Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af nvm123
On a different note. Juventus lader til at fortryde at de signede Pogba gratis men med en voldsom løn.

Vi snakker den samme Pogba, der sammen med Raiola afviste United, fordi han mente de tilbød ham for lidt i løn, og bagefter meget offentligt udtalte, at de var sårede over, at man ikke kunne give ham mere i løn.
Lige nu er spilleren, der altså endnu ikke har spillet kampminutter for Juve, den absolut bedst betalte i klubben.

Mit bud er, at han stadig var i United, hvis Woodward stadig havde været CEO. Så lige nu skal vi da være glade for, at han trods alt er skiftet ud med et par folk der i det mindste fremstår mere kompetente, omend nogle af sommerens handler var for langsomme og dyre.

Så lad os glæde os over, at både Pogba og Woodward er fortid i klubben :-)
Skrevet af Deebo
Enig nvm det var det bedste der kunne ske for United at erstatte ham med Eriksen. Alene hans skadeshistorik de seneste tre sæsoner var nok og så kom hele cirkusset oveni. Desværre lod man ham gå gratis, for den transfersum han havde skaffet for et par år siden havde lunet nu i ffp regnskabet selvom pengene nok var blevet pisset væk.

Alligevel kan man jo ikke lade være med at tænke hvad en topmotiveret og ikke-skadesplaget Pogba kunne gøre ved siden af en Casemiro på dette hold med Ten Hag som træner hvor der ikke havde været plads til hans gøgl.

At han ikke lykkedes i United er ikke kun hans fejl. United samlede aldrig et stærkt hold omkring ham bedst vist ved at han spillede sine bedste kampe i trøjen med en gammel Matic som makker de senere år og før det med Herrera der lavede det beskidte arbejde for ham.

Oh well det var nok aldrig sket, men forudsætningerne for at Pogba havde haft succes i United har aldrig været større end i denne sæson vil jeg mene.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Dalot er tilbage i træning, så indtil Tonys næste skade mangler man kun Donny og Eriksen lige nu ser det ud til. Fint tidspunkt at få næsten alle klar!
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Toggle
Ahh ja, det gode gammel Jim Carrey forsvar, gad vide om den har været oppe og vende i retssagen?

Din kommentar er som taget ud af et afsnit South Park.
Svar

Som du måske bemærkede da du læste mit indlæg så var pointen egentlig bare at et lydklip kan være manipuleret, det kan være trukket ud af en sammenhæng og et billede af blå mærker kan være påført på alle mulige måder. Pointen er at de ikke beviser en skid.
Til gengæld tror jeg at medmindre han graver sig ned så er han bedre tjent med at være united spiller under tenhag end at flytte til en anden klub. I hvert fald hvis han fortsat vil gøre sig forhåbninger om at få karrieren helt i omdrejninger igen.
Det bliver spændende at se hvad greenwood og klubben melder ud på et muligt pressemøde. Sålænge man holder ham ude af holdet uden yderligere kommentarer vil spillere, trænere og ledelse jævnligt blive spurgt ind til det af tabloiden. Og er det at skabe ro på holdet?
LUHG
Skrevet af Slettet(590955230603)
Tror desværre Man United følger masserne og er bange for deres brand at de vil forsøge at afbryde sammenarbejdet med knægten. Et kæmpe talent ødelagt af måske en sur kæreste og rygter, vi jo nød til at stole på der intet er at komme efter, og sikkert aldrig har været, hvorfor er folkedomstolen så overbevist om drengen er et uhyre ? de beviser man har hørt og set kan sagtens være manipuleret, men det måske det politiet har funder bevis for. Er han uskyldig siger jeg bare stakkels knægt og tænk jer godt om Man United
Skrevet af Toggle
Tror desværre Man United følger masserne og er bange for deres brand at de vil forsøge at afbryde sammenarbejdet med knægten

Ærligt, jeg tror ikke en eneste united fan ikke elsker manchester united om han fortsætter eller ej. Til gengæld kan det sagtens tænkes at hvis han fortsætter at rivaliseringen med konkurrerende klubber bliver endnu større hvilket vel bare gør brandet stærkere? I øvrigt tror jeg heller ikke at man som united fan stopper med at støtte en enkelt spiller fordi han har været anklaget for noget. Vi har trods alt støttet ryan giggs i Ca 25 sæsoner selvom han også var en skodperson udenfor banen.
LUHG
Skrevet af Slettet(590955230603)
Mener ikke bare fans men Alle, og når man læser herinde er der da masser af hvad jeg anskuer som fans der da langt fra er overbevist. men ok er ny dreng i klassen så kender ikke alle fans så undskyld af H til.
Tror dog stadig de tænker sindssygt meget på deres brand.
Jeg er jo for fanden enig med dig da
Skrevet af Blume58
Mener at kunne huske, at man er uskyldig indtil det modsatte er bevist.
Anklagemyndigheden har åbenbart ment, at der ikke var nok til, at Greenwood kunne dømmes for noget, siden man har frafaldt alle anklager.
Håber da også det gælder for Greenwood, så han nu kan fortsætte og prøve, at få gang i karrieren igen.
Var han blevet dømt, havde det selvfølgelig set anderledes ud.
Skrevet af Rioja
Er alle der overholder lovgivningens til enhver tid gældende straffetslige bestemmelser nødvendigvis ordentlige mennesker??

