Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Grubak
Det ikke fordi jeg er super aktiv herinde, men Alsen har ret?
Det her er en af de Bedste tråde at læse, men ved så grimt sammensat sprog som "Ferguson virker som en mand som er bange for at spille fodbold og er gået over til Italiensk Røvsyg] taktisk fodbold. " - det muligt det er korrekt men skriv det pænere?

Det muligt Alsen ikke er god til at henvende sig pænt til jer men come on? - ligger i selv et acceptabelt niveau?
Skrevet af Cheech
To ud af de sidste tre brugere, der har leveret svar i denne tråd, bør holde kæft.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Groundskeeper Willie
Banderi i United-tråden på Ji Sung Park´s 30 års fødselsdag. Du burde skamme dig.

Jeg er uenig i at tråden er spændende at følge. De eneste debatter, som der har været herinde på det seneste, de har omhandlet Bebe´s pris, og de ældre brugeres børn.

Arsenal-tråden er by far den bedste tråd på Bold, og de garvede brugere, Gedder, Bosse og hvem der ellers debatterer derinde, de kan godt finde ud af at tale pænt til de unge brugere.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af TBJ27
Grubak, har svært ved at se det forkerte eller måden er grim at sige det på, det er netop den slags fodbold vi spiller meget i CL og mod store hold. Der bliver ikke bandet eller svinet nogle til, jeg beskriver bare den måde vi spiller på. Hvis jeg mener det er en røvsyg form for fodbold så kan jeg ikke se problemet ved at sige det. At skrive Røvsyg er kun en måde at prøve at beskrive en meget kedelig form for fodbold på og har svært ved at se det skulle være lavt niveau at bruge det ord.

Når man skriger som et barn og generalt har et problem med at folk der ikke har 1000+ posts skriver i tråden ( som om at mange tråde er = kvalitet ) så burde man ikke bede andre om at hæve niveauet men nok nærmere se på sig selv før man beder andre om noget som helst.

Og Cheech du burde sku hæve niveauet om noget, at skrive andre skal holde kæft er om noget ubehøvlet og mangle på respekt for andre mennesker i et offentligt forum. Som jeg ser det har en del folk i denne tråd store problemer med at skrive/snakke med andre folk uden at være direkte ubehøvlet.
Manchester United Fc København
Skrevet af Kongen
JesusKristusJosefAndMary.

I ved vi får ret, så I kan ligeså godt skride. Og ja, vi er ubehøvlede.

\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af TBJ27
Kongen, hvis i har problemer med at der er andre der skriver her undtagen jer "gamle" burde i måske oprette jeres eget private forum et sted hvor i kunne være i fred for os andre. Så vidt jeg ved ejer i ikke Bold.dk så i har ingen ret til at bede andre mennesker om at skride fra et offentligt forum.

Mest af alt efter at ha set de sidste par sider er det nok nærmere jer som burde tag jer sammen og hæve jeres niveau fra et folkeskole niveau til et mere voksent niveau. Jeg synes den måde i skriver på til andre er virkelig lavt og i burde tænke over hvem der enligt burde hæve sit niveau herinde.
Manchester United Fc København
Skrevet af Matias
Du har over 60.000 indlæg, Razz. Jeg troede jeg var ved at indhente dig, og så trækker du i virkeligheden bare fra. Det er sgu stærkt.
Skrevet af Matias
Når Kongen for en gangs skyld bevæger sig ud fra den selvafgrænsning, det er, at gammel er det nye sort, så skal han sateme også have lov til det. Nu må du lige!
Skrevet af Geddar , moderator
"Så længe de finanser Glazer familien har, og diverse gældsposter mv. er enten forholdsvis hemmeligholdte eller bare totalt ugennemskuelige, kan vi jo ikke sige noget reelt om Uniteds finansielle styrke eller mangel på samme."

Kan man ikke bare gætte?


