham aldrig skal repræsentere united.
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af fedefynboen
Enig T-United

Glimrende idé lige at lodde stemningen i trup og omgivende samfund, før der træffes en beslutning.
Manden udgør for klubben jo også en investering og en værdi, som man nok ønsker at genrealisere, men idet er ikke at risikere en shitstorm.
Klubben omtales langt om længe for hvad vi ønsker at høre. det skal der ikke gambles med.
Men derfor kan man jo godt sikre sig han får trænet godt, forudsat Mason selv ønsker at fortsætte karrieren naturligvis.

Rioja
Det er svært ikke på sæt og vis at være enig med dig.
Måske marginalt hyklerisk, så ser vi fans jo nok også gerne at Mason bliver vores spiller igen. Knægten kunne jo da noget.
Hvad så bringer mig frem til fornuften i at lade forbrydere, næsten dem alle, finde vej tilbage til samfundet. Skubbes man ud på et sidespor, selv om man fortryder tidligere gerninger, så gøres ondt bare værre.

Et eller andet sted er vi (og briterne) jo da også et produkt af kristen tankegang, uanset hvor meget vi end vender religion og kirke ryggen, så vil vi fortsat have tankegangen inde under huden i nogen grad.
Det inkluderer tilgivelse, som i øvrigt for mig er den måske flotteste menneskelige evne.
Derudover skulle man så også tage levebrødet fra de danske mænd, der har dasket til deres kærester, eller på anden vis udøvet neanderthalmagt, så ville arbejdsløshedskøen være rimeligt lang.
Nej det dur ikke.
Skrevet af Deebo
Mason Greenwood statement:
"I am relieved that this matter is now over and I would like to thank my family, loved ones and friends for their support. There will be no further comment at this time."
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Well said, Mason.
But the matter ain´t over.
Far from it.

Mon ikke knægten har fået lidt guidance og måske advokatbistand fra sin klub?
Både klædeligt og fornuftigt, hvis så.
Med en opfordring til at gøre en forskel i forhold til eks´en oven i.
Skrevet af T-United
Tilbage står jo bare en frikendt ung fyr, og det ændrer en lydfil og nogle billeder ikke på. Årsagerne til frifindelsen får vi måske aldrig at vide, men folkedomstolen skal vare sig i en sag som denne, for vi kender slet ikke sagens detaljer. Det kan jo være forfalskede lydfiler, eller filer der har været lavet for sjov - who knows.

Det bliver i hvert fald ikke mig, der dømmer ham - til gengæld vil jeg stå bag klubben, uanset hvilken beslutning den træffer ift. hans fremtid.

@Fynbo
Jeg synes også, du har en god pointe i, at tilgivelse er en stærk reaktion, men tilgivelse kræver skyld, og den er så ikke fundet i denne sag.

Problemet for fodboldspilleren Mason Greenwood bliver dog, at netop folkedomstolen - og særligt i England - er ubønhørlig.

Jeg er enig med Deebo i, at han uanset hvad ikke skal spille denne sæson. Måske et halvt års tid efter frifindelsen kan bringe sindene lidt til ro.
Skrevet af Rioja
Jeg tror ikke, at I skal regne med, at der har været noget falsk over lydfilen. Det havde politiet fanget langt før.

Det er nogle gode overvejelser, som du gør dig vedrørende tilgivelse. Og jeg er som sådan også enig. Men det er lidt noget andet vi er ude i, når vi taler en af verdens vigtigste fodboldklubber, som også har stor indflydelse på unge mennesker og deres identitet. Spillerne skal som minimum være anonyme.

Jeg tror, at han skal være indstillet på at gå en bodsgang, der får folk til at anerkende, at han faktisk har tænkt sig at ændre sig og gøre en positiv forskel for det samfund, han er en del af. Det burde ikke være så svært for.ham. Han kan jo bare spørge rashford til råds.
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af BottledIt
@Rioja

Din hast for at dømme en ung mand udfra et ringe belyst grundlag irriterer mig simpelthen så meget så du også får den herinde.

Skulle vi ikke lade være med at dømme en på indicier og "beviser" som kan være manipuleret/ude af kontekst/ufuldstændige og lade politiet og retsvæsenet i England om det? Det er jo trods alt ikke fordi det er Burkina Fasos retsvæsen vi snakker om.