Behøver man overhovedet være et ordentligt menneske for at spille i utd?
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af Deebo
Nu er det jo ikke så enkelt som i vil gøre det til med uskyldig/skyldig. Der er massere af andre faktorer som jeg nævnte i går der alle skal gå hans vej før han får lov at spille i klubben igen.

Der har så sent som i dag været en historie fra The Guardian mener jeg der skriver at der er stor splittelse blandt de ansatte i klubben om at hive ham tilbage. Det alene bør jo betyde at han er færdig hvis det passer, for i sidste ende handler det om klubbens bedste for os fans og hvis det bliver vurderet at man er bedre uden ham og alt det ballade der følger med uanset hvad sandheden er så må han videre.

Og kan vi så ikke også lade det emne ligge til der er relevant nyt i stedet for at komme med vores subjektive meninger om en sag vi slet ikke kender nok til at diskutere og hvad vi ellers synes om metoo og andre samfundsdebatter. The Athletic mener ikke at den interne undersøgelse kommer til at vare længe, så vi får nok svar indenfor en uges tid og indtil da er der massere dejlig fodbold der skal spilles hvor der er meget at glæde sig over som United fan i øjeblikket! :)
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Amen Deebo

Og føljetonen fortsætter mod Palace i morgen
Den glæder jeg mig til, holdet spiller god bold, så Greenwood må affinde sig med at være et spørgsmålstegn.
Regner med vi stiller med alle kanonerne, startende med Martial på toppen
Og så skal der bare spilles hurtigt rundet om de Londonben
Skrevet af Toggle
Er alle der overholder lovgivningens til enhver tid gældende straffetslige bestemmelser nødvendigvis ordentlige mennesker??
Anne Frank overholdt ikke gældende lovgivning men stod for mig som et ordentligt menneske.
Nå, lad os lade den lægge til der er yderligere.

Crystal Palace burde være en sikker sejr, men det troede vi jo også sidst. Tror dog på at det bliver en svær kamp hvor vi får kamp til stregen.
LUHG
Skrevet af T-United
Palace bliver helt sikkert ikke en let kamp, men dig en kamp vi bør vinde. Den er ekstremt vigtig for at få gang i pointene i PL igen.
Chelsea ligner ikke et hold på vej mod top fire, så forhåbentlig er det da en konkurrent mindre. Vi har 12 point ned til dem med en sejr i dag. Gad vide om FFP rammer dem, hvis de ikke kommer med i CL?

Nå, men dagens opstilling:

DDG
Dalot Varane Martinez Shaw
Casemiro Fred
Antony Bruno Rashford
Martial

Altså fuldt hold. Tænker Dalot ind fordi AWB vel skal have en pause på et tidspunkt, og Dalot skal i gang. Hvis han ellers er klar til kamp, virker det oplagt at bruge netop den her kamp til formålet.

AWB, Maguire, Linde, Malacia, Sabitzer, Weghorst, Sancho og Garnacho på bænken… endelig en bænk med muligheder igen.
Skrevet af T-United
@Rioja
Problemet med din tilgang er, at du ikke accepterer, at du ikke ved noget om sagen. Nu, hvor sagen er frafaldet, holder du fast i, at Greenwood er et forfærdeligt menneske, men med hvilket formål? Og af hvilken årsag?

Du har lyttet til en kort lydfil mange gange og set et billede, that’s it. Intet af det kender du baggrund for eller kontekst til.

Tilbage står, at de beviser, du bruger til at dømme Greenwood som et forfærdeligt menneske, ikke har kunnet bevise noget som helst i en retssag, men du holder fast i, at man kan dømme ham - godt nok ikke juridisk - på baggrund af det.

Og husk på, at der også er kommet nyt materiale frem, som har været med til at lægge sagen ned… selvom vi ikke ved, hvad det er, må det uagtet være noget, der har hjulpet Greenwood, så måske er der nuancer til sagen?
Skrevet af fedefynboen
T-United

Som skrevet i aftes er jeg enig i din opstilling
Bortset fra at jeg tror Wan-B spiller
Han spillede ikke nogen god kamp senest, havde mange tekniske udfald.
Derfor og fordi netop Palace burde være en kamp han må pænt interesseret i at performe i. Hans gamle klub og hvem ved, måske rejsen går retur til sommer?

