Snak

Mere indhold efter annoncen
Maanu/unnnited is that you???
Ja, det er ham, igen.

Shit, hvor var det egentlig ufatteligt, at United tabte to point i dag. Eller det var det jo egentlig ikke, men med 1 minut igen og med en mand i undertal, så må det ikke kunne lade sig gøre.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
lige præcis pink! hvordan ku det lade sig gøre.
@LaPioche:
Men det forklarer jo ikke hvorfor Rashford agerer diamentralt modsat af hvordan han havde ageret hver gang, indtil den situation.
Han spillede i den side hvor Mourinho stod, og Mourinho havde stået og råbt dessiner ind i den periode.
Derudover er det altså en typisk Mourinho tankegang.

Jeg ser hvad jeg ser, og leder efter forklaringer. I øvrigt kan man vel også vende den om - du ser hvad du vil se.
Du mener f.eks. ikke at det var en defensiv handling, at skifte Herrera ind for Lingard.

Som nævnt før herinde, kan jeg til nød acceptere Mourinhos tilgang, hvis det giver resultater og pokaler. Men når det fejler og han spiller så kedeligt (for selv med de mange brændte chancer var det en ørkenvandring i dag), er det imo på sin plads at kritisere ham.
det er stadig rashfords fejl! han viser gang på gang han ikke er god nok. ikke flere chancer til ham!
Var det Rashfords fejl at Martial brændte på sin chance? Var det også Rashfords skyld at Lingard skød på stolpen? Hvad med målet til 2-2? Skal Rashford også have skylden for at De Gea står og blomstrer på stregen istedet for at tage 2 skridt frem hvorefter han med lethed kunne have grebet bolden?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
LaPioche

På Fyn har vi et gammelt udsagn
"tyv tror hver mand stjæler"

Du ser, hvad du vil se.
I øvrigt det samme med dig, Fynboen.

Ringer det en klokke?

Som Crazy skriver, så er det påfaldende, at Rashford, ikke i eet, men i tre tilfælde undlader at gøre, hvad han ellers altid gør.
At sætte fart mod forsvaret og søge at udfordre.

Jeg synes det må være dig (eller andre), der må sandsynliggøre hvad dog årsagen til at han pludseligt fraviger den MO, er.
Leicesters højre back har næppe voodoo med i sin værktøjskasse, så noget andet må have forårsaget hvad skete.

Måske det er dig, der ser hvad du vil se?
Alle vi, der spiller eller har spillet bold, kender til spillere, hvis ego ofte er større end hvad er holdets bedste, så hvis ikke Mourinho eller Pogba har lagt beslag på Rashfords gøren og laden, hvad har så?
Ja selvfølgelig skal man kommer herind og læse om alle Mourinho-haterne.
Er helt enig med dig LaPioche, det er dybt urimeligt at klandre Mourinho for dette pointtab.
Jeg ser en kamp som vi dominerer på alle parametre, skaber store og mange chancer, og endnu flere lige-ved chancer hvor eksempelvis Martial desværre ikke fik så stort overtag i 1-mod-1 situationerne, som tidligere set.
Leicester er kun farlige i deres omstillinger i den kamp, og skabte foruden målet, deres største chancer i den del af spillet.

At Mourinho skal klandres for manglende effektivitet forstår jeg simpelthen ikke.
Men det er jo nemt at skyde skylden på ham, når man selv opdigter hvad han har sagt til sine spillere.
@Crazy og Fynbo
Bliver det aldrig trivielt at skulle skrive Mourinho-kritiske indlæg efter hver eneste kamp? Og mener I seriøst at vi andre nu skal til at dokumentere at Mourinho (og Pogba) har instrueret Rashford i at tage elendige beslutninger, nu hvor han virkelig fik rigtig mange chancer for at vise noget og ikke fortsætte sin udvikling mod bare at blive en ny Welbeck eller Wilson?

Igår spiller vi sgu da netop noget af det kontrafodbold vi har savnet med masser af gode omstillinger og gennemspillede chancer. At så Martial, Lindgard, Rashford, Micki på skift udstiller deres manglende slutprodukt foran mål - som var virkelig ekstremt igår - er da ikke Mourinhos skyld.

Nu kom debatten så igen til at handle om det samme, kunne også have været om De Gea´s stilstand på begge mål eller Smalling´s egen ide om sin placering til sidst (uanset hvad Mourinho måtte have fortalt ham)

God jul
God julestemning herinde ;)

Kedeligt og forudsigeligt at debatten endnu engang har taget den samme drejning. Magter egentlig ikke at deltage i den, men synes blot vi skal konstatere, at det desværre blev til 2 tabte point, og at præstationen i og for sig var til mere, hvis man ser på skabte chancer.

Med en god margin ned til de andre tophold, er vi på godt og ondt endt i en situation, hvor den resterende del af sæsonen kan se lidt kedelig ud. Ser ikke ud til at der er nogen fare for at ryge ud af top 4 (heller ikke top 3) og mesterskabet er jo væk. Tænker at alt skal satses på de to resterende turneringer.

Ikke mere herfra. God jul!

annonce