Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
"den eksamen du taler om, er vist det, man i gamle dage kaldte sygeeksamen"
og
"han er en af dem, der har lidt under Mou som manager"

Jeps Pally, spot on.
Også enig i Deebos bedømmelse af Weghorst. Han har for lidt at tilbyde. Det vil også alle dage være lidt endimensionelt med ham.

Ved sgu ikke med de Leedskampe. Vi er nok også selv helt obs. på rivaliseringen og jeg tvivler på vi ikke selv går til vaflerne i de kampe.
Vil dog mene at trænerfyringen (og spillet i går) ligner så meget desperation, at det lige så vel kan blive til vores fordel. Burde blive det faktisk, fordi vi har spilbasen nu.
Leeds kan jo i hvert fald ikke vende på en tallerken, som Everton gjorde forleden.
De spiller i forvejen højenergisk presbold og har gjort det i flere år.
Vi bør altså ikke kunne overraskes.
Skrevet af Rioja
Det er I første omgang enormt opmuntrende at se englænderne langt om længe forsøge at håndhæve reglerne. Men vi skal nok lidt længere hen i forløbet, før vi ved, om det bare er løskrudt der skydes med eller om de virkelig mener det.

Endnu engang understreger det her, at utd for alt i verden ikke skal have oligarker, diktatorer eller fremmede stater som kommende ejere. Det skal være nogle, der har tænkt sig at køre klubben ordentligt og sundt.
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af #GGMU!
Jeg tænker, at man skulle tage et skridt tilbage, også handle smart.

Manden koster nok 1/3 del af Osimhen, og uanset hvor meget jeg gerne vil have ham, så ser jeg hellere, at man går udenom de der store handler, men prøver at finde “kullet” og selv presser dem til diamanter.

Også at man handler hurtigt, så klubberne ikke når at presse os op i “Antony” pris..
Skrevet af fedefynboen
Ja GGMU, det er en væsentlig pointe, synes jeg.

Vi talte fornylig lidt om at vores akademi skal være leveringsdygtig fremover, da ikke alle stamspillere kan købes for spidsen af en jetjager.
Men da der kræves tid før det kan ske, må man naturligvis ha´ et øje for det talent der findes andetsteds.
Et eller andet sted synes jeg også det må være at foretrække at købe spillere, der forventes endnu ikke at ha´ nået deres zenith og guide dem det sidste stykke af vejen i eget regi.
Det giver i hvert fald ikke de samme udfordringer hierarkisk, som en big star med brede albuer vil gøre.
Værd at bemærke i den sammenhæng, at sommerens to klasseindkøb (Eriksen og Casemiro) begge ikke synes at ha´ ambitioner hierarkisk, som deres præstationer ikke i sig selv leverer.
For mig lidt af et mantra, da holdet alle dage må være top of mind og en vis ærbødighed for det fælles bedste derfor er påkrævet.
Fint med fidusbamse for en given kamp. Knap så fint at uddele den på forhånd.
Skrevet af Pindhunden
Jeg har sgu været skuffet over Weghorst, som jeg troede var bedre i både dueller og i linkup-spillet. Og når målene heller ikke er der, så er der ikke meget andet end arbejdsomhed tilbage. Men så kunne vi jo også leje Shain Long og få samme (plus hurtighed).

Jeg vidste jo godt, at han ikke var en world beater, og farten vidste vi godt, at han ikke har. Men jeg har set ham spille væsentligt bedre for Wolfsburg, Holland og selv Burnley mod netop United.

Han kan selvfølgelig nå at forbedre sig, men færdighederne er desværre mere mangelfulde, end jeg troede, da jeg talte positivt om hans lejemål.
Skrevet af Deebo
Jeg er nu ikke skuffet over Weghorst. Manden floppede for Burnley, så man var jo godt klar over at der var en del svagheder. At han løber langsommere end en pølsevogn er det eneste overraskende for mig.