Ellers mest interessant at se om Sabitzer kommer ind og får minutter.
Gerne en halvleg, hvis vi er foran ved halvtid.
Hvad vi burde være
Skrevet af fedefynboen
T-United

I forhold til Greenwood sagen, som jeg egentlig er enig med Deebo i bør få en pause, til mere viden er tilgængelig, synes jeg følgende:
Det er Greater Manchester Police der har erklæret at der er kommet nye beviser og måske tilmed dem, der uopfordret i sin tid lagde sag an.
Politiledelser er også politikere, såvel i UK som herhjemme.
Samtidig har de fra anklagemyndigheden et krav om at skulle præsentere sager for domstolen, der med stor sandsynlighed kan vindes.
Derfor er det jeg tænker, at de "nye beviser" lige så vel kunne være en løftet pegefinger fra omtalte anklagemyndighed.
Man skal jo helst ikke fremstå inkompetent. Den slags fylder for politidirektører, som hende der stod bag udtalelsen.
Hvem husker ikke Københavns Politis kvindelige direktør, der for år tilbage kom med måske den mest besynderlige udtalelse i forhold til eventuel racisme og etnisk profilering i Københavns Politi?
Husker ikke den præcise ordlyd, men det var rimeligt absurd og inden så længe var hun da heller ikke direktør længere.
Skrevet af T-United
@Fynbo
Men igen tjener spekulationer om sagen bare ikke noget formål. Ingen af os ved, hvad der er sket, og derfor er jeg også enig i, at vi bør lægge den til side, indtil klubben har taget stilling.

For mig er det egentlig heller ikke sagen, der fylder… mere det faktum, at Rioja (og mange andre, dog ikke i denne tråd) så beslutsomt har dømt ham som en skidt person uden at kende ham eller sagens detaljer. Det er en ret uhyggelig tendens, synes jeg.
Skrevet af Bosse1983
Er der en forventning om at Greenwood prøver at rense sit navn? Det virker jo umiddelbart som det logiske skridt, hvis der ikke er noget at komme efter. Så langt snakker vi "pyha!, så snakker vi ikke mere om det."

Myndighedernes udmelding går vel så langt de lovligt kan, uden direkte at insinuere skyld.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af fedefynboen
"Myndighedernes udmelding går vel så langt de lovligt kan, uden direkte at insinuere skyld."

Ja Bosse, det er i bestemt en mulighed.
Det vil naturligvis være en interesse for Mason at hans navn renses.
Men det bliver svært, nu der ikke længere verserer en sag.
Som forsøgt forklaret oven over, mener jeg dog lige så vel det kan være politiet selv der er på retræte fordi de har en tynd sag.

Men som T-United skriver, er det blot spekulationer og vores holdninger farves derfor af udgangspunktet, snarere end af fakta.
Det kan Greenwood komme til at betale prisen for og det samme kan klubben, hvis den satser på den forkerte hest.
Som en anden sagde, jura er ikke retfærdighed, blot hvad kan bevises eller i overvejende grad sandsynliggøres.

Anyway det er ikke højaktuelt i dag. Der forestår en kamp mod Palace, som fylder en del mere. Vi skal jo gerne forsøge at indsnævre de foranliggendes forspring :)
Skrevet af Deebo
Jeg tror nu mere det handler om at holde sig foran dem bagved. Vi havde lige et par dage hvor mesterskabet ikke virkede fuldstændig umuligt men den latterlige uafgjort mod Palace og bagefter en kamp på Emirates hvor man blev sat til vægs bør have lukket den snak. Top 4 og et trofæ eller flere bør være ambitionen fremover.

Startopstillingen senere tror jeg ikke der er så meget at snakke om for en gangs skyld. Dalot får nok et indhop fremfor en start og selvom Ten Hag smed både Antony og Weghorst ind fra start med det samme og har sagt at Sabitzer er med i dag så starter han nok på bænken. Spørgsmålstegnet er Martial, men hvorfor ikke sætte ham ind senere hvor han virker til at god impact fra bænken?

Dave
AWB - Varane - Martinez - Shaw
Case - Fred
Antony - Bruno - Rashford
Weghorst

Og tjek så lige den bænk man har til rådighed:
Heaton, Dalot, Malacia, Linde, Maguire, Sabitzer, Sancho, Garnacho, Martial

Det er vel kun midtbanen der ser tynd ud som det ser ud lige nu.
Manchester United Brøndby IF
annonce
0