Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
Jeg kan sgu ikke lade være med at undre mig over holdets tilstand nu, sammenholdt med sidste sæson.
Han har godt nok gjort en forskel den gode hollænder
At gå fra at være et hold uden mål og med. til nu at fremstå som relevant konkurrent hvor som helst. Som tilmed spiller moderne, seværdig bold.
Man kniber sig lidt i armene og tænker, det er ret vildt
Fata morgana?
Skrevet af Kroesus
Før alt det her så virkede Greenwood som en spiller med en meget høj fodbold IQ sin alder taget i betragtning. Af vores unge spillere ville jeg nævne ham først som dén, der kunne finde sig tilrette i EtH´s system.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af nvm123
Hvis klubben får sagsakterne og får grunden til frafald at vide, og den er valid, kan jeg ikke se hvorfor de ikke skulle tage spilleren tilbage.
Sagen skulle køre til november i år, men sigtelserne er frafaldt - det skal der være ret gode grunde til.

Mht. folkedomstolen, så kunne han først og fremmest rejse til Miami og få en lang snak med Beckham om hvordan det håndteres bedst. Jeg tror ikke nogen spiller er blevet hetzet så meget som Beckham efter Simeone hændelsen. Og den gik trods alt over i løbet af et par måneder - i hvert fald de værste tilfælde, som dukker af ham hængt mv.

Mit bud er, at hvis klubben finder ham uskyldig, og grundene til frafald er valide nok, og han er god nok, så vil han få en chance til.
Skrevet af Toggle
Klubben har hele tiden haft døren på klem ved kun at suspendere ham (
Klubben har da ikke andet valg?Sålænge han ikke har været dømt for noget er han kontraktligt bundet i klubben og så går jeg ud fra, uden at være jurist, at han kunne søge erstatning.

Ift lydfilen rioja så synes jeg tonelejet i hvad der bliver sagt ikke viser en skid alvorlighed i det. Hun lyder jo ikke som en der hverken bliver voldtaget eller er tæt på det. I tillæg kan man få blå mærker af mange årsager. Se fx Jim Carrey i filmen liar liar.
Pointen er at du har dømt ham som skyldig uden at vide noget som helst om hvad der er op og ned i sagen. Jeg har dømt ham uskyldig fordi et lydklip og nogle billeder af en kvinde med skrammer ikke viser at han er skyldig.

Det bliver meget spændende at se hvordan man håndterer dette internt. Men som leder ville jeg strække mig meget langt for mine ansatte fordi de i bund og grund er mit ansvar. En fodboldspiller arbejder 24/7 og jeg mindes egentlig god konsensus herinde tidligere om at Klubben bør være forpligtet til at hjælpe knægten. Uanset om det bliver united han skal repræsentere fremover eller et andet hold så tror jeg at medier og fans jagter ham specielt i starten hvorefter det stilner af udover de sædvanlige bants der kan komme indimellem. Jeg mindes derudover en anden united spiller som var jagtet i lang tid og der blev hængt dukker med hans trøje i gaderne efter en famøs slutrunde. Han voksede sig mentalt meget stærkere og endte efterfølgende som anfører for sit land. Mon ikke en ghettodreng som greenwood kunne tænkes at gøre det samme?

Hvordan tager holdkammeraterne imod ham igen? Og mon ikke ten hag, der virker så grundig i alt han gør, allerede havde gjort sig tanker om hvad en frifindelse ville gøre og hvordan den skal håndteres?
Slutteligt vil jeg huske at nævne at greenwoods bedste ven, jeremy winsten, begik selvmord og greenwood ad flere virkede off mentalt i en lang periode efter det. Det er selvfølgelig ikke en undskyldning for at ende i denne situation men i hvert fald en medvirkende grund til at han har været på afveje udenfor banen.
LUHG
Skrevet af Morten5500
Det er noget af en svær sag. Mange andre spillere har jo også været igennem grove beskyldninger/retssager men alligevel bibeholdt fansenes gunst, fx Benzema’s blackmail sag der holdte ham af landsholdet i 6 år, eller Ronaldo’s voldtægstbeskyldninger så sent som sidste sæson.