@Willie

"Arsenal-tråden er by far den bedste tråd på Bold, og de garvede brugere, Gedder, Bosse og hvem der ellers debatterer derinde, de kan godt finde ud af at tale pænt til de unge brugere. "

Hehe, der er et par stykker, der ikke er HELT enige.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Kongen
Tak, Matias. Gammel ER det nye sort. Desværre er useriøst legebarn det nye ÆGTEsort.

TBJ: Spasser. I overser oplagte jokes, oplagt sarkasme osv., og det bliver bare til en belastning, hvis I vil afkræve svar for alle udsagn, når de er bedst tjent med bare at stå ukommenteret.

Og ja, så er der hele tilgangen til det realistiske billede omkring United.

\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Matias
Påklistret høflighed tager nok 25% af bunden, men også 25% af toppen. Det kan man mene om, hvad man vil - personligt hælder jeg til at få hele pakken, men jeg er klar over, at mange gerne vil nøjes med halvdelen, af hensyn til sarte nerver.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg forstår iøvrigt ikke hensigten med dit indlæg.

Jeg ville bare påpege, at Uniteds finanser i sig selv er forholdsvis ligegyldige, da de jo blot er en del af Glazer familiens/koncernens samlede regnskab. Genererer United overskud, bliver meget af det sandsynligvis brugt til at tilbagebetale gæld, noget går til koncernen, og resten (hvis der er noget tilbage) kan blive brugt til tiltag til fornyelse i United.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Kan man ikke bare gætte?

Jo, hvis det giver mening.

I poker kan dem der er gode til at "gætte" tjene rigtigt store penge på det. I Lotto "gætter" 99,99999% forkert (hvis de vil ramme alle 7 tal rigtige), hvorfor det her ikke rigtigt giver mening.
Skrevet af Matias
"Desværre er useriøst legebarn det nye ÆGTEsort"

- Og ÆGTE er vigtig. Måske endda det vigtigste i fodbold. Det stiller os jo i lidt af et dilemma, det kan jeg godt se. Sort eller ÆGTEsort, chum chum, jeg må lige smage lidt på det, inden jeg træffer et valg for dagen.
Skrevet af Kongen
Vi er fuldstændig enige, Matias.
Edit: Også om Ægtesort. Og ja, ægte er vigtigt. Der var stopfyldt med ægte fans på Anfield i går, der skabte en flot ramme eksempelvis.

Crazy: Jeg tror du misforstod den gode Geddar. Han henviste nok, ganske spøgefuldt, til det resultat du kom frem til omkring Bebe.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Geddar , moderator
Bingo.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(262004201905)
Bingo.

Bingo er også rent gæt ;)
Skrevet af Razz
Mange overser, at vi reelt gør de nye brugere en tjeneste ved at evaluere deres indlæg.

Ligesom på arbejdsmarkedet er der noget, der hedder prøvetid.

Er man utilfreds må det tages op på den årlige MUS, men kan man ikke formulere kritikken på et bare nogenlunde fornuftigt niveau går vi fra MUS til MAS

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Crazy: Jeg tror du misforstod den gode Geddar. Han henviste nok, ganske spøgefuldt, til det resultat du kom frem til omkring Bebe.

Jeg forstod ham godt. Jeg formodede dog, det var Cleverley debatten han refererede til.

Mit svar var også rettet mod den debat - point being, at man kan gætte i blinde (som ved lotto) eller man kan gætte ud fra fremlagte data, og statistiske beviser, og sandsynlighed (som ved poker) - måske bedre at kalde det "kvalificeret gæt".
Og jeg vil mene, at mit gæt i Cleverley debatten er et "kvalificeret gæt", ligesom Geddars i øvrigt er det.
Skrevet af Matias
"Mange overser, at vi reelt gør de nye brugere en tjeneste ved at evaluere deres indlæg"

- Og det endda ganske gratis. Lidt taknemmelighed kunne man med rimelighed godt have forventet.

"Er man utilfreds må det tages op på den årlige MUS, men kan man ikke formulere kritikken på et bare nogenlunde fornuftigt niveau går vi fra MUS til MAS"

- Hvilket i tilfældet bold.dk blot er en opfordring til at begrænse sin aktivitet, så den kun finder sted i artikelforum.
annonce
0