Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af nvm123
Og ja, Ayew når at få en enkelt hånd på Freds hals i et halvt sekund. Ikke noget jeg vil mene er til rødt, men gult kunne det godt klare.
Skrevet af Kroesus
Jeg skrev shoutout og du skrev også shoutout, hvilkede jeg tolkede som et svar til mit indlæg. Og det er netop en irriterende måde at diskutere på når ens indlæg bliver blæst op til noget det ikke er, hvorfor jeg også gjorde det med dit.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af TheUnitedWay
Pointtab til Newcastle, det ik så ringe endda 👍
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Rioja
@pally

Kunne ikke være mere enig med dig. Det er det mest skandaløse studie. Tænk engang at have fået hvad de fleste af os vil se som absolut drømmejob, og så er man se uengageret, at man ikke engang ved, at Mctominay -førstereserven til Casemiro - har en skade. Alle begår fejl, bevares. Men det er fuldstændig standard niveau.

Og så er premier league i øvrigt det eneste de gider at se, så når de kloger sig på f.eks. spanske holds situation gør det ondt helt ind i hjertet.
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af PlaystationMessi
Newcastle burde slås i mickey mouse cuppen, der burde være klasseforskel mellem Man united og newcastle united.

Men flot at de andre hold taber points, lad os håbe City også taber
Skrevet af Deebo
https://twitter.com/dese_jerry/status/1621957616636157953?s=46&t=JTzUtTcpynLFNZtR5Lvn9g

Tja jeg tænker at en appel godt kan vindes ud fra dette klip. Hænderne er placeret et skidt sted, men havde VAR set dette videoklip i stedet tror jeg ikke der var stanget et rødt ud. Hvad siger i?
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af BottledIt
Den kan dømmes pga. Hændernes placering. Men samtidigt tåbeligt rødt kort når man ser at de bagefter krammer og at Casemiro jo egentligt bare prøver at holde hughes og nedskalere situationen.

Men man kan dømme den, men så er der bare flere der burde ryge ud i den situation.
Skrevet af Deebo
Ja tænker det samme, og det kunne da være rart set med United briller om ham Hughes ikke lige gav sit besyv med for han ligner ikke en der er spor ophidset over Casemiros aktion og det kunne han jo gerne udtale efter ;)

Det virker ikke på nogen måder som et overlagt kvælertag, men man kan jo så spørge ham om hvorfor hænderne skulle derop og ikke placeres i brystet. Jeg vil blive meget skuffet over mere end 3 karantæne dage, men hvis man ikke gør mere ved den og lader de 3 kampe stå er det vel fair nok og en god lærestreg til Casemiro om at VAR ser det de vil se og gerne overdramatiserer en situation med stilbilleder som regel uden kontekst. Næste gang kan han så passende holde hænderne væk fra den region.

Jeg håber dog United appellerer den medmindre der er noget ekstra straf ved en tabt appel.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Jeg tror desværre ikke, at der vil komme meget ud af en appel. Det røde kort er givet for violent conduct, og uden at kende definitionen særligt godt vil jeg tro, at Casemiro håndfaste greb i krave og trøje vil bliver forsvaret som sådan, selv hvis billederne viser, at det ikke er kvælertag.

På den måde kan man forsvare at opretholde karantænen velvidende, at der så skulle være delt adskillige røde kort ud i situationen, og i mange andre situationer. Så jeg tror, at den vil blive opretholdt ved en klage, og jeg ved som dig heller ikke, om det risikerer ligefrem at koste.

Måske er det bedste at æde lorten nu, men, som jeg har skrevet tidligere, er det noget af det, der er mest træls ved VAR. Spil dog klippet i sammenhæng med kontekst i stedet for frame for frame, hvor det ser ud på en måde fra en vinkel, men anderledes fra en anden, og hvor Hughes’ reaktion er sigende. Det svarer til i starten, hvor de gav straffe ved de mindste berøringer, som de kørte frem og tilbage i slow 20 gange uden blik for kraft og kontekst.

Det er ærligt talt bare dårligt VAR-arbejde. Særligt, at Mariner ikke får sekvensen at se mere i sin helhed og real time. Så det er ikke justitsmord, men bare dårligt arbejde…
Skrevet af fedefynboen
Tjah 3 spilledages karantæne synes overkill for hvad Casemiro gjorde, især når andre med langt mere aggressiv adfærd går helt fri.
Spørgsmålet er dog om vi ikke er bedst tjent med at lade episoden passere i stilhed?

Ja, ikke let at se os undvære Casemiro de næste tre opgør.
Omvendt burde 2 X Leeds plus Leicester være overkommelige opgør uanset, også selv om sidstnævnte igen synes at være på rette vej.
For mig dog ganske godt at Casemiro får en lille pause og særligt Barca kampene kan blive mere overkommelige med ham i vigør.
Synes jo han har set en smule slidt ud på det seneste. Lidt for mange sjuskede boldtab og en del for mange frispark, fordi han er kommet for sent.
Så alt i alt måske OK og vi må så håbe at Victor Lindelôf magter opgaven i McTs fravær. Men McT må gerne se at blive klar til kampen i Leeds.