Jeg har fuld tiltro til at Ten Hag tager det rigtige valg. Og som Fynbo så klogt siger så er det meget usansynligt at Mason skulle komme til at spille for klubben før til sommer, og hvad der så vælges til den tid er fint. Vi er ikke fucked hvis han skifter, og skulle han blive så må det jo være fordi Ten Hag og klubben mener det kan gøres på en måde der ikke ødelægger noget ift holdkammeraterne, spillet, fans, sponsorer og medierne.
Skrevet af BryanFury
Hun lyder jo ikke som en der hverken bliver voldtaget eller er tæt på det. I tillæg kan man få blå mærker af mange årsager. Se fx Jim Carrey i filmen liar liar.Ahh ja, det gode gammel Jim Carrey forsvar, gad vide om den har været oppe og vende i retssagen?

Din kommentar er som taget ud af et afsnit South Park.
Skrevet af KPinchy
Jeg må lige gentage hvad en del nok har sagt herinde.
1) Var det ikke politiet, der rejste tiltale mod Greenwood, og ikke et civilt søgsmål fra (eks?)kæresten? Så kan vi vel godt afvise at der er indgået et forlig.
2) Jeg har fuld tiltro til, at hvis klubben vurderer at de kan have Greenwood med i truppen igen, så er det fordi der ikke er noget at komme efter...
3) Fuck folkedomstolen. Jeg kan, som borger i et retssamfund, slet ikke ha´, at folkets dom skal veje lige så tungt om en reel domstol/anklagemyndighedens vurdering.
Jeg husker fra min barndom i Nordjylland, at der var en mand, Pedal-Ove, der sad i fængsel i næsten ti år, for drabet på sin ekskone, inden man genoptog sagen i Den Særlige Klageret, og han blev frikendt og tildelt erstatning. Alligevel gik rygterne stadig om at han da måtte have gjort det. Og det forfulgte ham resten af livet. Det er fanme ikke fair, og en kæmpe falliterklæring, hvis man ser sig selv som et retskaffent menneske.

Nå det var en længere svada. min pointe var bare, at hvis tiltalen er frafaldet, og klubben lukker Greenwood ind i varmen igen, så er han også inde i varmen for mig. Jeg tænker de er bare en lille smule mere inde i sagen, end en flok debattører på en dansk fodbold-site.
Skrevet af Battlegoat
Den måde som klubben har meldt ud på, for mig mere til at tro, at de har advokater til at kigge hans kontrakt igennem for at se om der skulle være et “breach of contract” også gå Ronaldo vejen.
Skrevet af maarkap
Ift lydfilen rioja så synes jeg tonelejet i hvad der bliver sagt ikke viser en skid alvorlighed i det. Hun lyder jo ikke som en der hverken bliver voldtaget eller er tæt på det.


Bare lige et tip til dig. Læs lige op på sammentykke loven inden du stikker pikken ind i en dame der har sagt nej, uanset toneleje.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mr. Pink
Virkelig vild nyhed med Greenwood!

Husker både Pedal-Ovesagen og alle mulige andre eksempler på, hvor hovedrystennde folkedomstolen stadig får lov til at fylde.

Klamme flokdyrsmentaliteter, hvor man sladrer uden kilder og udtaler sig uden belæg for noget som helst
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af BottledIt
@Maarkap

Lige et tip til dig så.
Prøv at lægge den overlegne belærende tone på hylden og læs hvad der bliver skrevet.
Skrevet af fedefynboen
maarkap

Samtykkeloven er jo en dansk lov
Har briterne en tilsvarende?
Må sige jeg tvivler stærkt. Ved det ikke, men jeg forestiller mig man har en sådan i Skandinavien og ikke ret mange andre steder.
Skrevet af BottledIt
Faktum er jo at beviserne ikke holder.
Man kan spekulere i om de nye beviser der er kommet frem, som er til grund for frafaldesen, er at båndet er enten fabrikeret, ikke Greenwood, taget ud af kontekst mm.

Det kan også være at han har gjort det og der bare ikke var beviser nok i forhold til dom.

Det nytter bare ikke at spekulere i når han ikke er dømt samt at detaljerne endnu ikke er klarlagt.

Så lad os nu læne os tilbage og afvente hvad klubben gør.
Skrevet af TheUnitedWay
Teoretisk kan lydfilen være en del af en sexleg, og det er antageligvis derfor at det ikke er et fældende bevis.

Problemet er først og fremmest at nøglevidner har trukket sig. Er det frivilligt, eller er de blevet truet/bestukket?

Det vil være særdeles uheldigt hvis det kommer frem at der alligevel var noget om det efter man har taget Greenwood tilbage.