Jeg håber alle detaljer bliver fremlagt så hans videre karriere kan afgøres på et belyst grundlag i stedet for de evindelige tåbelige kommentarer fra folk der har læst tre hurtige overskrifter for et år siden.!
Skrevet af fedefynboen
T-United

Jeg synes også, du har en god pointe i, at tilgivelse er en stærk reaktion, men tilgivelse kræver skyld, og den er så ikke fundet i denne sag.
Touché!

Men det må du så også for denne:
"Måske et halvt års tid efter frifindelsen kan bringe sindene lidt til ro"
Mason har fået tiltalefrafald, han er ikke frifundet heller.

Men pyt vores manglende evne til at få det hele med er ligegyldig.
Det bliver en balancegang for klubben, men ved Ten Hag ved roret forestiller jeg mig nu ikke at nogen kedelige overraskelser sniger sig ind.
Så stor værdi repræsenterer Greenwood ikke pt.
Men han kan komme til det, hvis alt flasker sig. Det er også klubbens interesse.

Står Mason klar til august er det fint. Gør han ikke, er det ligeså.
Skrevet af Rioja
@bottleedit

Straffesagen er jo ligegyldig. Betyder intet. Overhovedet. Det er mennesket og de værdier, som han repræsenterer, der betyder noget.

Har du hørt lydfilen? Hvilken sponsor vil associeres med en person, der behandler kvinder sådan? De vælger jo bare et andet hold. Det er ærgerligt for.vi har jo ellers en fantastisk gruppe af spillere.
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af Deebo
Der er bare så vanvittigt mange ting der skal gå hans vej før han får lov at spille i Manchester United igen. Først skal klubben frifinde ham i dens egen undersøgelse (er det nok at sagen er droppet?), så skal trænerstab og senere medspillere sige god for det og derefter skal man så tage højde for sponsorer og overveje om det er skadeligt for klubbens image med det backlash der uden tvivl vil komme blandt blandt en del egne fans, modfans og specielt i medierne. Til sidst er der en rimelig chance for at der kommer nye ejere i april og gider de virkelig starte deres ejerskab med sådan en sag? Alt det skal gå hans vej og så ved vi jo slet ikke hvad hans niveau er længere og om han mentalt nogensinde kan præstere på 100% som træneren kræver eller om han ikke selv vil have bedst af at spille fodbold et andet sted.

Jeg ville ikke være ked af det hvis en af Ronaldos rivalklubber ser sit snit og sender en stor pose penge til Manchester for en unik mulighed som det vil være for en klub i Saudi at hente en ung spiller som ham og hvor han nok ikke vil udsættes for samme hetz. Ren spekulation ja, men jeg havde personligt helt afskrevet ham, så enhver transfersum vil gøre underværker i fremtiden.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af T-United
@Fynbo
Touché retur :-)

I øvrigt synes jeg, det er væsentligt at læse årsagen til at sagen er droppet… udover at hovedvidner har trukket sig, så er der også kommet nyt materiale frem.
Måske dette nye materiale kan være det, der gør forskellen på, om Mason får lov at spille i klubben igen.
Det kan trods alt ikke være uvæsentligt.
Skrevet af fedefynboen
"og om han mentalt nogensinde kan præstere på 100% som træneren kræver eller om han ikke selv vil have bedst af at spille fodbold et andet sted"

Vigtig pointe Deebo
Det spil der spilles nu kræver du er god, men ikke kun for dig selv.
Og tak for det Ten Hag
Skrevet af T-United
@Deebo
Jeg er helt enig i, at meget taler imod at han kan repræsentere klubben igen, men hvis man nu finder modargumenterne frem, ser det måske kun let mørkt ud for hans fremtid.

Klubben har hele tiden haft døren på klem ved kun at suspendere ham (man hat altså holdt hovedet koldt og afventet sagens gang)
Der er nu ikke længere en sag mod spilleren, bl.a fordi der er kommet nyt materiale frem.
Han er en spiller med et kæmpe potentiale. Et talent man ikke producerer på eget akademi ret ofte, og som derfor holder en vis værdi.
annonce
0