Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
Jeg tænker jo at Linde bliver nøglen til hjemmekampen mod Leeds i det mindste.
I den kamp skal vi forsøge at spille rundt om deres pres og det gøres lettest fra 6´er plads. McT er skadet, så hvis ikke Linde, mener jeg kun Shaw er en mulighed.

Udekampen tænker jeg er en lidt anden størrelse. Leeds vil som altid hjemme komme buldrende og der kan McT være rar at ha´ som bolværk.

Kan Linde (eller Shaw) det?
For mig nøglen til 3 points i den første
Skrevet af TheUnitedWay
Linde kan spille sekser, Shaw tror jeg ikke kan det.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Deebo
Jeg vil ikke have det godt med Lindelof fra start som 6´er uanset modstand. En ting er at han kan komme ind når man har et resultat og modstanderen er møre, men der er langt derfra og til at han skal til at spille den måske sværeste position i fodbold mod Premier League modstand.

Så ser jeg hellere at man ændrer system med en ekstra CB der kan hjælpe en midtbaneduo med Fred og Sabitzer og får backs mere involveret som wingbacks. De næste 3 PL kampe er ikke mod hold der har for vane at grave sig ned, så der vil være mulighed på kontra til Rashford og Martial hvis man står solidt defensivt og kan finde Bruno i omstillingerne. Med Linde og Martinez der er dygtige til at støde frem eller slå den lange bold i dybden kan man på den måde også få den ekstra midtbanespiller i boldbesiddelse. McTominay er nok ikke ude i alle 3 kampe, så han kan jo tage 6´eren når han er klar.

3-4-1-2
De Gea
Linde - Varane - Martinez
Dalot - Sabitzer - Fred - Shaw
Bruno
Martial - Rashford

Sker det så med Ten Hag? Nej.
Var det så spild af tid at skrive dette? Ja ;)
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Toggle
Nu tænker jeg faktisk at snakken i sommers om Martinez gik på at han da måtte være købt som 6er. Jeg tror mere på Martinez som 6er og så varane og shaw i midten med malacia på ve back.

City med et nederlag. Jeg smider en tudse på united som engelske mestre.
LUHG
Skrevet af nvm123
Jeg tror også mere på Martinez som defensiv midt, end Lindelöf.
Om det så bliver Martinez/Sabitzer eller Martinez/Fred skal jeg ikke kunne sige. Men Martinez har spillet positionen 22 gange før under Ten Hag, hvoraf 5 var i CL, så her ved træneren hvad han får.
Skrevet af Mr. Pink
Helt enig med Martinez.

Han har i øvrigt også roen og fatningen til at agere inde på midten. Om han har overblikket og teknikken må vel komme an på en prøve. (Han har jo, som der nævnes, prøvet det før)
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Deebo
Hvis man skal tro MEN så er Martial blandt de spillere der er til salg til sommer. Ten Hag er nok godt træt af hans skader, men de samme skader gør jo også at ingen seriøs klub vil betale noget nær det der ligner hans reelle værdi.

Det vil ikke give den store mening at sende ham afsted for peanuts for man kan ikke købe en angriber med samme niveau som erstatning. Køb en 9’er og så håb at Martials krop kan holde til en rolle som rotation.

I samme omfang meldes Chelsea nu interesseret i Osimhen læste jeg et sted, hvilket nok gør en i forvejen dyr herre endnu dyrere og med Kanes kærlighed til Spurs skal vi nok allerede til at finde plan C og D frem.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Helt enig, Deebo. Kan heller ikke se ideen i at sælge Martial for peanuts. Hellere beholde ham som back-up.

Jeg tror også, at Osimhen bliver svær, men jeg er godt nok forelsket i tanken. Dog må jeg også sige, at jeg ikke kender hans spillestil særligt indgående, og vi kan jo se, at det er meget vigtigt, hvis vi skæver til diskussionen om, hvorvidt City faktisk er blevet et mere ubalanceret hold med Haaland, hvor de trods hans mange mål scorer nogenlunde samme antal som sidste sæson, men samtidig lukker nogen flere ind (og tillader flere chancer imod, for en interessant analyse se: https://theathletic.com/4154516/2023/02/04/erling-haaland-is-phenomenal-so-why-hasnt-he-made-manchester-city-better/).

