Snak

Mere indhold efter annoncen
@The Crazy Gang
Du mener f.eks. ikke at det var en defensiv handling, at skifte Herrera ind for Lingard.

Hvor i alverden har jeg sagt det?

I øvrigt kan man vel også vende den om - du ser hvad du vil se.

Forskellen er, at jeg stopper efter at have gjort mine observationer. Jeg ser en Rashford, der helt uforklarligt ikke kører igennem i omstillingerne. Stop. Herefter begynder du at spekulere i, at det må være fordi Mourinho har beordret ham til gøre dette. Hvilket der intet belæg er for.

@Fynboen
Jeg synes det må være dig (eller andre), der må sandsynliggøre hvad dog årsagen til at han pludseligt fraviger den MO, er.

Jeg finder det bizart, at det er mig, der skal sandsynliggøre, at jeres påstande ikke holder. Det er da en mærkelig debatform, hvis man skal kaste påstande ud i luften, og så er det op til opponenten at falsificere den. Lidt en omvendt bevisbyrde ift. vores danske retssystem, men jeg har faktisk allerede givet et par argumenter imod påstanden om, at Mourinho skulle instruere sine spillere i, ikke at gå efter at lukke kampen.

1. Mourinho snakker ALTID om at lukke kampen. Jeg kan ikke huske et postmatch interview/pressekonference i denne sæson, hvor han ikke har brugt vendingen "kill the game". Mourinho vil altid lukke kampene og giver ALDRIG udtryk for, at han er tilfreds med at forsvare en snæver føring. Tværtimod har han flere gange i denne sæson skoset indsatsen, når vi alligevel har haft held med den taktik. F.eks. senest mod Bournemouth. Hvorfor skulle han så ønske det nu, når vi kreerede adskillige chancer til at lukke kampen? Det giver ingen mening.

2. Holdkammeraterne var dødfrustrerede over Rashfords ageren. Se f.eks. på Lukaku i de forskellige situationer. Hvis Mourinho vitterligt ønskede at trække tiden snarere end at lukke kampen, som han ellers plejer, hvorfor så nøjes med at hviske det i Rashfords øre i stedet for at råbe det ud til alle 11 mand eller bede sin anfører om at kommunikere beskeden videre? Det giver ingen mening.

De eneste modargumenter, jeg har set indtil videre handler om, at Rashford spillede i samme side af banen som Mourinho, samt at det ikke ligner ham at stoppe op. Det er simpelthen de fremlagte argumenter for en beskyldning om, at Mourinho nok har instrueret Rashford i at stoppe op, når han havde chancen for at køre på og skabe et mål. Jeg synes sgu det er tyndt. Der er i øvrigt heller ingen i det britiske mediebillede, der har samlet jeres teori op.
https://www.theguardian.com/football/2017/dec/23/jose-mourinho-manchester-united-childish-decisions

Er stadig i chok over, at United tabte to point i Mourinho time.

Ja, det er super barnlig optræden fra flere spillere, men trods alt positivt at høre Mourinho tale om McTominay.

Jeg er ikke decideret efter Mourinho. Jeg er United-fan, og jeg er koncentreret om spillet, spillerne og resultaterne. Resultatet i går var decideret håbløst. Spillet? Det var ikke godt, det jeg fik streamet/set. Spillerne? Puha - sørgeligt syn.

Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Der er så mange ting ved den kamp i går, der var lige til at lukke op......
Det var ikke bare spillerne, det var os mourinho der fejlede i går.

Rashford, jesus hvorfor han bare jogger lidt rundt med den bold på omstillingen begriber jeg ikke, hvis det var for at trække tiden, så løb da forhelvede ned til hjørneflaget og spil smart.
men os før den aktion var han en direkte forringelse af holdet, martial havde så god en aften at jeg fatter ikke hvorfor han skulle ud.
Rashford dur ikke til at have 2 mand i front han er alt for egoistisk, han skyder på alt selvom han har 2-3 mand med sig. han har brug for en ferie.

Mihki, den mand har så lidt selvtillid at det er decideret pinligt at se på, alle hans tacklinger trak han sig fra, han missede de mest simple 5m afleveringer, vi spillede 10mod10 da han kom på banen istedet for lingaard, der ligesom martial havde haft en rigtig god aften.

Herra kommer ind for mata, ser jeg som et tegn fra mourinho om, at så skal kampen bare trilles jeg hjem, det har han gjort mange gange med 10min igen. og det har jeg normalt ikke nogle problemer med, men mod leicester 1 mand oppe, og i den gavebod de serverede, begriber jeg ikke den defensive tankegang det fandme pinligt.

også syntes jeg osse mourinho fejler på smalling situation, jeg er enig med mølby i kommentator boksen igår, han er tydeligvis skadet og kan ikke løbe, og alligevel sætter man ham til at dække en stor stærk mand op, få dog for satan lukaku ned og tage hans plads. han skulle slet ikke have været på banen, fordi han medspillere bliver i tvivl og tror han har styr på det. jeg syntes der mangler så meget en forsvars general der går ind og tager det ansvar at bede ham om at skride ud hvis han ikke er fit.