Samlet set er det bare en lortesag som vores klub er blevet holdt gidsel i.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Rioja
@toggle

Det er jo ikke så meget om han er skyldig eller uskyldig, det er den måde han behandler hans kæreste på og taler til hende. Det er jo unægteligt sket. Og det er nok kgså sket flere gange, for det er nok de færreste der lige rammer sådan en optagelse første gang den fremføres.

Lyttede vel filen igennem 10-15 gange i går, og jeg synes godt nok han lyder grov. Ja, faktisk lyder han komplet gal.

Jeg vil dog gerne trække lidt i land, hvis han reelt ændrer sig og bliver et bedre menneske. Jeg mener, at det er uansvarligt at præsentere unge mennesker for sådan en type. Så han skal simpelthen ændrer sig markant.

Men det ser åbenbart ud til, at greenwood og kvinden (Harriet) er blevet venner igen... måske endda et par. Så noget har han vel gjort rigtigt.
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af Mr. Pink
Så manden må ikke fejle, eller?

Overvej lige, hvordan andre ville reagere ved at være en feteret superstar, hvor man er bedst til alt, og alle vil dig. Samtidig er du i et parforhold, hvor der gerne skulle være symmetri og ligevægt, men det har man naturligvis svært ved at styre og håndtere.


Nok om Greenwood.


"Jeg kan sgu ikke lade være med at undre mig over holdets tilstand nu, sammenholdt med sidste sæson.
Han har godt nok gjort en forskel den gode hollænder"

Fynbo, vi var jo nogen, der i mange år råbte højt og længe på en bedre og helt anderledes træner - også selvom fx OGS var sød og rar.

Jeg er også imponeret, men man vidste jo godt, at United skreg på en kompetent træner, der havde integritet, klogskab, lidenskab, power og samtidig var pragmatisk anlagt.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af nvm123
maarkap

Samtykkeloven er jo en dansk lov
Har briterne en tilsvarende?
Må sige jeg tvivler stærkt. Ved det ikke, men jeg forestiller mig man har en sådan i Skandinavien og ikke ret mange andre steder.

Er samtykkeloven ikke bare noget vi i DK har indført for at indskærpe de regler der allerede var i kraft, men for at gøre det nemmere at straffe voldtægt.
Jeg tænker i hvert fald ikke at reglerne for voldtægt i UK er mildere end i DK.

Hvorvidt Greenwood er skyldig, må jeg jo bare følge rettens konklusion. Jeg ved heller ikke hvad der er hoved og hale i Michael Jackson sagen, og jeg får aldrig den fulde sandhed frem, hvorfor jeg må vælge at tro på, at retten i USA er kommet frem til den rette konklusion.

Jeg ved godt, at jura ikke handler om, hvad der er ret, men hvad juristerne kan overbevise en dommer eller jury om. Men hvis man som lægmand ikke er fuldstændig inde i sagsakterne, mener jeg ikke man har nogen ret til at betvivle udfaldet, og da slet ikke på baggrund af partiske kilder (som f.eks. de film der er lavet om Jackson, der stiller ham i et dårligt lys lang tid efter hans død).
Skrevet af fedefynboen
"men man vidste jo godt, at United skreg på en kompetent træner, der havde integritet, klogskab, lidenskab, power og samtidig var pragmatisk anlagt."

Amen Pink!!!
Læg dertil en forståelse, et spilkoncept, der er ultramoderne og som ikke står tilbage for nogen som helst. Klopp, Pep, Tuchel. Ja fortsæt selv.
Fortsætter Ten Hag som hidtil only the sky is the limit.

NB! Det er ganske tydeligt hvor stor forskel det gør at man ikke bare er sød og rar som Ole Gunnar, men også har fod på selve spillet.
Det har hollandske Erik
Skrevet af maarkap
Samtykkeloven er jo en dansk lov
Har briterne en tilsvarende?
Må sige jeg tvivler stærkt. Ved det ikke, men jeg forestiller mig man har en sådan i Skandinavien og ikke ret mange andre steder.


Det var henvendt til Toggle og ikke Greenwood. Så medmindre Toggle befinder sig i UK, er mit tip til ham stadig gældende.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af fedefynboen
nvm

Uden at lægge hovedet på blokken, mener jeg man i Norge og Sverige var et mulehår foran os herhjemme i forhold til en sådan lov.
Finder det sandsynligt en sådan derudover findes i Finland, Island og måske Holland.
Angelsaksiske lande er normalt ikke meget for at pille ved traditionel tænkning, herunder de patriarkalske af slagsen.
Måske New Zealand er mest fremme i skoene vedr. den slags? Canada kunne også være en mulighed.
annonce
0