Sabitzer har jeg derimod noget højere forventninger til alene på den baggrund at manden kommer fra Bayern og tidligere som anfører og profil i Leipzigs nok mest succesfulde periode. Jeg har dog allerede skrevet hvorfor jeg tror hans kvaliteter passer godt ind tidligere, men det var nu ved siden af Casemiro så det må vi vente lidt på…

… Eller skal vi nu også det? Noget kryptisk beskrivelse på Uniteds egen hjemmeside omkring karantænen:
“Kampen mod Leeds er sat til at være den første kamp Casemiro misser hvis hans 3 kampes karantæne er bekræftet.”

Edit:
Ten Hag asked if #mufc have considered appealing Casemiro´s red card: "Consider, yeah. Still it´s for me not the right decision but I don´t think we have a chance in a legal process."
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Ten Hag melder at Martial, Antony og McTominay er ude i morgen. Som sagt så roterer man jo faktisk en del fordi der altid er en ny skade/karantæne fra kamp til kamp, så måske det er nok i sidste ende.

Det bliver godt nok spændende hvad man gør på midtbanen og om man starter med Sancho som 10´er med Bruno til højre eller om man vælger at starte i en 433 med Linde/Martinez som 6´er bag Sabitzer og Fred så man i det mindste er kompakte centralt.

Medmindre de nye Leeds trænere fokuserer på en kompakt defensiv og går væk fra Leeds identitet med højt pres mm. så kunne det her være en god kamp at få Rashford frem på 9´eren og Garnacho ind på venstrekant så man kommer med en masse fart i dybden nu hvor Weghorst mere bare ligner en ekstra krop end et egentligt aktiv.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Der er jo også Pellistri, blev han nævnt?
Skrevet af T-United
Der er let at misse mange kampe med en skade for tiden, når der kun er 3-4 dages pause, men det er dælme frustrerende med Martial, at han ikke er til rådighed, når de andre er skadet.

Jeg synes, det ligner en kamp med Sabitzer fra start, så vi trods alt kan spille med spillere på vante positioner.

DDG
AWB Varane Martinez Shaw
Sabitzer Fred
Bruno Sancho Rashford
Weghorst

Er mit bud, men jeg er i tvivl, om det er en smart kamp for Weghorst, for mon ikke tempoet og intensiteten bliver høj.
Alternativt Garnacho venstre med Rashford i front. Sancho og Bruno kan skifte plads undervejs hvis nødvendigt, men vi er vel ved at være der, hvor Sancho SKAL i aktion, som minimum fra bænken, men selv set vil vel betyde Rashford på højre, og det virker sjældent godt.
Skrevet af T-United
Der er selvfølgelig også Elanga, og ja Pelistri.
Skrevet af Deebo
Tja hvis Elanga nogensinde skal starte en kamp igen bliver det vel en af de næste to. Pellistri ligner en knægt der er langt bag i køen og en kamp mod Leeds er næppe her man giver ham chancen, når han ikke kunne få den mod Reading.
Jeg tror man roterer på et par pladser hvor man kan i hjemmekampen, så spillerne ikke er helt smadret når de tager til Spanien.

De Gea
Dalot - Varane - Lindelof - Malacia
Sabitzer - Martinez - Fred
Bruno - Rashford - Garnacho
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Hastemand
I forhold til osimhen, så ville jeg elske at se ham spille for United. Han skulle bare lige droppe landsholdet, så vi ikke skulle miste ham til afc. Når det nu ikke er realistisk, så synes jeg bestemt at vi skal kigge en anden vej. Kane er for gammel i forhold til hvad han sikkert koster.
Skrevet af Pally
Muani har 9 scoringer og 12 assist i 18 Bundesligakampe i denne sæson. Kunne også være en mulighed, men han er på en lang kontrakt og bliver helt sikkert også temmelig dyr.

Jeg tror, at den bliver svær at løse uden den store pengepung. Det bliver spændende.
Skrevet af Toggle
Jeg går med greenwood som 9er. Behøver vi ikke at kigge langt efter så
LUHG
Skrevet af Deebo
James Ducker skriver også at Osimhen og Kane er de to man ønsker og sammenligner det med det valg man havde mellem RvP og Lewandowski tilbage i 2012.

Jeg kan slet ikke huske polakken skulle være en del af noget dengang, men pointen er vel om man ønsker den mere kortsigtede Kane (RvP) eller den mere langsigtede Osimhen (Lewandowski åbenbart) og set med hindsight er der vel en case for at RvP var det forkerte valg, hvis Lewan faktisk var en mulighed dengang.