Martial mata og lukaku og lingaard gjore vel alt rigtigt igår bortset fra at ramme målet. jeg var meget tilfreds med hvad jeg så fra dem.

også lige til sidst, den her tråd på kampdage er begyndt at blive ligesom kampen i går, decideret pinlig. 15min inde i kampen var der 2-3 sider ukonstruktiv garbage fra 5-6 mourinho hatere - hvordan helvede man kan kritisere ham efter 15min spil er over min forstand. jeg syntes virkelig der er par stykker der godt lige må skrue lidt ned, vi har hørt jer.
Enig, vi har forstået, at der er nogen, som ikke kan lide Mourinho her halvvejs inde i sæsonen. Nu må man så lige stoppe sig selv og vente med ydeligere kritik indtil efter sæsonen, når der rent faktisk er noget nyt at snakke om. Så kan vi andre også få lov at snakke fodbold i mellemtiden.
"It was not just about missing chances with an open goal, it was also about decisions. Easy decisions to make in easy transitions to counterattack." - det kunne jo umiddelbart godt være Rashford han snakker om.
Med hensyn til Smalling til sidst; spillerne burde kunne tage den beslutning inde på banen (inklusivt Smalling selv). Det tyder helt klart på, at det mangler en klar leder på banen. Når det er sagt, bør Mourinho reagere, når han kan se, at spillerne ikke ved deres levende råd. Så må han selv ud på sidelinjen og kommandere og det synes jeg er en mangel hos Mourinho.
Leicester er kun farlige i deres omstillinger i den kamp, og skabte foruden målet, deres største chancer i den del af spillet.

Lige som os. Vi var kun farlige på omstillinger og en enkelt dødbold.
@LaPioche:
Hvor i alverden har jeg sagt det?

Du gav i hvert fald udtryk for det med denne kommentar:
"Derudover synes jeg hans udskiftninger var fornuftige nok"

Forskellen er, at jeg stopper efter at have gjort mine observationer. Jeg ser en Rashford, der helt uforklarligt ikke kører igennem i omstillingerne. Stop. Herefter begynder du at spekulere i, at det må være fordi Mourinho har beordret ham til gøre dette. Hvilket der intet belæg er for.

Jeg har aldrig set Rashford agere som han gjorde i slutminutterne i går. Når en spiller gør noget der er diamantralt modsat af hvad han altid har gjort, må der jo være en forklaring. Og når man så lige har set Mourinho stå ved sidelinjen og råbe dessiner ind, og man ved, at det er Mourinhos stil, er det for mig det eneste der giver mening i den situation.

Jeg finder det bizart, at det er mig, der skal sandsynliggøre, at jeres påstande ikke holder. Det er da en mærkelig debatform, hvis man skal kaste påstande ud i luften, og så er det op til opponenten at falsificere den.

Ingen har bedt dig sandsynliggøre vores påstand. Det gør vi faktisk selv.
Men du fejer den af banen med eneste argument, at vi må se luftspejlinger, uden at forklare de hændelser du selv indrømmer du godt kan se. Det er dét vi beder dig om at komme med en plausibel forklaring på.
Leicester er et omstillingshold. Det er sådan set “bare” det, man skal dæmme op for.

Det bliver nogle lidt hektiske minutter til sidst. Jeg tror ikke, at Mourinho har bedt spillerne om ikke at gå efter en scoring mere. Jeg tror slet ikke, at kommunikationen er så klar og præcis under en kamp, at spillerne er fjernstyrede i helt konkrete situationer fra sidelinjen.

Jeg tror, der er tvivl om, hvordan man skal gribe sidste fase af kampen an, fordi man er i overtal, men stadig har resultatet. Og så er det en ung spiller, der skal træffe beslutningen i kontrafasen, rashford havde helt sikkert foretrukket at være den spiller i løb fremfor at være den spiller, der skal bestemme sig for, om afleveringen skal slås. Mourinhos offensiv er meget baseret på frihed (og indlæg), men fejl i boldbesiddelse ser han som noget, der skal undgåes for alt i verden. Jeg forstår godt, at en ung spiller kommer i tvivl i den konkrete situation alt taget i betragtning.

Jeg synes også, at det er hårdt at kritisere Mourinho for en skadet Smalling. Det er igen noget, spillerne indbyrdes skal organisere sig ud af. Selvfølgelig kunne Mourinho have flyttet Smalling længere frem, og derved fjernet udfordringen med Smalling opgaver fra resten af defensiven, men at rykke Lukaku derned kunne ligeså være gået galt sådan, som han har forsvaret i eget felt på det seneste. Det tror jeg heller ikke, at forsvaret havde været tryg ved. Og så er det bare et virkelig godt indlæg, Albrighton slår.

Det første mål er det, Mourinho bør være mest utilfreds med, og det, han skal have mest kritik for. Det er håbløst, at Leicester så simpelt kan komme til en scoring på en kontra. Især når det samtidig er deres farligste våben offensivt. En så defensiv træner, som Mourinho, bør dæmme op for den slags scoringer.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Enig, vi har forstået, at der er nogen, som ikke kan lide Mourinho her halvvejs inde i sæsonen. Nu må man så lige stoppe sig selv og vente med ydeligere kritik indtil efter sæsonen, når der rent faktisk er noget nyt at snakke om. Så kan vi andre også få lov at snakke fodbold i mellemtiden.

Så det du mener er, at vi bare skal sidde og rose spillet og hinanden herinde og klappe hinanden på ryggen fordi vi holder med det samme hold.

1. halveg i går var en ørkenvandring. Må man ikke kommentere på det?
2. halveg var ikke meget bedre, men vi formåede at producere en del chancer på omstillinger, efter Leicester var kommet en mand i undertal.
Ja, der var mange spillere at tage fat i mht. fejl. Men skal vi spille på omstillinger i en kamp vi fører 2-1, og er en mand i overtal. Må man nu ikke kommentere på det?

Det er frygteligt at se på, og jeg ville aldrig som neutral bruge 90+ på at se en United kamp, som de spiller lige nu.
Måske det er din helt igennem barnlig optræden ?
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
lineup

de gea

shaw rojo jones young

rashford matic pogba mata

ibra lukaku
annonce