Det virker jo absurd at en spiller, som har scoret 25 mål i 20 PL-kampe, potentielt har gjort holdet dårligere. Nu er vi jo på ingen måde så free-scoring som City længe har været, så en god 9´er vil nok alt andet lige være en stor opgradering for os, men pointen er bare, at typen af 9´er har implikationer for meget andet end målscoringen, altså både offensive og defensive mønstre og rutiner på holdet.

En af pointerne i artiklen er, at Citys restforsvar ser helt anderledes ud, når de taber bolden, fordi Haaland ikke er med ude og skabe overtal på kanterne. Overtallet skal så skabes af en ekstra midtabnespiller, og så står holdet mere sårbart tilbage ved boldtab...

Er der nogen, som har set Osimhen noget mere (altså us over enkelte CL-kampe og højdepunkter med fornemme scoringer)?
Skrevet af Deebo
Jeg havde allerede bogmærket den artikel til senere Pally, men ja det har jo længe været Fynbos argument. At sammenligne fra sæson til sæson er sjældent en god ide, så er der sammenligninger mellem Haaland og Alvarez minutterne i den artikel eller har sidstnævnte spillet for lidt til at konkludere noget?

En lille hurtig konklusion jeg selv har lavet på de seneste kampe med Weghorst i spidsen er at der simpelthen mangler en trussel i dybden fra den forreste mand, og at han er en utrolig dårlig targetman på lange bolde trods størrelsen og at han SKAL spilles i fødderne for at være nyttig, ikke hovedet og slet ikke i dybden. Martial og en Jesus bruger deres krop langt bedre i de situationer og er faktisk også en faktor i resten af angrebet når de har lagt bolden af fordi de kan nå med i feltet igen. Hold nu op hvor er Wout langsom!

Jeg tror Scholes er det tætteste man kommer på en Serie A ekspert herinde, men om han har set nok af Osimhen til at kunne give en troværdig beskrivelse ved jeg ikke.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Jeg mener jo vi er bedst tjent med en 9´er, der er mindst lige så meget boldfordeler som afslutter.
Forstår glimrende tanken om rambukken, der bare høvler kasser ind. Som Haaland og mange andre i tidens løb. Hvem husker ikke Horst Hrubesh, uhyret?
I stedet for at være et aktiv for de omkringværende, kræver disse rambukke opmærksomhed fra alle andre. Bare tænk på Zlatantiden.
Hvad så fjerner den andre steder. For mig det største problem City har for tiden.
Det bliver mere endimensionelt i stedet for at ha´ mange varianter og jeg tænker Osimhen i United vil være i samme boldgade.

Så om ikke Martial, så en anden med kvaliteter, der gør omgivelserne bedre.
Både hvad jeg helst vil se og hvad jeg tror egner sig bedst til det hurtige spil nu om dage.
Skrevet af nvm123
Jeg er ikke ekspert, men jeg ser Osimhen som samme type som Martial - bare langt bedre, og muligvis mindre skadet (er stadig ikke overbevist om Osimhen kan spille uden mange skader, selvom han har gang i en sæson, hvor han vist kun har været ude i en måned og lige nu er Serie A topscorer).

Osimhen er jo også skolet angriber, mens Martial er omskolet kant.
Skrevet af #GGMU!
https://youtu.be/fzitz3Co3tg

Ham her ser godt nok spændene ud, 10 mål & 7 assist i Championship denne sæson!

Everton skulle være interseret i ham, tænker også andre engelske og større klubber kigger, så kunne være et frækt bud, på en kommende 9’er, som passer ind i EtH spillestil.
Skrevet af T-United
Vild sag der er under opsejling i City - spændende om FFP følger den op med en ordentlig straf, hvis der er hold i anklagerne.
Skrevet af fedefynboen
GGMU

Kender ham ikke, men bedømt ud fra det korte klip, virker Ndiaye som netop den type jeg vil foretrække.
Bevægelig og derfor uforudsigelig. Assisterer lige så gerne som selv at plaffe på kassen. Sparker tilsyneladende lige godt med begge ben.
Om klassen helt er der til United kan jeg ikke vurdere og jeg tænker også at en Martial uden skader, er et cru op. Men skaderne er da et gevaldigt minus.