Mere overordnet synes jeg at flere hold, ikke bare os selv nu viser tegn på slitage.
Om det er mest fysisk eller psykisk kan jeg ikke vurdere. Men især Arsenal og Newcastle synes at være ved at strande lidt. Fine koncepter der fungerer godt, så længe startelveren er på toppen, men netop her er det problemet er.
Guimaraes var pænt savnet hos skaderne, som reelt spillede dårligere end West Ham og de viste samtidigt tegn på at deres hold kun er en trussel, så længe de kan opretholde fart og intensitet
Arsenals fine teknikere Ødegaard og Martinelli blev uden de store falbelader fra Everton fuldstændig afmeldt og især uden Ødegaard løb holdet tør for idéer.
Brighton derimod, er ikke så afhængige af hverken intensiteten eller enkelte spilleres dagsform. De må være den største trussel for vores top4 håb.
Imponerende godt gået af den lille klub på sydkysten, det må man gi´ dem.

Hvad gør vi for ikke at ende i samme situation som Newcastle og Arsenal?
For mig det helt store spørgsmål vedr. resten af sæsonen og spændende at se hvordan Ten Hag tackler den situation.
Skrevet af BottledIt
Egentlig synes jeg vores trup er bredere end både Arsenal og Newcastle.
Men for 4 mdr. Siden var det jo nok omvendt. Men vi har fået Sancho retur, fået Weghorst og nu Sabitzer. Så vi har jo muligheden for at skifte kompetent ud på alle pladser nu, udover Casemiro og Bruno. Håbet er her at Sabitzer kan fylde som hybrid spiller.
Skrevet af Pally
Jeg er ikke uenig i, at en pause til Casemiro kan vise sig at være ok, og så må vi håbe, at det lykkes os at samle pointene op i hans fravær.

Men at du konkluderer efter et enkelt nederlag til Arsenal (fraregnet FA Cup City ide i FA), at de begynder at virke slidte og det samme med Newcastle efter et par uafgjorte af en type, hvor de tidligere på sæsonen har haft medvind i forhold til at putte den afgørende scoring ind, det synes jeg er præmaturt.

Og så forstår jeg slet ikke, hvordan Brighton ikke er afhængige af intensitet og dagsform hos spillerne. Kan du forklare?

Mit take er at alle hold i Premier League er meget afhængige af intensiteten, måske mindst City og Arsenal, som sidder tungt på possesion. Men selv kan mærke, når der er et lille dyk i intensiteten.

Det kan jo vise sig, at du har ret i, at både Arsenal og Newcastle dykker nu, men jeg synes ikke, at det kan konkluderes på det nuværende grundlag. Arsenal har jo vundet unaturligt mange kampe indtil nu, så en lille regression to the mean må være forventelig…
Skrevet af Pally
Og så skriver du, at Arsenals teknikere uden yderligere falbelader blev afmeldt af Everton.

Tre midtbanespillere fra Everton løb alle mere end nogen spiller fra Everton havde løbet i nogen kamp i denne sæson. Altså tre spillere i samme kamp, der slog den hidtidige rekord. Og holdet løb samlet otte kilometer mere, end det gjorde Brighton, Wolves og Southampton.

Sammmen med en meget mere kompakt opstilling skal det næppe afskrives som uden yderligere falbelader. Mere en ny trænereffekt kombineret med en Dyche-effekt. Ærgerligt tidspunkt for Arsenal at møde Everton på…

Kilde: https://theathletic.com/4155843/2023/02/05/sean-dyche-everton-arsenal/?source=user_shared_article
Skrevet af fedefynboen
Pally, jeg synes du vinkler mine synspunkter lige skarpt nok, må jeg sige.

Det er i mindre grad resultaterne end spillet jeg ser, der er årsagen til mit synspunkt.
Brighton ser fortsat friske ud, alle synes at tage medansvar for hvad udfolder sig.
Arsenal afhænger mere og mere af enkelte spillere. Ikke så meget at se hos Brighton.
Som i øvrigt heller ikke hos os selv, når vi er bedst.
Det vægter for mig, men selvfølgelig. Man kan tænke anderledes.

