Snak

Mere indhold efter annoncen
Sjovt at lige siden Bailly er blevet skadet er det haglet ind med mål. Kommer aldrig til at kunne lide Jones og Smalling, de viser bare gang på gang at de sejler rundt når de ikke har en styrmand ved deres side og så skal Rashford og Martial have en pause
Jeg hader faktisk, at jeg så ofte har ret
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
nu er city foran med x-antal point, og united kan begynde at kigge nedad i tabellen. mourinho må sidde med en grim smag i munden nu.
gik i seng efter første halvleg
Jeg så spillere, der ikke evnede at score på deres giga chancer. Ikke spillere, der var blevet instruereret i ikke at lukke kampen.

3 gange inden for de sidste 5 minutter modtog Rashford bolden lige over midten, med 1 modstander mellem ham og Schmeichel, hvor han stoppede op, i stedet for at sprinte mod mål (hvilket han normalt altid gør - det var jo det Amartey fik gult nr. 2 for).
Han havde ret tydeligt fået at vide mod slut, at han bare skulle trække tiden. Det var ikke tilfældet da han kom ind, men sandsynligvis noget Mou havde sagt efter Smallings skade.

Derudover var udskiftningen af Lingard med Herrera også defensiv, for at bolstre midtbanen, efter Amartey gik ud.
Ja , det er ret ubehageligt ikke Pink!

Ville sgu være rart til en afveksling at krybe til korset og erkende man tog fejl.
Det har desværre lange udsigter
@Muggedreng
Du har en pointe i, at Mourinho sover i timen, da han ikke omorganiserer forsvaret efter Smalling tydeligvis var skadet. Han skal selvfølgelig ikke stå med Leicesters farligste mand på dødbolde.

Derudover synes jeg hans udskiftninger var fornuftige nok. Jeg ser ikke udskiftningen af Mata 10 min. før tid som det udsalgsgivende.

Det amatøragtige i dagens præstation var angribernes ineffektivitet foran kassen. De to mål Mata scorer er jo langt fra vores største chancer. Martial, Lingard, Rashford brænder alle GIGA chancer - og der var sikkert flere. Hvis du vil pege fingre af Mourinho efter en kamp, hvor vi burde have vundet 5-1, så er det jo fordi du på forhånd har bestemt dig for, hvor der skal peges hen. Medmindre han skal have skylden for, at spillerne på banen ikke scorer på deres chancer?
Er kritikken af Rashford, i forhold til de brændte chancer til sidst, ikke lidt hård? Han burde da klart have haft et straffespark, da Schmeichel fælder ham.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Vi make a big defensive mistake, he says.

Helt rigtigt. Den skete for halvandet år siden, da du blev ansat!
Det kan vi godt blive enige om ....jeg har sagt længe jeg ikke ser det store lys i Rashford. Jeg forstå ikke martial ikke må afsluttet den kamp.
Han havde ret tydeligt fået at vide mod slut, at han bare skulle trække tiden. Det var ikke tilfældet da han kom ind, men sandsynligvis noget Mou havde sagt efter Smallings skade.

Mourinho fortæller Rashford, at han ikke skal lukke kampen, når han er i overtal i omstillingerne? Det kan jeg simpelthen ikke forestille mig nogen manager i ligaen ville sige til sine spillere.

Jeg giver gerne Mourinho skylden for, at vi har spillet så skidt i de fleste topkampe. Men jeg vil simpelthen ikke pege fingre af ham, fordi vores angribere ikke kunne ramme kassen.
annonce