Hvad efterlader en situation, men ikke bare kan se på.
Vi SKAL se en længerevarende præstation fra franskmanden, før han helt er til at regne med og frem til sommer må være hans eksamen.
Men det skal være nu.
Skrevet af nvm123
Vild sag der er under opsejling i City - spændende om FFP følger den op med en ordentlig straf, hvis der er hold i anklagerne.

I så fald tror jeg Guardiola stopper til sommer.
Han har i hvert fald tidligere udtalt, at han stopper, hvis der er hold i de anklager om snyd med FFP.

Jeg håber ikke United og Liverpool for tilkendt mesterskaber på baggrund af det her. Det vil være en utroligt flad fornemmelse.
Jeg håber heller ikke det får betydning i indeværende sæson. En eventuel straf bør IMO være for fremtidige sæsoner.
Skrevet af Deebo
Nå Leeds fyrer Lasso lige inden de to opgør mod United. Svært for alvor at sige om det bliver positivt eller negativt for os.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
@Fynbo:

Jeg er egentlig meget enig. Jeg tror, at Martial kan blive fantastisk god i ten Hags system, og jeg synes, at der er nogen herinde, som har været overdrevet kritiske over for ham og overser, hvor god han faktisk er til spillet med ryggen mod mål. Og når han spiller kontinuerligt, så scorer han også mål.

Hans store problem er naturligvis skaderne. Hvis de ikke var der, så tror jeg også, at han ville nå 20 sæsonmål under ten Hag, men nu er de der og kommer hele tiden, så den eksamen du taler om, er vist det, man i gamle dage kaldte sygeeksamen :-)

Jeg tror ikke længere på, at han kan holde sig skadesfri nok til at blive andet end en rotationsspiller, selvom jeg er utrolig ærgerlig over det. Jeg har virkelig en forkærlighed for hans hurtige fødder, og jeg synes, at han er en af dem, der har lidt under Mou som manager (dem var der selvfølgelig også en del af).

Jeg er også helt enig i forhold til Weghorst. Det er godt, at han kan presse og arbejder hårdt, men manglende fart er virkelig et issue, og når man så ikke kan kompensere med hurtige fødder eller enorm fysisk styrke, så bliver det problematisk. Vi har virkelig brug for en upgrade på 9´eren, så jeg håber bare, at man kan lappe Martial sammen for resten af sæsonen, for det kan blive meget vigtigt!
Skrevet af Tintin9
“ Nå Leeds fyrer Lasso lige inden de to opgør mod United. Svært for alvor at sige om det bliver positivt eller negativt for os. “

PIS osse. Havde lige håbet, at den klovn fik to nederlag mod jer og et mod Everton på Goodison med!
Men kan en anden gøre det meget bedre, med den mærkelige samling spillere?
Skrevet af Pally
Jeg er altid utryg, når modstanderne skifter på manager-posten (Emery mod Villa sidst).

Det er som om, at det frigiver noget energi og måske lidt nye ideer.
Skrevet af Deebo
Men kan en anden gøre det meget bedre, med den mærkelige samling spillere?
Jeg har en eller anden forestilling om at hver gang man møder en ny manager så taber man, senest set mod Unai Emerys Villa, men om det reelt passer ved jeg ikke.

De har vel et bedre hold end det de viser, men jeg tænker at United med en Casemiro ville vinde komfortabelt hjemme og nok også på Elland Road, men usikkerhed om hvem der kan spille midtbane og et Leeds hold der måske får den klassiske tro på tingene når den dumme træner ryger koblet med at de vil levere 100% mod netop United gør det da svært at vide helt.

Er ham Chris Armas der blev latterliggjort i Rangnick tiden ikke assistent for dem? Skulle da lige passe at han overtager holdet og laver en Dyche..
Manchester United Brøndby IF
annonce
0