Men ja, jeg overfortolkede muligvis. Shit happens.
Skrevet af nvm123
Mht Violent conduct, er reglen her præciceret:
kilde: https://www.ksi.is/library/Skrar/Domaramal/Laws%20of%20the%20Game%202022_23.pdf (side 106)

"Violent conduct
Violent conduct is when a player uses or attempts to use excessive force or brutality against an opponent when not challenging for the ball, or against a team-mate, team official, match official, spectator or any other person, regardless of whether contact is made.
In addition, a player who, when not challenging for the ball, deliberately strikes an opponent or any other person on the head or face with the hand or arm, is guilty of violent conduct unless the force used was negligible.
"
Skrevet af Pally
Ok, i forhold til spillet, så kørte Arsenal os over (spillemæssigt) i forrige runde, men nu skal vi passe på ikke at
ende i samme situation som dem
Det er muligt, at Everton-kampen var begyndelsen på et mindre dyk for Arsenal, men der skal mere end et lidt fladt nederlag mod et ekstremt intenst Everton-mandskab til, at jeg tør konkludere, at vi ikke skal ende i samme situation, som et hold, der for to uger siden spillede noget bedre end os i en indbyrdes kamp.

Min pointe er altså bare, at jeg ville holde lidt igen med konklusionen om, at vi skal undgå at ende i samme situation (udekampen mod Palace anyone…)
Skrevet af Deebo
Fin beskrivelse nvm, men tæller denne tekst for eller imod en Casemiro appel? Den har jeg svær ved at tyde.

Angående den ekstra dags karantæne er det muligt at de lægger en ekstra dag på ved en “frivolous appeal” (useriøs appel siger translate) for at forhindre at alt bliver appelleret. Der tænker jeg ikke man er hvis man kommer med nyt bevismateriale og flere tv vinkler samt giver en kontekst. Jeg tror man giver det et skud.

Jeg kan godt se ideen i at Casemiro er helt klar til Barca og Newcastle, men vi har altså 4 midtbanespillere ude nu og de eneste to tilbageværende er Fred og en mand der kom til for under en uge siden. Ingen af dem er 6’er og det kan blive katastrofalt med flere pointtab i de tre næste kampe for top 4 håbet.

Jeg gider ikke hijacke jeres diskussion, men Brighton er vel rigeligt afhængig af ham Mitoma lige nu eller hvad? Han er i gang med samme stime som Rashford er for os.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Alle velkomne, Deebo. Særligt når de støtter mit synspunkt 🙂

Det er heller ikke, fordi jeg ønsker en lang diskussion om det. Jeg synes bare, at der røg et par forhastede konklusioner ud over stepperne. Jeg er jo enig i den overordnede pointe om, at ten Hags allerstørste opgave resten af denne sæson er at sikre, at holdet ikke bliver slidt, og at han indtil videre har set bort fra de muligheder, der har været for rotation.

En diskussion mellem the Athletic-journalisterne i en podcast den anden dag understøttede Fynboens argument om at indarbejde rutinerne. Det bruger ten Hag ofte som argument. De sagde også, at en Ajax-journalist havde sagt noget i retning af: Nå, I har også opdaget den begrænsede rotation nu.

Problemet er bare, at den er noget vigtigere i England end i Holland, hvor der er færre kampe og flere bløde af slagsen…
Skrevet af Deebo
Ja enig og måske er den tvungne rotation nok for nu. Casemiro spillede vel 50+ kampe sæson efter sæson for Real og lignede ikke en træt mand i alle CL finalerne. Han startede jo tilmed langsomt ud med en del korte indhop og blev vel først for alvor fast mand i oktober.

Bruno påstår selv at han er utrættelig selvom jeg nu nok synes at han i hans første sæson faldt alvorligt i niveau til sidst. Rashford har spillet meget men er nemmere at udskifte især nu hvor Sancho så småt er tilbage og Weghorst er backup til Martial. Eriksen var den jeg virkelig frygtede men han får jo noget af en pause nu kan man sige.

Hvis man hurtigt går profilerne igennem er det faktisk kun Bruno og Rashford som jeg tror kan få problemer med træthed for førstnævnte bliver jo aldrig skadet.
- Shaw har fået en del pauser regelmæssigt med en fin backup i Malacia.
- Dalot der i efteråret blev overbrugt har nu fået en lang pause,
- Antony havde en pause op til VM hvor han ikke spillede meget og er ikke uerstattelig som han spiller lige nu.
- Varane og Martinez spiller en position hvor der ikke løbes så meget og har hver især også fået en pause før og efter VM.
- Martial har flere skader end kampe startet nærmest.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Mr. Pink
Jeg forstår godt, at Ten Hag kører med de samme 13 spillere i nærmest alle kampene.

Når alle automatismerne er på plads og alle omkring førsteholdet kender til spillestilen - herunder fx presspillet - så kan man begynde at prøve de unge midtbanetalenter. Men ikke før.

Jeg var meget begejstret over Sabitzers indhop.

Han nåede jo at være mere involveret og løbe flere aggressive meter end hvad Pogba formåede på en halvsæson.

Desuden virker han som netop det, United har manglet. En sand boks til boksspiller, der ikke smider nemme bolde væk som fx Fred gør konstant.

Midt i en uheldet omringet Eriksen, synes jeg det er yderst positivt med erhvervelsen af Sabitzer.

Mon ikke han og Fred - med støtte fra et fremragende forsvar kan redde stormen af de næste par kampe?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
annonce
0