Den tankegang tager dog ikke hensyn til om en eller begge to så også vil til United, og jeg vil ikke blive decideret overrasket hvis både Kane og Osimhen ønsker at blive i deres klub af forskellige årsager eller blot bliver alt for dyre.

Det tredje navn som Ducker nævner er Tammy Abraham. Ikke en dårlig spiller og han vil da være en klar opgradering på det vi har fået fra Ronaldo og Weghorst denne sæson, men heller ikke en der for alvor skriger verdensklasse og prisen bliver nok stadig et stykke over de 50 mio, så helt billig bliver han ikke.

Hvis de to store prioriteter er for dyre eller ikke vil til klubben, som jeg tror der er overvejende sandsynlighed for ved begge, så synes jeg man skal kigge på en yngre spiller man selv kan forme og udvikle (det kunne være ham Muani eller David, Sesko, Ferguson osv.) mens man så forstærker andre områder i stedet for at smide kassen efter en Abraham og lignende. Så hellere en Toney hvis han er karantænefri og formentlig noget billigere.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af nvm123
Ferguson prøvede ifølge rygterne at hente Lewandowski flere gange, men Dortmund ville ikke sælge. Til sidst tror jeg han havde besluttet sig for at skifte til Bayern gratis.

Jeg mener aldrig det var en mulighed at hente ham til United.

Jeg er også lidt loren ved Abraham. Men det kunne jo tænkes at Haaland vil være en mulighed til sommer, hvis City bliver straffet hårdt.
Skrevet af Rioja
Jeg tror faktisk, at Tammy Abraham kunne være et godt bekendtskab i utd. Især hvis han koster omkring 250-300 mio. Så er der samtidig økonomi til at forbedre os på nogle af de andre positioner. Det ser jo lidt ud til, at De Gea stopper, så der skal der også købes ind. Og det kan godt blive dyrt.
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af Deebo
@Rioja
Hvor ser du Dave stopper? Hans seneste udtalelser sammenlagt med den stramme økonomi og manglen på den helt oplagte erstatning synes jeg da taler meget for at han kommer tilbage på en heldigvis noget lavere og kortere kontrakt. David Raya er mit ønske nu hvor Diogo Costa er så dyr, men jeg kan godt se ideen i at beholde Paella Dave en sæson eller to endnu alene fordi han ikke koster en transfersum og kender holdet samt er værdsat i klub og trup.

Følger du med i Serie A/Roma eller vurderer du Tammy på hans Chelsea tid når du synes det? Personligt ser jeg ham ikke som en bedre spiller end Martial (minus skadeshistorik) og jeg eg tror også han bliver noget dyrere end de 250-300 mio kr. som du nævner, og derfor synes jeg også der er mere oplagte kandidater på hylden under Kane og Osimhen hvis de ikke kan hentes.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Hesten77
Off topic.
Hvis nogle skulle vaeret interesseret i at koebe en billet til europa league kampen mellem Manchester og Barcelona har jeg en ekstra til salg.

Den er koebt igennem den officiellte fan klub i manchester og betaling kan ske ved afhenting af billetten.
Skrevet af fedefynboen
Er jeg virkelig den eneste der synes det vil være en fejl at gå efter drømmen om BOMBEREN!
Jeg mener skræmmer sporene fra City med Haaland slet ikke?
Og er der ingen der som jeg tænker det kvikke pasningsspil vil kaste flere kasser af sig samlet?

Tænker jo at gårsdagens bomber er too little too late i vore dages hurtige spil.
Kender ikke Osimhen ret godt og han kan da vise sig også at have kvaliteter i det opbyggende spil (som Kane). Måske også noget i retning af Martial?

Ved det ikke, så det må folk der ser italiensk bold mere end jeg kunne uddybe.
Men jeg synes nu som jeg gør, hvorfor en Tammy Abraham, en Erling Haaland og en Ivan Toney i min optik vil være et self inflicted benspænd.
Ser fortsat langt hellere Joao Felix komme til og hans høje pris kan næppe opretholdes, når det viser sig han ikke begår sig i Chelseas overskudslager :)
annonce
0